|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne duben 05, 2015 3:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Baťa1 uživatel

|
Předmět: |
|
|
reakce na moje přiznání, CO? tak nekemu to vadí nekemu né, od nekeho sem dostal (nejenom) do držky, to sem tehdá přišel o brýle o čtyry zuby a zlomené nos a měsíc sem byl namodro hlavně na ksichtě a mezi nohama, nůž se mě tehdy dotyčnymu náčelnikovi tlupy podařilo vytrhnót z ruk a zahodit do tmy, pak už sem jenom slyšel přidému-přidému-hajzl..vi buzerantskymu a dál nevim nic, no mohl sem si zato sám šlo se z hospody a tak se to nejak zamotalo a do tydna se ukázalo kdo je "pánem tvorstva" jinak nélepšímu kamarádovi to nevadí a dyž sme spolu, třeba někam jedeme (on je kamioňák a občas mě vezme na tyden sebó na vélet) tak to on čučí na holky a eště stačí upozornit dyž de po ulici nejaké hezké kluk a řiká baba moja chlap tvuj, eště dyž teda sem to řekl doma tak reakce, tatovi sem řekl že su na kluky, on: hmm, mamě sem řekl že su na kluky, ona: hmm a bylo to, přitel jezdí na návštěvu rodiče ho maji rádi jeho rodiče maji rádi mě a tak to je už osum let, akorád bych rád abysme mohli byt spolem pořád a né jenom vikendy |
|
|
|
|
 |
pá srpen 24, 2012 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mno ono patrně i pravdivý příběh, chápu, že před třiceti lety se to nestávalo  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2012 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Ahoj Vlku, hezký příběh.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 22, 2012 2:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Canis uživatel

|
|
|
Jednou takhle ve stanu jedný podnapilý holky která zřetelným způsobem projevila zájem o sex se mnou:
Já: Promiň ale zlez ze mě.
Ona: Co? Proč? Nelíbím se ti?
Já: Ne, já jsem gay.
Ona: Vždyť mi nemusíš lhát pokud se ti nelíbím, řekni to normálně, já to pochopím  |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2012 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
ShelbyGT500 napsal: | matyáš napsal: | moje neteř mi jednou řekla : a tejdo ty nemáš doma topení vid
já: mám proč bych neměl mít
ona: no maminka jednou říkala že si teplej tak to máš doma hodně teploučko to ho nepotlebuješ
já: zaraženej
ona: tak to bys mohl přijít někdy zas k nám a zahřát mi nožičky až mě večer budou studit |
No to si děláš prdel  |
bohužel nedělám |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2012 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ShelbyGT500 uživatel
|
|
|
matyáš napsal: | moje neteř mi jednou řekla : a tejdo ty nemáš doma topení vid
ona: no maminka jednou říkala že si teplej tak to máš doma hodně teploučko to ho nepotlebuješ
ona: tak to bys mohl přijít někdy zas k nám a zahřát mi nožičky až mě večer budou studit |
No to si děláš prdel  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2012 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
moje neteř mi jednou řekla : a tejdo ty nemáš doma topení vid
|
|
|
|
 |
pá březen 16, 2012 5:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Stalo, ale ta nebyla starší, ikdyž vzhledem k postavě by jí každej těch 35 uvěřil
Ta si dokonce našla číslo na některý kamarády, a když vyšmejdila jinde, že sem s nima, tak volala i jim. Pak sem jí tedy zevrubně a naturalisticky vysvělil co se mi, a by extension komukoliv na ní nelíbí i jako na holce. Nevim co s ní je teď ale odhaduju to na další půl metrák nahoru.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so březen 03, 2012 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Tak to zní vtipně Podobnou zkušenost jsem teda neměl, i když holky odmítat musím
V úterý jsem si přetrhal v kotníku na volejbale vazy. Byl jsem na pohotovosti ve sportovním oblečením (červené trenky, tričko,...) a sloužily tam 2 mladé sestřičky (25-30) a pohledný mladý doktor. Když mi sestřičky dávaly na nohu základovou sádru, až podezřele často mi sahaly na stehna a stahovaly mi trenky do třísel:-D A já si v duchu říkal: "Holhy holky, kdybyste věděly, že bych raději tu sádru od toho doktora..."
Naposledy upravil Brio dne pá březen 16, 2012 6:05 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so březen 03, 2012 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzik-atom uživatel
|
Předmět: Když se holka nevzdává |
|
|
Tak se Vám musím svěřit se zajímavou příhodou . Na jednom přátelském setkání kde bylo víc lidí po mě začala koukat už podstatně starší holka ( už spíš žena - asi tak 35 let ) . Když jí ale všichni upozornili,že jsem gay,vůbec se nevzdala - dokonce se předemnou začala svlíkat a svádět mě . Já jsem se tomu hrozně smál,ale ona se pořád nedala,že dokud prý jsem neměl jí tak si nemůžu být jistý .... Byla hrozná a nedala se vůbec zahnat
Stalo se Vám už někdy něco podobného ?  |
|
|
|
|
 |
st únor 22, 2012 1:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Nějaká zkušenost, říkáš? |
|
|
|
|
 |
st únor 22, 2012 1:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Víte, o čem často přemýšlí zoofilní nekrofil?
