|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Keď som nútený ísť močiť na verejných toaletách , preferujem: |
Kabínku |
|
60% |
[ 14 ] |
Pisoár |
|
39% |
[ 9 ] |
|
Celkem hlasů : 23 |
|
út leden 22, 2013 10:04 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
Předmět: |
|
|
Václav: nebo, žeby s Prokůpkem "Holým" ? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2013 9:36 am |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
|
|
Martin napsal: | Takže v jedný palcát a v druhý "palcát" |
Když on ten vstup na veřejnou scénu bývá často způsoben potřebou kompenzovat si "nepalcátovitost". Kdyby měl Žižka kloudný palcát, seděl by dost možná ve své tvrzi a užíval si s děvečkami (ne-li s čeledíny, o paní Žižkové není nikde slyšet). |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2013 7:47 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
bright napsal: |
Vzhledem k tématu v jedné ruce palcát a v druhé přirození. |
Takže v jedný palcát a v druhý "palcát" _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2013 12:23 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Vzhledem k tématu v jedné ruce palcát a v druhé přirození. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
út leden 22, 2013 12:18 am |
|
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++
|
|
|
bright napsal: | Václav napsal: | ve druhé iPad. |
Viděl bych to na úplně něco jiného. |
A to?
woody25 napsal: | Btw, keď sa tu už mihla téma striekajúceho moču, nepoužívate v domácnosti niekedy papier na utretie nejakej tej kvapky navyše? Myslím tým, že keď domočím, tak skôr než svoj vercajk odložím tak si musím byť istý úplným suchom...rozumie mi niekto? |
V kabinkách a doma pravidelně. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 10:52 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
Naopak |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 10:49 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
TuX napsal: | Na pisoar, v kabince na nikoho nevidim |
Není to od tebe jen taktika, jak všechny vyhnat a zůstat tam sám? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 10:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+
|
|
|
to Honza: Tak to musí byť radosť čúrať do tých hlbokých pisoárov, ešte som nemal tú česť také vidieť...Celkom ma potešilo, že sa budujú pisoáre s oddeľujúcimi stenami, ale nepomáha...Keď sme šli na výlet so školou, všetci šli na beznínku niekde pri hraniciach a ja som tam len tak stál pri tom pisoári a stál...a mechúr na prasknutie, a už všetci spolužiaci sa vystriedali a ja som čakal kým sa uvoľní kabína...a to už všetci sedeli v autobuse a čakali na mňa Som potom šiel ako boss a vypil asi deci minerálky naraz
Tux napsal: | Na pisoar, v kabince na nikoho nevidim |
No...V našej metropole už neviem v ktorom OC sú záchody, kde v každej kabínke chýba pri bočných stenách oddeľujúcich jednotlivé kabínky vzadu asi 5 cm od zadnej steny, takže keď využiješ optiku z fyziky a jednotlivé zákony odrazu a lomu tak... ale nechápem princíp toho, načo tam tie medzery sú...a splachovače sú pochrómované, pripevnené vzadu na stene takže fakt sa dá vidieť do druhej kabínky...nič moc no _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 10:09 pm |
|
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++
|
|
|
Na pisoar, v kabince na nikoho nevidim |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 10:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
bright napsal: | Honza: nesmíš chodit k tomu vlevo. |
extrémy nemusím
|
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 9:46 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Honza napsal: | tam se musí pořádně třepat. |
Je-li s čím, tak nepochybně. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 9:42 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Honza: nesmíš chodit k tomu vlevo.
_________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 9:07 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
woody25 napsal: | Takže tá otázka. Má niekto z vás problém s močením, keď je v miestnosti prítomný niekto iný? |
skyper806 psal něco podobného -- tady --.
woody25 napsal: | Tie celostenové máme v kantíne a nič moc...dosť smradu sa odtiaľ šíri... |
Tak nemyslel jsem tu okachlíkovanou zeď se žlábkem a děrovanou trubkou (fuj), ale takové ty větší pisoáry, co jsou od země až do půl zdi.
Něco jako totok: http://www.espace-aubade.fr/R-178-74-3-urinoir-stalle.html
Ty klasické malé pisoáry moc rád nemám, bo jsem dost vysokej a blbě se do nich trefuje, většinou jsou namontovaný nízko.
woody25 napsal: | Btw, keď sa tu už mihla téma striekajúceho moču, nepoužívate v domácnosti niekedy papier na utretie nejakej tej kvapky navyše? Myslím tým, že keď domočím, tak skôr než svoj vercajk odložím tak si musím byť istý úplným suchom...rozumie mi niekto? |
Jo, taky si ho někdy utřu, u pisoáru ale ne, tam to nejde, tam se musí pořádně třepat.
woody25 napsal: | ale pod vplyvom alkoholu veľmi v škole nebývam ani v OC takže to riešenie nie je heh |
Jestli jsem to pochopil správně, tak hlavní příčinou vzniku parurézy je nedostatek alkoholu v krvi.
