|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt prosinec 20, 2012 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | Ti toho blbouna líto bejt nemusí,mohl si zato sám. |
Njn, já si taky za nehodu na kole mohl sám, ale byl sem rád, když byli všichni tak strašně ochotný  |
Tak to víš že sem kolem něj běhal a samý ťuťu ňuňu,a měl sem o něj strach a bylo mi do breku když sem ho viděl jak dopadl, ale jen co se začal uzdravovat dostal pojeb  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2012 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Ti toho blbouna líto bejt nemusí,mohl si zato sám. |
Njn, já si taky za nehodu na kole mohl sám, ale byl sem rád, když byli všichni tak strašně ochotný  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2012 4:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | TO MÁŠ DOBRÝ MŮJ SE OPIL A JAK DEMENT CHODIL PO ZÁBRADLÍ NA BALKONĚ A ŽUHNUL NAŠTĚSTÍ SI ZLOMIL JEN NOHY ALE UŽ JE V CAJKU. |
Já bych ze zábradlí spadl i střízlivej, mno a .. jinak je mi samozřejmě líto že si zlomil nohy, ale ožralý si zlomili i vaz. |
Ti toho blbouna líto bejt nemusí,mohl si zato sám. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2012 12:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | TO MÁŠ DOBRÝ MŮJ SE OPIL A JAK DEMENT CHODIL PO ZÁBRADLÍ NA BALKONĚ A ŽUHNUL NAŠTĚSTÍ SI ZLOMIL JEN NOHY ALE UŽ JE V CAJKU. |
Já bych ze zábradlí spadl i střízlivej, mno a .. jinak je mi samozřejmě líto že si zlomil nohy, ale ožralý si zlomili i vaz. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2012 12:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | TuX napsal: | ... uz se tesim az bude po vanocich. To zas bude kil navic :-/ |
Čím víc se krmíš, tím víc musíš makat.
Ideální situace pro objemovej trénink!  |
Jj, kámoš dokonce preferoval se před objemovym trošku "obalit", čili pro Tuxe ideální začít po novém roce
Já mam tedy problém spíš v tom, že když necvičim, tak ztrácim hmotu (pochopitelně) i váhu, aniž by se to ale projevilo něčim jinym než hubnutim  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2012 12:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
TuX napsal: | Martin napsal: | A kil navíc se nebojim, cpu se celej rok a nic  |
Zavidim  |
Myslim, že seznam mejch metabolickejch podivností má bf v blbníčku  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2012 2:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
TuX napsal: | ... uz se tesim az bude po vanocich. To zas bude kil navic :-/ |
Čím víc se krmíš, tím víc musíš makat.
Ideální situace pro objemovej trénink!  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 11:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Se snazi dostat Darvinovu cenu, co?  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | Martin napsal: | Tak my bychom to i zvládli, ale prostě nějak sme to tyhle vánoce nestíhali, resp. cukroví se má péct nejpozdějš 14 dní předem a to sem byl rád, že chodim  |
Copak se ti stalo,doufám žes nepadal opilej z balkonu jak můj přítel |
Né, při chřipce stěhoval matku  |
TO MÁŠ DOBRÝ MŮJ SE OPIL A JAK DEMENT CHODIL PO ZÁBRADLÍ NA BALKONĚ A ŽUHNUL NAŠTĚSTÍ SI ZLOMIL JEN NOHY ALE UŽ JE V CAJKU. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 11:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: | Tak my bychom to i zvládli, ale prostě nějak sme to tyhle vánoce nestíhali, resp. cukroví se má péct nejpozdějš 14 dní předem a to sem byl rád, že chodim  |
Né, při chřipce stěhoval matku  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Martin napsal: | A kil navíc se nebojim, cpu se celej rok a nic  |
Zavidim  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Tak my bychom to i zvládli, ale prostě nějak sme to tyhle vánoce nestíhali, resp. cukroví se má péct nejpozdějš 14 dní předem a to sem byl rád, že chodim  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tak my bychom to i zvládli, ale prostě nějak sme to tyhle vánoce nestíhali, resp. cukroví se má péct nejpozdějš 14 dní předem a to sem byl rád, že chodim  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Tak vás je na to pečení taky trochu víc  |
Já spálím i vodu na čaj,jednou sem sice upekl bábovku ale cukroví fkt radši né takže pečou jen holky a občas s nima přítel. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tak vás je na to pečení taky trochu víc  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 10:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | My máme Ovšem nepekli sme tentokrát A kil navíc se nebojim, cpu se celej rok a nic  |
To u nás se peklo ostošest ,máme tolik cukroví že to budem jíst ještě po svátkách. Holt máš dobrý spalování,no já se klidně cpát budu,já musím přibrat |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
My máme Ovšem nepekli sme tentokrát A kil navíc se nebojim, cpu se celej rok a nic  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
TuX napsal: | Darky jsem poresil dnes a uz e tesim az bude po vanocich. To zas bude kil navic :-/ |
Tak se necpi a jen uzobávej  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 9:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Darky jsem poresil dnes a uz e tesim az bude po vanocich. To zas bude kil navic :-/ |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: Vánoce |
|
|
Tak co už máte nazdobeno,napečeno , koupený dárky a stromek máte už ? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|