|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Brio napsal: | Jo tak:D No tak to už vůbec není co závidět  |
Malý koeficient mužnosti?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | Akorát to vypadá trochu blbě když ti lidi v čekárně čekaj že to tak brečí náký malý děcko a pak s ordinace výjde dvacetiletej kluk?
27 tak to ten věkový rozdíl máte přibližně jako my , přítelovi je 28 |
No.. asi trošku jo no To zase z mýho byla sestra tak zblblá že se ho zeptala jestli nechce po umrtvení eště počkat, než bude řídit domu
No vidiš, a je to super, ne?  |
Jo je si o užívám 8 let je pohoda,máme podobný zájmy a je sním zabava, s ex sme furt dřepěly doma u bedny ,teď jsem mnohem spokojenější. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Můj ex by ti mohl závidět ,tomu teď bude 43  |
Jj, pamatuju. Tak to mu nezávidim  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | Brio napsal: | Vůbec ne, rok sem, rok tam, když ses narodil, tak já pořád nosil plínky;) |
No... to ti může bejt i 107 Btw - já mluvil o mladym a né o svym věku (tam neni co k závisti)  |
Jo tak:D No tak to už vůbec není co závidět  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Brio napsal: | Vůbec ne, rok sem, rok tam, když ses narodil, tak já pořád nosil plínky;) |
No... to ti může bejt i 107 Btw - já mluvil o mladym a né o svym věku (tam neni co k závisti)  |
Můj ex by ti mohl závidět ,tomu teď bude 43  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Akorát to vypadá trochu blbě když ti lidi v čekárně čekaj že to tak brečí náký malý děcko a pak s ordinace výjde dvacetiletej kluk?
27 tak to ten věkový rozdíl máte přibližně jako my , přítelovi je 28 |
No.. asi trošku jo no To zase z mýho byla sestra tak zblblá že se ho zeptala jestli nechce po umrtvení eště počkat, než bude řídit domu
No vidiš, a je to super, ne?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Brio napsal: | Vůbec ne, rok sem, rok tam, když ses narodil, tak já pořád nosil plínky;) |
No... to ti může bejt i 107 Btw - já mluvil o mladym a né o svym věku (tam neni co k závisti)  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Martin napsal: | No mladýmu je 17 Ale nebrečí By vypadal jak Joker  |
Tak já sem histerka ale všichni si už zvykly  |
My už taky  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Vůbec ne, rok sem, rok tam, když ses narodil, tak já pořád nosil plínky;) |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | No mladýmu je 17 Ale nebrečí By vypadal jak Joker  |
Tak já sem histerka ale všichni si už zvykly Akorát to vypadá trochu blbě když ti lidi v čekárně čekaj že to tak brečí náký malý děcko a pak s ordinace výjde dvacetiletej kluk.
27 tak to ten věkový rozdíl máte přibližně jako my , přítelovi je 28 .
Naposledy upravil matyáš dne st prosinec 19, 2012 12:32 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Brio napsal: | A kolikže ti je Teheráne?-))) |
27, závisti bledá  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
A kolikže ti je Teheráne?-))) |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Brio napsal: | matyáš napsal: | myslel si osmičkama zuby ne? |
Ne, myslel poprsí. |
Nechodim s Halinou a myslel sem zuby  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
matyáš napsal: | myslel si osmičkama zuby ne? |
Ne, myslel poprsí. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No mladýmu je 17 Ale nebrečí By vypadal jak Joker  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Tak to mladej se líčí i na operaci osmiček  |
Tak u mě je zbytečný líčit se k zubaři(myslel si osmičkama zuby ne?) páč bych to měl zachvíli rozmazaný protože vždy brečím a musej mě držet tak dva lidi(já vím ve 20 pěknej trapas)
Jo když jdu do samošky tak se taky líčím ,co kdybych po cestě někoho potkal
A kolik je tvému přítelovi?,teda pokud to není tajné. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tak to mladej se líčí i na operaci osmiček  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Matyáš: Jinak to se ani zas tak zvlášť nelíčíš. MAC je btw super značka, a REDKEN taky chválim
Btw - já někdy poprosim mladýho, případně vám napíšu sám, co používá on
EDIT: jo a ten krém na krk je myslim CLARINS  |
Tak jakdy záleží my na vzhledu takže někdy jsem třeba v koupelně tři hodiny ale někdy se prostě na to vykašlu, hodně a výrazně se líčím když mám vystoupení.
