|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po květen 28, 2012 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
matyáš napsal: | Honza napsal: | augustus166 napsal: | Mohl ses nechat píchat starym dětkem za prachy?  |
Nee, mohl jsem se nechat píchat mladejma heterákama za prachy.
matyáš napsal: | děda byl veterinář a koně miloval |
detaily radši ani nechci vědět!  |
vy jste fakt prasata na co hned nemyslíte ,děte do..... |
Honzíka si nevšímej, je sexuálně nevybouřenej, tak má narážky, ale nemyslí to zle  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | augustus166 napsal: | Mohl ses nechat píchat starym dětkem za prachy?  |
vy jste fakt prasata na co hned nemyslíte ,děte do..... |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Mohl ses nechat píchat starym dětkem za prachy?  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Honza napsal: | Matyáš: ad gramatika - tak nějak jsem předpokládal, že když si pořídíš dítě, budeš ho i vychovávat, takže časem se s ním budeš i učit - i gramatiku - a skloňovat slovo "aby" není zas nic moc složitého.
A seš fakt přesvědčenej, že tě koně budou bavit CELEJ život, až do důchodu?
ad bacily při líbání: jaké bacily? co asi dělají sliny v puse, proč tam jsou? A platí to stejně u lidí i u koní! Cokoli jiného je v sexu mnohem bacilovatějšího!
augustus166: hádej, jak moc dobře se dá živit chovem koní, a myslím, že závidět opravdu nemusíš.
Martin: sypu si popel ... seš megaborec! |
na učení bude mít dvě maminky a druhýho tatínka,já budu jen rozmazlovat a dělat s ním věci kolem sportu, co se týče koní tak drží mě to již od 4 let, navíc to máme v rodině,máma je trenérka koní,teta chovatelka ,děda byl veterinář a koně miloval a starší ségra taky jezdí ,takže myslím že mi to vydrží ,mě skoro nic jinýho než koně,tancování a sport nezajíma , no a ty bacily asi máš pravdu ale já už sem prostě takovej ,navíc si holt si uživám jiný věci no |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 8:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | charles napsal: | Martin napsal: | Myslíš, když chce bejt Honza vyjímečně aktiv?  |
 |
No jednou jsem dostal "mega" lukrativní nabídku na tohle téma, ještě teď si občas říkám, že jsem tehdy měl zapomenout na svoje zásady a dnes jsem mohl být těžce za vodou.  |
Mohl ses nechat píchat starym dětkem za prachy?  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 8:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
matyáš napsal: | lepší je být pasiv  |
lepší je bejt verzatil...nemám rád jednostranná zaměření  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 8:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
charles napsal: | Martin napsal: | Myslíš, když chce bejt Honza vyjímečně aktiv?  |
 |
No jednou jsem dostal "mega" lukrativní nabídku na tohle téma, ještě teď si občas říkám, že jsem tehdy měl zapomenout na svoje zásady a dnes jsem mohl být těžce za vodou.  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Matyáš: ad gramatika - tak nějak jsem předpokládal, že když si pořídíš dítě, budeš ho i vychovávat, takže časem se s ním budeš i učit - i gramatiku - a skloňovat slovo "aby" není zas nic moc složitého.
A seš fakt přesvědčenej, že tě koně budou bavit CELEJ život, až do důchodu?
ad bacily při líbání: jaké bacily? co asi dělají sliny v puse, proč tam jsou? A platí to stejně u lidí i u koní! Cokoli jiného je v sexu mnohem bacilovatějšího!
augustus166: hádej, jak moc dobře se dá živit chovem koní, a myslím, že závidět opravdu nemusíš.
