|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt červen 22, 2006 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Adam: |
|
|
Jestli je to tvé přání. Ok. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: + da.jo |
|
|
Proboha, Martine (případně i ostatní), ser na něj nebo tu smrdět navěky! Když ho vyfuckovali odjinud, vrací se jako zmoklá slepice a pořád se stejnou písničkou! A spolu s ním Jung, Freud a další. Celá ta sebranka ve mně vzbuzuhje emoce, které jsem tady už dlouho, a vlastně ani mimo, necítil.  |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 6:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:06 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Říkal jsem:
"Uniká mi, kde v tom vidíš, že bysme měli "pustit k vodě" lidi co se "vydají v CO jiným směrem"."
Nevídím v tom nikde žádost o tvé škatulkování mé osoby.
Mimochodem od tebe, co znáš homosexuálů x-1 tak opravdu sedí to, že gayové jsou BUĎ to a NEBO ono, a další kategorie neexistují. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 1:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:06 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Uniká mi, kde v tom vidíš, že bysme měli "pustit k vodě" lidi co se "vydají v CO jiným směrem".
Neberu nikomu, když se rozhodne být heterosexuálem. Ovšem nechápu proč by ta konkrétní hypotetická osoba měla své rozhodnutí někomu cpát. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Zřejmě jsem opět nebyl pochopen, ale což, já taky nechápu o čem to sakra mluvíš. Jestli si tím měl na mysli že někomu něco nutím, tak si ještě víc vedle, než ze svojí orientací a životem všeobecně.
Jinak - ne, to jsem dal v souvislosti s tématem tj. s tím jaký že to sem ďábel. Pravda, omluva už přišla, ale díky té jsem to odpustil, nicméně nechápu proč bych si na to v humorné souvislosti (jako na všechno ostatní týkající se tebe) nemohl rozpomenout.
Jinak věř mi, že mám poměrně přesnou představu, jak vypadáš a nevím co by se snad mělo změnit. A nechápu kdes vzal ten strašlivej zlozvyk psát zmenšeným písmem, ovšem snažíš-li se tak působit obtížně, daří se to.
PS: Láska, jež je sobecká, není láska, ale posedlost. Pokud to byl citát, tak s tím na mě nechoď, nepotřebuju si dodávat auru vzdělanosti sbíráním jednovětných mouder. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 6:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červen 20, 2006 12:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 11:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
Předmět: Re: To fiosdar: |
|
|
Martin napsal: | Ne, to je jasný, vyrůstal sám s matkou (velká odpovědnost), vzali ho od ní, odtrhli od světa atd. Já ho nevinim, to vůbec. /a to nehledě na to, že je to film, tak neni potřeba zas taková vážnost /
Měl jsem na mysli, že jeho "druhý adoptivní otec" (cisár ) na jeho synka Luka docela dojel, ne?  |
no, ano, sice si cisar na Luka nachystal par fint, ale podcenil otcovsku lasku ved Anakin/Vader nechcel svojmu synovi zle, nechcel ho zabit, inak by mu neponukal zadarmo prestup k jeho tymu, ze ? _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To fiosdar: |
|
|
Ne, to je jasný, vyrůstal sám s matkou (velká odpovědnost), vzali ho od ní, odtrhli od světa atd. Já ho nevinim, to vůbec. /a to nehledě na to, že je to film, tak neni potřeba zas taková vážnost /
Měl jsem na mysli, že jeho "druhý adoptivní otec" (cisár ) na jeho synka Luka docela dojel, ne?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mě taky ne, ale myslím, že to bylo tím, že jsem věděl, co z něj bude... Ve trojce byl alespoň namakanej, ale obličejem mi přišel asexuální  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | Spíš ho předtím vykastrovat, hajzla.  |
ale on nebol zly od pociatku, to bolo naozaj vplyvom zlej vychovy !!!  _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | No, ale jestli si viděl epizodu III., tak víš, že první pokus o adopci se moc nepovedl...a druhý dospěje k, byť méně, násilnému konci v epizodě VI.  |
EIII som pozeral iba kvoli tomu, aby som vedel, ako ten chalan dopadne (btw. uz v EII a EIII sa mi nepacil ani po estetickej stranke...) _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Spíš ho předtím vykastrovat, hajzla.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, ale jestli si viděl epizodu III., tak víš, že první pokus o adopci se moc nepovedl...a druhý dospěje k, byť méně, násilnému konci v epizodě VI.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | Počkej, počkej, Anakinovi bylo v Epizodě I. (Phantom Menace) 9!  |
no, ano. vyzeral tak... jemne, mlado a plny energie urcite by som si ho adoptoval  _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | Já taky - originální trilogie prostě. Ale od tý doby, co mě vyděsila Epizoda I., tak jsem si to celkem oblíbil. Sranda na tom byla, že spousta lidí, co neviděla originální trilogii, si hned řekne: "Ještě že mají na své straně toho hodného senátora Palpatina."
Teď off-topic: Dvojka se mi líbila moc, měla aspoň nějakou zápletku, a byl v ní jako-vždy-herecky-bezchybný Chris Lee. |
preboha, ved uz v EI vyzera palpatine prinajlepsom ako sobasny podvodnik ! tomu by som neveril ani deravy prd !  _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Počkej, počkej, Anakinovi bylo v Epizodě I. (Phantom Menace) 9!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já taky - originální trilogie prostě. Ale od tý doby, co mě vyděsila Epizoda I., tak jsem si to celkem oblíbil. Sranda na tom byla, že spousta lidí, co neviděla originální trilogii, si hned řekne: "Ještě že mají na své straně toho hodného senátora Palpatina."
Teď off-topic: Dvojka se mi líbila moc, měla aspoň nějakou zápletku, a byl v ní jako-vždy-herecky-bezchybný Chris Lee. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
epizoda I. bola pre mna velkym sokom, najma preto,l ebo som bol odchovany na Epizodach IV. , V. a VI. . Doteraz som nevidel nieco, co by prekonalo sposob komunikacie medzi Princeznou Leiou a Hanom Solom.
EI bola pojata ako komedia pre deti s sci-fi zapletkou - Jar-Jar binks to utopil, vacsina filmu je skor o pocitacovych moznostiach nez o hereckych schopnostiach ci pribehu, Qui-con jin to ocividne hraje z nudy. celkovo som z EI nemal najlepsi dojem i ked som na nu isiel trikrat (no, ten mlady Anakin ).
filmu treba uznat nadherne graficke spracovanie a uzasne kostymy.
hadam nie som uplne offtopic  _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
pá březen 24, 2006 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:11 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po únor 13, 2006 7:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
Předmět: Epizoda I. |
|
|
Naposledy upravil da.jo dne pá červenec 11, 2008 8:54 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|