Jo jaký máte styl oblékání? Já na stáj nosím jezdecký nebo nějaký pohodlný, ale když jdu do školy,na disko nebo někam s přítelem tak se snažím vyadat co nejlíp. Mám rád sáčka,bokový kalhoty,flitry,trička s nápisama a obrázkama a gay tématikou ,mikiny,svetry,košile,některý kousky mám trochu extravagantní ,kámoška vždy třeští oči když jdu ve stříbrných nebo gepardích kalhotech,nejvíce jsem však ulítlej na boty 
Naposledy upravil matyáš dne st prosinec 19, 2012 12:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Jo co se týče kolik měsíčně utratím za kosmetiku. Tak já si jí nekupuji pořád ,kvalitnější přípravky vydrží déle, a navzájem si půjčuji kosmetiku od kamarádky a spolubydlící. Mám docela dost brigád a něco dostanu třeba k narozeninám, k svátku, k vánocům atd... |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 12:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Matyáš: Jinak to se ani zas tak zvlášť nelíčíš. MAC je btw super značka, a REDKEN taky chválim
Btw - já někdy poprosim mladýho, případně vám napíšu sám, co používá on
EDIT: jo a ten krém na krk je myslim CLARINS  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 11:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Nick Guest napsal: | matyáš napsal: | Nick Guest napsal: | matyáš napsal: | Mě je úplně jedno jestli mě někdo odsuzuje nebo se mě štítí ,ať si každej o mě říká a myslí co chce je to jeho věc ,jako je zas moje můj vzhled a jak žiji. Někomu se zdám asi extravagantní ,nenormální a divnej . A jako co mám se vzdát svých pocitů,zvyklostí, snů a všeho co mám rád , jen abych zapadl mezi ostatní a neukazovali si na mě a nepomlouvali? O to fakt nestojím ,radši zůstanu sám sebou a vy se třeba po.... |
Mně se to líbí. |
Co se ti líbí? |
Že jsi svůj a máš to srovnaný. |
Aha,děkuji |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 11:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
bright napsal: | matyáš napsal: | No korektor tím to ještě vylepšíš ,sjednocuje ton pleti a splývá s pletí ,zesvětluje skvrny. Dáva se to ještě před makeupem |
Takže taková základovka. A jakým ředidlem to dáváš dolu? |
No buď jen mýdlem a teplou vodou nebo odličovacím mlékem nejlepší je GARNIER. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 11:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
matyáš napsal: | No korektor tím to ještě vylepšíš ,sjednocuje ton pleti a splývá s pletí ,zesvětluje skvrny. Dáva se to ještě před makeupem |
Takže taková základovka. A jakým ředidlem to dáváš dolu? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 10:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
charles napsal: | matyáš napsal: | Mě je úplně jedno jestli mě někdo odsuzuje nebo se mě štítí |
Neodsuzuju a neštítím. Jen mě dnes celou noc ve snech strašila tuba s krémem na zvětšení řas v nadživotní velikosti.
matyáš napsal: | ať si každej o mě říká a myslí co chce ... radši zůstanu sám sebou a vy se třeba po.... |
To jsou hezké ideály... život tě naučí. |
Právě že už naučil,díky určitým věcem a okolnostem jsem teď jaký jsem. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 10:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
charles napsal: | Honza napsal: | Spíš by mě zajímalo, jestli všechny tyhle spešl přípravky mají nějaký efekt |
Jasně že jo. Když je použiješ všechny najednou, tak se ti každé dítě vyhne obloukem. A to už za to stojí, ne?
Honza napsal: | Tvl. kdo tohle psal - jak vypadá extrémně skandální řasa? Já bych se to bál používat, po takovýhle věci musí mít každej obočí jak Brežněv! |
Pozor, tady došlo k dvojímu nepochopení. Zaprvé byla řeč o skandálním objemu (řas), nikoli o skandálních řasách. A to je myslím jasný: když si tam napatláš takovou tu černou hmotu (úplně vidím svoji kolegyni v práci, jak to vždycky dělá), tak to fakt vypadá skandálně. A druhá věc, Brežněv měl mega obočí, ne řasy.
Honza napsal: | No korektor tím to ještě vylepšíš |  |
Všechno najednou? Takovej magor zas nejsem, používám to podle potřeby a příležitosti,někdy se nelíčím třeba vůbec. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 9:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Honza napsal: | Spíš by mě zajímalo, jestli všechny tyhle spešl přípravky mají nějaký efekt |
Jasně že jo. Když je použiješ všechny najednou, tak se ti každé dítě vyhne obloukem. A to už za to stojí, ne?
Honza napsal: | Tvl. kdo tohle psal - jak vypadá extrémně skandální řasa? Já bych se to bál používat, po takovýhle věci musí mít každej obočí jak Brežněv! |
Pozor, tady došlo k dvojímu nepochopení. Zaprvé byla řeč o skandálním objemu (řas), nikoli o skandálních řasách. A to je myslím jasný: když si tam napatláš takovou tu černou hmotu (úplně vidím svoji kolegyni v práci, jak to vždycky dělá), tak to fakt vypadá skandálně. A druhá věc, Brežněv měl mega obočí, ne řasy.
