|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červen 08, 2012 11:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Určitě né držící  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 10:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
A jaký jsi typ? |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 10:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Brio napsal: | Martin napsal: | augustus166 napsal: | ...S klukem jen tajně, aby to nikdo neviděl  |
Takovejch vás je...  |
No já teda taky nepatřím k těm, kteří by se promenádovali s klukem za ruku, ale zároveň mám rád provokace takových těch nepatrných doteků na veřejnosti:-) |
Mno tak já to taky nemyslel přesně u držení za ruku, protože nejsem držící typ  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 10:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | augustus166 napsal: | ...S klukem jen tajně, aby to nikdo neviděl  |
Takovejch vás je...  |
No já teda taky nepatřím k těm, kteří by se promenádovali s klukem za ruku, ale zároveň mám rád provokace takových těch nepatrných doteků na veřejnosti:-) |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 8:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | ...S klukem jen tajně, aby to nikdo neviděl  |
Takovejch vás je...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 8:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Hawke napsal: | Ja to neriešim. Ale najlepší kamarát mi vravel, že keď nie som pri ľudoch, tak že vraj ma ohovárajú, že chcem byť zaujímavý a preto sa hrám na gaya. Keby ich radšej trápili iné veci Bohužial si za to môžem sám, lebo keď neni na blízku chlap a som v opojení alkoholu, tak začnem ohmatávať slečny a dokonca aj bozkávať  |
parááda, další, kdo není ortodoxní gay
Já to mám podobně, když v okolí není na čumendo hezký kluk, začnu koukat po holkách Občas zjišťuju, že s na ulici víc otáčim za holkama než za klukama, takže buznám dělám ostudu
A líbání a mazlení s holkama Ti schvaluju Tak jasně, že s klukama je to lepší, ale tak proč se ochuzovat o to možný potěšení, co i holka může nabídnout A jsou věci, které já třeba výhradně dělám jen s holkama, např tancování (tancovat s klukem mi přijde trapný) a držení se za ruku, hrozně se mi líbí, vést se z holkou az ruku S klukem jen tajně, aby to nikdo neviděl  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
Ja to neriešim. Ale najlepší kamarát mi vravel, že keď nie som pri ľudoch, tak že vraj ma ohovárajú, že chcem byť zaujímavý a preto sa hrám na gaya. Keby ich radšej trápili iné veci Bohužial si za to môžem sám, lebo keď neni na blízku chlap a som v opojení alkoholu, tak začnem ohmatávať slečny a dokonca aj bozkávať  |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Hawke napsal: | Ja som jeden z ten, čo sa s kamarátmi bije, doma hrá počítačové hry a s kamošmi chodí do krčmy na pivo a nemá rad tancovanie. Asi nebudem u homosexuálov obľubený čo ?  |
A jsi si jistý, že jsi gay?
Vtipkuji;) |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 4:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
Ja som jeden z ten, čo sa s kamarátmi bije, doma hrá počítačové hry a s kamošmi chodí do krčmy na pivo a nemá rad tancovanie. Asi nebudem u homosexuálov obľubený čo ?  |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
charles napsal: | Tak já třeba pravidelně spím s jedním kamarádem a je to úplně v pohodě. Zatím to dobrotu dělá, a to už poměrně dlouho. |
Tady o tom cosi píšou, i když je to o HT vztazích. Mé zkušenosti potvrzuje věta "Protože přátelství s benefity ve většině případů zničí přátelství, a způsobí zklamání minimálně na jedné straně, přesněji u toho partnera, který není ve skutečnosti přítel, ale je tajně do svého kamaráda s benefity zamilovaný." |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 3:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | augustus166 napsal: | když se chci s nějakým buzíkem opravdu přátelit, nesmím se s ním vyspat..protože jakmile se s ním vyspím, zklouzne to do té hladiny "ten, co jsem s nim někdy kdysi něco měl" a to už prostě není ono, ...  |
Jak u koho, ono je to především o vlastní vyrovnanosti. Sex není nic, co by kamaráda muselo přesunout někam jinam, záleží na tom, co kdo umí udejchat. |
tak jde to i bez sexu ,jako mám spoustu kámošů homosexuálů s kterým se jen bavím a to ikdyž sem byl nezadanej |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 10:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | když se chci s nějakým buzíkem opravdu přátelit, nesmím se s ním vyspat..protože jakmile se s ním vyspím, zklouzne to do té hladiny "ten, co jsem s nim někdy kdysi něco měl" a to už prostě není ono, ...  |
