|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červen 08, 2012 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: Karlik ( z tovarny na cokoladu :-D) + Brio! |
|
|
Sakra kluci tohe tady takhle nahlas nerikejte, ze mate menecenne pocity z vysky a ze vam imponujou vyssi!! To je jak voda na mlejt pro Honzu a ten bude mit zas ego ve hvezdach a zas to tu radne okomentuje!!
a jaka menecennost? Jste chlapi? Jste. Mate pero? Mate! Tak na sebe sakra budte hrdy a na vejsku se vyprdnete, pokud rozdily vejsky nejsou extremni, tak se to v posteli vzdycky sladi a navic vysoci lidi maj problem s oblekanim, spousta veci na nich vypada blbe, vsechno ma svy pro a proti, tak budte v poho,  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 4:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: Honza2!!! |
|
|
1) tu narazku se zrcadlem nechapu, samozrejme, ze mam v pokoji zrcadlo...jak to ale souvisi s tim, ze ses drbna? a nesnaz se nic prevalit na me, jo?
2) Aha, takze az nekdy nekde potkam rosjzenyho,a neucesanyho poldu, budes to na 99% ty Rozjezenej jak malej fakan! Ti zamavam kopytama
3) ne, zoofil rozhodne nejsi - a ackoliv uz davno nejsi kuzle a mas ty svy dva metry a vazis jak mlade kosatky, tak mas urcite rozjezenzy haro jak 8 letej klucik, z kapsy ti kouka posmrkanej kapesnicek a vubec bych ne nedivil, kdybys mel vedle polstare polozeneho plysoveho medvidka! Ses proste VELKEJ chlap!
4) Jo s certy fakt zerty nejsou, kort kdyz jsou dva, jsou nadrzeny a clovek je potka v noci na ouzky ceste, kdyz se vraci z hospody domu!
5) no panove, aby jste se z tech kopyt uz nepo****! Na Johnyho bych kopytama nemaval, maximalne bych ho s nima pretahnul po kebuli! Treba by se z nej pak stal heterosexual, jak se to stalo,nejakymu tomu britskybu rugbystovi, co po mozkovy mrtvici se probral a z heteraka byl najednou buzik!  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
No nedělám si z toho, je pravda, že mě taky imponují spíše vyšší nebo alespoň stejně vysocí chlapi. |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Brio napsal: | Z širší rodiny jsem nejvyšší, to je největší komedie. Za to v práci, na volejbale a mezi kamarády jsem prcek.
|
Nic si z toho nedělej, já jsem taky mrňavej. A je zajímavý, že se mi i třeba líbí větší chlapi, ale když má dojít na akci, tak mám radši menší. Nepřipadám si pak tak méněcenně.  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Martin napsal: | Jak se pozná tahací typ?  |
Tahaci typ je ten, kdo ma tendenci toho druhyho furt chytat za pero  |
Aha, já věděl, že to bude nějaká vývojová vada  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 3:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | Jak se pozná tahací typ?  |
Tahaci typ je ten, kdo ma tendenci toho druhyho furt chytat za pero  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 3:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | Mně se teda osobně líběji menší, a jako vyšší mmm ee, to by bylo divný Třeba takovej dyk by byl fajn v menšim balení ale takhle...  |
Vojta ma snad 195 mam takovej dojem, to by bylo neco pro Johnyho
Jak tak na to koukam, tak kazdej ma rad neco jineho to je super  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 3:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mně se teda osobně líběji menší, a jako vyšší mmm ee, to by bylo divný Třeba takovej dyk by byl fajn v menšim balení ale takhle...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 3:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jak se pozná tahací typ?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 3:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Brio napsal: | Z širší rodiny jsem nejvyšší, to je největší komedie. Za to v práci, na volejbale a mezi kamarády jsem prcek.
Tato konverzace patří taky k tématu, že jo:-D |
Ja jsem oproti Johnymu taky prcek (182 : 200), takze ta vejska je hodne relativni a vzdycky zalezi na tom, s kym se pomerujes, navic pokud mas pres 175, tak je to ok A ja znam kluky, kterijsou sami vysoci a naopa se jim libi mensi klucii a nechapou, co na tech dlouhanech vidim
daleko podstatnejsi je to, jaky si typ libaci, sahaci, sukaci, drzici, tahaci atd  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 2:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Brio napsal: | Má tady vůbec někdo pod 178? |
Hele tak ono primarne jsem na vysoky, ale ono to v realu zas tak horky neni ostatne jako vzdycky je realita pak trochu jina Prvni kluk, se kterym sem neco mel, byl tmavovlasy, hnedooky a meril 175 Ale byl proste hrozne milej a sympatickej ( a taky pekne svalnatej ) takze mi to ve finale bylo jedno  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 11:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No patří Já původně mířil k tomu, aby ses zeptal mamky/otce jak sbalili někoho vyššího Abys jako věděl, co máš dělat Ale takhle...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 10:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Z širší rodiny jsem nejvyšší, to je největší komedie. Za to v práci, na volejbale a mezi kamarády jsem prcek.
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 10:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Brio napsal: | Kurňa tak to abych se k nim snad přidal  |
Proč, když zatim jenom Gustáv řekl, že mu to vadí?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 10:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Kurňa tak to abych se k nim snad přidal  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 10:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Spousta lidí, ale už sem nechoděi  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 10:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Má tady vůbec někdo pod 178? |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 12:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jsem v průběhu času zjistil, že ideální jsou pro mě vyšší blonďáci nebo menší tmavovlasí. Stejně vysocí jako já mohou být obojí.  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 12:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
To je povrchné, nechcieť niekoho, len preto, že som vyšší. Mne ho tam šupol chlap, ktorý je o rok mladší a o hlavu menší. To sa mám schovať pod zem? |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 12:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Honza! |
|
|
augustus166 napsal: | Nezakecávej to odbornejma výrazama, prostě si rád podrbáš no, to je celý!  |
Já? ... a zrcadlo doma máte?
augustus166 napsal: | Velká výjimka! 1 z milionu |
taky proto je to můj bf.
