|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne leden 29, 2012 2:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MarMat uživatel
|
Předmět: |
|
|
2 Honza: tak už máš v plánu vyřídit Pudla, tak bys mohl přidat i některé další neméně významné "celebrity" pražskách gay barů . Já byl v takových podnicicíh jen 2x a stačilo mi to:( |
|
|
|
|
 |
ne leden 29, 2012 2:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | To není o méněcennosti, ale o potřebě rozeznat ďábla.  |
Tak to jsi teda přehnal, ne ???!! Již jsem zde několikát jasně avizoval, že zástupcem pekla na zemi jsem zde z úřední moci a povinnosti já!! A žádnej Pudl mi do mýho jobu svůj čumák strkat nebude.
Pudl je obyčejnej blbec, což ovšem nijak jeho společenskou nebezpečnost nesnižuje - viz:
- není na světě větší katastrofy než srážka s blbcem, a
- aktivní blbec je horší, než třídní nepřítel.
Ale buď v poho - už ho mám na svém spedičním seznamu k dodání do výkonu trestu zatracení na VIP místě, jeho už nezachrání ani peří a česnek dohromady. Až nadejde čas a než kohout zakokrhá ... s čerty nejsou žerty!
charles napsal: | Já např. pražský buzní smetánky znalej nejsem, ale nepřipadám si kvůli tomu méněcennej.  |
Ti nestačí, že znáš mě? Jako fakt si nemyslím, že by každého musely postihnout všechny katastrofy co se řítěj touhle planetou.
MarMat napsal: | Jinak chtěl jsem se vás ještě zeptat (možná hloupě), kde se dá potkat nějaký inteligentní chlápek, která by neměl zájem jen o sex, ale i to vytvořil nějaký vztah. Díky |
A to jsi jako slyšel kde, že se fiktivní hrdinové ze sci-fi vyskytují i v reálném světě ?
Teď vážně: jasně, že vím, kde ho potkáš. U mně doma. To jsem přece celej já, jako bych si z p....e vypadl !!!
---
Vážená inzerentko,
dne 12. t. m. jsme obdrželi Vaši žádost o zveřejnění seznamovacího inzerátu: "hledám čestného, upřímného, milého, pracovitého muže se smyslem pro rodinný život". Váš inzerát bohužel nemůžeme zveřejnit, protože tento muž zemřel již v roce 1436.
Vaše redakce. |
|
|
|
|
 |
so leden 28, 2012 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Já si myslím, že inteligentní a soudný člověk ho pozná i bez znalosti pražské buzní smetánky (ať už je to cokoli).  |
|
|
|
|
 |
so leden 28, 2012 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
MarMat napsal: | Jinak chtěl jsem se vás ještě zeptat (možná hloupě), kde se dá potkat
nějaký inteligentní chlápek, která by neměl zájem jen o sex, ale i to
vytvořil nějaký vztah. Díky |
Na nádraží, v autobuse, v restauraci, na seznamce, v práci, na volejbale, na hokeji, v kině, v divadle,...
Těch, co nehledají jenom sex, pár taky bude. Jen pro to hledání něco musíš udělat:) |
|
|
|
|
 |
so leden 28, 2012 12:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MarMat uživatel
|
|
|
Neřekl bych to lépe:)
Jinak chtěl jsem se vás ještě zeptat (možná hloupě), kde se dá potkat
nějaký inteligentní chlápek, která by neměl zájem jen o sex, ale i to
vytvořil nějaký vztah. Díky |
|
|
|
|
 |
so leden 28, 2012 12:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To není o méněcennosti, ale o potřebě rozeznat ďábla.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so leden 28, 2012 8:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Honza napsal: | plnohodnotnej gay znalej pražský "buzní smetánky" |
To skoro vypadá, jako když mezi to dáváš rovnítko. Já např. pražský buzní smetánky znalej nejsem, ale nepřipadám si kvůli tomu méněcennej.  |
|
|
|
|
 |
so leden 28, 2012 1:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
MarMat napsal: | Ale řekl bych, že je to taková rádoby pražská buzno celebrita:)) |
Pudl! No tak teď už opravdu nemusíš psát víc, sem si myslel hned, že je to on. Hele, jestli je ten tvůj objev ochotnej nechat se sbalit Pudlem - není trochu mozkově nedostatečnej?
