|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po květen 28, 2012 4:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
TVL Jendo, ty seš fakt zabiják! Tvoje komentáře ve mně vyvolávají pocit, jako bych si právě sednul holou prdelí do bodláků a to ty komentáře ani nejsou určený mně
Chlapi musíte se do něj trochu obout, protože takhle si tu ze všech za chvíli udělá štětku na svuj policejní hajzlík!!
Takže Matyáši ++, ačkoliv mi nejsi sympatický, protože se nerad líbáš tohle si přeci nemůžeš nechat líbit, takovýhle vyjebávání!! Sice píšeš jak čuně, ale tohle forum není o pravopisu!!! a někteří moji vrstevníci píší daleko hůř, takže bych to zas tak nehrotil. Stačí lehce upozornit , ale ne se tu nechat takhle veřejně zjebat!!! Takže doufám, že nám teď ukážeš doslova ukázkový FUCK UP směrem vesnice někde na Moravě!
Protože Jenda je tak nabušenej testosteronem, že pokud mu nedáš jasný mantinely, v kterejch se může pohybovat, tak tě prostě přejede jak mašina Například pasivka, než se s Jendou skácí do peřin, tak si musí na bílou čtvrtku nakreslit velkou zelenou šipku s nápisem "TUDY" a nasměrovat jí směrem ke svýmu zadku, protože by se klidně mohlo stát, že Jenda zas v zápalu svého macho ega tou svou zbiječkou "rozmrdá" té pasivce celej barák i postel, ale prdel zustane netknutá!
tak proto ty všeobecný mantinely!
Tak do toho chlape!  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 3:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | Honza: Ke zplození dítěte potřeboval jiné dovednosti, v daném případě nejspíš manuálního charakteru.  |
To je taky jeho velký štěstí, bo kdyby šukal, jak píše,
tak ani nechci vidět, co by se mu narodilo. .
matyáš napsal: | TAK GRAMATIKA MY PROSTĚ JAKO DYSLEKTIKOVI NEJDE NO ...  |
Kecy, dysleksie nemá žádný vliv na schopnost aplikace gramatických pravidel,
a dysgrafie jen minimální - o tom něco vím.  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 1:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
TAK GRAMATIKA MY PROSTĚ JAKO DYSLEKTIKOVI NEJDE NO , A NEPOTŘEBOVAL  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 2:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Ke zplození dítěte potřeboval jiné dovednosti, v daném případě nejspíš manuálního charakteru.  |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2012 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Děti |
|
|
matyáš napsal: | ... chtěli by jste děti, a jste pro aby homosexuálové a lezbičky vychovávaly děti? |
taky gratuluju
a hlavně si myslím, že budoucí otec homosexuál
by už měl mít zmáklou gramatiku z páté třídy základky.  |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2012 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Gratulace  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2012 6:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: Děti |
|
|
Na konci září nebo na začátku října ,já,můj přítel a 2 kamarádky lezbičky budem mít miminko,nejdřív jsem se toho trochu bál ,ale teď se moc těším, otec jsem já a maminka jedna z těch dvou, a co vy chtěli bi jste děti, a jste pro aby homosexuálové a lezbičky vychovávaly děti?
Naposledy upravil matyáš dne po květen 28, 2012 1:40 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|