Honza napsal: | tak si občas musíš umejt hlavu, použíz šampon a učesat se a uvidíš, že hřebíky budou pryč  |
Si můžu mejt vlasy desetkrát denně, ale když budu chtít vyrobit jinej účes, tak to budu muset oplácat hromadou gelu a to dost nesnáším, tak mi nezbývá, než vlasy nechat, aby se učesaly tak, jak chtěj samy.
augustus166 napsal: | aspoň se nemusím bát čertovského přepadení  |
No nejsem zoofil, abych šukal kůzlata!
augustus166 napsal: | No to by sis teda fakt věřil blonďáku! |
Už jsem ti říkal, že s čerty nejsou žerty!
bright napsal: | kopytama.  |
Upřímně se přiznávám, že tohle jsem v práci ještě nezažil!  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 12:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: |
Martin napsal: | myslim, že i za holohlavym Jenem se otočíš a patrně i odstavíš dopravní prostředek  |
Že by?  |
Jsem si představil, jak gusta mává na Honzu kopytama.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 11:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | augustus166 napsal: | Seš šílená drbna Honzo, |
Hele, kůzle, dávej pozor při ajťárně, to néni žádný drbání, ale sdílení informací!
|
Nezakecávej to odbornejma výrazama, prostě si rád podrbáš no, to je celý!
augustus166 napsal: | Mně přijde, že jsou jižani uřvaný, dělaj furt bordel, pořádně nemakaj |
Tak můj bf. sice jižansky vypadá, ale rozhodně se tak nechová.
|
Velká výjimka! 1 z milionu
augustus166 napsal: | Blond vlasy jsou super a tečka! Pokud se Ti nelíbí, ohol si hlavu a máš zaručeno, že se po Tobě typy jako já, neotočí |
No mý hřebíkový vlasy můžu upravit jen třema způsobama, na ojku (aktuálně) háro (dřív) do hola (chvíli - voják), A snědý týpci maj výhodu, že dost ušetří za opalovací krém.
|
tak si občas musíš umejt hlavu, použíz šampon a učesat se a uvidíš, že křebíky budou pryč
augustus166 napsal: | Já jsem middle...182cm... |
Short! Kůzle!
|
Pokud já jsem short, co mají říkat kluci, co maj pod 180? Navíc ty si přerostlej čert, takže pro Tebe je malej skoro každej a máš dost posunutý měřítka, Ael pokud jsem pro Tebe příliš "short", tím lépe pro mě, aspoň se nemusím bát čertovského přepadení
Martin napsal: | myslim, že i za holohlavym Jenem se otočíš a patrně i odstavíš dopravní prostředek  |
Že by?  |
No to by sis teda fakt věřil blonďáku!  |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: Re: Bright! |
|
|
bright napsal: | augustus166 napsal: | Nenech se Johnym tolik inspirovat, přece nejsi bad boy  |
S Honzou naprosto souhlasím. Kdo neš*ká, š*ká proti nám! |
ok, pro tomhle "sebevyhlášení" už sakra fakt nevim, co si mám myslet!  |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Seš šílená drbna Honzo, |
Hele, kůzle, dávej pozor při ajťárně, to néni žádný drbání, ale sdílení informací!
augustus166 napsal: | Mně přijde, že jsou jižani uřvaný, dělaj furt bordel, pořádně nemakaj |
Tak můj bf. sice jižansky vypadá, ale rozhodně se tak nechová.
augustus166 napsal: | Blond vlasy jsou super a tečka! Pokud se Ti nelíbí, ohol si hlavu a máš zaručeno, že se po Tobě typy jako já, neotočí |
No mý hřebíkový vlasy můžu upravit jen třema způsobama, na ojku (aktuálně) háro (dřív) do hola (chvíli - voják), A snědý týpci maj výhodu, že dost ušetří za opalovací krém.
augustus166 napsal: | Já jsem middle...182cm... |
Short! Kůzle!
Že by?
bright napsal: | S Honzou naprosto souhlasím. Kdo neš*ká, š*ká proti nám! |
Přesně tak! 
Naposledy upravil Honza dne čt červen 07, 2012 11:47 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
To však ale nic nemění na faktu, že árijci jsou děsně sexy!  |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Bright! |
|
|
augustus166 napsal: | Nenech se Johnym tolik inspirovat, přece nejsi bad boy  |
S Honzou naprosto souhlasím. Kdo neš*ká, š*ká proti nám! |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: Re: Majk! |
|
|
Martin napsal: | augustus166 napsal: | Martin napsal: |
Ale jako já bych vůbec v "echtovnosti" neopomínal celou střední a jižní ameriku  |
Však on si každý najde to svoje  |
No, a nejzvláštnější je, když chce áríjce a nakonec je s tmavym  |
Njn, to jen dokazuje to, jak jsou tyhle preference k ničemu  |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Martin napsal: |
Ale jako já bych vůbec v "echtovnosti" neopomínal celou střední a jižní ameriku  |
No, a nejzvláštnější je, když chce áríjce a nakonec je s tmavym  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2012 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: jižani |
|
|
augustus166 napsal: | Martin napsal: |
Jo a jinak ... myslim, že i za holohlavym Jenem se otočíš a patrně i odstavíš dopravní prostředek  |
To sice jo, ale bylo by to asi z jiného důvodu, než by byl Johnymu sympatický  |
Eště řekni, že si vybíral práci mezi věcmi, které by dělal nerad  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|