|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út červen 04, 2013 9:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: To bude něco... |
|
|
Václav napsal: | V novém filmu Petra Almodóvara Rozkoš v oblacích se to prý gayi přímo hemží. Recenzentka Respektu mne ovšem úplně uzemnila myšlenkou, že "Pozitivnější jsou rozhodně chlápci, kteří raději někoho obšťastní, než zabijí." Tenhle zorný úhel mi zatím unikal... |
Ale zas nedávno byl někde na moravě takovej, co dokázal obojí... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 04, 2013 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: To bude něco... |
|
|
V novém filmu Petra Almodóvara Rozkoš v oblacích se to prý gayi přímo hemží. Recenzentka Respektu mne ovšem úplně uzemnila myšlenkou, že "Pozitivnější jsou rozhodně chlápci, kteří raději někoho obšťastní, než zabijí." Tenhle zorný úhel mi zatím unikal... |
|
|
|
|
 |
po červen 03, 2013 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Noordzee Texas |
|
|
Canis napsal: | http://media.tumblr.com/tumblr_m8hwfzMNQe1ruzdua.gif |
I takoví psíci jsou roztomilí... |
|
|
|
|
 |
po červen 03, 2013 12:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
Václav napsal: | Kouknu na předmět postu a vidím . |
Znáš ten pocit? Já už ano
http://media.tumblr.com/tumblr_m8hwfzMNQe1ruzdua.gif _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
po červen 03, 2013 10:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Canis napsal: | 2Václav: Fajn, a teď když známe pár recenzí, chtělo by to přiložit i název filmu, protože link je mrtev  |
Kouknu na předmět postu a vidím . |
|
|
|
|
 |
po červen 03, 2013 9:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
Předmět: |
|
|
2Václav: Fajn, a teď když známe pár recenzí, chtělo by to přiložit i název filmu, protože link je mrtev  _________________ "Did you know that you can´t breathe fast and stick your tongue out at the same time?
Good boy!
Now, sit and roll!" |
|
|
|
|
 |
po červen 03, 2013 1:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Protože se, přátelé, s odkazy na zajímavé filmy poslední dobou dost flákáte, vrátil jsem se k tomuhle filmu ze zvědavosti, jestli na mne znovu zapůsobí tak dobrým dojmem i po půl roce, a líbil se mi ještě víc. Kdo jste neviděli, zkuste to. Jistě, žádné velké efekty, prostý příběh prostých lidiček, pár drobných naivit. Ale má to atmosféru, obrazová složka je solidně propracovaná a představitel hlavní postavy je nepochybný talent. Doporučením jsou i divácké posudky na csfd.cz:
citace: | ... Další z mizerných bukva filmů. ...
... No neviem, či by sa mi chcelo hrať na strkanie falusu do analusu. (Teda, to viem určito!) ... Ja som u tohto skapínal od nudy a hlavný hrdina je jeden nesympatický a neschopný obsmrdač, až som mal pocit, že ten film sa vlečie práve kôli jeho neschopnosti! ...
... hlavní belgický filmový mecenáš (a výrobce piva) na film odmítl dát peníze ("Your film is not the target audience of beer drinkers.").
...Herecké výkony, sountrack a kamera určitě stojí za pozornost. V dnešní době přeakčněných filmů je tento velmi pomalý, ale rozhodně ne nudný film, velmi vítaný. |
Názor odjinud:
citace: | They could have removed all of the words from the movie and it still would have been amazing film to watch. The movie translates its message to the viewer not by words but by the atmosphere and emotions of the actors, who, I have to say, have done their job flawlessly despite being so young and inexperienced. Rarely such young actors are capable of such spectacular performance in a same movie. I started watching this film "by accident" without expecting too much. I was thinking that it wouldn't be good at all, considering that it's a small Belgian independent film. But after the first 10 minutes I was completely absorbed by it. I just couldn't stop watching. This is perfect cinema for all you movie lovers. No matter whether you're gay, straight or something in between you will find yourself in it. It is not the words that capture but the motions, sounds and emotions that grab you and put you in the shoes of one of the main characters. |
|
|
|
|
|
 |
po duben 01, 2013 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Morgan |
|
|
bright napsal: | Tak jsem si připravil na Nový rok film Morgan (2012) o vozíčkáři, který najde toho pravého. Ach. Po letmém projetí to však vypadá zajímavě. |
No začátek takovej cukavej, a zvuky na pozadí by nemusely být tak urputný, ale jinak JO, celkem dost koukatelný film. Akorát ta maminka byla děsná ... nebo že by těm impérialistům už pochcípali kadeřníci?
bright napsal: | Viděl jsem všechny filmy z toho seznamu.  |
Dnes večer už to budu moct říct taky.
