|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so leden 19, 2013 10:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mart tester
|
Předmět: OSTROV RAB |
|
|
Zdravim kluci
Jedu letos k mori do Rab rad by nekdo napsal jak se jmenujou gay klub v Rab?.dik za odpoved.  |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2012 11:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: Re: Gay nuda beach - Rovinj |
|
|
Václav napsal: |
Jeje, asi jsem nechtěně sáhl, kam jsem neměl, omlouvám se. Samozřejmě jsem si dělal legraci ze situace "tam na místě, v ten okamžik" (tedy: na pláži, kde si to za Tvými zády začne nějaký pár užívat), ta obsahuje obecné poselství. Nikoli ze Tvé celkové životní situace: tu opravdu neznám, a lhal bych, kdybych tvrdil, že kvůli ní nespím. |
No teď se zas trochu stydím já, protože jsem to úplně nepochopil, že ty si to myslel jen jako vtipnou poznámku a já to bral jako útok proti sobě. Tak se omlouvám Příště se budu snažit líp číst mezi řádky |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2012 9:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | když mně ale jde o kvalitu a ne kvantitu, tak proto ty caviky pánové  |
Jeje, asi jsem nechtěně sáhl, kam jsem neměl, omlouvám se. Samozřejmě jsem si dělal legraci ze situace "tam na místě, v ten okamžik" (tedy: na pláži, kde si to za Tvými zády začne nějaký pár užívat), ta obsahuje obecné poselství. Nikoli ze Tvé celkové životní situace: tu opravdu neznám, a lhal bych, kdybych tvrdil, že kvůli ní nespím. |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2012 9:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
augustus166 napsal: | Václav napsal: | Funěj, no, a Augustus se vzteká, nemá s kým funět. |
Moc se mi líbí, jak tu nade mnou všichni lámou hůl, přitom jako vůbec netušíte, s kým máte tu čest. Prej nemá s kym (já bydlim v Praze, je mi 22let a jsem hezkej kluk - myslím, že tu není moc lidí, co by měli větší potenciál šukat ) |
když mně ale jde o kvalitu a ne kvantitu, tak proto ty caviky pánové  |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2012 8:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Václav napsal: | Funěj, no, a Augustus se vzteká, nemá s kým funět. |
Moc se mi líbí, jak tu nade mnou všichni lámou hůl, přitom jako vůbec netušíte, s kým máte tu čest. Prej nemá s kym (já bydlim v Praze, je mi 22let a jsem hezkej kluk - myslím, že tu není moc lidí, co by měli větší potenciál šukat ) |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2012 8:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | augustus166 napsal: | a za mnou dva borci funěly, ... bych je moc nepochválil  |
Jo, tohle by mi taky vadilo,
nemám rád nejasný situace!  |
*pardon za to -y, příště si to po sobě přečtu
Řek si to přesně je to dost nejasná situace, protože tu jsou jen 2 možnosti, jak se zachovat: 1) buď se k souložícím borcům přidat
2) nebo cudně zklopit zrak a odejít
a jelikož z 90% by takto souložili borci, ke kterým bych se přidat opravdu nechtěl, musel bych dělat ty kejkle s vočima a odcházet, což by mě nasralo, pač bych si našel pěkný místečko na válení a kvůli pár uchylům, kteří si nejsou schopný uhlídat vocas, bych se musel JÁ přemisťovat, tak proto ten celkový negativní postoj  |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2012 1:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | nemám rád nejasný situace!  |
Nastartoval jsi mou představivost: co je na takové situaci nejasné? Funěj, no, a Augustus se vzteká, nemá s kým funět. |
|
|
|
|
 |
so červenec 07, 2012 12:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | a za mnou dva borci funěly, ... bych je moc nepochválil  |
Jo, tohle by mi taky vadilo,
nemám rád nejasný situace!  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2012 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Promin, ale ta fotka souložících chlapá na kameni mě dost irituje takovýhle věci na nudapláž přeci nepatří, každej ať si šuká doma nebo někde, kde má soukromí, ale pokud bych se někde hezky vyvaloval u vody a za mnou dva borci funěly, ale bych je moc nepochválil  |
Celý ten WEB působí dost pochybně, ostatně hned první položkou na stránce líčící členské líbeznosti je "Learn how to make money with your site". Jakkoli je na stránce o Rovinji dost zajímavostí, ty fotky věc posouvají někam, kde přemýšlím, jestli je to víc nevkusné, nebo víc nechutné. Naprosto souhlasím s Augustem.
Z toho odkazu vane píárko a komerce. Nebylo by špatné si občas připomenout pravidla zdejších diskusí: http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=4. |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2012 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Promin, ale ta fotka souložících chlapá na kameni mě dost irituje takovýhle věci na nudapláž přeci nepatří, každej ať si šuká doma nebo někde, kde má soukromí, ale pokud bych se někde hezky vyvaloval u vody a za mnou dva borci funěly, ale bych je moc nepochválil  |
|
|
|
|
 |
pá červenec 06, 2012 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matesz tester
|
|
|
|
|
 |
út únor 21, 2012 5:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
kluk08 napsal: | ozivil bych toto tema. Nevite nekdo o nejakem miste pro kluky v okoli Zadaru ? Bary, diskoteky, plaze a pod. |
Možná Diokleciánův palác ve Splitu, ale to neni poblíž a bylo to před delší dobou  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út únor 21, 2012 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
kluk08 uživatel
|
|
|
ozivil bych toto tema. Nevite nekdo o nejakem miste pro kluky v okoli Zadaru ? Bary, diskoteky, plaze a pod. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 11:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Re: dodatek po roce |
|
|
sengge napsal: |
Gay život na Hvaru objeven. |
Díky za cenné informace! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 01, 2008 11:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sengge uživatel+

