|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá duben 05, 2013 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
Předmět: |
|
|
Crossdresser mě neuráží,jediná věc co na tom nemůžu vystát je definice na wikipedii!To z čistě jednoduchého důvodu:můj nejlepší přítel mi to čte hodněkrát za den!Provokace. xD Jo s ním se dá mluvit o hodně věcech.Bohužel mi chybí něco víc ale nenašel jsem někoho v mých letech mluvícího česky.
A to o tom psaní jsem myslel na toho úplně dole co založil toto téma.Když sem poprvé zde napsal crossdressing tak myslím Martin psal něco že si to dává do salátu.
Ale varuji vás!Já nejsem Transsexuál!
Jediná podobnost je transvestita ale to slovo nesnáším!Já nejsem robot ve fraku! xD _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
pá duben 05, 2013 11:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Hippie napsal: | A teď jak to chápu já:
City-city jsou emoce které jako kluk zavrhuji,snažím se být neprohlédnutelný ale když na něco takového přijde rozpláču se.Neříkám že nemám strach.
Soucit-soucítění (od slova cítit),cítit s někým,souhlasit. |
Aha. Chápeme trochu jinak slovo soucit. Já jako kladný, podporující vztah k někomu, kdo se nachází ve špatné situaci. Pokud jsem pochopil, jsi nějakou měrou crossdresser (nezlob se, pokud to slovo má nějak negativní význam, nejsem v tom úplně zorientovaný), tedy kluk vsouvající se částečně do ženské role. A bylo mi nejasné, proč se vsouvat do role, s níž soucítíš v tom smyslu, že ji cítíš negativně. Ale Ty máš na mysli "cítit shodně". Je po záhadě.
Co jsem čekal, že mi odpovíš? Otevřeně: buď nějakou blbost, nebo se snahou, abych to pochopil. Volil jsi druhou variantu, takže díky, vážím si toho. A přál bych Ti kamarády, se kterými se o takových věcech dají prokecat noci. Svého času mi hodně pomohli.
Naposledy upravil Vaclav dne so duben 06, 2013 5:45 am, celkově upraveno 4 krát. |
|
|
|
|
 |
pá duben 05, 2013 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
Soucit a Soucítění abych přiznal nechápu jako synonyma.I když bych měl.Mohl bych tedy nahradit několik těch slov o kterých nemám moc ponětí ale která se mi jaksi nabízejí sama jinými možná vhodnějšími výrazy.Ale nejsem v tom dobrý.Soucítím,jak to jen popsat.Mám rád syté růžové barvičky,rád si lakuji nehty (chtěl bych mít dlouhé vlasy ale ty mé se k tomu nehodí),rád chodím v dámských šatech,sukních a tak.A naopak opravdu nesnáším placaté kšiltovky,chování se jako naprostý týpek co nikde nebyl ale zná všechny stupně opilosti,zhulenosti a naprosté sexuální únavy když ho maximálně bolely ruce.Pravda mezigenerační rozdíl tu asi nějaký bude a Ty to budeš mít asi jinak naprogramované.Tím bych asi odůvodnil ten soucit nebo jak to nazýváš.
A teď jak to chápu já:
City-city jsou emoce které jako kluk zavrhuji,snažím se být neprohlédnutelný ale když na něco takového přijde rozpláču se.Neříkám že nemám strach.
Soucit-soucítění (od slova cítit),cítit s někým,souhlasit.
No a to by bylo asi vše,mám takové divné myšlení napsat vše co mě k tématu napadne,ale tak to prostě cítím já.Napiš mi jak jsi to cítil ty a co jsi čekal že ti odpovím?
P.S.:Nevím zda-li jsem ti odpověděl nebo jen vyvolal další otázky. _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
pá duben 05, 2013 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Hippie napsal: | více soucítí s opačným pohlavím |
Hippie, já Ti nic nenapíšu, Tvou situaci jsem ani neprožil, ani zblízka neviděl. Jen se chci - asi nejapně - zeptat, proč jako první a jediný prvek vztahu ke druhému pohlaví uvádíš soucit? Pitomá otázka, já vím... |
|
|
|
|
 |
pá duben 05, 2013 5:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
|
|
Můžeš založit téma ve kterém by sis mohl zkusit úvahu o člověku který se necítí být mužem,více soucítí s opačným pohlavím ale netouží po úplné změně.
Touží po tolerancích,podpoře a citech ale jsou mu dodávány jen výsměch a opovržení.
Schválně zkus,možná si to přečtu. _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
út březen 05, 2013 5:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
... když já nejsem moc lechtivej  |
|
|
|
|
 |
út březen 05, 2013 3:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Bez nápadů a chce tématicky lechtat.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 05, 2013 2:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Napady na co? |
|
|
|
|
 |
po březen 04, 2013 5:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenek.krejci tester
|
Předmět: Nechcete někdo založit nový "lechtivý" téma ??? |
|
|
Prosím založte někdo nový téma ... nemám žádný nápady a tady se nic neděje. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|