|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt březen 08, 2012 11:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: maty |
|
|
Né nebyl skvělý ,naopak bylo to hrozný, ale né všechno holt je perfektní takovej už je prostě život,a já se alespoň poučil ... |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2012 1:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Hawke napsal: | Vždy si predstavím ako som mu striekal do úst, keď sa s ňou bozkáva |
You made my day!  |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2012 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
Nič moc. Kamarát ktorého som poznal 8 rokov ma zatiahol do lesa....... no a potom si našiel frajerku. Vždy si predstavím ako som mu striekal do úst, keď sa s ňou bozkáva |
|
|
|
|
 |
ne březen 04, 2012 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzik-atom uživatel
|
|
|
Tak také přidám k dobru to své poprvé ... Nerad vzpomínám,protože se to neodehrálo podle mých představ a snad bych se za to mohl i stydět ...
Poznal jsem jednoho kluka ( ano poprvé to bylo s klukem - já měl jasno hned ) - byl docela hezký . Při naší asi 3.schůzce mě , ale neskutečně opil a následně zatáhl na záchodky ... Víc asi už popisovat nemusím . Jen to,že další den jsem měl neskutečný bolehlav a cítil se děsně hnusně ... Naštěstí následný kluk a moje první velká láska mi to naštěstí vynahradil 100x . Napřed vana při svíčkách a hezké hudbě a potom teprve došlo na samotný akt ... Na tuhle věc nezapomenu ...
Inu každý to má jinak .... |
|
|
|
|
 |
po leden 16, 2012 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
I já měl první sex s holkou a v té době to celkem šlo. Báječné to rozhodně nebylo. S chlapem to bylo poprvé, ještě v době, kdy jsem se s tím nesrovnal, ale chtěl jsem to už konečně zkusit. A nedopadlo to dobře. Byl o dost starší než já, ale vypadal velice dobře. Vzal mě k sobě domů. Sex netrval moc dlouho a byl jen orální. Nicméně coby nezkušený zajíc jsem z toho všeho měl divoké pocity a mezitím, co on měl ještě "doznívající" erekci jsem na sebe hodil to nejnutnější a odešel. Možná spíš utekl. Nevzpomínám na to v dobrém a na první sex s mužem to byla katastrofa. Každý další už ale stál za to  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
so leden 14, 2012 2:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Jaj staré téma, tak ho trošku oživím První sex byl s holkou, fyzicky fajn, psychicky ne, jen ten fyzický akt v mém případě trval asi 2 sekundy
První sex s klukem skončil tím, že jsem v koupelně byl zamčený asi 20 minut a vyplachoval si pusu:-) |
|
|
|
|
 |
pá červen 05, 2009 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: 1. sex |
|
|
Ted je tu spousta novych nicku. Mladych lidi, kteri si jeste pamatuji na svuj prvni sex. Byl vyborny? Ja vedel, ze z rand ebude sex. Hodne moc jsem to chhtel, ale i sem se strasne bal. Byl jsme takovy prkeny. Pri libani z toho kluka byl citit nikotin. ylo to divne, ale zas ne tak strasne. Ale dalsi sex pak byl mnohem lepsi A jak to bylo u tebe? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Shmudla: vzhledem k tomu, že mně bylo 15, a tý holce 16, tak to dopadlo vcelku jednoduše: nemám nic (t. j. ani ona se mnou:- ) |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Honza napsal: | bright: ta holka mi tvrdila, že je to v pohodě, že bere prášky. Ale nejspíš brala Acylpirin, a ten funguje jako antikoncepce jen tehdy, když se drží mezi kolenama  |
Takže máš syna nebo dceru? Mně to neni jasné... |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Mam rad vtipky a soude podle sveho okoli se pocitam za obcas vtipneho, ale myslim, ze znasilnit se da skutecne jak holka, tak kluk, a pro vetsinu je to trauma na cely zivot ... chapu, ze se snazite to zlehcit, ale obavam se, ze se nepridam.
 _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 7:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
znásilněná na policii: a až toho násilníka, pane poručíku, chytíte, nezapomeňte mu dát moje telefonní číslo. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To mi připomnělo, jak si jednou na zahradě hrály dvě malé děti, kluk a holka. Kluk běhal s vodovodní hadicí a stříkal na holčičku. Když mu s pištěním utekla z dostřiku, udělala pokaždé obrat a vrátila se, aby mohla v té hře pokračovat. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 7:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright: ono i u th-ček je to divný, ať mi nikdo netvrdí, že holka se zdviženou sukní neumí běžet rychleji, než kluk se spuštěnýma kalhotama  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Naopak jsem tím mířil na kluky, kteří vytváří situace, aby mohli být "znásilněni". _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Honza: udělanou z průrazných kulek?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright: pokud se pletu, tak mě oprav, ale dostat se do holky i když nechce, není tak velkej problém, stačí se dostat mezi nohy a pak ti je už samo.
