|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá srpen 10, 2012 12:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
To je pravda, takový varan to zvládá, kluk jeden šikovnej:-))) |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2012 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Brio napsal: | No tak studovat ještěry nemůže být tak strašné. Potom témata jako evoluce pohlavně dimorfních znaků ještěrů a jejich hormonální kontrola mohou být častým tématem diskuse! |
O plazí parthenogenezi by ovšem mohla být diskuse jak noha  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2012 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
No tak studovat ještěry nemůže být tak strašné. Potom témata jako evoluce pohlavně dimorfních znaků ještěrů a jejich hormonální kontrola mohou být častým tématem diskuse! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2012 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | neřešte už hovna!  dyť je to fuk, i kdyby drezuroval ještírky  |
Neni, kdyby drezůroval varany z ostrova Komodo, tak by to bylo hůůstý  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2012 3:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
augustus166 napsal: | neřešte už hovna!  dyť je to fuk, i kdyby drezuroval ještírky  |
 |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2012 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
neřešte už hovna!  dyť je to fuk, i kdyby drezuroval ještírky  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2012 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | A promiň znova, ale kynologie neni právě o koních.  |
Já vím že to není o koních,je to výcvik psů ,ale já jen psal že tyhle dva obory chov koní a kynologii letos nově na této škole otevřeli. Jinak já si samozdřejmně vybral chov koní 
Naposledy upravil matyáš dne čt srpen 09, 2012 3:12 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2012 1:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
A promiň znova, ale kynologie neni právě o koních.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2012 1:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | matyáš napsal: | ...Jo učí ,letos ten obor otevřeli i s oborem kynelogie |
Charles: Tak chov koní se samozřejmě učí na VŠ, a to ikdyby se nejednalo o veterinu.
Matyášek: Promiň, ale jaký obor? |
il sorry spletl jsem písmenko nemá to být kynelogie ale kynologie ,já nejsem na veterině, ale na zemědělce, poprvé jsem se tedy hlásil na veterinu ,ale jelikož jsem měl nějaké zdravotní potíže a tam se vyžaduje potvrzení od lékaře tak mě tenkrát nevzali |
|
|
|
|
 |
čt srpen 09, 2012 12:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
matyáš napsal: | ...Jo učí ,letos ten obor otevřeli i s oborem kynelogie |
Charles: Tak chov koní se samozřejmě učí na VŠ, a to ikdyby se nejednalo o veterinu.
Matyášek: Promiň, ale jaký obor? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st srpen 08, 2012 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
charles napsal: | Hele, Auguste, nemusíš být hned tak útočný. Mě prostě jen zajímalo, kde jsou tak měkké přijímačky (a taky maturita, jak správně poznamenal Václav). Je fakt, že pro chovatele koní asi gramatika opravdu moc potřeba není, ale obecně zastávám názor - možná staromódní - že vysokoškolsky vzdělaný člověk by měl dobře ovládat svoji mateřštinu. Spíš mě překvapuje, že se chovatelství koní učí na VŠ. A k tvému dotazu: mám vystudovanou filozofickou fakultu, což ovšem neznamená, že se považuji za génia.
A ještě mě napadlo k Matyášovi: jestli s ostatními předměty neměl problém, možná se jedná o nějakou lehčí formu dyslexie/dysgrafie, za což ovšem samozřejmě nemůže. |
No já mám nákej papír s poradny takže něco asi takovýho mám ,ale neřeš te to už .
Jo učí ,letos ten obor otevřeli i s oborem kynelogie |
|
|
|
|
 |
st srpen 08, 2012 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
charles napsal: | že vysokoškolsky vzdělaný člověk by měl dobře ovládat svoji mateřštinu. |
To by potom byla redukce vysokoškoláků opravdu velká |
|
|
|
|
 |
st srpen 08, 2012 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav napsal: | Martin napsal: | Mno dotyčný učitel, či pravděpodobněji učitelka, by jistě měl. |
Teď jsem Tě nepochopil. By měl poslat k lopatě, nebo být tolerantní? |
K lopatě. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st srpen 08, 2012 5:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Hele, Auguste, nemusíš být hned tak útočný. Mě prostě jen zajímalo, kde jsou tak měkké přijímačky (a taky maturita, jak správně poznamenal Václav). Je fakt, že pro chovatele koní asi gramatika opravdu moc potřeba není, ale obecně zastávám názor - možná staromódní - že vysokoškolsky vzdělaný člověk by měl dobře ovládat svoji mateřštinu. Spíš mě překvapuje, že se chovatelství koní učí na VŠ. A k tvému dotazu: mám vystudovanou filozofickou fakultu, což ovšem neznamená, že se považuji za génia.
