|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červen 14, 2012 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
Předmět: |
|
|
Ja svojmu naj kamošovi stále hovoríim ako ho chcem v posteli a hneď a nejako nám to neubližuje  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 3:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
menhetn napsal: | myslim že už sem se tak na 80% odmiloval...  |
 |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2012 1:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
menhetn tester
|
|
|
menhetn napsal: | takže víc než před půl rokem jsem sem psal o svojí lásce k hetero nejlepšímu kamarádovi... (tady to je)
kód: | před nedávnou dobou, týden-dva, jsem nejlepšímu kamarádovi (jo, to je ten do kterýho jsem se zamiloval), že jsem gay
vzal to dobře, trochu s humorem, nevadí mu to... napsal, že ho můžu i lochtat na zádech
ale je tu jeden problém - miluju ho
už je to docela dlouho, a furt mu to chci víc a víc říct. možná je bisexuál, asi tak na 30%, ale to nemůžu říct...
nevím, jak by na to mohl zareagovat, jestli by si kolem sebe neudělal nějakou bariéru a nepustil mě k sobě, ale to myslím že ne. mě v prosinci bude 15, jemu v únoru 17, známe se docela dlouho a víme o sobě skoro všechno
tak bych chtěl radu - měl bych mu to říct nebo ne? nevím co dělat |
je to víc než půl roku starý, řekl sem mu to, nejdřív to bral dobře, měl mě furt stejně rád, snažil se se mnou bejt víc, a byl, měli sme spolu lepší vztah..
potom u nás jednou spal - lochtal jsem ho na zádech (dovolil mi to), později sahal na zadek (byl sem si jistej že nespí), nic víc a potom sem zjistil že se z toho v noci udělal, a po probuzení si to ještě jednou šel udělat sám na wc.. ale od silvestra to bylo prostě špatný, samo, z ničeho nic.
často sme měli takový tejdny co sme se spolu vůbec nebavili a pak udobřili, teď už se spolu nebavíme vůbec víc jak 2 měsíce, mrzí mě to, ale jeho asi ne.. ale myslim, že už se začínám odmilovávat. jo furt na něj myslim, ale cejtim že to pouto už neni tak silný
takže nakonec jsem si víc než jistej, že on je minimálně bisexuál (usuzuju to i z jeho chování, to co dělá, atd.. je toho víc) ale stydí se za to a nechce si to přiznat a radši kvůli tomu zahodí nejlepší kamarádství, no nic
promiňte za nespisovnou češtinu, zrovna teď nechci koukat na pravopis a gramatiku  |
takže mám pokračování. pokud to ještě někoho zajímá vlastně tohle je jenom o kamarádství..
myslim že už sem se tak na 80% odmiloval... před 2 dněma mi ten kamarád po asi 3 měsících z ničeho nic napsal, pak jsme se nějak dostali k tomu, že jsem mu napsal aby mi radši řekl proč se se mnou přestal bavit a on napsal "Protože jsem kripl.Dal jsem ti slovo, že nás nikdy nerozdělej žádný "kur**" a bohužel se stal opak :'("
..napsal sem mu, že nevim co si mám myslet, pak šel spát. další den sem o tom celej den přemejšlel ve škole a byl sem z toho tak nějak naměko, z toho co psal sem usoudil že by to moh myslet vážně, a měl sem z toho radost, ale nenapsal jsem mu. další den (dneska) jsem šel na koupaliště domluvit si brigádu, kde dělá i on (věděl sem že tam bude, nešel jsem tam kvůli němu) potkali jsme se, normálně pozdravili a zeptal se jestli sem tady kvůli brigádě blablabla... bavil se se mnou jako by se nic nestalo, jako by ty 3 měsíce nebyly, jako bychom se celou dobu normálně bavili. šel jsem pak k němu a sednul si tam, byli sme tam sami tak jsem čekal že by mi moh třeba něco říct.. a on začal mít nějaký řeči typu "hihih ty boty sou z teska ne? )))))))hahha" (vtipálek, co) čekal sem aspoň nějakou omluvu nebo něco.. no tak sem šel zase pryč.. pak sme se ještě párkrát potkali a spíš spolu nemluvili, jenom když nás tam bylo víc. po tomhle mi připadá, že je mu to zase úplně jedno, jestli se spolu bavíme nebo ne. nechápu ho, nechápu to, jak se tam ke mě choval. nevim jak na to mam reagovat a jestli s ním začít komunikovat, nebo čekat až to udělá on.. a zase se loučím, díky za názory ) |
