|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st únor 01, 2012 5:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzik-atom uživatel
|
Předmět: |
|
|
No je fajn , když to někdo umí využít - mazlení k tomu určitě patří ... Mám to taky moc rád |
|
|
|
|
 |
st únor 01, 2012 3:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
Předmět: Re: Mazlení, kouření nebo anál? |
|
|
MarMat napsal: | dost mě dokáže naštvat, když mi dotyčný s kterým jsem po pár minutách hned sahá do pod slipy |
Přesně! |
|
|
|
|
 |
st únor 01, 2012 1:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MarMat uživatel
|
|
|
charles napsal: | Jsme na tom podobně, já mám taky nejradši mazlení. A musí to trvat hodně dlouho.  |
tak to už jsem tři. Já mám mazlení taky moc rád a dost mě dokáže naštvat, když mi dotyčný s kterým jsem po pár minutách hned sahá do pod slipy:) nejhezčí je, když to mazlení tvá hooodně dlouho:) |
|
|
|
|
 |
út leden 31, 2012 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
Přemýšlím, jestli jsem to chtěl vůbec číst  |
|
|
|
|
 |
út leden 31, 2012 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Jsme na tom podobně, já mám taky nejradši mazlení. A musí to trvat hodně dlouho.  |
|
|
|
|
 |
út leden 31, 2012 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Patrik.California tester
|
Předmět: Mazlení, kouření nebo anál? |
|
|
Ahoj kluci, když už jsem u vás, a náhodou mám čas, tak by mě zajímalo, jestli třeba ovlivní to, jak si prožijete ten konec.
Já musím říct, že anál ani nemusím mít, stačí mi mazlit se s tělem, mně prostě stačí se hladit, a hlavně bych doporučil oddalovat, co nejvíce. Chce to vydržet, a pak uvidíte, jaký orgasmus může kluk zažít. To jsem zažil, když jsem byl asi před 10 lety na Floridě, a byl jsem tam manažer v jedné úklidovce, a ted k nám přijel kluk, vypadal tak nevině, blond vlásky. Jmenoval se Aleš, měl 19 roků, a já byl vždycky na mladší, a taky dost dlouhou dobu si to dělal jenom sám sobě. Neuměl ještě moc anglicky, ale to každý má takové začátky, jednou se ztratil, ale nakonec našel cestu. Pamatuju si, jak přiběhl úplně zpocený, to myslel, že jdeme do práce (mě vždycky pěkný zpocený kluk vzruší, to už jsem já). A jak šel do sprchy, tak jsem zjistil, že už nemyslím ani na práci, a že to musím zkusit. Tak jsem si řekl, že poruším i zákon, a naliju do něho nějaké víno, i když nemá 21 roků, abych si ho aspoň pomazlil, nebo aspoň zjistil, jestli fakt nechce. Říkal mi, že je hetero, ale to dělá dost kluků. A tak jsem večer vytáhl Aleše na takové pěkné místo na naší zahradě, a že mi šéf přinesl i nějakou travičku, tak Aleš nějak tak přiznal, že jako by to s klukem zkusil. Já jsem mu řekl, že je mladší, a že chci, aby si krásně užil, ale že musíme být potichu. A tenkrát to Aleš trochu nezvládnul. Já už jsem tu uhlídal, když mě dodělal rukou.
Abych to zkrátil, já jsem si totiž zahulil jointa, to pak jsem tak ukecaný. Mně stačí dlouhé mazlení s klukem, kterého miluju nebo je mi sympatický, a pusinku jako doplněk. A anál mi nechybí. A hlavně, ať můj miláček pěkně kňučí. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|