|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: | matyáš napsal: | No vidíš já mám dva bráchy a sedm sester(né nedělám si prdel,né nejsem cikán)
,zápalky??,? |
1. zápletka, né zápalky
2. to by nevadilo, aspoň bys nepotřeboval tolik bronzéru  |
coooo? |
mno že kdybys byl cikánek, tak by ses nepotřeboval líčit na tmavo (jako obličej) _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | No vidíš já mám dva bráchy a sedm sester(né nedělám si prdel,né nejsem cikán)
,zápalky??,? |
1. zápletka, né zápalky
2. to by nevadilo, aspoň bys nepotřeboval tolik bronzéru  |
coooo? |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
augustus166 napsal: | No trochu fám závidim, že se můžete takhle naprat sladkym a není vám zle To já jsem si za ten rok vypěstoval docela slušnou averzi vůči sladkostem a teď na Vánoce bohužel nejsem schopnej do sebe dostat ani cukroví
Dřív jsem se vždycky hrozně ládoval perníkama a čokoládovejma pralinkama, ale od tý doby, co jsem se "pogejil", tak už to tak dobře nezvládám
Pamatuju si ještě ty doby, kdy mi bf kupoval pomalu každý týden Milku a já si spokojeně chrochtal...pak mi ale v hlavě zrůžovělo pár koleček a já zjistil, že ES Collection dělá krásná padnoucí trika, ale frajer na ně potřebuje buď široká ramena, pořádně vyhlenutý hrudník a velký ruce, nebo naopak mít štíhlej pas, plochý brícho, menší svalový objem, zato ale hodně vyrýsovaný (to tričko žádnej špek neschová )
Tak se Gusta dostal před dilema: velký svaly nebo vyrýsovaný tělo (macho zvíře nebo sexy kolouch)...obojí má pro a proti...na velký svaly mužu žrát co chci a jak moc chci(prolejvat se sacgariďákama, jíst steaky s hranolkama atd...), jen pak musim tvrdě dřít v posilovně(macho zvíře), nebo nebudu muset zvedat takové váhy a tak dřít, ale nebudu moct sníst úplěně vše co chci a hlavně kdy chci(sexy kolouch)
A Gusta se rozhodl pro koloucha, protože na to, aby z něj bylo macho zvíře, prostě ještě nemá "koule" to snad přijde s věkem
Jenže díky těm novejm stravovacím návykům nejsem zvyklej jíst sladkosti a teď o Vánocích trpím, když přede mě postaví mísu s cukrovím a čekaj, jak se na ni lačně vrhnu a jak jim to pochválím, ale já na to jen blbě čumim a sem tam si něco vezmu, aby byl klid
Rada na závěr: "Kluci, cpěte se sladkostma, dokud vám nezrůžověj určitý kolečka, protože pak už sliňivku nikdy pořádně nepotrápíte!"
Dodnes vzpomínám, jak jsem se jako teen u vody ládoval 200g zmrzlinou Magnum White, kterou jsem miloval...dnes u vody vytáhnu krabici naplňěnou vodním melounem, hroznovým vínem a nektarinkou jak nějaká slečinka  |
Já se cpát musím,musím přibrat |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ehm, kolouch nemá trvanlivost, velký svaly jo  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | No vidíš já mám dva bráchy a sedm sester(né nedělám si prdel,né nejsem cikán)
,zápalky??,? |
1. zápletka, né zápalky
2. to by nevadilo, aspoň bys nepotřeboval tolik bronzéru  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
No trochu fám závidim, že se můžete takhle naprat sladkym a není vám zle To já jsem si za ten rok vypěstoval docela slušnou averzi vůči sladkostem a teď na Vánoce bohužel nejsem schopnej do sebe dostat ani cukroví
Dřív jsem se vždycky hrozně ládoval perníkama a čokoládovejma pralinkama, ale od tý doby, co jsem se "pogejil", tak už to tak dobře nezvládám
Pamatuju si ještě ty doby, kdy mi bf kupoval pomalu každý týden Milku a já si spokojeně chrochtal...pak mi ale v hlavě zrůžovělo pár koleček a já zjistil, že ES Collection dělá krásná padnoucí trika, ale frajer na ně potřebuje buď široká ramena, pořádně vyhlenutý hrudník a velký ruce, nebo naopak mít štíhlej pas, plochý brícho, menší svalový objem, zato ale hodně vyrýsovaný (to tričko žádnej špek neschová )
Tak se Gusta dostal před dilema: velký svaly nebo vyrýsovaný tělo (macho zvíře nebo sexy kolouch)...obojí má pro a proti...na velký svaly mužu žrát co chci a jak moc chci(prolejvat se sacgariďákama, jíst steaky s hranolkama atd...), jen pak musim tvrdě dřít v posilovně(macho zvíře), nebo nebudu muset zvedat takové váhy a tak dřít, ale nebudu moct sníst úplěně vše co chci a hlavně kdy chci(sexy kolouch)