Václav napsal: | pročež Žižka iPad určitě měl, ovšem sovětský, ыПад, ... |
Tak to ale určitě nebyl ыПад, ale электронический разговорный калькулятор, zkráceně эрк.
Já bych soudruhovi Žižkovi přál spíš ten samopal, než Ipad, bo tím by se tolik historicky neznemožnil. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 6:01 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
|
|
Brio napsal: | Kdyz jdete na urady, jak otvirate dvere do a z budovy? Bakterie jsou stejne uplne vsude:) |
Máš pravdu, někdy, když vcházím do pochybných prostor a je to technicky možné, otevírám loktem... A samozřejmě je to přecitlivělost, protože třeba v tramvaji není možné jet a nedržet se něčeho, a bakterie hned nadšeně přeskakují na nového nositele.
Člověk si jen vytváří iluzi, že se nějak chrání, je to jen pro vlastní pocit, realita si jde svou cestou. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 5:19 pm |
|
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+
|
|
|
bright napsal: | Zrovna včera jsem zjistil zajímavou věc. Během jednoho večera mi nevadilo v hetero klubu opakovaně močit u pisoáru, přičemž všude kolem bylo plno, ale v gay klubu jsem si vystál tradiční frontu na kabinku. Docela mě to zjištění samotného překvapilo. |
No ja keď som na pečatení našej triednej knihy pred stužkovou bol v podniku s našou triedou mierne pod vplyvom alkoholu (inak takmer abstinent), tak som tiež normálne použil pisoár a vedľa mňa spolužiak...alebo prišiel už až keď som močil?už neviem ale pod vplyvom alkoholu veľmi v škole nebývam ani v OC takže to riešenie nie je heh
Bart90210 napsal: | a když teda použiješ kabinku, tak stojíš nebo si sedáš při močení? |
Stojím stojím Ale ďalší problém je ten, že keď som niekde na škole v kabínke, a vedľa v kabínke ští nejaký ďalší spolužiak, tak tiež mám problém, a to už nepochopím, ale na to už asi odpovedal Brio.
Brio napsal: | Říká se tomu paruréza a je to sociální fobie. Dříve jsem se o to trošku zajímal, ale ne z osobních důvodů, zrovna touto fobií netrpím Ale nemá jednoznačné léčení, existují na to různé názory od psychologů. A taky se tomu říká stydlivý měchýř (http://www.stydlivymechyr.cz). |
Tak nejak som o tom nikdy negooglil, ale diki za informácie. Myslel som si že tu nájdem nejakú "pomoc"
Václav napsal: | ...Na prkénko na veřejných toaletách usedám jen v případě nezbytnosti (nejistota, zda péče o hygienu je dostatečná, byť by i toaleta vypadala čistě).
Pokud by mne nějaká feministka nutila (třeba jen morálním nátlakem) při močení sedět, dopadne velmi špatně. |
Tak tak, tiež používam dosku len v prípade núdze a musí byť poriadne obložená papierom...
Martin napsal: | A odpověď k topicu - mam problém, pokud je ta osoba příliš hlasitá. Na prkénko si sedám (pokud nemam jistotu, že půjde pouze o močení), nicméně důkladně obkládám papírem.
Btw - v OC chodim na záchodky pro invalidy |
Príliš hlasitá? Akože keď si spieva niekto či? ...No jo ďalší papierový obkladač asi je nás viacej...Tam neni nejaká kontrola? Nemusíš predkladať nejaký preukaz ZŤP ? Alebo sa hráš na invalida?
Honza napsal: | Mě čurat do pisoáru neva, jen by je nemuseli montovat jak pro trpaslíky, fakt nechápu, proč jsou všechny vždycky stejně vysoko. Nejradši mám ty "celostěnové" bo se nemusím složitě trefovat. |
Tie celostenové máme v kantíne a nič moc...dosť smradu sa odtiaľ šíri...to radšej chodím na wx pre personál, zatiaľ si ma tam nik z kucháriek nevšimol a majú tam aj mydlo...