Jak u koho, ono je to především o vlastní vyrovnanosti. Sex není nic, co by kamaráda muselo přesunout někam jinam, záleží na tom, co kdo umí udejchat. |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 10:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
charles napsal: | augustus166 napsal: | ale nejsem zastáncem sexu mezi přáteli, protože to podle mě nedělá dobrotu |
Tak já třeba pravidelně spím s jedním kamarádem a je to úplně v pohodě. Zatím to dobrotu dělá, a to už poměrně dlouho. |
A si zadaný? |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 10:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
augustus166 napsal: | ale nejsem zastáncem sexu mezi přáteli, protože to podle mě nedělá dobrotu |
Tak já třeba pravidelně spím s jedním kamarádem a je to úplně v pohodě. Zatím to dobrotu dělá, a to už poměrně dlouho. |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 9:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | charles napsal: | augustus166 napsal: | klasický buzny to nedělaj, protože si to hned spojujou s šukánim a nejsou schopny udržet péro v kalhotech |
Hm, tak to asi jsem "klasická buzna". Pokud mám chuť se s někým mazlit, tak jen proto, že mě fyzicky přitahuje. A naopak si nedokážu představit, že bych se měl mazlit třeba se svojí sousedkou. Fuj. Připadá mi to tak nějak logický... On to má někdo jinak? |
Tak Gusta psal, že to nedělá jen tak s někym
Nicméně si všimni, že buzny sou většinou mnohem míň kontaktní než ht mezi sebou  |
Tyjo vévodo kdybys občas viděl ty zděšený výrazy některejch buzíků, když jim prostě jen tak opřu hlavu o rameno nebo při konverzaci poplázám po ramenou Já se tim až bavim, protože jsou z toho děsně nesví a vůbec neví, jak mají reagovat Buzny jsou prosvě zvyklí na to, že je někdo otočí hlavou ke zdi, vohne a pořádně vy***, ale vůbec nejsou zvyklí na tyhle drobné projevy náklonnosti - je to teda dost mrzutý, protože fakt i mezi ht jsou tyhle drobné projevy daleko častější a jsou přijaté s daleko větší nenuceností...na druhou stranu my tu vyvstává otázka...kolik kdo z vás znáte přátelství ht kluk + ht holka, kteří by se jen tak občas pomazlili a nic v tom neviděli proto si musím taky položit sám otázku, není náhodou ta hezká a milá přátelská náklonnost mezi ht klukama taková právě proto, že oni v tom OPRAVDU nevidí žádný podtext, protože jsou oba na holky a jsou si tím jistí, kdežto kdyby se mazlili s holkou, ve vzduchu by stále vysela otázka: " Bude sex?" A lze to samé aplikovat na buzíky? Můžou se spolu dva hezcí kluci mazlit, aniž by ve vzduchu nebala ta stejná otázka? Já si dle své zkušenosti odpovídám ANO, jde to, protože už vím, že když se chci s nějakým buzíkem opravdu přátelit, nesmím se s ním vyspat..protože jakmile se s ním vyspím, zklouzne to do té hladiny "ten, co jsem s nim někdy kdysi něco měl" a to už prostě není ono, protože když s někzm spim, tak je to buď můj bf, nebo milence..ale nejsem zastáncem sexu mezi přáteli, protože to podle mě nedělá dobrotu...a je to takový přijemný, když se mazlíš s někym, kdo má před tebou tajemství  |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 8:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
charles napsal: | augustus166 napsal: | klasický buzny to nedělaj, protože si to hned spojujou s šukánim a nejsou schopny udržet péro v kalhotech |
Hm, tak to asi jsem "klasická buzna". Pokud mám chuť se s někým mazlit, tak jen proto, že mě fyzicky přitahuje. A naopak si nedokážu představit, že bych se měl mazlit třeba se svojí sousedkou. Fuj. Připadá mi to tak nějak logický... On to má někdo jinak? |
Ono asi taky záleží, co si představuješ pod pojmem mazlení! Jestli vykusování a být svlečený do půlky těla, tak to jsem opravdu nemyslel Říkal jsem obejmout, opřít hlavu o rameno a podobně a ano, tohle klidně udělám i s někým, kdo mě fyzicky nepřitahuje, protože to není sexuálně podmíněný. Dá se říct, že je to projev komunikacer mezi kontaktnějšíma lidma  |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 8:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: |
Spíš je to o tom, kdo je jak kontaktní. Já třeba kámoše plácnu po zádech, ale nikdy jsem neměl potřebu někoho líbat, nebo se s ním mazlit. Děsně jsem nesnášel jednu starou tetu, která se mě ptala, jestli mě nezlobí paní učitelka a při vítání a loučení mě vždycky oslintávala. Tyhlety dvojitý Chruščovy fakt nemusím. |
Jo, každej jsme jinak kontaktní a každý máme jiný potřeby. |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 7:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
charles napsal: | augustus166 napsal: | klasický buzny to nedělaj, protože si to hned spojujou s šukánim a nejsou schopny udržet péro v kalhotech |
Tak Gusta psal, že to nedělá jen tak s někym