A ještě mě napadlo k Matyášovi: jestli s ostatními předměty neměl problém, možná se jedná o nějakou lehčí formu dyslexie/dysgrafie, za což ovšem samozřejmě nemůže. |
|
|
|
|
 |
st srpen 08, 2012 3:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Mno dotyčný učitel, či pravděpodobněji učitelka, by jistě měl. |
Teď jsem Tě nepochopil. By měl poslat k lopatě, nebo být tolerantní? |
|
|
|
|
 |
st srpen 08, 2012 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Václav: Mno dotyčný učitel, či pravděpodobněji učitelka, by jistě měl. Že učitelé častěji vyhazují žáky kvůli nedosatkům v kázni, než kvůli nedostatkům ve znalostech vím z vlastní zkušenosti až moc dobře
Jo a po matyášovi se nechci vozit, ani po nikom jinym  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st srpen 08, 2012 11:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Václav napsal: | bright napsal: | Zajímal mě jen způsob přijímaček, |
Se zdůrazněním, že mi nejde o to, vozit se po matyášovi, bych poznamenal, že tam někde proběhla taky maturita. Jenže nemůžu zas nevidět možné myšlení učitele: má-li student tu zvláštnůstku, že ani s vynaložením dodatečného úsilí (doučování) nerozlišuje v psaném textu správně mužské a ženské, mám ho jen proto poslat k lopatě, když jinak je talentovaný? |
To si napsal hezky ,tak mě vždy dělala problémy jen ta čeština, třeba v matice,chemii ,fyzice a v těláku jsem vždy exeloval a ostatní předměty mi také celkem šly . A jelikoš jsem na základní škole přeskočil pátou třídu a šel rovnou do šestý , tak sem na střední maturoval v roce 2010 tutíž jsem patřil mezi poslední maturanty co neměly státní maturitu. A to pak nebylo těžký, na češtině přimouřily obě oči a stáhly obě uši a ostatní byla už pohoda,ikdyž myslím si že bych v pohodě nějak zvládnul i tu státní. No a ťed bych raději už tuto debátu ohledně mého vzdělání ukončil.
Naposledy upravil matyáš dne st srpen 08, 2012 1:33 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st srpen 08, 2012 8:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
bright napsal: | Zajímal mě jen způsob přijímaček, |
Se zdůrazněním, že mi nejde o to, vozit se po matyášovi, bych poznamenal, že tam někde proběhla taky maturita. Jenže nemůžu zas nevidět možné myšlení učitele: má-li student tu zvláštnůstku, že ani s vynaložením dodatečného úsilí (doučování) nerozlišuje v psaném textu správně mužské a ženské, mám ho jen proto poslat k lopatě, když jinak je talentovaný? |
|
|
|
|
 |
st srpen 08, 2012 1:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Gustav: Ničí vzdělaní jsem nekritizoval. Zajímal mě jen způsob přijímaček, kterým lze proklouznout s takovou misgramatikou. |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 11:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
augustus166 napsal: | ok a teď jinak, jakou školu má Charles a Bright? Dost by mě to zajímalo, pač se tváříte, že jste nabrali moudrosti za všechny příbuzný. Mě to spíš zavání nějakým komplexem, ale dávám vám teď prostor, aby jste nás všechny oslnili svým intelektem, protože musí být určitě obrovský, když si tu takhle veřejně dovolíte kritizovat něčí vzdělání, tak prosím...
Tyjo a ty Matyáši buď sakra víc hrdej sám na sebe a na svý vzdělání...vůbec nechápu tenhel tvůj pasivní přístup k životu...mouchy snězte si mě! Ty tu prostě veřejně napíšeš, že si blbej a že vlastně tvá škola stojí za hovno, když tam přijala někoho, jako jsi ty! Seš si fakt jistej, že tohle je způsob, jakým se chceš prezentovat ostatním? Takže žádnej bílej králíček, ale pěkně hneděj pokakanej králíček..hmm??? |
Tak já nikdy neměl moc sebevědomí ,i, ale já jen řek že mi nejde gramatika a že nejsem moc na vtipy. Jinak i přes tohle to jsem prospíval vždy z vyznamenáním.A to že sem napsal že se divím že mě tam vzaly , tak to mělo být v legraci . Ale jinak dík za tvůj názor a za zastání. |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
ok a teď jinak, jakou školu má Charles a Bright? Dost by mě to zajímalo, pač se tváříte, že jste nabrali moudrosti za všechny příbuzný. Mě to spíš zavání nějakým komplexem, ale dávám vám teď prostor, aby jste nás všechny oslnili svým intelektem, protože musí být určitě obrovský, když si tu takhle veřejně dovolíte kritizovat něčí vzdělání, tak prosím...
Tyjo a ty Matyáši buď sakra víc hrdej sám na sebe a na svý vzdělání...vůbec nechápu tenhel tvůj pasivní přístup k životu...mouchy snězte si mě! Ty tu prostě veřejně napíšeš, že si blbej a že vlastně tvá škola stojí za hovno, když tam přijala někoho, jako jsi ty! Seš si fakt jistej, že tohle je způsob, jakým se chceš prezentovat ostatním? Takže žádnej bílej králíček, ale pěkně hneděj pokakanej králíček..hmm??? |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
charles napsal: | Matyáši, a na jakou vysokou tě vlastně vzali? To by mě fakt docela zajímalo... |
Zemědělka ,obor chov koní |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
bright napsal: | Mne by zajímalo, jak na ní probíhaly přijímačky. Formou testu? |
Jo formou testu ale většina otázek se kroužkovala a bylo to jen z biologie |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Mne by zajímalo, jak na ní probíhaly přijímačky. Formou testu? |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Matyáši, a na jakou vysokou tě vlastně vzali? To by mě fakt docela zajímalo... |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Mno pokud je to s tvrdym Y, tak tě na vysokou školu vzaly ženy  |
Jo tak se omlouvám ale já ty y /i a tak dál fakt neumím |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mno pokud je to s tvrdym Y, tak tě na vysokou školu vzaly ženy  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út srpen 07, 2012 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Mno, hlavně, že tě tam ty ženy vzaly, Matyáši
A k Honzově apologetice - inu - né, není účetní. A krom toho se nedá dodat nic překvapivého  |
Jaký ženy?,teď tě nějak nechápu |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|