Kde je zakopaný pes! |
|
|
|
|
 |
út únor 21, 2012 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: Taky něco přidám... |
|
|
Já taky přidám něco k dobru, byť to není moc humornýho charakteru...
Od mýho CO to u nás v rodině funguje systémem dont-ask/dont-tell a téma mojí sexuality je celkem tabu. Občas se naši zeptaj, jestli jsem si to nerozmyslel s vnoučatama a nebo jestli nemám holku (což asi hrozí, já jsem trochu, maličko, vychladnul...). Kyselé dotazy na vnoučata oplácím když se rodiče ptají: "není ti zima?" - odpovídám "není, jsem přihřátej"
...
Ještě přidám k dobru CO jednoho kamaráda, kterého si vážím... Mimo fakt, že je gay je taky sadista a zoofil. Nicméně CO řešil stejně jako "my":
On: Mami... Víš, že existujou takový lidi co jsou na stejný pohlaví... Gayové, lesby a tak...
Máma: Ale jo, vím...
On: Tak já jsem gay... A víš, že existujou takový lidi co se jim líbí když někoho mlátí, sadisti, masochisti a tyhlety...
Máma: Noo...
On: Tak to se mi líbí taky... A pak jsou ještě lidi, kterejm se líbí zvířata, jako víc než jen líbí, víš co myslím...
Máma: ...
On: Tak i mezi ně patřím...
Detailně mi její reakci nepopsal, ale podle všeho to na jejich vztahu nic nezměnilo... Ještě by se hodilo dodat, že tenhle brutální-over-comming-out nedělal ani v 15, ani 20 ale ještě později... Takže tolik ode mne. _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
pá leden 13, 2012 1:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | můj CO:
mamka: ... takže to je ten kluk, co s tebou přijel v létě?
já: Jo.
mamka: Ale vždyť to je cikán!
já: Bílej by ti nevadil?
mamka: Jo, vadil, ale aspoň by to nebylo takový nápadný!
já: Si v létě říkala, že je hodnej, slušnej a pracovitej.
mamka: Ale to jsem to nevěděla!
já: Co jsi nevěděla? Že je cikán?
mamka: Ty vždycky všechno překroutíš a furt musíš mít něco extra, to nemůžeš bejt aspoň chvíli normální?
já: Ale já jsem normální!
mamka: Ne, nejseš!
já: Proč ne, co je na mně divnýho?
mamka: No co asi, zrovna teď se ptej!
já: No vždyť se tě zrovna teď ptám!
mamka: Všechno! Co já se s tebou natrápila, a když už jsem si myslela, že jsi skoro dospělej, tak přijdeš s tímhle. Až ty konečně jednou vyrosteš a dostaneš rozum, tak se dám na modlení, jestli mě do tý doby neprohlásej za svatou!
táta:
No ani nevím, co bych měl říct, mě nikdy nenapadlo, že zrovna ty .... ale ty si musel mít vždycky něco extra. A když už to je tak, tak si myslím, že sis vybral dobře, je to hodnej kluk. No vlastně dva chlapi si asi rozumněj líp, než chlap a ženská, žejo. A z mámy si nic nedělej, ona se z toho vyspí, to víš, ženská - no vlastně ty to asi ani nevíš, žejo. |
Já se poseru:-D Smíchy. |
|
|
|
|
 |
út srpen 09, 2011 6:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
No a dneska jsem se s nim měl po dlouhý době vidět a místo toho marodim.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
můj CO:
mamka: ... takže to je ten kluk, co s tebou přijel v létě?
já: Jo.
mamka: Ale vždyť to je cikán!
já: Bílej by ti nevadil?
mamka: Jo, vadil, ale aspoň by to nebylo takový nápadný!
já: Si v létě říkala, že je hodnej, slušnej a pracovitej.
mamka: Ale to jsem to nevěděla!
já: Co jsi nevěděla? Že je cikán?
mamka: Ty vždycky všechno překroutíš a furt musíš mít něco extra, to nemůžeš bejt aspoň chvíli normální?
já: Ale já jsem normální!
mamka: Ne, nejseš!
já: Proč ne, co je na mně divnýho?
mamka: No co asi, zrovna teď se ptej!
já: No vždyť se tě zrovna teď ptám!
mamka: Všechno! Co já se s tebou natrápila, a když už jsem si myslela, že jsi skoro dospělej, tak přijdeš s tímhle. Až ty konečně jednou vyrosteš a dostaneš rozum, tak se dám na modlení, jestli mě do tý doby neprohlásej za svatou!