Martin: sypu si popel ... seš megaborec! |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
lepší je být pasiv  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Martin napsal: | Myslíš, když chce bejt Honza vyjímečně aktiv?  |
 |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | Sory, to sem udělal slohovou botu já
To bylo na Gustáva Husáka
EDIT: jinak já sem byl jeden ze zakládajících členů protigramatickýho odboje, blahé paměti  |
 |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Sory, to sem udělal slohovou botu já
To bylo na Gustáva Husáka
EDIT: jinak já sem byl jeden ze zakládajících členů protigramatickýho odboje, blahé paměti  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Martin napsal: | augustus166 napsal: | matyáš napsal: | Tak ať vyjebává , mě je to fuk tohle fak neřeším ,ať si každej o mě říká a myslí co chce , já si stějně budu jakej chci být já…. A popravdě gramatika je mi ….. ,já jí v životě k ničemu nepotřebuji ,mám zemědělku chov koní a pokračovat budu taky na zemědělce v tom samým oboru a jednou stejně budu u koní ,tak na co potřebuji gramatiku?, když akorát potřebuji umět postarat se o koně a umět vzít do ruky vidle a co se týče toho líbání mám radši něco jinýho… ,u líbaní si vždycky hned představuji všechny ty bacily brrrrrr |
to je jak v té country písniččce:"....srdcem jsi zůůůůstal u konííííí!" Trošku Ti závidim, jakej krásnej a poklidnej budeš mít život jako chovatel koní  |
No, se eště rozmysli, až podepíšeš krví smlouvu už bude pozdě  |
TO JE TEĎ NA KOHO? |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | matyáš napsal: | Tak ať vyjebává , mě je to fuk tohle fak neřeším ,ať si každej o mě říká a myslí co chce , já si stějně budu jakej chci být já…. A popravdě gramatika je mi ….. ,já jí v životě k ničemu nepotřebuji ,mám zemědělku chov koní a pokračovat budu taky na zemědělce v tom samým oboru a jednou stejně budu u koní ,tak na co potřebuji gramatiku?, když akorát potřebuji umět postarat se o koně a umět vzít do ruky vidle a co se týče toho líbání mám radši něco jinýho… ,u líbaní si vždycky hned představuji všechny ty bacily brrrrrr |
to je jak v té country písniččce:"....srdcem jsi zůůůůstal u konííííí!" Trošku Ti závidim, jakej krásnej a poklidnej budeš mít život jako chovatel koní  |
No, se eště rozmysli, až podepíšeš krví smlouvu už bude pozdě  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Martin už před lety poznamenal, že lepší si zničit prdel, než péro Což nic nemění na tom, že pokud by se měla ozývat potrefená husa, tak by byl největší aktivka (pokud tedy platí stejná kritéria pro všechny husy)
Ale hlavně nezamluvit to, že Martin má na megaaktivní meganebuzní meganabušený meganezdegenerovaný megachlapáky s megamašinou megapistolí a mega šukací pannou teda potřebou taky svojí teorii  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
matyáš napsal: | Tak ať vyjebává , mě je to fuk tohle fak neřeším ,ať si každej o mě říká a myslí co chce , já si stějně budu jakej chci být já…. A popravdě gramatika je mi ….. ,já jí v životě k ničemu nepotřebuji ,mám zemědělku chov koní a pokračovat budu taky na zemědělce v tom samým oboru a jednou stejně budu u koní ,tak na co potřebuji gramatiku?, když akorát potřebuji umět postarat se o koně a umět vzít do ruky vidle a co se týče toho líbání mám radši něco jinýho… ,u líbaní si vždycky hned představuji všechny ty bacily brrrrrr |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tak ať vyjebává , mě je to fuk tohle fak neřeším ,ať si každej o mě říká a myslí co chce , já si stějně budu jakej chci být já…. A popravdě gramatika je mi ….. ,já jí v životě k ničemu nepotřebuji ,mám zemědělku chov koní a pokračovat budu taky na zemědělce v tom samým oboru a jednou stejně budu u koní ,tak na co potřebuji gramatiku?, když akorát potřebuji umět postarat se o koně a umět vzít do ruky vidle a co se týče toho líbání mám radši něco jinýho… ,u líbaní si vždycky hned představuji všechny ty bacily brrrrrr |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | ... implikuju z toho to, že v líbaní budeš trochu jeko Bernardýn a celého bys mě oslintal, tak se nemůžeš divit, že se do líbání s tebou dvakrát nehrnu |
Myslíš, že profesionální gayové se dělí na šukače a lízače? No to snad ne - sex je komplexní soubor dovedností, né jen samotný zásun. A zatím si na moje "vykousnutí" nikdo nestěžoval, tak to asi nebude "velbloudí liz and long kemr".
