|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červen 08, 2012 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
charles napsal: | Hawke napsal: | ... je mi na grc keď si pomyslím, že ani neviem s kým čo robím. |
No počkej, to je přece trochu jinak. V darkroomu přece víš, "čo robíš". Akorát nevíš s kým a to už je detail. |
No je to detail, ale né teda u Hawka, ale v karlíkově slovenčině  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Hawke napsal: | ... je mi na grc keď si pomyslím, že ani neviem s kým čo robím. |
No počkej, to je přece trochu jinak. V darkroomu přece víš, "čo robíš". Akorát nevíš s kým a to už je detail. |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 4:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
No nevím, pro lekavé lidi to taky nebude asi moc zajímavé, se leknou a erekce ta tam:-) |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | bright napsal: | Z hygienickýho hlediska je to samozřejmě ekl. Myslel jsem to ale tak, že mentálně je podobné se potmě muchlovat se známým tělem a představovat si přitom, že patří někomu jinému nebo neznámému, a muchlovat se potmě z neznámým tělem a představovat si, že patří někomu známému.  |
To je dost chaba nahrazka teda  |
Pro lidi bez hmatu ale ideální  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 2:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
bright napsal: | Z hygienickýho hlediska je to samozřejmě ekl. Myslel jsem to ale tak, že mentálně je podobné se potmě muchlovat se známým tělem a představovat si přitom, že patří někomu jinému nebo neznámému, a muchlovat se potmě z neznámým tělem a představovat si, že patří někomu známému.  |
To je dost chaba nahrazka teda  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 12:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Z hygienickýho hlediska je to samozřejmě ekl. Myslel jsem to ale tak, že mentálně je podobné se potmě muchlovat se známým tělem a představovat si přitom, že patří někomu jinému nebo neznámému, a muchlovat se potmě z neznámým tělem a představovat si, že patří někomu známému.  |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 8:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
augustus166 napsal: | Pro mě je něc takovýho naprosto nepředstavitelný, hlavně dovedeš si asi představit tu úroveň hygieny v takovéto mísnosti...ať se pak buzny nediví, že si předávají jednu pohlavní chorobu za druhou! Navíc sex má být n aúrovni a tohle je prostě absolutně mimo mě, nechat na sebe sahat nějakého cizího neznámého člověka..jdu blejt velebnosti!! |
Ono patrně i na těch záchodcích, kde se scházeli (doufám, že minulý čas je na místě) za komoušů byla úroveň hygieny větší - aspoň to někdo občas slízl z nejhoršího chlorem  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 8:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Když nad tím tak přemýšlím, tak je to podobný tomu, když si pár doma zhasne a myslí při tom na jiné. |
Mno, kdyby dělat něco bylo stejný jako na to myslet, tak by Angelina Jolie měla jiný starosti, než adoptovat tisíce dětí z Cote d'Ivore.
A někteří lidé by i mohli mít problémy se zákonem typu přestupek, když si přečtou nějakou bizárii.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 8:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
augustus166 uživatel+++

|
|
|
Pro mě je něc takovýho naprosto nepředstavitelný, hlavně dovedeš si asi představit tu úroveň hygieny v takovéto mísnosti...ať se pak buzny nediví, že si předávají jednu pohlavní chorobu za druhou! Navíc sex má být n aúrovni a tohle je prostě absolutně mimo mě, nechat na sebe sahat nějakého cizího neznámého člověka..jdu blejt velebnosti!! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 2:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
Oni sa aspoň poznajú... je mi na grc keď si pomyslím, že ani neviem s kým čo robím. |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 12:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Když nad tím tak přemýšlím, tak je to podobný tomu, když si pár doma zhasne a myslí při tom na jiné. |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2012 12:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Hawke uživatel

|
|
|
A neni to trochu... nechutné? |
|
|
|
|
 |
po leden 30, 2012 11:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Temná místnost kde buzny píchaj cizí buzny. |
|
|
|
|
 |
út leden 17, 2012 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | návštěvníci tam chodí, aby tam ..., ..., ... a třeba i ..., nebo ... . |
Nejsem osobně tak udělán, abych taková místa navštěvoval (možná ke škodě vlastní, ba i ke škodě lékařů), ale myslím, že právě tak to je. Krom toho jsi napsal výborné dějiny lidstva v kostce. |
|
|
|
|
 |
út leden 17, 2012 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Prostě místo, kde všichni se všema nebo naopak jeden s druhým uspokojují své touhy a chtíče, ve tmě Taky nemám zkušenost a ani mě ta představa neláká teda:-) |
|
|
|
|
 |
út leden 17, 2012 5:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Vlastní zkušenost nemám, ale myslím, že pro jednoho člověka to nebude, bo sám by se tam asi docela nudil a vlastně by podstatu té místnosti popřel.
Je to místnost / místnosti v gay klubech, kde není moc světla a návštěvníci tam chodí, aby tam ..., ..., ... a třeba i ..., nebo ... .
btw: ty jsi neviděl Queer as folk? Tam je to dost názorně vysvětlené.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Queer_as_Folk |
|
|
|
|
 |
út leden 17, 2012 2:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
skyper806 uživatel+
|
Předmět: Čo je to darkroom? |
|
|
Pýtam sa vážne, nikde som nenašiel zrozumiteľnú definíciu s fotkami... Čiže na čo presne slúži a je len pre 1 osobu určený? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|