|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st leden 30, 2013 5:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
ElNEX napsal: | tak se mužete ve sprše podívat, jestli vám tam taky v tom místě je něco vidět nebo ne. |
Ani pohmatem, natož viditelně. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2013 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
ElNEX napsal: | Já vím že nejste doktoři, jen přece taky máte koule, tak se mužete ve sprše podívat, jestli vám tam taky v tom místě je něco vidět nebo ne.
Uvažoval jsem že nahodím real foto, ale to by tady chtělo nějaké neveřejné vlákno  |
Inu ve sprše fakt neuvidíš koule bez pytlíku (teda já ne) a jinak pouze v nemocnici. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2013 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel

|
|
|
Já vím že nejste doktoři, jen přece taky máte koule, tak se mužete ve sprše podívat, jestli vám tam taky v tom místě je něco vidět nebo ne.
Uvažoval jsem že nahodím real foto, ale to by tady chtělo nějaké neveřejné vlákno  |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2013 12:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Brio napsal: | Martin napsal: | (ať nevypadáme, že myslíme jenom na péra...) |
Ty stejně pořád myslíš |
Děkuji za poklonu za myšlení všechny holt tato evoluční výhoda nepostihla.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2013 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | (ať nevypadáme, že myslíme jenom na péra...) |
Ty stejně pořád myslíš |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2013 10:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | ElNEX napsal: | ale tak cca 4 roky zpět jsem si toho všiml popré.. |
Einexi, to není otázka do fóra, ale pro lékaře. Neváhal bych ani minutu. Všechno, co je v této oblasti "nové", nemá být přehlíženo a zanedbáno. |
Také si myslím, že naše "zasvěcené" rady budou asi stejně platné, jako léčit mor pijavicema.
Btw - ono když se v jakékoliv oblasti vytvoří něco nezvyklého, je vhodné vyhledat lékaře (ať nevypadáme, že myslíme jenom na péra...) _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2013 10:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Pokud máš jakékoli pochyby, raději si zajdi k doktorovi, je to nejrozumnější řešení a pokud se nepletu, žádný doktor mezi námi nejde a z náčrtku opravdu nic nepoznáme. Může to být třeba jen tukové uložiště, které se občas na i v těchto místech některým klukům vytváří a nejsou přitom nijak závadná. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2013 10:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
ElNEX napsal: | ale tak cca 4 roky zpět jsem si toho všiml popré.. |
Elnexi, to není otázka do fóra, ale pro lékaře. Neváhal bych ani minutu. Všechno, co je v této oblasti "nové", nemá být přehlíženo a zanedbáno.
Naposledy upravil Vaclav dne po únor 11, 2013 6:18 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2013 9:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel

|
|
|
Brio napsal: | To proto, že rakovina varlat nijak ze začátku nebolí, až vzniknou metastázy a člověk se začíná cítit špatně. Dá se vyšetřit hmatem, pokud na varlatech není cítit nijaké zatvrdnutí nebo nerovnost, mělo by to být OK. Rozhodně bych to nepodceňoval. |
Na varlatech nemám hmatem nic, ale tak cca 4 roky zpět jsem si toho všiml popré.. jde o nadvarlata - více na jednoduchém obrázku. Docela mě to vyděsilo tehdy, tak se chci zeptat jestli to tak taky máte a jestli je to normální tvar. Protože když se koupu tak je to vidět.
 |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2013 1:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Brio napsal: | To proto, že rakovina varlat nijak ze začátku nebolí, až vzniknou metastázy a člověk se začíná cítit špatně. Dá se vyšetřit hmatem, pokud na varlatech není cítit nijaké zatvrdnutí nebo nerovnost, mělo by to být OK. Rozhodně bych to nepodceňoval. |
jj (palec nahoru, ale k tomuto tématu se mi ho moc dávat nechce) _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2013 1:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
To proto, že rakovina varlat nijak ze začátku nebolí, až vzniknou metastázy a člověk se začíná cítit špatně. Dá se vyšetřit hmatem, pokud na varlatech není cítit nijaké zatvrdnutí nebo nerovnost, mělo by to být OK. Rozhodně bych to nepodceňoval. |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2013 1:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
ElNEX napsal: | Nemáte někdo fotky jak vypadají varlata s rakovinou? Proč na to umřel, když čtu že úspěšnost vyléčení je vysoká. |
Nijak divně, ****. V tom je ten problém, že se to často nezjistí včas, než se rakovina rozleze. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2013 4:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel

|
|
|
Nemáte někdo fotky jak vypadají varlata s rakovinou? Proč na to umřel, když čtu že úspěšnost vyléčení je vysoká. |
|
|
|
|
 |
st leden 16, 2013 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: Re: Ztráta |
|
|
Václav napsal: | Matyáši, je mi líto Tvého kamaráda i Tvého smutku. Bohužel, tenhle specifický typ rakoviny opravdu postihuje mladé kluky, v mém okolí jich několik ve věku kolem 20 let taky odešlo. Závěr z toho plyne asi jediný: těšme se ze svých přátel, dokud je máme a dokud oni mají nás. |
Děkuji,já to nechápu už to vypadalo dobře,dokonce byl veselej a plnej elánu... |
|
|
|
|
 |
st leden 16, 2013 1:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Ztráta |
|
|
Matyáši, je mi líto Tvého kamaráda i Tvého smutku. Bohužel, tenhle specifický typ rakoviny opravdu postihuje mladé kluky, v mém okolí jich několik ve věku kolem 20 let taky odešlo. Závěr z toho plyne asi jediný: těšme se ze svých přátel, dokud je máme a dokud oni mají nás. |
|
|
|
|
 |
út leden 15, 2013 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: Ztráta |
|
|
Tak jsem se opět přesvědčil že jestli existuje bůh tak je to sadistickej,bezcitnej čůrák,proč by jinak nechal umřít 17 milýho krásnáho chytrýho hodnýho kluka?Můj kamarád Sebastián měl rakovinu varlat,už to vypadalo nadějně ale dnes ráno umřel.Ani nevím proč to sem píšu asi se potřebuju stoho nějak dostat sorry že tu zacláním... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|