|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st únor 15, 2012 2:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To Honza a NG: |
|
|
Vy si s těma citátama dlouho spisovatelsky zesnulého jenom koledujete  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 15, 2012 2:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: |
|
|
Honza napsal: | Nick Guest napsal: | pár let. : ) |
několik párů
|
... pravil stárnoucí svalovec.  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st únor 15, 2012 1:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Já bosky chodím i v práci po kanceláři. Nesnáším uzavřenou obuv, takže jakákoli příležitost pro vyzutí se a možnost chodit bez bot, uvítám. Klasicky po městě bosky nechodím kvůli tomu bordelu:-) Ale jinak mi to je velmi příjemné. Doma chodím zásadně bosky (i bez ponožek) a ponožky si beru jen tehdy, když je velká zima. |
|
|
|
|
 |
út únor 14, 2012 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Doma, když není zima a taky v létě u vody jo,
ale třeba po městě nikdy, mi stačí, když si představím,
co všechno je na chodníku a teda fúúúj!
Nick Guest napsal: | pár let. : ) |
několik párů
Martin napsal: | Jinak doma prakticky od dětství  |
V teplákách a bos
natloukl si nos!  |
|
|
|
|
 |
út únor 14, 2012 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No venku naposledy před pár lety na Třeboňsku a to se mi na noze vytvořila díky vedru silná krusta z rozpuštěnýho asfaltu.
Jinak doma prakticky od dětství (k velkému znepokojení rodičů a zvláště babičky, tehdy) - tedy míněno v ponožce nikoliv bosky. Myslim, že mam díky tomu zdravou klenbu narozdíl od většiny lidí  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út únor 14, 2012 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Osobně moc ne, ale líbí se mi to slovo (bosky), které používá TGM v rozhovorech s Čapkem. Bosky chodila jedna moje holka (po Národní galerii), jeden kluk, co jsem do něj byl platonicky zamilovaný (po Brně), a jistý profesor filmové vědy, bohužel už nežijící.
Sám jsem chodil bosky snad naposledy o posledním zvonění a to už je pár let. : ) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út únor 14, 2012 2:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bosej.Kluk tester
|
Předmět: Chození bosky |
|
|
Čau Kluci, máte nějakou zkušenost s chozením bosky? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|