táta:
No ani nevím, co bych měl říct, mě nikdy nenapadlo, že zrovna ty .... ale ty si musel mít vždycky něco extra. A když už to je tak, tak si myslím, že sis vybral dobře, je to hodnej kluk. No vlastně dva chlapi si asi rozumněj líp, než chlap a ženská, žejo. A z mámy si nic nedělej, ona se z toho vyspí, to víš, ženská - no vlastně ty to asi ani nevíš, žejo. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
xts napsal: | Ale když on je takovej pěknej!  |
Úplně tě chápu. Jeden můj hezkej kamarád už se mnou nechce spát (protože má výčitky kvůli svému partnerovi), tak už ho taky jenom hladím. Ale i to je hezký.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Já tady s hlazením nezačal Ale když on je takovej pěknej!  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
xts napsal: | Já si taky nedávno hladil asi nejhezčího kámoše |
Nepatří to do tématu Masturbace? ; ) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 6:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
A s kolegyní z práce to taky skoro přestává bejt legrace, protože se k sobě hodně máme. Možná se ke slovu marně hlásí nějaká moje 0,1 heterosexuální promile.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 6:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Já si taky nedávno hladil asi nejhezčího kámoše Sice tak z legrace v závěru kalby a on ví, že se mi líbí, ale stejně to bylo pěkné  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 2:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Tournel napsal: | No vy teda naděláte.  |
Ale ne... Vždyť je to pěkný. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 12:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tournel uživatel
|
|
|
charles napsal: | Tournel napsal: | A co je na tom, když hladím kamaráda ve vlasech?
|
Ale původně jsi psal - kromě toho hlazení - že si na tebe kamarád lehl. Docela ti závidím tvé kamarády.  |
Jo, seděli jsme na lavičce a po chvíli si na mě položil hlavu a já ho začal hladit ve vlasech. No vy teda naděláte.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 8:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Tournel napsal: | A co je na tom, když hladím kamaráda ve vlasech?
|
Ale původně jsi psal - kromě toho hlazení - že si na tebe kamarád lehl. Docela ti závidím tvé kamarády.  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 8:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Nezadaný kamarád (netrpělivě): A s tou Katkou máš teda ještě nějaký plány??!
Jiný kamarád: Tak to otevřem ještě další láhev. (Chtěl jít předtím spát.)
Já (ke kolegyni z práce): Chtěl bych ti něco říct.
Kolegyně (rozpačitě, zpozorněla): Já to asi tuším...
Já: (...)
Kolegyně (smutně): A já myslela, že jseš zamilovanej do mě...
Máti: Než abys tady žil s nějakým klukem, tak my ti ten byt, co jsme ti ho pomohli sehnat, zase seberem!
Otec lékař: Já jsem chlap a něco vydržím, ale když vidím tu maminku, cos jí způsobil...
Já: Ale já za to přece nemůžu.
Otec (ironicky, útočně): Ne? A kdo teda?!
(P. S.: Pak se s ní rozvedl.)
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 1:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tournel uživatel
|
|
|
A co je na tom, když hladím kamaráda ve vlasech?
Kamarádky taky hladím, nedělám rozdíly.
Ale dneska jsem taky mluvil příliš nahlas - a prý jsem málem způsobil jednomu postaršímu pánovi infarkt... |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 1:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Zajímavé přatelství. S kamarádem jsem zažil něco podobného. Pán, co jel kolem, málem spadnul z kola, jak na nás nevěřícně zíral. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 07, 2011 12:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tournel uživatel
|
|
|
No, nedávno jsme jeli s mým homosexuálním kamarádem domů z výletu a čekali jsme na vlak. On si na mě lehl, já ho hladil.
Kolem šel jeden pán: "Ale pánové, stejně to jenom hrajete."
Chvilku jsem se smál, ale pak mi došlo, že jsme mu mohli ukázat, jak moc to hrajeme...  |
|
|
|
|
 |
st srpen 03, 2011 3:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
kapka uživatel
|
Předmět: Twl |
|
|
Běží telka a nějací dva samci se tam oblizují. A ségra prej: ty herci sou teplý asi jako můj brácha... (já ) _________________ Ve škole je to fakt samej debil,blbeček,debil,blbeček,deil,blbeček... jenom tmahle vzadu sedim ja a nestačim se divit |
|
|
|
|
 |
pá červen 24, 2011 6:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
kapka uživatel
|
Předmět: moje hlaska |
|
|
Tohle jsem rek jednou ja. Bylo teplo a kamos debil si koupil horiy kafe... a ja rikam "no tak to vidis, kdyz si das v teppym dni teply kafe tak ses z toho pak celej... eh..."  _________________ Ve škole je to fakt samej debil,blbeček,debil,blbeček,deil,blbeček... jenom tmahle vzadu sedim ja a nestačim se divit |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|