Součástí sportovního sexu může být i líbání, viz: v sexu je dovoleno všechno, co se líbí oběma (příp. při grupíku: ... co se líbí všem).
augustus166 napsal: | Takže rači hážu rukavici do ringu a říkám, že jsem srab! |
Ach jo, tak to nevyšlo, no co naděláme - jsme se s bf. těšili, jak rozpářeme jednoho pražáka a ono nic!
augustus166 napsal: | dyť my tě máme rádi
|
Kecy! Kdybys mě měl rád, tak si se mnou zašukáš!
augustus166 napsal: | tys tu psal, že kdyby MAtyáš šukal stejně tak, jak píše, tak by se mu narodilo Bůh ví co ->  |
To jistě ano, ale vy jste to interpretovali zcela nesprávně tak, že já mu kecám do šukání. Já jsem pouze provedl to, čemu se říká přirovnání, ironie či nadsázka.
augustus166 napsal: | "Potrefená husa se vždycky ozve"  |
.. z čehož lze m. j. dále dovodit, že největší pasifka je Martin!
Martin napsal: | Neni profesionální gay to samý co gay-for-pay?  |
Tak v Praze to možná chodí jinak, ale u nás: nee, to určitě ne!
btw: gay-for-pay bejvá většinou heterák, ne? |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 5:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Ad1.1) používám na tebe stejný model, jak ty na mě, takže vzhledem k tomu, že ty si odborník a profesionál na sportovní sex a líbí se ti, tudíš děláš to, co umíš dobře, implikuju z toho to, že v líbaní budeš trochu jeko Bernardýn a celého bys mě oslintal, tak se nemůžeš divit, že se do líbání s tebou dvakrát nehrnu
Ad2.2) Ano, jsme srab, protože už vím, že si poměrně zásadovej a fakt věřim tomu, že kdybych Tě provokoval dál, tak si schopnej skočit na mašinu a fakt přijet, a pak už bych si to s Tebou rozdat musel, protože bych jinak ztratil tvář! Takže rači hážu rukavici do ringu a říkám, že jsem srab!
Ad3.3) Asi jsem si tu Moravu popletl s tvojim rodným bydlištěm, tak sorry.
Ad4.4) Prej "malej jízlivej demagogu" hele já jen konstatuju fakta, tys tu psal, že kdyby MAtyáš šukal stejně tak, jak píše, tak by se mu narodilo Bůh ví co -> což je to samé, jakože Martin tvrdí, že si pasifka, takže si do šuku kecáte všichni zároveň, takže já, malej jízlivej demagog ( - fakt krutý označení) Ti radim sklidnit hormon a hned se nečertit dyť my tě máme rádi
Ad5.5) To bylo samozřejmě myšleno s nadsázkou a nikdo to nebral vážně - tys nám ale Honzíku vyskočil jak čertík z krabičky, tak si říkám, jestli náhodou neplatí přísloví: "Potrefená husa se vždycky ozve"
Ad6) Ano, my Pražáci jsme zdegenerovaní, ale není to z exhalací  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 5:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Sem si myslel, že chytrému napovím, ale jo, dáme druhej pokus:
Kdyby byla Morava, jako je Česko ...
 |
Tak by jí Čechy nemusely dotovat?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 5:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Neni profesionální gay to samý co gay-for-pay?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 5:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | jen se znažím najít synonimum pro tvou pusu, která je jak drátěná žinka na nádobí  |
No líbat se se mnou asi nechceš, tak ti to vadit nemusí, ne?
augustus166 napsal: | Kdybys nebyl z té vesnice na Moravě, tak ti snad řeknu: "Přijeď a přesvěč se ty hňupe!" Ale jelikož jsem slušnej a hodnej kluk, tak to neřeknu!  |
oprava: ... Ale jelikož jsem srab, tak to neřeknu!
augustus166 napsal: | ad3)Co ty a Morava? ... to jsem úplně nepochopil, jak si myslel.  |
Sem si myslel, že chytrému napovím, ale jo, dáme druhej pokus:
Kdyby byla Morava, jako je Česko ...
augustus166 napsal: | ad4)Ty si do šuku kecat nenecháš ale ostátním do něj kecáš ty čubičko Tak se nediv, že i já si občas kousnu  |
Komu tady kecám do šuku,ty malej jízlivej demagogu, co?
Já do šuku nikomu nekecám, já šuk především provozuju!
augustus166 napsal: | ad5) A když si teda ten "profesionální gay", tak to se asi taky v pátek večer převlékáš az ženskou a zpíváš karaoke v buzinci, umíš kouřit 2 péra najednou a doma posloucháš zásadně Helenku Vondráčkovou Seš prostě buzík profík no  |
Podle sebe soudím tebe?