|
|
|
|
 |
út duben 03, 2012 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
charles napsal: | když uvážím ty výkyvy ve vašem vztahu |
Odhaduju, že v případě menhetna a jeho kamaráda může dost působit věkový rozdíl. Přeci jen v myšlení a směřování kluka v 15 a kluka v 17 je o moc větší rozdíl, než jaký znamenají tytéž dva roky třeba u třicátníků. Asi by menhetn měl promyslet, co konkrétně vyvolává ta období nekomunikace, a co je oba (krom toho laškování) spojuje: zdroje nesouladu můžou být právě tam. |
|
|
|
|
 |
út duben 03, 2012 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
menhetn napsal: | potom sem zjistil že se z toho v noci udělal |
To je roztomilý. Škoda jen, že jsi u toho nebyl...
Každopádně z toho, co píšeš, mám dojem, že by se rád s nějakým chasníkem pomuchloval (asi přímo s tebou, když uvážím ty výkyvy ve vašem vztahu), ale nedokáže si to vnitřně zpracovat. |
|
|
|
|
 |
út duben 03, 2012 3:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Tak si dej facku a odsrabuj se:P
(já jsem taky v některých věcech srab) |
|
|
|
|
 |
út duben 03, 2012 1:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
macstrap uživatel
|
|
|
spíš jsem ten srab, trošku to přiznám  |
|
|
|
|
 |
út duben 03, 2012 12:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
menhetn napsal: | už se začínám odmilovávat |
Gratuluju!
macstrap napsal: | Má na můj menší příběh někdo nějakej názor? Díky  |
No tak hlavně si myslím, že si profrcal hafo let zbytečným přemejšlením, a jestli budeš pokračovat i dál stejně, umřeš jako přemejšlivej platonickej panic.
On je asi zženštilej hetero, ale třeba je bisex, nebo "divnej" gay, to se dost těžko pozná koukáním zpovzdálí. Takže můj názor: vlítni na to co nejdřív, ať víš, na čem seš, a buď se spolu skácíte do peřin, nebo se odmiluješ a začneš hledat (konečně) někoho použitelnýho.
macstrap napsal: | ale rozhodně po něm nevyjedu - jsem slušnej |
V tý větě máš chybu, správně to má být takhle:
- ale rozhodně po něm nevyjedu - jsem blbej, nebo
- ale rozhodně po něm nevyjedu - jsem srab.
charles napsal: | Nikdo přece nechce, abys ho násilím zatáhl na záchod a brutálně ho znásilnil.  |
A proč ne? Možná by se tím dost věcí překvapivě rychle vyřešilo ... ale
před tím by mu mohl dát aspoň pusu, na první rande patří i trocha romantiky!
macstrap napsal: | nechci vypadat jako nějakej debil, co se ho snažil bůhvíco. |
Jako debil budeš vypadat, když budeš pokračovat tak jako doteď, už seš dost starej na takovýhle mladopanický tanečky!
Brio napsal: | Kde bydlíš? Kde se pohybuješ? Jaké město? |
tomuhle se v manažerské terminologii myslím říká "tah přímo na branku"  |
|
|
|
|
 |
út duben 03, 2012 8:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
macstrap uživatel
|
|
|
Jo kamaráde, ani nevíš, jak ti rozumim, i tak si na tom byl zatim o dost líp než já. Ale takový věci se asi stávaj a takový lidi nám prostě asi lezou do života proto, aby nám zamotali palici a trošku pošramali srdíčko jen proto, aby jsme pak poznali doopravdový věci.... |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
menhetn tester
|
|
|
takže víc než před půl rokem jsem sem psal o svojí lásce k hetero nejlepšímu kamarádovi... (tady to je)
kód: | před nedávnou dobou, týden-dva, jsem nejlepšímu kamarádovi (jo, to je ten do kterýho jsem se zamiloval), že jsem gay
vzal to dobře, trochu s humorem, nevadí mu to... napsal, že ho můžu i lochtat na zádech
ale je tu jeden problém - miluju ho
už je to docela dlouho, a furt mu to chci víc a víc říct. možná je bisexuál, asi tak na 30%, ale to nemůžu říct...
