|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so říjen 13, 2012 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
1. Volte Quimbyho!
2. Odmítám vypovídat  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so říjen 13, 2012 4:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
To dlouhý něco já číst nebudu, to by mi dalo moc práce
Jinak ne, nevšiml a tak se mi to líbí... Politika dycky všechno zkazí! _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so říjen 13, 2012 1:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | hm záhadně zmizelo... pročpak asi..)  |
Zakopal jsi ho doufám dostatečně hluboko?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so říjen 13, 2012 1:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jo, to většina lidí .. před dvěma, třema... etc lety Tedy krom toho podřezání (předpoklad ) deštníkem
Mno a aby tu nebyla politika, na to je nutné patrně některé osoby banovat (dočasně) či jednoduše dostatečně odpudit, hm? Nebo sis v poslední době všiml politiky zde? Resp. ode mě, nebo kohokoliv z mýtický "homoconský kliky" (vymyšlený sousloví)?
(btw - JSOUVOLBYZABRAŇTEUMÍRÁNÍBEZDOMOVCŮKAPITALISTICKÁMAFIE ILUMINÁTIUFONIISLÁMTEHERÁNECSPIKNUTÍPROTIMĚADMIN BLABLA... hm záhadně zmizelo... pročpak asi..)  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 11, 2012 2:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Představoval bych si to tak, aby se tu neřešila politika, ptž kdyby jsme se všichni tady sešli a začli řešit politiku, tak si podřežeme navzájem krky. Jooo... A to zahrnuje i REKLAMY, co se politiky týkají... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2012 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, kam to spěje se tu objevuje od prvního týdne fóra
A jinak nevim, jak by sis to představoval, když odhlídneme od tragickýho čtrnáctidenního banu jednoho uživatele?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2012 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Myslíš jo? No já nevím... Vlastně ono mi je to uplně jedno
Kladu si otázku, kam spěje tento server A jestli chci být jeho součástí  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2012 4:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To bys musel víc trollovat  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2012 3:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
No aby si nedostal ban taky, to je přeci jasné. Čekám, kdy budu zabanován já sám, za to, že se NG zastávám.  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2012 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mě by jako došlo "nechceš si to u admina rozházet, protože NG dostal ban" jenom mi to přijde mimo mísu  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2012 2:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Si to zkus přečíst znova A jestli se znova zeptáš, co ti dopadlo, tak ti není pomoci  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st říjen 10, 2012 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Co mi dopadlo?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2012 10:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Tak to nám to oboum připomíná něco uplně jinýho
Ale já vím, že si to nechceš u admina rozházet, víme jak to dopadlo posledně  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2012 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já si to teda pamatuju trošku jinak - ono se "proti němu GK postavila" právě proto, že všechny s odlišným názorem urážel, nikoliv kvůli jeho názorům.
Nevim jak tobě, mě to připomíná situaci, kdy si někoho pozvu do bytu/na stránky a mam tudíž právo si nastavit čáru, kdy by už měl můj byt/stránky opustit minimálně do doby, než vychladne.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2012 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
1. No to neboj, že nevím kdy to bylo. Všiml jsem si data, jen jsem si nemohl pomoci a nenapsat k tomu nic.
2. No tak ono to "hrubé napadení" nebylo zas tak hrubé a řekl bych, že NG měl trochu pravdu. GK se tu proti němu postavila, kvůli jeho názorům -> nic proti, ale tohle někdo udělat mě a moderátor a admin podporujíc tohle jednání, tak bych asi taky "hrubě napadal" kde koho tady.
Takže ten, kdo má své vlastní názory, které se odlišují od většiny názorů tady se má bát, že bude zabanován. Co mi to jen připomíná...  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2012 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
1. O dva roky později Všimni si data.
2. Dostal ban za to, že hrubě napadl admina. (né fotkama)  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út říjen 09, 2012 5:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
No co je sakra tohle?
To mě zajímá kdy já dostanu ban za to, že přispívám do "Fotky pěkných kluků" fotkama, který se nikomu nelíbí... Předpokládám, že to ze mě udělá taky někoho, kdo "obtěžuje" a není tady žádoucí...