A Gusta se rozhodl pro koloucha, protože na to, aby z něj bylo macho zvíře, prostě ještě nemá "koule" to snad přijde s věkem
Jenže díky těm novejm stravovacím návykům nejsem zvyklej jíst sladkosti a teď o Vánocích trpím, když přede mě postaví mísu s cukrovím a čekaj, jak se na ni lačně vrhnu a jak jim to pochválím, ale já na to jen blbě čumim a sem tam si něco vezmu, aby byl klid
Rada na závěr: "Kluci, cpěte se sladkostma, dokud vám nezrůžověj určitý kolečka, protože pak už sliňivku nikdy pořádně nepotrápíte!"
Dodnes vzpomínám, jak jsem se jako teen u vody ládoval 200g zmrzlinou Magnum White, kterou jsem miloval...dnes u vody vytáhnu krabici naplňěnou vodním melounem, hroznovým vínem a nektarinkou jak nějaká slečinka  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | Martin napsal: | Btw - s hadama sem měl na základce výnosnej obchod  |
já měl taky na základce výnosnej obchod,prodával sem spodní prádlo a fotky své starší sestry  |
Nj, já jednak neměl sestru... a jednak sme byli nevinnější, já prodával lechtání kámošky
Btw - neni to jedna ze zápletek Napoly?  |
No vidíš já mám dva bráchy a sedm sester(né nedělám si prdel,né nejsem cikán)
,zápalky??,? |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: | Btw - s hadama sem měl na základce výnosnej obchod  |
já měl taky na základce výnosnej obchod,prodával sem spodní prádlo a fotky své starší sestry  |
Nj, já jednak neměl sestru... a jednak sme byli nevinnější, já prodával lechtání kámošky
Btw - neni to jedna ze zápletek Napoly?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Btw - s hadama sem měl na základce výnosnej obchod  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: | Heh, si ete neviděl, jak mladej spořádá půl kila jablečnejch kroužků  |
ten tvůj mladej se mi začíná líbit  |
Njn, byste si mohli vyměňovat zkušenosti se starejma  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Heh, si ete neviděl, jak mladej spořádá půl kila jablečnejch kroužků  |
ten tvůj mladej se mi začíná líbit  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Btw - s hadama sem měl na základce výnosnej obchod  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Heh, si ete neviděl, jak mladej spořádá půl kila jablečnejch kroužků  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | Martin napsal: | matyáš napsal: | Rada nad zlato pokud budete chtít malému bráškovi k svátku plyšáka,neposílejte pro něj svého přítele , protože přinese plyšovou pískající kost pro psa a odůvodní to tak ,že ve zverimexu byla menší fronta než v hračkářství áááááá zabít!!!!!! |
no začínám vidět jistý podobnosti se svym ex (řídí k baráku .. "kde sme?" ) |
taky dobrý, ještě že máme doma zásoby čokolády |
Mladej se uklidňuje želéé  |
Z želé mám rád takové ty červené a zelené pouťové hady, jako malej sem vždy otevřel pusu a celýho si tam zpustil
Ale čokoládu můžu úplně nejvíc,od vodníka sem na mikuláše dostal velkej balíček ve kterým bylo asi deset různej čokoládovejch tyčinek,pět čokoládovejch lízatek,dva sáčky čokoládovejch bonbonů,čokoládový prásátko plněný lentilkama a čokoládová figurka čerta,anděla a mikuláše ,myslel že to budu mít tak na tejden pche ,za dva dny to bylo prič,zbyly jen papíry  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: | matyáš napsal: | Rada nad zlato pokud budete chtít malému bráškovi k svátku plyšáka,neposílejte pro něj svého přítele , protože přinese plyšovou pískající kost pro psa a odůvodní to tak ,že ve zverimexu byla menší fronta než v hračkářství áááááá zabít!!!!!! |
Mladej se uklidňuje želéé  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 3:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