Btw, keď sa tu už mihla téma striekajúceho moču, nepoužívate v domácnosti niekedy papier na utretie nejakej tej kvapky navyše? Myslím tým, že keď domočím, tak skôr než svoj vercajk odložím tak si musím byť istý úplným suchom...rozumie mi niekto? _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 3:44 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
|
|
Každá doba má své. V pojetí Zdenka Nejedlého husité byli protokomunisty, tedy lidmi pokrokovými, pročež Žižka iPad určitě měl, ovšem sovětský, ыПад, který tehdy vyráběl v rámci přidružené výroby kolchoz Jábbloko. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 3:03 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Honza šaman
|
|
|
Mě čurat do pisoáru neva, jen by je nemuseli montovat jak pro trpaslíky, fakt nechápu, proč jsou všechny vždycky stejně vysoko. Nejradši mám ty "celostěnové" bo se nemusím složitě trefovat.
Jinak veřejné záchody moc rád nepoužívám, naposled jsem se o to pokusil v těch "slavnejch" žlutejch vlakách, když nás v létě napadlo vyzkoušet konkurenci Českých drah, a teda děs. Už by si ten ukňučenej Jančura měl vyškolit úklidový perzonál, zlatý Pendolino.
Václav napsal: | Martin napsal: | Halt synové národa Jana Žižky |
Úplně Žižku vidím: v jedné ruce palcát, ve druhé iPad. |
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=DWjf_b0x-TE#t=4532s |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 1:41 pm |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Václav napsal: | ve druhé iPad. |
Viděl bych to na úplně něco jiného. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 12:58 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman
|
|
|
Martin napsal: | Halt synové národa Jana Žižky |
Úplně Žižku vidím: v jedné ruce palcát, ve druhé iPad. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 12:31 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Brio napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Brio napsal: | Nemam rad rozstrikujici moc:) |
To už je do jiného vlákna, nemyslíš? |
Já vim, moc je do politiky |
Šmarja, člověk píše na tabletu a nechce se mu používat diakritika:-D A vy z toho hned uděláte dvě další témata:P |
Halt synové národa Jana Žižky _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 12:21 pm |
|
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++
|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Brio napsal: | Nemam rad rozstrikujici moc:) |
Já vim, moc je do politiky |
Šmarja, člověk píše na tabletu a nechce se mu používat diakritika:-D A vy z toho hned uděláte dvě další témata:P |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 11:58 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Taky bychom mohli pak začít pátrat po důvodech, proč se cítíš býti okukován |
Byl jsem. A dokonce jsem poté dostal i nabídku, heč. |
Jednu? Heč _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 11:57 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Martin napsal: | Taky bychom mohli pak začít pátrat po důvodech, proč se cítíš býti okukován |
Byl jsem. A dokonce jsem poté dostal i nabídku, heč. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 11:52 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
bright napsal: | Brio napsal: | Nemam rad rozstrikujici moc:) |
Já vim, moc je do politiky _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 11:49 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | chodim zásadně na ženský záchodky |
Martin napsal: | v OC chodim na záchodky pro invalidy |
Raději nepátrejme proč. |
Taky bychom mohli pak začít pátrat po důvodech, proč se cítíš býti okukován _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 11:44 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Brio napsal: | Nemam rad rozstrikujici moc:) |
To už je do jiného vlákna, nemyslíš? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 11:41 am |
|
Autor |
Zpráva |
bright šaman
|
|
|
Martin napsal: | chodim zásadně na ženský záchodky |
Martin napsal: | v OC chodim na záchodky pro invalidy |
Raději nepátrejme proč. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 11:39 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
Brioška: Mno, a co v MHD? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 11:27 am |
|
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++
|
|
|
Toalety ale nejsou jedinym mistem, kde byste potom meli byt tak citlivi na hygienu;) Jak casto si treba menite lozni pradlo? Kdyz jdete na urady, jak otvirate dvere do a z budovy? Bakterie jsou stejne uplne vsude:)
Ja osobne jdu na pisoar, kdyz vim, ze budu jen mocit. A v kabinkach ciste pro pocit prkenka utiram. A jinak pokud jsem v kabinkovych zachodech (treba i doma), poku jen mocim, tak sedam. Nemam rad rozstrikujici moc:) |
|
|
|
|
|
po leden 21, 2013 11:08 am |
|
Autor |
Zpráva |
Martin šaman
|
|
|
A odpověď k topicu - mam problém, pokud je ta osoba příliš hlasitá. Na prkénko si sedám (pokud nemam jistotu, že půjde pouze o močení), nicméně důkladně obkládám papírem.
Btw - v OC chodim na záchodky pro invalidy _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|