Ale jinak jsi mi udělal radost, loni jsi byl takovej zakřiknutej nešťastnej týpek a dneska seš už plnohodnotnej gay znalej pražský "buzní smetánky" - gratuluju.  |
|
|
|
|
 |
pá leden 27, 2012 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tak to řeknu rovnou, že je to nějakej zoufalec. V tom případě je tvou povinností ten tvůj objev vyrvat ze spárů selebryty z Prahé než bude pozdě! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá leden 27, 2012 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MarMat uživatel
|
|
|
Honza napsal: | man86: Proč by měl čekat? Hlavně ať nečeká moc dlouho, nebo mu toho týpka urve někdo jinej a on budeš druhej.
MarMat: Asi bys mu měl nějak jasně naznačit, že ho chceš, a pokud je pomalejš chápající, tak mu to na férovku rovnou říct, bo "vyznáním lásky" nic nepokazíš.
btw: kdo že je ta známá pražská děvka? |
Díky Vám za rady. Jinak myslím, že by nebylo zrovna dobré, kdybych zveřejnil kdo, že ta děvka je. Ale řekl bych, že je to taková rádoby pražská buzno celebrita:)) |
|
|
|
|
 |
pá leden 27, 2012 2:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nevím a bojím se jich zeptat, aby mě nežalovali. Jsou to známé píp.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt leden 26, 2012 11:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | Radši mu to neříkejte, nebo ji sosne.  |
To jsou všichni ...... takovíhle nepřející kazišukové?
edit: na brightovo přání jsem ten příspěvek autocenzuroval. 
Naposledy upravil Honza dne ne leden 29, 2012 12:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt leden 26, 2012 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | btw: kdo že je ta známá pražská děvka? |
Radši mu to neříkejte, nebo ji sosne.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt leden 26, 2012 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
man86: Proč by měl čekat? Hlavně ať nečeká moc dlouho, nebo mu toho týpka urve někdo jinej a on budeš druhej.
MarMat: Asi bys mu měl nějak jasně naznačit, že ho chceš, a pokud je pomalejš chápající, tak mu to na férovku rovnou říct, bo "vyznáním lásky" nic nepokazíš.
btw: kdo že je ta známá pražská děvka? |
|
|
|
|
 |
čt leden 26, 2012 7:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
MarMate jestli si máte hodně o čem povídat, tak u toho zatím zůstaňte. Když říkáš, že ho hodně miloval, tak bych se do toho nehrnul a počkal bych až budeš vědět, že je z toho venku. Třeba ti to i sám řekne, jestli máte důvěrnější vztah. Každopádně bys asi nebyl rád, abys byl třeba jen náplast na jeho bolístku. Dej tomu čas. A pokud o tu děvku jde - sám musíš mít představu o tom, jestli je svolnej k tomu se s někým jen vyspat a jestli má zájem mít cokoli s vyhlášenejma děvkama.