Ale dostat se do kluka, když nechce ... jeden můj bývalý bf. se poprvý bál a když jsme to zkoušeli, tak měl příslušné partie strachy tak sevřené, že se mi prostě nepodařilo dostat dovnitř a to jsme se snažili oba. Pokud se ten druhej nesnaží a naopak se cuká a klade odpor, tak pochybuju, že bys ho znásilnil. Teda možná, kdybys měl primeros s kovovou špičkou ...  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Není kluk jako kluk.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
TXB: no - wait - to mi chceš říct, že kluk se dá znásilnit (skoro) stejným způsobem jako holka ? Dokážu si představit, jak se chlap vrhne na holku, ubere jí kyslík,... , ale kluk kluka - teda fakt nevím ... ? |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Honza napsal: | Jon: cože ? Nechápu, jak se dá kluk znásilnit - teda pokud se neopije pod obraz  |
Nejsou všichni tak silní, jako ty  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright: ta holka mi tvrdila, že je to v pohodě, že bere prášky. Ale nejspíš brala Acylpirin, a ten funguje jako antikoncepce jen tehdy, když se drží mezi kolenama
Doma mě flákli párkrát po tlamě, ale zas jsem získal titul okresního kance, takže vcelku nehrozilo, že bych se profláknul jako gay, to opravdu nikoho nenapadlo. 
Naposledy upravil Honza dne čt červenec 31, 2008 6:51 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: pepcza chtěl nejspíš objasnit, zda jsi myslel "nepřišel" ve významu "nemohl přijít", nebo jsi dívčinu obtěžkal  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Jaký různý výklady ? Sem to psal: čt červenec 31, 2008 4:39 pm. Prostě úplně první sex byl s holkou, s klukem až asi za dva týdny, když jsem si byl už jistej, že holka opravdu není to správný řešení.  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Honza napsal: | pepcza: no, ... já byl nezkušenej a šel jsem rovnou "k věci", tak si myslím, že byl rád, že vůbec šel - ale proti tý holce měl výhodu, že nepřišel do jinýho stavu.
|
počkat, počkat, počkat....tohle musíš rozvést trochu podrobněji, nechává to prostor pro různé výklady  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
pepcza: no, ... já byl nezkušenej a šel jsem rovnou "k věci", tak si myslím, že byl rád, že vůbec šel - ale proti tý holce měl výhodu, že nepřišel do jinýho stavu.
Jon: cože ? Nechápu, jak se dá kluk znásilnit - teda pokud se neopije pod obraz  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 5:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Honza: chachaa... doufam, ze jen "skoro", mam par znamych co prisli o ritni panictvi neprijemnym zpusobem  _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 4:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Honza: šel domů v potrhaným oblečení?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Úplně první sex ... no ... s holkou, myslel jsem, že mě to třebas odbuzní, první sex s klukem byl o dost lepší, jen jsem toho týpka asi trochu vyděsil, byl jsem příšerně nadrženej, takže jsem ho skoro znásilnil.  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 31, 2008 8:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
První sex stál celkem za hov... starou bačkoru. Ale bez něj bych se nepropracoval k těm dalším  |
|
|
|
|
 |
st červenec 30, 2008 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maxule uživatel

|
|
|
První sex? Nic extra. Řekl bych, že od toho všichni (i heteráci) moc čekají. Možná je to z důvodu vlivu am. filmů, kde je to všechno podáno tak hezky, až se tomu člověku nechce věřit =D.
Bylo to u nás doma, rodiče jeli nakoupit, nevěděl jsem, kdy přijdou a opravdu jsem byl ve stresu, jestli se náhodou neotevřou dveře a naši mě nenachytají. V té době to ještě nevěděli, takže by to byl celkem dost trapas =D. Pozdější zkušenosti byly o mnoho lepší, hezčí a méně hektické =) _________________ Take it easy =) |
|
|
|
|
 |
út leden 09, 2007 3:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | nokin napsal: | Adam napsal: |
Do Valentnina nikdy! Tam hřích jenom kvete.
|
Ale přece, pokud nechceš hřešit, tak hřešit nebudeš a hříchu se bezproblémů ubráníš a zálety ostatních Tě můžou nechat v klídku  |
Mám pocit, že Adam nemá ani tak obavy z Valentina, nýbrž spíše z toho démona, co v sobě skrývá... možná se bojí, že by se v nějakém podobném místě mohl ten netvor vydrápat ven... |
A pak by teprve začala ta pravá Sodoma Gomora...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|