matyáš napsal: | Rada nad zlato pokud budete chtít malému bráškovi k svátku plyšáka,neposílejte pro něj svého přítele , protože přinese plyšovou pískající kost pro psa a odůvodní to tak ,že ve zverimexu byla menší fronta než v hračkářství áááááá zabít!!!!!! |
To je roztomilý.  |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 2:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | Rada nad zlato pokud budete chtít malému bráškovi k svátku plyšáka,neposílejte pro něj svého přítele , protože přinese plyšovou pískající kost pro psa a odůvodní to tak ,že ve zverimexu byla menší fronta než v hračkářství áááááá zabít!!!!!! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 1:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Rada nad zlato pokud budete chtít malému bráškovi k svátku plyšáka,neposílejte pro něj svého přítele , protože přinese plyšovou pískající kost pro psa a odůvodní to tak ,že ve zverimexu byla menší fronta než v hračkářství áááááá zabít!!!!!! |
no začínám vidět jistý podobnosti se svym ex (řídí k baráku .. "kde sme?" ) _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 1:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Rada nad zlato pokud budete chtít malému bráškovi k svátku plyšáka,neposílejte pro něj svého přítele , protože přinese plyšovou pískající kost pro psa a odůvodní to tak ,že ve zverimexu byla menší fronta než v hračkářství áááááá zabít!!!!!! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 9:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
SCRAM!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 1:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
?? |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
SPAM. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 22, 2012 12:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | Martin napsal: | Né že bych tak musel šetřit, ale nemam rád čekuládu  |
Tak to já mám rád a moc ,a kort čokoládový koloušky  |
Nebo zajdy, no to já taky  |
Ikdyž vodníka bych nevyměnil ani za milion koloušků |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 21, 2012 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: | Né že bych tak musel šetřit, ale nemam rád čekuládu  |
Nebo zajdy, no to já taky  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 21, 2012 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Né že bych tak musel šetřit, ale nemam rád čekuládu  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 21, 2012 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Né že bych tak musel šetřit, ale nemam rád čekuládu  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 21, 2012 2:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | matyáš napsal: | jen co se začal uzdravovat dostal pojeb  |
A to je hezký dárek pro rekonvalescenta,
pokud teda už je tak zdravej, že může.
jeden jednoduchej recept
 |
Já myslel jinej pojeb než ty,ale neboj na to taky došlo  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 21, 2012 12:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
matyáš napsal: | jen co se začal uzdravovat dostal pojeb  |
A to je hezký dárek pro rekonvalescenta,
pokud teda už je tak zdravej, že může.
jeden jednoduchej recept
 |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2012 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | Tak to víš že sem kolem něj běhal a samý ťuťu ňuňu,a měl sem o něj strach a bylo mi do breku když sem ho viděl jak dopadl, ale jen co se začal uzdravovat dostal pojeb  |
Mno u mě by to spíš vypadalo naruby - tedy "ty ******************, a *******, nj co s tebou, ceš přinést polífku a obkladeček?"  |
 |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2012 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Tak to víš že sem kolem něj běhal a samý ťuťu ňuňu,a měl sem o něj strach a bylo mi do breku když sem ho viděl jak dopadl, ale jen co se začal uzdravovat dostal pojeb  |
Mno u mě by to spíš vypadalo naruby - tedy "ty ******************, a *******, nj co s tebou, ceš přinést polífku a obkladeček?"  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|