|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 03, 2006 10:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Un film français sous-titré en anglais n'est pas problème pour moi
Až zase narazím na něco kvalitního, tak se nezapomenu podělit. Většinou je to ale dost velká bída Bohužel. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červen 30, 2006 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Že by tu niekto hovoril po francúzsky?! 1,6,10 už videné, j´aime beaucoup le mec de "Juste..." Aj niektoré ostatné sú super. Díky za ďaľšie typy!  |
|
|
|
|
 |
čt červen 29, 2006 6:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Múj momentalni TOP 13:
1. À cause d'un garçon (2002)
2. Almost Normal (2005)
3. Beautiful Thing (1996)
4. Brokeback Mountain (2005)
5. Gone, But Not Forgotten (2003)
6. Juste une question d'amour (2000)
7. Latter Days (2003)
8. Mambo Italiano (2003)
9. Maurice (1987)
10. Presque rien (2000)
11. Sommersturm (2004)
12. The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy (2000)
13. The Trip (2002) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 29, 2006 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Já ti ani nevim. Tyhle věci jdou přes tátu, já se v technice vyznám jen do chvíle, než zmáčknu čudlík. Jakmile něco nefunguje, radši to hned vyhodim.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 29, 2006 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adam napsal: | S připojením 5,5 kB/s stáhnete s odpuštěním hovno a to ještě jen tehdy, když ten podělanej cajk výjimečně chvíli funguje.  |
Co to máš za připojení? |
|
|
|
|
 |
čt červen 29, 2006 3:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
Mne sa to celkom páčilo. Aj keď je to z môjho pohľadu už, žiaľ, o deťoch. Ináč, oplatísa to pozrieť už len kvôli hetero kamošovi hlavného hrdinu je na zjedenie .
Príbeh trochu smutný, trochu veselý, dal by som časť života ničo také v takom veku zažiť. |
|
|
|
|
 |
čt červen 29, 2006 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
S připojením 5,5 kB/s stáhnete s odpuštěním hovno a to ještě jen tehdy, když ten podělanej cajk výjimečně chvíli funguje.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 29, 2006 12:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Somersturm |
|
|
zdenda napsal: | Summerstorm vynikající, beutiful things taky, a to latter days se dá sehnat kde? Mohu-li míti takový dotaz. |
Jak moc dobrý je Somersturm? Já jsem si ho chtěl onehdá stáhnout ale trvalo by to dlouho, tak jsem to vzdal... ale kdyby to za to stálo, tak klidně nažhavým dráty. |
|
|
|
|
 |
čt červen 29, 2006 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
zdenda napsal: | Kde by se ten film dal síím shlédnout, či sehnat? |
p2p servery, u nás na dvd nevyšel a nevyjde. Výbornej film, výbornej soundtrack. _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
so červen 10, 2006 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Kde ty filmy furt berete? V obchoďáku, přes známé nebo jste členy nějakého bratrstva teplých filmů? |
na internete  |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 5:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Dobrý, tak to někdo prosím stahněte a dám Vám CD, protože toto je už nad moje znalosti Anj a PC. |
Nápodobně Prosím mooc _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Dobrý, tak to někdo prosím stahněte a dám Vám CD, protože toto je už nad moje znalosti Anj a PC. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 2:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
Taky stahuju... A jinak Sommersturm je fakt dobry film. |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 12:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: TO Adam a Libor: |
|
|
Nevím, jak ostatní, ale já si je stahuju... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Adam napsal: | Kde ty filmy furt berete? V obchoďáku, přes známé nebo jste členy nějakého bratrstva teplých filmů? | řipojuji s ek dotazu  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 11:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maryy uživatel