|
Předmět: dodatek po roce |
|
|
Bart napsal: | Na Hvaru jsem před pár lety byl. Je to nádherný ostrov, ale na gay život jsem tam taky nenarazil. |
Gay život na Hvaru objeven. Nudistický ostrůvek Jerolim, ale ne v nejfrekventovanějších zátokách, tam je čistě HT a většinou i nenudistické osazenstvo. Musí se jít dál, na západní pobřeží (ale zase ne moc daleko, protože člověk tenhle ostrůvek obejde tak za dvacet minut), do míst, kde je přímo naproti další ostrůvek (většina lidí byla v místech, kde je ještě vegetace, ale někdo i dál, v místech, kde už jsou jen skály).
Funguje to takhle. "HM sekce" samozřejmě není nijak oficiální, není nijak označená, ale jaksi se tam každý den vytvoří. Většinou to chodilo tak, že první pár zaujal místo a další páry a jednotlivci pak zaujaly pozici poblíž, o něco blíž než kam by se rozložili HT, ale zase ne moc, v takové rozumné vzdálenosti (teda až na jednoho čumila a otrapu). Takže kolem poledne tam už většinou byla čistě pánská sekce. Ne že by tam byla hlava na hlavě, bylo tam třeba tak tři čtyři páry a několik jednotlivců. Ani si nepředstavujte žádnou Sodomu Gomorru, i když jeden týpek tam hodně aktivně brousil (teda jako provozoval cruising).
Podobné lokality budou asi i ledaskde jinde. Obecné pravidlo asi zní: jít na nudistickou pláž, úplně co nejdál. Ale zase při tom nespadnout z útesu že ano.
Nějaké info jsou tady http://www.gaysail.com/English/Destinations/croatiagayinfo.html |
|
|
|
|
 |
st duben 02, 2008 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
nokin napsal: | sengge napsal: | Spartacus píše, že v Rabu je bar Celestina ve starém městě naproti poště a pak prý nejoblíbenější gay pláž na chorvatské riviéře (pláž u hotelu Eva, projít lesem a jít asi 300 m). Nevím, nikdy jsem tam nebyl. Tak pak poreferuj.
Já jsem se zase dočetl, že chorvatský Mykonos je Hvar. Na místě mi to tak teda vůbec nepřišlo. Mimo Záhřeb asi nic oficiálního a zjevného není. |
Rab jsem sice jednou navštívil a dokonce bydlel, tuším, v hotelu Carolina, který skoro sousedil s hotelem Eva, ale gay život jsem tam nezpozoroval...
Snad mě omlouvá, že mi bylo pouhých osm let a psal se rok 1993  |
A věděl jsi už tehdy, že máš zájem o kluky? |
|
|
|
|
 |
út duben 01, 2008 12:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
jj. .-)
Naposledy upravil Honza dne st září 12, 2012 10:30 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
nokin napsal: | psal se rok 1993  | To si to všichni rozdávali na bosenské frontě.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
sengge napsal: | Spartacus píše, že v Rabu je bar Celestina ve starém městě naproti poště a pak prý nejoblíbenější gay pláž na chorvatské riviéře (pláž u hotelu Eva, projít lesem a jít asi 300 m). Nevím, nikdy jsem tam nebyl. Tak pak poreferuj.
Já jsem se zase dočetl, že chorvatský Mykonos je Hvar. Na místě mi to tak teda vůbec nepřišlo. Mimo Záhřeb asi nic oficiálního a zjevného není. |
Rab jsem sice jednou navštívil a dokonce bydlel, tuším, v hotelu Carolina, který skoro sousedil s hotelem Eva, ale gay život jsem tam nezpozoroval...
Snad mě omlouvá, že mi bylo pouhých osm let a psal se rok 1993  |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
sengge napsal: |
Na Hvaru jsem před pár lety byl. Je to nádherný ostrov, ale na gay život jsem tam taky nenarazil. |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sengge uživatel+