To jsem sem asi přestal chodit ve špatný čas a vrátil se ještě v horším... _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st srpen 25, 2010 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Ať žije cenzura! |
|
|
Bart napsal: | jeden z nejinteligentnějších a nejvzdělanějších přispěvatelů Nick Guest |
Každý má právo na svůj názor, ale k tomuhle vyjádření si neodpustím podoknout, že minimálně na tomto foru byla jeho inteligence i vzdělanost zaměřená - s gradací v poslední době - spíše jednostranně. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st srpen 25, 2010 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Ať žije cenzura! |
|
|
Zařekl jsem se už před delším časem, že na GK nenapíšu jediný příspěvek, protože nátlak přispěvatelů se svazácko-pravicovým viděním světa se pro mě stal nesnesitelný. Když jsem se však zcela náhodou dozvěděl, že byl nyní odtud vypuzen jeden z nejinteligentnějších a nejvzdělanějších přispěvatelů Nick Guest, nedá mi to, abych nereagoval: vážení přátelé, je mi za vás, za vaši nesnášenlivost a krátkozrakost trapně. Vážně si myslíte, že svět je černobílý? Že pravicová ideologie je jediná možná, správná a přípustná? Že ten, kdo nejde s vámi, jde proti vám?
(A že zákon o registrovaném partnerství, který nám například italští gayové upřímně závidí a jenž byl u nás prosazen takřka výhradně dík levici, je pro nás nepotřebný nebo zbytečný???)
Bůh s vámi. |
|
|
|
|
 |
út srpen 24, 2010 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Václav: Naprostej souhlas s odkazem na bod 4 pravidel. Nešlo o to, co tvrdí, ale jakým gradujícím způsobem s tím obtěžuje ostatní diskutéry. Místy jsem měl pocit, že to spamuje nějakým robotem. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út srpen 24, 2010 10:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Meany napsal: | Václav to měl v každém svém příspěvku |
Pro přesnost: ten slogan vymyslel Bright, i on ten požadavek vznášel, a dělali to i jiní.
Potíž vidím hlavně v tom, že NG byl "zaříznut" s odvolávkou na jeho bludy, takže tento krok formálně vypadá, že NG je trestán za své názory. Nepřijatelný je ve skutečnosti způsob, jímž je NG prosazuje (také se mi zdá, že se silnou gradací od voleb), a který je popsán v bodě 4 pravidel, která bodyia pro tato fóra stanovil. Kdyby byl ban odůvodněn porušováním tohoto bodu, což by bylo zcela adekvátní, asi by nevyvolal takovou diskusi. Takto věc vypadá, že sankce dopadá na mučedníka svědomí, a ne na hulváta.
Nekritizuji tím bodyiu, jeho postup je oprávněný i pochopitelný, myslím jen, že mu prostě ruply nervy, a posty NG z poslední doby bohužel byly takové povahy, že nervy mohly rupnout komukoli.
Plně souhlasím s Meanym, že blbé posty mají být prostě ignorovány, ale práva zřizovatele a provozovatele fóra ovšem také nelze přehlédnout. |
|
|
|
|
 |
út srpen 24, 2010 7:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
Brighte, chápu, pokud kritizuji "řešení", měl bych navrhnout jiný.
Prostě nereagovat.
Smazat a zakázat celý přiblblý téma politika. Volalo po tom víc lidí, Václav to měl v každém svém příspěvku a demokraticky se stalo prdlajs. To by nebylo podle čehosi. Tak si to tu necháme, až se rozeštveme. Je mi líto, ale jsou prostě témata, který lidi rozhodí, ať je jinak spojuje cokoli. Nás tu spojuje akorát jediný - jsme buzny.
Nevšmil jsem si, že by tu někdo volal po odříznutí NG a stalo se.
Ano, měl i příspěvky útočný a urážlivý, ale v tom tu určitě nebyl sám. A jeho příspěvky z dřívější doby rozhodně patřily k tomu lepšímu, co tu bylo.
Podívej, teď máme v práci kolegu, co se začal chovat, řekněme divně. Tak nějak kolem sebe dost prská, nadává, vyvolává to problémy. Je tam od roku 1994 a má za sabou i lepší časy, než ty dnešní. Moc mě nenapadlo řešit to tím, že bysme ho "odřízli". Vím, možná podle vás blbý přirovnání.
