|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Tak to já se už c1 dusím, pohodlně mám tak F-h. (Jednou jsem dole zazpíval i Es, nahoře jsem to kdysi vyšponoval na d1, ale to už bych asi nedal.) |
To tak bručíš, nebo já tak pištim?  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: Mozna odpoved |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Každopádně bychom si mohli udělat zájezd třeba do San Francisca, tam by nám možná odpustili i nějaký ten falešný tón.  |
Tobě možná. Udělal bys sladkej kukuč zpod blonďatých vlásků a polovina gay publika by padla do mdlob.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tak to já se už c1 dusím, pohodlně mám tak F-h. (Jednou jsem dole zazpíval i Es, nahoře jsem to kdysi vyšponoval na d1, ale to už bych asi nedal.) |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Libor napsal: | Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | Libor napsal: | Jedna z moznych odpovedi je, ze z potřeby sdružování se. Dělat sport "mezi svými". Najít si přátele s podobnými zájmy... Partnera. v Berlíně je Gay a lesbicky sportovni klub s nabidkou mnoha sportu. Prirozeneji nez po klubech a pres ent. V Berline (v aglomeraci 4mil.) je i pevecky sbor pro gaye nebo joga  |
Pěvecký sbor pro gaye? To je super. Proč to tu taky nemáme? Kdo umí zpívat? Jé, to chci! |
Nevím, jestli bych byl s těmi několiká tóny rozsahu na pomezí velké a malé oktávy přínosem.
Ale podívat bych se přišel. |
Myšlenka krásná. Má zvás někdo zkušenosti s řízením sboru? A vedením neziskové organizace pokud možno k tomu. Pokud ano tak bych to bral jako reálný projekt. Jinak ne |
Myslím, že to Adam takhle profi ani neplánoval. Každopádně bychom si mohli udělat zájezd třeba do San Francisca, tam by nám možná odpustili i nějaký ten falešný tón.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libor napsal: | Manuel de Falla napsal: | Nevím, jestli bych byl s těmi několiká tóny rozsahu na pomezí velké a malé oktávy přínosem.
Myšlenka krásná. Má zvás někdo zkušenosti s řízením sboru? A vedením neziskové organizace pokud možno k tomu. Pokud ano tak bych to bral jako reálný projekt. Jinak ne |
Manuel: Já mám od c1 do d2 a když to dost jde (dvakrát do roka), tak od malého a do f2. To by mohlo dát už i dva hlasy po jednom člobrdovi.
Libor: No tak já jsem náš školní sbor párkrát řídil, ale ta sebranka se stejně řídt nedá, takže to moje máchání rukama nemělo efekt. radši zůstanu klavíristou a zpěvákem, je-li třeba posílit nějaký hlas. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | Libor napsal: | Jedna z moznych odpovedi je, ze z potřeby sdružování se. Dělat sport "mezi svými". Najít si přátele s podobnými zájmy... Partnera. v Berlíně je Gay a lesbicky sportovni klub s nabidkou mnoha sportu. Prirozeneji nez po klubech a pres ent. V Berline (v aglomeraci 4mil.) je i pevecky sbor pro gaye nebo joga  |
Pěvecký sbor pro gaye? To je super. Proč to tu taky nemáme? Kdo umí zpívat? Jé, to chci! |
Nevím, jestli bych byl s těmi několiká tóny rozsahu na pomezí velké a malé oktávy přínosem.
Myšlenka krásná. Má zvás někdo zkušenosti s řízením sboru? A vedením neziskové organizace pokud možno k tomu. Pokud ano tak bych to bral jako reálný projekt. Jinak ne _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Libor napsal: | Jedna z moznych odpovedi je, ze z potřeby sdružování se. Dělat sport "mezi svými". Najít si přátele s podobnými zájmy... Partnera. v Berlíně je Gay a lesbicky sportovni klub s nabidkou mnoha sportu. Prirozeneji nez po klubech a pres ent. V Berline (v aglomeraci 4mil.) je i pevecky sbor pro gaye nebo joga  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Männer Mine |
|
|
Adam napsal: | Libor napsal: | Jedna z moznych odpovedi je, ze z potřeby sdružování se. Dělat sport "mezi svými". Najít si přátele s podobnými zájmy... Partnera. v Berlíně je Gay a lesbicky sportovni klub s nabidkou mnoha sportu. Prirozeneji nez po klubech a pres ent. V Berline (v aglomeraci 4mil.) je i pevecky sbor pro gaye nebo joga  |
Jmenují se Männer Minne a jsou pravidelnými účastníky různých setkání a souborů mužsých pěveckých sborů. Jsou členy Svazu mužských pěveckých sborů. Zpívají to co nějakých způsobem vnitřně oslovuje členy (některé berlínské gaye kolem 30). Web je: http://www.maenner-minne.de/index.html _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Libor napsal: | Jedna z moznych odpovedi je, ze z potřeby sdružování se. Dělat sport "mezi svými". Najít si přátele s podobnými zájmy... Partnera. v Berlíně je Gay a lesbicky sportovni klub s nabidkou mnoha sportu. Prirozeneji nez po klubech a pres ent. V Berline (v aglomeraci 4mil.) je i pevecky sbor pro gaye nebo joga  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Mozna odpoved |
|
|
Martin napsal: | Hele já jako nevim, ale nepřijde vám malinko, no, cáklý, že někdo prostě založí sportovní tým jenom pro gaye? Jako proč to někdo dělá?