Si pleteš profesionálního gaye a děsnou buznu - a teda néni to tak dlouho, co jsem ti ten rozdíl dost pracně vysvětloval. Sakra, pražáci, to už jste z těch exhalací tak zdegenerovali, že neudržíte v mozku informaci dýl, jak tejden? -- viz tady --
 |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 4:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
ad1) nemám sado-maso choutky, jen se znažím najít synonimum pro tvou pusu, která je jak drátěná žinka na nádobí
ad2) Myslíš si, že když se tedy rád líbám, tak budu v sexu neschopnej? Kdybys nebyl z té vesnice na Moravě, tak ti snad řeknu: "Přijeď a přesvěč se ty hňupe!" Ale jelikož jsem slušnej a hodnej kluk, tak to neřeknu!
ad3)Co ty a Morava? No já mám za to, že si z nějaký moravský vesničky, ale možná se pletu. A s tim "Hele, si namaluj tu šipku sám" , to jsem úplně nepochopil, jak si myslel.
ad4)Ty si do šuku kecat nenecháš ale ostátním do něj kecáš ty čubičko Tak se nediv, že i já si občas kousnu
ad5) A když si teda ten "profesionální gay", tak to se asi taky v pátek večer převlékáš az ženskou a zpíváš karaoke v buzinci, umíš kouřit 2 péra najednou a doma posloucháš zásadně Helenku Vondráčkovou Seš prostě buzík profík no  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jo a já si od člověka co neumí číst, nebo si to nepamatuje, nechám poučovat o dyslexii
Btw - takže jo si všestrannej, nebo opravdu nééééé Ono to píšeš obojí,víš?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 4:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | TVL Jendo, ty seš fakt zabiják! Tvoje komentáře ve mně vyvolávají pocit, jako bych si právě sednul holou prdelí do bodláků |
Můžu snad já za to, že máš sado-maso sklony?
augustus166 napsal: | Takže Matyáši ++, ačkoliv mi nejsi sympatický, protože se nerad líbáš |
No to víš, někdo rád líbe, někdo rád šuká,
každej dělá to, co umí!
augustus166 napsal: | Například pasivka, než se s Jendou skácí do peřin, tak si musí na bílou čtvrtku nakreslit velkou zelenou šipku s nápisem "TUDY" a nasměrovat jí směrem ke svýmu zadku,
směrem vesnice někde na Moravě! |
Hele, si namaluj tu šipku sám, co já a Morava ?
btw: a taky vím, že základem života je trefit se!
Martin napsal: | Myslíš, když chce bejt Honza vyjímečně aktiv?  |
A ty kušuj, od análních paniců teoretiků
si do šuku kecat nenechám.
Martin napsal: | No sám přece řikal, jak sou kulturisti pasivní  |
Ty seš asi další dyslektik tady, co? Si tu moji odpověď najdi a znova přečti tady: http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=1247 :
Martin: ne, kulturisti jsou A, P, versa, ... a poměrné rozložení do skupin je nejspíš stejné, jako u nekulturistických gayů. Tu píčovinu, že skoro všichni kulturisti jsou pasivové, kdysi vyzářil "génius" Musil na jakýmsi přiblblým buzním webu - už se mě na to pár lidí ptalo. :-ú)
A jako profesionální gay umím pochopitelně hrát za obě strany.
augustus166 napsal: | tvl no to snad neeeee!  |
tvl no to opravdu neeeee! 
Naposledy upravil Honza dne po květen 28, 2012 5:01 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 4:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Martin napsal: | augustus166 napsal: | Martin napsal: | augustus166 napsal: | ... Například pasivka, než se s Jendou skácí do peřin.. |
Myslíš, když chce bejt Honza vyjímečně aktiv?  |
Počkej, Jenda je jako pasiv?  |
No sám přece řikal, jak sou kulturisti pasivní  |
tvl no to snad neeeee!  |
no já myslim, že nejsem jedinej, koho by to nenapadlo, kdyby na to sám neupozornil  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | augustus166 napsal: | Martin napsal: | augustus166 napsal: | ... Například pasivka, než se s Jendou skácí do peřin.. |
No sám přece řikal, jak sou kulturisti pasivní  |
tvl no to snad neeeee!  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 4:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Martin napsal: | augustus166 napsal: | ... Například pasivka, než se s Jendou skácí do peřin.. |
No sám přece řikal, jak sou kulturisti pasivní  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | augustus166 napsal: | ... Například pasivka, než se s Jendou skácí do peřin.. |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | ... Například pasivka, než se s Jendou skácí do peřin.. |
Myslíš, když chce bejt Honza vyjímečně aktiv?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|