Chceš řešení? Cokoli, jen ne to, který bylo zvolený. Stačilo neregovat, odmáznout to téma. Pro mě volím řešení Honzovo. Bejvalo tu fajn, ale to už fakt není. Díky za ten čas předtím.
Milan _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
út srpen 24, 2010 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Meany: Jak bys to tedy řešil ty? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út srpen 24, 2010 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
Všechny ty hádky mi tu přijdou pitomý, pitomý mi přijde už i to, že se na to vytváří vlákno a nejpitomější mi přijde řešení: tak ho odříznem!
Metodu nejlíp pojmenoval Sergej a nejlíp to vyřešil Honza. Když už se tu prsíte, kdo jako za a kdo proti, tak já teda rozhodně proti, protože se mi to řešení ani za mák nelíbí, teda, pokud to pana domácího vlastně vůbec zajímá. _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
po srpen 23, 2010 10:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
bodyia napsal: | Ano, demokracie dostává na frak. Doufám, že současná blokace id Nick Guest je dostatečně srozumitelná, aby i NG ve formě anonymu rozuměl. Tím beru zpět "hlasování" a po dlouhé době rozhoduji autokraticky. |
Děkuji. Za sebe musím poznamenat, že mi to vůbec nedemokratické nepřipadá. Bright to s tím domácím vyjádřil docela trefně. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po srpen 23, 2010 9:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Žij si svoje bludy. |
Dočetl jsem včera Klímovo "Moje šílené století", a padla mi tam do oka citovaná Čapkova myšlenka, že pokud člověk neví, co počít sám se sebou, chce měnit svět. Řekl bych, že to je klíč k bludům, o nichž se tu hovoří (míním ustavičnou politickou propagandu a ideologický brainwashing).
Ban je určitě pochopitelnou sebeobrannou reakcí, ale nepomůže tomu, aby se zdejší komunita naučila inteligentnímu soužití, k němuž určitě patří i cílené vyhýbání se tématům, u nichž je předem jasné, že nedojde ke shodě, ale ke konfliktu. Zdálo se mi, že po "zamindrákovaných levicových intelektuálech" a "arogantních pí.ách", "nácíčcích" a "prdech" jsme už docela blízko, že už nic jiného, než prozření, přijít nemůže, protože stávající cestou už se prostě dál jít nedá.
Asi jsem naivka. |
|
|
|
|
 |
po srpen 23, 2010 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mě to naopak vůbec nevadí, ostatně si koleduje už od voleb... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 23, 2010 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: To už je trochu moc... |
|
|
Hm, tak jestli dostal NG ban, tak by ho tu mělo dostat i několik dalších lidí, hlavně tedy Adam. Zajímalo by mě tedy za co ho dostal. Sice s ním v politice s většinou věcí nesouhlasim, ale tohle byla přesně ta ukázka jak s někým "zatočit po bolševicku". Politický i jakýkoliv jiný oponent se má utlouct argumenty a ne mu "zacpat hubu".  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po srpen 23, 2010 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | Vidím to tak, že provozovatel diskuzního fóra má právo po poradě s námi i bez ní kohokoli odstavit (říkej tomu tou násilnickou terminologií třeba 'jedna do čenichu') a odstavený nechť se realizuje jinde či nechť si za tím účelem pořídí vlastní píseček. Bejt drzej na pana domácího se nevyplácí na celém světě.  |
Jo, na to jistě má právo. Jo, blokování je fakt argument. Jo, admin může všechno, jako bejvalej íťák o tom vím dost, jenže ... ále co, ... náš kynolog tomu říká "zavrčet si do vlastní boudy"
No nic, bere to tu divnej směr, kterej se mi teda fakt ani trochu nelíbí, takže přeju hodně štěstí a mějte se. |
|
|
|
|
 |
po srpen 23, 2010 8:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | Jako vzdělaný právník jistě najdeš v historii dost názorných příkladů, kdy jedna dobře mířená do čenichu dokázala během chvilky víc, než celá armáda demokratů hlasujících dlouhá léta.  |
Vidím to tak, že provozovatel diskuzního fóra má právo po poradě s námi i bez ní kohokoli odstavit (říkej tomu tou násilnickou terminologií třeba 'jedna do čenichu') a odstavený nechť se realizuje jinde či nechť si za tím účelem pořídí vlastní píseček. Bejt drzej na pana domácího se nevyplácí na celém světě.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|