nevím, jak by na to mohl zareagovat, jestli by si kolem sebe neudělal nějakou bariéru a nepustil mě k sobě, ale to myslím že ne. mě v prosinci bude 15, jemu v únoru 17, známe se docela dlouho a víme o sobě skoro všechno
tak bych chtěl radu - měl bych mu to říct nebo ne? nevím co dělat |
je to víc než půl roku starý, řekl sem mu to, nejdřív to bral dobře, měl mě furt stejně rád, snažil se se mnou bejt víc, a byl, měli sme spolu lepší vztah..
potom u nás jednou spal - lochtal jsem ho na zádech (dovolil mi to), později sahal na zadek (byl sem si jistej že nespí), nic víc a potom sem zjistil že se z toho v noci udělal, a po probuzení si to ještě jednou šel udělat sám na wc.. ale od silvestra to bylo prostě špatný, samo, z ničeho nic.
často sme měli takový tejdny co sme se spolu vůbec nebavili a pak udobřili, teď už se spolu nebavíme vůbec víc jak 2 měsíce, mrzí mě to, ale jeho asi ne.. ale myslim, že už se začínám odmilovávat. jo furt na něj myslim, ale cejtim že to pouto už neni tak silný
takže nakonec jsem si víc než jistej, že on je minimálně bisexuál (usuzuju to i z jeho chování, to co dělá, atd.. je toho víc) ale stydí se za to a nechce si to přiznat a radši kvůli tomu zahodí nejlepší kamarádství, no nic
promiňte za nespisovnou češtinu, zrovna teď nechci koukat na pravopis a gramatiku  |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 9:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
To klidně napiš Ale víš jak, lhát se nemá ) |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Brio napsal: | Martin napsal: | To Brio: jaký nekalý? spokojenost na všech stranách | Mám chuť ti napsat "hovado", ale nakonec jsem si to rozmyslel, moc tě neznám, mohl by ses urazit:P |
Já zase mam chuť napsat, že mi může urazit jenom inteligent, a taky nic.
A navíc si trvám na spokojenosti všech zůčastněných  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | To Brio: jaký nekalý? spokojenost na všech stranách | Mám chuť ti napsat "hovado", ale nakonec jsem si to rozmyslel, moc tě neznám, mohl by ses urazit:P |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To Brio: jaký nekalý? spokojenost na všech stranách
To macstrap: Si myslim  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
macstrap uživatel
|
|
|
já bych si teda nestěžoval  |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 6:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Martin a jeho nekalé úmysly:P |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 6:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nj, krajně podivnej heterák, na nevelkoměstský prostředí teda, ale pochopitelně se to nedá říct na 100 %.
Já bych teda něco zkusil, resp. bych šel tak daleko, jak by pustil, což ostatně psal už Václav a připoměl bych jeho nápad s vícedennim výletem, kterej mi přijde na tohle ideální. To bych zkusi nejdřív, resp. CO NEJDŘÍV.