Jo a jinak kdyby byla ta gay-strana tak bych navrhoval založit ještě stranu pro gaye, který jsou navíc vykroucený. Případně by se to mohlo menovat "VYKROUDS", tedy vykroucená demokratická strana. |
Jedna z moznych odpovedi je, ze z potřeby sdružování se. Dělat sport "mezi svými". Najít si přátele s podobnými zájmy... Partnera. v Berlíně je Gay a lesbicky sportovni klub s nabidkou mnoha sportu. Prirozeneji nez po klubech a pres ent. V Berline (v aglomeraci 4mil.) je i pevecky sbor pro gaye nebo joga  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 25, 2006 6:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Gay sport? |
|
|
Hele já jako nevim, ale nepřijde vám malinko, no, cáklý, že někdo prostě založí sportovní tým jenom pro gaye? Jako proč to někdo dělá?
Jo a jinak kdyby byla ta gay-strana tak bych navrhoval založit ještě stranu pro gaye, který jsou navíc vykroucený. Případně by se to mohlo menovat "VYKROUDS", tedy vykroucená demokratická strana. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 11:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
zdenda napsal: | hlásím se na vožení návštěv na kliniku za pacienty. Saniťáka nemohu, neb 120/1203 nic moc nejedou, T613 RZP jsou asi jen 4 a vysoké rychlosti rád nemám.  |
Přestříkáš škodárnu ze zelené na bílou s červeným pruhem, na střechu dáš majáček z dvanáctsettrosky, nápis ČSAD zaměníš za OÚNZ a tradá na kliniku. Ještě přidáš dýchací přístroj a oživovat pacienty můžeš káblem ze zapalovací cívky, ta má asi 15 kilovoltů. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
hlásím se na vožení návštěv na kliniku za pacienty. Saniťáka nemohu, neb 120/1203 nic moc nejedou, T613 RZP jsou asi jen 4 a vysoké rychlosti rád nemám.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adam napsal: | Což o gay-stranu, parlament by byl náš, ale gay.klinika! |
No tak do toho já osobně pudu, teda až budu velkej...
Ale nechápu, že zrovna ty ses přihlásil na badminton... TY se svými řečmi o sportu a vlastní neschopnosti v tomto oboru. Já se snad taky budu muset na něco podobného přihlásit... |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Což o gay-stranu, parlament by byl náš, ale gay.klinika! |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Nojo chápej... už toho je asi moc. Ráno to tričko a teď badminton... asi je to na mámu moc, spíš to dávkuj postupně.
Myslím, že o založení gay-strany bys jí měl říct až přáští týden  |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jo a když jsem přednesl svoji tezi vyhrát gaylympiádu, bylo mi řečeno, že se stávám členem sekty.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 8:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Doufám, že už se stalo.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Hm, to na ni nějak nezabralo. |
No, řekni že v gay oddíle máš možnost si najít slušnýho přítele  |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 8:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Tak třeba že chceš jet na příší gay games a stát se hvězdou našeho národního teamu. To ti přinese slávu a peníze a Steinway bude doma;-) |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Hm, to na ni nějak nezabralo. |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá, prostě chceš se s někým bavit o věcech tobě normálních _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
st srpen 30, 2006 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak jsem se předběžně přihlásil do jednoho g/l oddílu na badminton. Jenom maminka nechce pochopit, proč musím chodit do gay oddílu, když je spusta heteráckých a proč se "vymezuju" Máte někdo argument, kterým bych ji mohl odrazit? Nějak mě ta osoba dneska vyčerpává... |
|
|
|
|
 |
ne červen 25, 2006 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Minotaur tester

|
Předmět: Libor |
|
|
Čussss !! No je fakt že tam to funguje, ale v Praze to nebude tak hned, protože Praha je na tyhle Gay aktivity ještě nepřipravená a nezralá. Určitě by to bylo skvělý škoda no... |
|
|
|
|
 |
pá květen 26, 2006 3:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Gay sport |
|
|
v Berlíně existuje občanské sdružení pro gay a lesby. má tisíc členů a nabídku 30ti různých sportů.
Aerobic,Badminton,Basketball Männer,Cheerleader ,Erfahrbarer Atem ,Fitness Fußball Frauen ,Fußball Männer,Gerätturnen, Handball Frauen,Indiaca ,Inline-Skating ,Klettern
Laufen/Leichtathletik ,Nordic Walking ,Orientalischer Tanz...
Těch sportů je opravdu 30 včetně lodiček, jogy, voleybalu..Vím, že v Praz eo něco takového pokusy byli. ale jako to, že to v Berlíně funguje a u nás ne. bylo by fajn jít si třeba s dalšíma gay klukam apravidelně zahrát squasch nebo třeba basket.. Tohle mě docel achybí. Já se omlouvám, mám opět období zvýšené sebeidentity. Já tomu říkám takové to silné gay období. Kdy mám potřebu po gay kontaktech, láká mě gay tematiak v umění a podobně..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|