Tvoje minulé příspěvky jsem nečetl, ale pochopil jsem, že ses zamiloval do heteráka. I já to zažil. Byl jsem do něho blázen rok, navíc jsme spolu bydleli. Přitahoval mě fyzicky i chemicky, takže chápu, žes s tím měl patálie  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
st leden 25, 2012 11:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
MarMat uživatel
|
Předmět: zase zamilovaný... |
|
|
Ahoj všichni,
tak po dlouhé době si opět dovolím napsat příspěvek. Asi jsem se zase zamiloval do kluka, tentokrát je to gay, ale je tu zase problém. Ten kluk,(bývalý spolužák) se nedávno rozešel s přítelem, kterého údajně hodně miloval, takže ho to zatím hodně mrzí a je z toho smutnej. Pokud si někdo pamatuje na moje příspěvky, tak je to ten kamarád, který se v létě přiznal otevřeně na facebooku se své orientaci(jenže tenkrát jsem vůbec nepřemýšlel, že bych ho chtěl). Jednoduše nevím, jak na něj, nechci ho uhánět, nevim jak by reagoval po tom rozchodu. Ale je mi s ním moc dobře, máme si stále o čem povídat. A taky je to ještě jedna komplikace a to ta, že ho pravděpodobně balí, nebo bzry začně jedna celkem známá pražská děvka. Má někdo nějaké nápady? |
|
|
|
|
 |
st červenec 06, 2011 1:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libera Speranza uživatel
|
|
|
bright napsal: | Jen gayove? Vsichni muzi jsou v ruzne mire jesitni.  |
Ok, bez výhrad přijímám a činím ze všech gayů muže. |
|
|
|
|
 |
st červenec 06, 2011 1:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jen gayove? Vsichni muzi jsou v ruzne mire jesitni.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st červenec 06, 2011 1:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libera Speranza uživatel
|
|
|
Počkejte. Nedělejte si legraci. Vždyť to jde i trochu pomaleji. Kde jsou časy svádění z nedělního odpoledne? Na seznámení s vysokoškolským učitelem bych rozhodně nešel jako na sezanámení na iboys.. čau, máš pěknou fotku, viděli jsme se na přednášce. Je sice pravda, že i profesoři a jejich asistenti mohou mít na iboys profil... ale nelze na to spoléhat. Raději zkus najít, zda se nezabývá nějakými gay-tematy, tito učitelé bývaji často i aktivní (v jiném než zde běžném smyslu). Tak se dá nadhodit první dopis.. uznání, obdiv, přání si o tom popovídat. Pokud to není možné, tak lze na to jít ještě starou metodou vysvětlení látky... třeba tě něco zaujalo, chceš to vysvětlit od něj, i když přestupuješ. Vyzdvihni jeho přednášky, gayové jsou ješitní. Na osobní schůzce se dají ty sympatie potvrdit... a dál už je vše na vás. |
|
|
|
|
 |
út červenec 05, 2011 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Jasně, že jo!! A pak napiš, jak to pokračuje.  |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
ANO!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
thomasix tester
|
|
|
asi to bude otázka, která nepříšluší mému věku, ale zeptám se, mám mu tedy napsat maila? konkétnějí maila, že se mi líbí, nebo tak nějak podobně, že mi byl sympatický?
Naposledy upravil thomasix dne po červenec 04, 2011 11:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 9:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
thomasix napsal: | Proč? protože si celou dobu říkám, že je to přece jen učitel...možná je tou zábranou respekt k autoritě, ačkoliv jsem cítil, že se mu líbím. |
thomasix napsal: | Jde o to, že od příštího roku budu chodit na jinou školu(přestupuji) |
No jestli to správně chápu, tak už to tvůj učitel není,
tak hurá na něj.
Když budeš sedět v koutě jak panenka, tak tě nenajdou.  |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tak i s učitelema se dá bavit. A s těma s kterýma ne, nejsou autorita, ale lidi, co si do školy choději odsedět pár hodin Na vš teda odstát většinou.
Neni problém autority spíš ve věkovym rozdílu?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
thomasix tester
|
|
|
Martin napsal: | Mno... to asi zažila většina a spíš k ht učiteli
Takže otázka je spíš, proč se ptáš, jestli se mu máš ozvat a už jsi to dávno neudělal?  |
Proč? protože si celou dobu říkám, že je to přece jen učitel...možná je tou zábranou respekt k autoritě, ačkoliv jsem cítil, že se mu líbím. |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mno... to asi zažila většina a spíš k ht učiteli
Takže otázka je spíš, proč se ptáš, jestli se mu máš ozvat a už jsi to dávno neudělal?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 4:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
thomasix tester
|
Předmět: city |
|
|
ll
Naposledy upravil thomasix dne pá září 02, 2011 11:30 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|