bright napsal: | Ze scény s padajícími bonbóny mi bylo fyzicky zle. |
... asi jsem fakt cynik, si na nějaký bonbony vůbec nepamatuju |
|
|
|
|
 |
čt březen 28, 2013 10:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Seznam |
|
|
Některé z nich jsou docela slabé, zejména pokračování Eating Out a Another Gay Movie. Mysterious Skin je fakt nechutnej film. Ze scény s padajícími bonbóny mi bylo fyzicky zle. Rozhodně jde o náhodný seznam a žádný TOP seznam filmů, které musíte všechny vidět dřív, než zaklepete bačkorama. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 28, 2013 9:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
bright napsal: | Viděl jsem všechny filmy z toho seznamu.  |
Já taky.  |
|
|
|
|
 |
čt březen 28, 2013 2:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Alofok napsal: | Zajímavej seznam, for you.  |
Alofoku, díky, asi třetinu jsem neviděl. Vypadá to trochu jako seznam četby k maturitě. Kdyby byla nějaká "střední buzerantská", určitě by to bylo součástí osnov. |
|
|
|
|
 |
st březen 27, 2013 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Viděl jsem všechny filmy z toho seznamu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 27, 2013 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alofok tester
|
|
|
|
|
 |
ne březen 17, 2013 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | Včera v noci dávali na ČT film Single Man. Bohužel jsem ho neviděl. Koukal jsi? |
Bohužel ne, uteklo mi už jen to, že bude k vidění. |
|
|
|
|
 |
ne březen 17, 2013 9:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Včera v noci dávali na ČT film Single Man. Bohužel jsem ho neviděl. Koukal jsi? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne březen 17, 2013 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Venkovský učitel |
|
|
Film sice není považován za to nejsoudobější a nejpříkladnější zpracování gay látky, přesto není marné ho vidět. Je to možné dnes (17. 3.) na ČT1 ve 21.45. |
|
|
|
|
 |
st leden 16, 2013 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
Předmět: Re: Modlitby za Bobbyho |
|
|
Bart90210 napsal: | tak jsem to ripnul na ulozto.....je to s dabingem v CZ, ale kvalita zvuku je strašná   |
Anglina je beztak lepší... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
ne leden 13, 2013 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
bright napsal: | Tak jsem si připravil na Nový rok film Morgan |
Tak jsem včera zhlédnul Morgana. Zas až taková tragédie to není, celkem se na to dá koukat, hlavně kvůli neotřelému námětu. Ale herci občas působí trochu amatérsky a je tam řada stokrát viděných klišé ("prostořeká" kamarádka černoška atd.). |
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2013 11:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
Předmět: Re: Savage Grace - Divoká krása |
|
|
Jo, viděl. Nicméně o tom, jak na mě film zapůsobil, asi nejlépe svědčí fakt, že kdybys mi ho tady nepřipomněl, tak bych si na něj už vůbec nevzpomněl. Jo, je fakt divnej. Akorát si vybavuju, že tam hrál nějakej docela pěknej chasník (ne ta hlavní role). |
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2013 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Neviděl, ale na hubnutí anorektickou metodou mi bohatě stačil odkaz. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st leden 09, 2013 5:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Savage Grace - Divoká krása |
|
|
Savage Grace - Divoká krása
Viděli jste TO někdo? A líbilo se? Já na to teda fakt zíral - a nevím jestli to jako myslej vážně, nebo si dělaj pr.ed. Nebo je to hubnoucí film u kterého se má intenzivně zvracet?
http://www.csfd.cz/film/221326-divoka-krasa/zajimavosti/ |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2013 10:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Film je low budget, dialogy jsou trochu prvoplánové a herci nejsou zrovna prvotřídní, ale působil na mě vcelku realisticky. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2013 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart90210 uživatel+

|
Předmět: morgan |
|
|
mě se ten trailer líbí  |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2013 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | Tak jsem si připravil na Nový rok film Morgan (2012) o vozíčkáři, který najde toho pravého. Ach. Po letmém projetí to však vypadá zajímavě. |
citace: | the intimate scenes were not romantic at all |
píše kanadský divák. Tak se těším.
EDIT: S charlesem jsme se překryli přímo vzorově. |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2013 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
A četl jsi tu zdrcující kritiku?
"I don't even want to waste time writing this review but I really think that this movie was unfortunately waste of my time and money (and want to spare a few people from watching). I saw this at the Toronto Inside-Out Festival not knowing what I was getting myself into. From the first 5 minutes you could tell that the actors were beyond amateur. The cinematography was poor, the lighting was terrible and the intimate scenes were not romantic at all. I could hardly connect with any characters and the romance seemed so phony. Overall, a rating of 2 is being generous."
Ale druhou stranu když jsem se podíval na trailer, tak jsem získal dojem, že to až takovej průser není. |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2013 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tak jsem si připravil na Nový rok film Morgan (2012) o vozíčkáři, který najde toho pravého. Ach. Po letmém projetí to však vypadá zajímavě. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2013 7:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: OT archeologie |
|
|
charles napsal: | Celkově jsem hlavně ocenil neotřelost námětu (respektive já aspoň film s podobnou kombinací motivů neznám). |
Týž pocit. |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2013 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
Předmět: Re: Modlitby za Bobbyho |
|
|
Vďaka ti  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2013 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart90210 uživatel+

|
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2013 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
bright napsal: | K The War Boys - nádherně byla zahrána scéna, v níž vypráví své mladší sestře, že poprvé políbil kluka a líbilo se mu to. |
Přesně tak, tu scénu jsem si vyloženě vychutnal... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|