|
|
|
2 murex: Já už jsem BT viděl taky 4krát, prostě je to nádhera.
Latter Days byl pro mě film ze začátku moc "extrovertní", ale ta druhá polovina byla dojemná, velice pěkně natočenej film s totálně uplakaným koncem
2 zdenda: LD jsem sehnal na meganově, potřebuješ BT klienta. http://www.meganova.org/search.php?search=&sugo=latter+days |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 11:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Kde ty filmy furt berete? V obchoďáku, přes známé nebo jste členy nějakého bratrstva teplých filmů? |
|
|
|
|
 |
pá červen 09, 2006 10:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Summerstorm vynikající, beutiful things taky, a to latter days se dá sehnat kde? Mohu-li míti takový dotaz. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 11:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Maryy napsal: | Beautiful Thing jsem viděl před dvěma dny, kdybych tohle viděl dřív než Brokeback mountain, tak bych to asi nerozchodil Latter days smrknu zítra.
|
Ja som sa z Beautiful thing spamätával asi 2 týždne, počas ktorých som si ho pustil asi 10x
Latter Days ma až natoľko nezmohol... i keď bol tiež veľmi pekný a určite mal hlbšiu myšlienku ako B.T. |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
Source napsal: | No ten okamžik jak stojí ve sněhu na tom letišti a pak konec. Snad něco podobného taky někdy zažiju. Jinak poměrně povedený film byl tamky summerstorm. |
To je jeden z nejhezčích, možná nejhezčí film s gay tématikou, jaký jsem kdy viděl... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Source uživatel
|
|
|
No ten okamžik jak stojí ve sněhu na tom letišti a pak konec. Snad něco podobného taky někdy zažiju. Jinak poměrně povedený film byl tamky summerstorm. |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 10:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: .. |
|
|
Maryy napsal: | Beautiful Thing jsem viděl před dvěma dny, kdybych tohle viděl dřív než Brokeback mountain, tak bych to asi nerozchodil Latter days smrknu zítra.
Ale nikdo se tu nezmínil o filmu LILIES, údajně by měl být velmi dobrý, viděl ho někdo, případně link na DL please? Thx so much. |
Krásná věc je romantika na druhou. Není to tak silné jako Zkrocená hora. Ale je to zase bližší mladým klukům z města  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt červen 08, 2006 2:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maryy uživatel

|
|
|
Beautiful Thing jsem viděl před dvěma dny, kdybych tohle viděl dřív než Brokeback mountain, tak bych to asi nerozchodil Latter days smrknu zítra.
Ale nikdo se tu nezmínil o filmu LILIES, údajně by měl být velmi dobrý, viděl ho někdo, případně link na DL please? Thx so much. |
|
|
|
|
 |
út červen 06, 2006 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Queer as folk |
|
|
Já to chci taky viděěěééééét!!!!!!  |
|
|
|
|
 |
út červen 06, 2006 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
No, krásny ako krásny - po tom ako Brian provokatívne tancoval s Justinom na jeho maturitnom večierku, do Justina naschvál narazí autom jeho nepriateľ zo školy. Epizóda končí v nemocnici, pričom sa divák nedozvie, ako to dopadlo (+ silná hudbo k záverečným titulkom).
Nevedieť, že to ešte pokračuje, a že to teda prežije, asi by som mal pokazený celý mesiac (ak nie celý život, /hehe/) |
|
|
|
|
 |
út červen 06, 2006 12:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Série |
|
|
Esteban Trueba napsal: | To Chaver:
V piatok som videl poslednú časť prvej série a našťastie nebol nikto doma, lebo som si z chuti poplakal A o to, podľa mňa, v dobrom filme, knihe, seriáli má ísť - podráždiť nielen rozum, ale aj dušu. |
Uzil sis to, to je skvele. Cim byl ten zaver serie tak krasny?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po červen 05, 2006 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Esteban Trueba uživatel+

|
|
|
To Chaver:
V piatok som videl poslednú časť prvej série a našťastie nebol nikto doma, lebo som si z chuti poplakal A o to, podľa mňa, v dobrom filme, knihe, seriáli má ísť - podráždiť nielen rozum, ale aj dušu. |
|
|
|
|
 |
po červen 05, 2006 4:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
Latter Days je v pohodě...
Hlavně konec:
Sometimes it all still feels like a mass of dots
but
more and more these days
I feel like we're all connected
and it's beautiful
and funny
and good. _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
ne červen 04, 2006 1:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Chaver tester
|
Předmět: Queer as folk |
|
|
Nedívá se někdo z vás taky na Queer as folk (US)? Musím říct, že tak nějak si představuju ideální seirál --- opravdová šou, která se zabývá vážnými tématy. A občas si říkám, že déle se dívat už nevydržím --- že to je už trochu síla, ale přesto se vždy podívám na další a další díl a nestačím se divit, kolik toho se odráží v realitě. |
|
|
|
|
 |
ne květen 21, 2006 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Zajímavý tip, díky  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|