|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po únor 04, 2013 8:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Kdo koho bude honit?  |
No, víš, když je to kolem dokola, tak se to často ani nepozná. |
|
|
|
|
 |
po únor 04, 2013 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Václav napsal: | Počkej, až bude komunitní sraz, třeba si zaběháš kolem hospody. |
Kdo koho bude honit?  |
Chřipka, nebo vtipná kaše?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 04, 2013 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Václav napsal: | Počkej, až bude komunitní sraz, třeba si zaběháš kolem hospody. |
Kdo koho bude honit?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po únor 04, 2013 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | Tak já budu ve Vašem věku, pane Jebavý, docela rád, když dokážu odehnat holí dítě či psa  |
Hm, jen aby nebylo překvapení. Počkej, až bude komunitní sraz, třeba si zaběháš kolem hospody. |
Docela pochybuju, na utikání moc nejsem, zato na odolnost proti ranám ano  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 04, 2013 2:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Tak já budu ve Vašem věku, pane Jebavý, docela rád, když dokážu odehnat holí dítě či psa  |
Hm, jen aby nebylo překvapení. Počkej, až bude komunitní sraz, třeba si zaběháš kolem hospody. |
|
|
|
|
 |
po únor 04, 2013 1:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | Mno. Vzhledem k tomu, že se jedná patrně o minimálně podivnou fotomontáž... |
Tak to víš, já jsem rád, když rozpoznám kartony falešných Marlborek... |
Tak já budu ve Vašem věku, pane Jebavý, docela rád, když dokážu odehnat holí dítě či psa  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 04, 2013 1:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Mno. Vzhledem k tomu, že se jedná patrně o minimálně podivnou fotomontáž... |
Tak to víš, já jsem rád, když rozpoznám kartony falešných Marlborek... |
|
|
|
|
 |
po únor 04, 2013 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mno. Vzhledem k tomu, že se jedná patrně o minimálně podivnou fotomontáž... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po únor 04, 2013 8:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Karel Voříšek Coming Out v živém vysílání ve full HD |
|
|
chestmeer napsal: | Toto krátké, ale odvážné vystoupení stálo Karla místo v TV Nova. Ukazuje se, že za jeho vyhazovem nestála údajná spolupráce s STB, ale homofóbní postoj vedení televize. Palec nahoru za Karlovu odvahu! |
Nerozumím, proč má být všechna "čest a sláva" připsána jen Karlovi, tu vlajku spouštěl někdo jiný a někdo jiný pustil zvuk. A jaké je to vlastně Karlovo vystoupení, když on sám neřekne ani slovo? O připravované akci jistě předem věděli oba moderátoři. Dost velký otazník se vznáší nad tím, k jaké zprávě to bylo připojeno.
Pokud přišla sankce právě za toto (máme takovou jistotu?), nemusela být vůbec motivována homofobií, ale přáním, aby personál nedělal z vysílání nástroj k propagaci vlastních osobních libůstek. Jedno z poselství té příhody zní také: "Nezaměstnávejte gaye, na jejich profesionalitu se nelze spolehnout." Ve veřejnoprávním vysílání by se asi něco takového omlouvalo podporou menšin, což je s posláním veřejnoprávní TV v souladu, ale v soukromé TV se omluva hledá těžko, ta má jiný cíl.
Kdyby se gayové dokázali k prosazování svých zájmů opravdu semknout a dát dohromady i tolik peněz, aby si reklamu svých podniků v soukromých TV mohli zaplatit, bylo by to úctyhodné. Toto ale může být vnímáno i jako nedůstojné parazitování.
Jednoznačný, nepochybný důvod k palci nahoru tu není, a myslím, že jsme dnes dál, než abychom museli nad takovými skopičinami jásat bez rozmyslu a bez uvážení, že každá mince má nejméně dvě strany, a možných pohledů je více.
Ale proč se vůbec rozepisovat tak široce: Čestmír prostě využil našeho fóra k podpoře sledovanosti svého videa, je to pořád ještě lepší, než kdyby si tu rozjížděl kšeftík s "nevipranými" podvlíkačkami... |
|
|
|
|
 |
ne únor 03, 2013 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
chestmeer tester
|
Předmět: Karel Voříšek Coming Out v živém vysílání ve full HD |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=3_1vluCcQqs&feature=share
Toto krátké, ale odvážné vystoupení stálo Karla místo v TV Nova. Ukazuje se, že za jeho vyhazovem nestála údajná spolupráce s STB, ale homofóbní postoj vedení televize.
Palec nahoru za Karlovu odvahu! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|