Jinak abych přispěl taky svojí trochou, tak pokud si sám neni jistej, tím že mu to o sobě oznámíš to můžeš utnout. Čímž myslím, že je tu jistá šance, že byste spolu mohli bejt, akorát si neřikat "gayové". "Heteráků" co spěji s klukem je dost.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 4:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
macstrap uživatel
|
|
|
tak jako tlak zas mám vyšší  |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Václav napsal: | Brio napsal: | Tak neváhej a jednej. |
Hlavně neskončit takhle. |
On je mladej, na toto by ještě umírat nemusel:-D |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Brio napsal: | Tak neváhej a jednej. |
Hlavně neskončit takhle. |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 1:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
macstrap uživatel
|
|
|
Brio napsal: | Tak doraž na kafe, jsem v Hradci a doma s "haxnou" nahoru:-)
Haha, na kafe jo? Třeba někdy
Asi bys měl začít uvažovat o nějaké změně... Větší města, více příležitostí. |
no, časem snad jiný město, ale byl jsem rok v Praze na škole a tam fakt bydlet nechci... Zato Brno nebo Mladá Boleslav se mi líbily. |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 12:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Tak doraž na kafe, jsem v Hradci a doma s "haxnou" nahoru:-)
Asi bys měl začít uvažovat o nějaké změně... Větší města, více příležitostí. |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
macstrap uživatel
|
|
|
pohybuju se kolem Královehradeckýho kraje, ale v takových malých městech. Hronov, Poříčí, Náchod |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Kde bydlíš? Kde se pohybuješ? Jaké město? |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 12:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
macstrap uživatel
|
|
|
Brio napsal: |
Potom o důvod víc, proč ho poslat do pryč... Tobě se uleví až to přebolí a "odmiluješ" se a uvědomíš si, že těch 3,5 let jsi ztrácel čas a unikaly Ti nové příležitosti. Život není tak dlouhý, aby sis to mohl dovolit:-) Tak neváhej a jednej. |
to je pravda, já tu nechci vypadat jako debílek typu "tyjo, pěknej heterák, zamotal mi hlavu a jsem zaláskovanej do konce života..." já nejsem naivní a vím, že to chce zaměřit oči na pravej cíl, ale je problém, že v mým okolí neznám (!= neexistuje) žádnýho gaye.... |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 11:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
macstrap napsal: | Brio
jé, zrovna takhle jsem to nemyslel, myslel jsem právě tak, že se se mnou třeba přestane bavit nebo tak.... |
Potom o důvod víc, proč ho poslat do pryč... Tobě se uleví až to přebolí a "odmiluješ" se a uvědomíš si, že těch 3,5 let jsi ztrácel čas a unikaly Ti nové příležitosti. Život není tak dlouhý, aby sis to mohl dovolit:-) Tak neváhej a jednej. |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 11:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
macstrap uživatel
|
|
|
Brio
jé, zrovna takhle jsem to nemyslel, myslel jsem právě tak, že se se mnou třeba přestane bavit nebo tak....
charle
to je takový moje motto, já jsem jinak právě realista a uvědomuju si, že to nemusí dopadnout dobře, ale jak říkáš, tohle zrovna asi ŠPATNĚ nedopadne, jsou v životě i horší věci.
Vodafone
Zjistíš, že je HT, ale protože bude tolerantní, nebude z toho dělat skandál. Jen napříště omezí fyzický kontakt a některé verbální narážky.
myslim, že to je právě ta situace, ke který to směřuje, teda toť můj názor. |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 11:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
macstrap napsal: | Ale já si prostě myslim, že na kluky nebude a já bych se jen ztrapnil... |
Ztrapnil? Čím? Že mu řekneš, že jsi na kluky? I pokud bys chtěl s ním do budoucna být pouze kamarád (to málokdy funguje v takovýchto případech...), tak je to stejně nevyhnutelné (říct mu, že jsi na kluky).
Jestli považuješ ve svém věku přiznání se k homosexualitě za "ztrapňovací" se věc, tak se obávám, že musíš začít pracovat právě na tom... |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 11:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
macstrap napsal: | jen to nesmí dopadnout špatně. |
Jak "nesmí"? Spousta věcí v životě dopadne špatně, buď realista. Tím neříkám, že zrovna tohle bude ten případ. |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2012 10:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
macstrap uživatel
|
|
|
Václav napsal: |
Ale on to nejspíš (aspoň zatím) neudělá, a já mu i tak hodně držím palce. |
to je pravda, na to bych se fakt nikdy neodvážil, ale díky moc, za pomoc a držení palců. Ono to nějak dopadne, jen to nesmí dopadnout špatně. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|