|
|
|
Spartacus píše, že v Rabu je bar Celestina ve starém městě naproti poště a pak prý nejoblíbenější gay pláž na chorvatské riviéře (pláž u hotelu Eva, projít lesem a jít asi 300 m). Nevím, nikdy jsem tam nebyl. Tak pak poreferuj.
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 1:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Tak já bych se s dovolením po té menší historicko-politické odbočce vrátil k původnímu tématu: Vaše zkušenosti s gay plážemi, bary atd. v Chorvatsku.
O ostrovu Rab, kam letos jedeme už podruhé, jsem se dočetl, že to má být "chorvatský Mykonos", a ačkoliv jsou tam fantastické pláže, příroda i památky, žádné zjevnější známky gay života jsem tam nezaznamenal. |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 12:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Romiri uživatel

|
|
|
ale no samozrejme, ze vahas. este aj teraz mam v zivej pamati tie ohne a plamene.. mmnt, to upalovali Janosika.. hm... Janosik bol obeseny, nechajme to tak  _________________ Podstatou sexualneho pudu je na 50% skryvana bisexualita. |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 12:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Romiri: Ale SNP ses jako každý opravdový Slovák stoprocentně zúčastnil?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 12:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Romiri uživatel

|
|
|
heh, bodaj by vas/nas tam nemali radi, ked im prispievate do statneho rozpoctu.
ad prva republika: moje spomienky nesiahaju az tak daleko  _________________ Podstatou sexualneho pudu je na 50% skryvana bisexualita. |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 12:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sengge uživatel+

|
|
|
Řek bych, že se tam jezdilo vždycky, takže to je už asi i tradice. (Jezdilo se tam už za 1. republiky.) Není tam žádná velká jazyková bariéra, není to moc daleko, ceny jdou a hlavně je to tam krásný. Říká se sice, že nás tam nemaj moc rádi, ale já jsem se vždycky setkal spíš s opakem.
Jen těch Čechů by tam tolik bejt nemuselo... Vycházej tam dokonce i český noviny a vysílá tam Českej rozhlas. (A ono Slováků je tam taky docela dost.) |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 12:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Romiri uživatel

|
|
|
uz zopar rokov pozorujem, ze si cesi velmi oblubili chorvatsko, warum?!  _________________ Podstatou sexualneho pudu je na 50% skryvana bisexualita. |
|
|
|
|
 |
po březen 31, 2008 12:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sengge uživatel+

|
|
|
|
|
 |
so březen 29, 2008 6:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Chorvatsko - dovolená |
|
|
S přítelem jezdíme pravidelně na dovolenou do Chorvatska, snažíme se vybírat místa, která bývají označena jako "gay friendly", ale popravdě řečeno moc gay života jsme nikdy nikde nezaznamenali. Letos se chystáme už podruhé na ostrov Rab. Má někdo zkušenosti s gay místy v Chorvatsku?  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|