Honza napsal: | No korektor tím to ještě vylepšíš |  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 9:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
matyáš napsal: | Mě je úplně jedno jestli mě někdo odsuzuje nebo se mě štítí |
Neodsuzuju a neštítím. Jen mě dnes celou noc ve snech strašila tuba s krémem na zvětšení řas v nadživotní velikosti.
matyáš napsal: | ať si každej o mě říká a myslí co chce ... radši zůstanu sám sebou a vy se třeba po.... |
To jsou hezké ideály... život tě naučí. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 6:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
matyáš napsal: | Nick Guest napsal: | matyáš napsal: | Mě je úplně jedno jestli mě někdo odsuzuje nebo se mě štítí ,ať si každej o mě říká a myslí co chce je to jeho věc ,jako je zas moje můj vzhled a jak žiji. Někomu se zdám asi extravagantní ,nenormální a divnej . A jako co mám se vzdát svých pocitů,zvyklostí, snů a všeho co mám rád , jen abych zapadl mezi ostatní a neukazovali si na mě a nepomlouvali? O to fakt nestojím ,radši zůstanu sám sebou a vy se třeba po.... |
Mně se to líbí. |
Co se ti líbí? |
Že jsi svůj a máš to srovnaný. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 1:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | Tak ono néni od věci namalovat si ráno na držku obličej, že...
No celkem obdivuju každého, kdo o sebe takhle pečuje, bo na tohle jsem fakt líná lemra. Moje kosmetika se skládá z šamponu, mejdla, holicí pěny, pleťovýho mlíka, olivovýho oleje, elektrickýho kartáčku na zuby a pasty "co maj zrovna v krámě". A z kosmetickejch firem znám akorát Niveu.
Spíš by mě zajímalo, jestli všechny tyhle spešl přípravky mají nějaký efekt, bo já se podle potřeby mažu oliváčem a myslím, že výsledek je srovnatelnej s luxusní kosmetikou a cena tak setinová.
matyáš napsal: | Extrémně černá řasenka pro skandální objem řas |
Tvl. kdo tohle psal - jak vypadá extrémně skandální řasa? Já bych se to bál používat, po takovýhle věci musí mít každej obočí jak Brežněv!
btw: Matyáši, kolik utratíš měsíčně za kosmetiku? A co že je to ten korektor?
charles napsal: | matyáš napsal: | Krém na řasy: TALIKA Krém pro růst a výživu |
 |
Charlesi! ... ty jako opravdu, ale o-p-r-a-v-d-u !!!! nepoužíváš žádný výživně - růstový krém na řasy? Ani ob den? Kecáš! Normálkla fakt kecáš! Tak tohle ti teda fakt nežeru! Takhle mě valit do hlavy!  |
Nemůžu za to že tu řasenku tak pojmenovali .
No korektor tím to ještě vylepšíš ,sjednocuje ton pleti a splývá s pletí ,zesvětluje skvrny. Dáva se to ještě před makeupem |
|
|
|
|
 |
st prosinec 19, 2012 1:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tak ono néni od věci namalovat si ráno na držku obličej, že...
No celkem obdivuju každého, kdo o sebe takhle pečuje, bo na tohle jsem fakt líná lemra. Moje kosmetika se skládá z šamponu, mejdla, holicí pěny, pleťovýho mlíka, olivovýho oleje, elektrickýho kartáčku na zuby a pasty "co maj zrovna v krámě". A z kosmetickejch firem znám akorát Niveu.
Spíš by mě zajímalo, jestli všechny tyhle spešl přípravky mají nějaký efekt, bo já se podle potřeby mažu oliváčem a myslím, že výsledek je srovnatelnej s luxusní kosmetikou a cena tak setinová.
matyáš napsal: | Extrémně černá řasenka pro skandální objem řas |
Tvl. kdo tohle psal - jak vypadá extrémně skandální řasa? Já bych se to bál používat, po takovýhle věci musí mít každej obočí jak Brežněv!
btw: Matyáši, kolik utratíš měsíčně za kosmetiku? A co že je to ten korektor?
charles napsal: | matyáš napsal: | Krém na řasy: TALIKA Krém pro růst a výživu |
 |
Charlesi! ... ty jako opravdu, ale o-p-r-a-v-d-u !!!! nepoužíváš žádný výživně - růstový krém na řasy? Ani ob den? Kecáš! Normálka fakt kecáš! Tak tohle ti teda fakt nežeru! Takhle mě valit do hlavy! 
Naposledy upravil Honza dne st prosinec 19, 2012 1:52 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|