Nicméně si všimni, že buzny sou většinou mnohem míň kontaktní než ht mezi sebou  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 7:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | ... Děsně jsem nesnášel jednu starou tetu, která se mě ptala, jestli mě nezlobí paní učitelka a při vítání a loučení mě vždycky oslintávala. Tyhlety dvojitý Chruščovy fakt nemusím. |
Za ještě lepší považuju "tady máš něco na tváři" (nasoplí kapesník a "čistí") Navíc kombinovaný s tim že takhle kontaktní bývají opravdu staré příbuzné a staří lidé více sliní  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 1:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
augustus166 napsal: | klasický buzny to nedělaj, protože si to hned spojujou s šukánim a nejsou schopny udržet péro v kalhotech |
|
|
|
|
 |
ne červen 03, 2012 12:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | klasický buzny to nedělaj, protože si to hned spojujou s šukánim a nejsou schopny udržet péro v kalhotech...asi to není pro každého..není to substitut, je to projev náklonnosti.. |
Spíš je to o tom, kdo je jak kontaktní. Já třeba kámoše plácnu po zádech, ale nikdy jsem neměl potřebu někoho líbat, nebo se s ním mazlit. Děsně jsem nesnášel jednu starou tetu, která se mě ptala, jestli mě nezlobí paní učitelka a při vítání a loučení mě vždycky oslintávala. Tyhlety dvojitý Chruščovy fakt nemusím. |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 2:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Brio napsal: | Já teda nemám potřebu se s mými přáteli přátelsky mazlit:-D Mně stačí, že si s nimi mohu normálně o všem popovídat:-)) To přátelské mazlení mi připadne jako hledání substitutu... |
Hele dělaj to holky, dělaj to v lehčí formě i hetero kluci, klasický buzny to nedělaj, protože si to hned spojujou s šukánim a nejsou schopny udržet péro v kalhotech...asi to není pro každého..není to substitut, je to projev náklonnosti..dřív se lidi daleko víc dotýkali, když spolu mluvili a i dnes se spolu v mnoha kulturách heterosexuální muži při pozdravu líbají nebo drží za ruku...je to prostě o tom, odprostit se od toho sexuálního podtextu |
My s bejvalym dycky tvrdili, že sme lesby  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 1:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Brio napsal: | Já teda nemám potřebu se s mými přáteli přátelsky mazlit:-D Mně stačí, že si s nimi mohu normálně o všem popovídat:-)) To přátelské mazlení mi připadne jako hledání substitutu... |
Hele dělaj to holky, dělaj to v lehčí formě i hetero kluci, klasický buzny to nedělaj, protože si to hned spojujou s šukánim a nejsou schopny udržet péro v kalhotech...asi to není pro každého..není to substitut, je to projev náklonnosti..dřív se lidi daleko víc dotýkali, když spolu mluvili a i dnes se spolu v mnoha kulturách heterosexuální muži při pozdravu líbají nebo drží za ruku...je to prostě o tom, odprostit se od toho sexuálního podtextu |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 1:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Já teda nemám potřebu se s mými přáteli přátelsky mazlit:-D Mně stačí, že si s nimi mohu normálně o všem popovídat:-)) To přátelské mazlení mi připadne jako hledání substitutu... |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 1:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Brio napsal: | Martin: Hádej:-))
Augustus: Ani bych neřekl... Pro mě to je intimita, která patří do vztahu. |
Mazlení s partnerem je něco jiného..tam jde o lásku a je to milenecké mazlení
přátelské mazlení je o důvěře a blízkosti si s někým, koho máš rád...prostě když tě kluk obejem a pevně drží, dá ti třeba pusu na tvář nebo na čelo, nebo letmo i na pusu, sedneš si a ty se o něj můžeš opřít a on ti dá ruku kolem ramen...je to super a jen to upevňuje přátelský vztahy Samozřejmě to není něco, co děláš s kde kym |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 1:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Martin: Hádej:-))
Augustus: Ani bych neřekl... Pro mě to je intimita, která patří do vztahu. |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 1:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
škoda, že neprovozujete "přátelský mazlení" o dost se připravujete  |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 1:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Brio napsal: | Já teda mazlení taky za sex považuji. Kolikrát nemám potřebu ani dělat cokoli jiného a budu tvrdit, že ano, sex jsem měl! |
A už si v životě i něco jinýho, než tvrdil?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so červen 02, 2012 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Já teda mazlení taky za sex považuji. Kolikrát nemám potřebu ani dělat cokoli jiného a budu tvrdit, že ano, sex jsem měl! |
|
|
|
|
 |
pá červen 01, 2012 12:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Jedno plusko je jako žádný.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|