|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne leden 08, 2012 9:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
Předmět: Re: Klub abstinentů |
|
|
Václav napsal: | nechutná mi to. Je to ale stav posledních několika let, dřív jsem pil častěji a víc. |
Zajímavé. Takže tobě alkohol dřív chutnal a pak najednou přestal? |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Klub abstinentů |
|
|
charles napsal: | Fakt jsem rád, že nejsem sám.  |
Já se přidám, i když nemůžu tvrdit, že nepiju vůbec: jen tzv. společensky, řekněme jedou za měsíc skleničku-dvě (někdy víno, někdy portské, někdy tvrdé, nikdy pivo). A nechutná mi to. Je to ale stav posledních několika let, dřív jsem pil častěji a víc. Takže vlastně nevím, jak moc do "bbreptova a charlesova klubu" patřím.
Je ale pozoruhodné, kam až se dá dostat od orálního sexu. V daném případě ovšem nepochybně lepším směrem, než na venerologii. |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 8:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
Předmět: |
|
|
charles napsal: | Výbornej nápad! Jako člen klubu už bych si možná nepřipadal tak blbě jako pokaždé, když musím někde vysvětlovat, že si ani toho jednoho panáka opravdu, ale opravdu nedám.  |
Slováci a asi aj Česi pijú vždy a všade, dôvod sa nájde...Alkohol v poňatí mnohých je niečo, čo zvyšuje sebavedomie, zbavuje stresu, smútky, umocňuje radosť...no málokto z pijúcich si uvedomuje problémy ktoré prináša a alkohol sa postupne stáva ich pánom...Smutné no je to každého život,.Mňa ľudia ktorí pijú nezaujímajú kvôli tomu že pijú, je mi to jedno..Tak prečo heteráci vidia problém v nás a riešia náš život?  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 5:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
bbrepta napsal: | Založíme klub gayů, co nepijí alkohol, když nás je už "tolik"? |
Výbornej nápad! Jako člen klubu už bych si možná nepřipadal tak blbě jako pokaždé, když musím někde vysvětlovat, že si ani toho jednoho panáka opravdu, ale opravdu nedám.  |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 1:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
charles napsal: | Tak to je super zpráva. Jste první dva gayové, které znám "osobně" , kteří nemají rádi alkohol. Fakt jsem rád, že nejsem sám.  |
Založíme klub gayů, co nepijí alkohol, když nás je už "tolik"? |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 1:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
|
|
charles napsal: | Tak to je super zpráva. Jste první dva gayové, které znám "osobně" , kteří nemají rádi alkohol. Fakt jsem rád, že nejsem sám.  |
Som rád že nepatrím ani k bratstvu Jehovistov ani liehovistov Toto fórum akosi zbližuje podobných ľudí Svet heterákov tiež zbližuje ale akosi strácam chuť sa s nimi viacej zbližovať, česť výnimkám... _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 9:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
woody25 napsal: | bbrepta napsal: | Já nepiju vůbec, alkohol mi nechutná Ale většinou lidi říkají, že jim taky nechutnal a že se k němu musím propít. A to je pro mě více než hloupý argument, proč začít pít. |
Tak nie som sám ako vidím...Hej a tie reči že to má človek v génoch...to by som už musel mať pečeň ako skala keby som sa týmto riadil...Alkohol je všade a človek sa mu len ťažko vyhne, no všetci sme zodpovední samí za seba a nikto ma k ničomu nemôže prinútiť  |
Tak to je super zpráva. Jste první dva gayové, které znám "osobně" , kteří nemají rádi alkohol. Fakt jsem rád, že nejsem sám.  |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 12:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Orálny sex |
|
|
woody25 napsal: | No toto neviem....nenapína z toho na vracanie?Skúsim snáď sa neudusím heh... |
No nesmíš si ho tam hned nacpat nadoraz, zezačátku máš trochu dávicí pocit, ale tréninkem dost rychle zmizí, když tělo pozná, že se mu nic špatného neděje.
woody25 napsal: | Tak nie som sám ako vidím... |
Nejseš.
Zrovna včera jsem vylil lahev vína, které bylo doma tak dlouho, až se zkazilo. |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 12:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
|
|
bbrepta napsal: | Já nepiju vůbec, alkohol mi nechutná Ale většinou lidi říkají, že jim taky nechutnal a že se k němu musím propít. A to je pro mě více než hloupý argument, proč začít pít. |
Tak nie som sám ako vidím...Hej a tie reči že to má človek v génoch...to by som už musel mať pečeň ako skala keby som sa týmto riadil...Alkohol je všade a človek sa mu len ťažko vyhne, no všetci sme zodpovední samí za seba a nikto ma k ničomu nemôže prinútiť  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Já nepiju vůbec, alkohol mi nechutná Ale většinou lidi říkají, že jim taky nechutnal a že se k němu musím propít. A to je pro mě více než hloupý argument, proč začít pít. |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 11:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
|
|
bbrepta napsal: | Hej, napína:-) Otázka zvyku:-) |
Tak to s tým ešte počkám kým naberiem viacej skúseností,nebudem riskovať radšej
bbrepta napsal: | Sice jsou chuťové buňky pouze na jazyku, ale zrovna sperma budeš chuťově vnímat mnohem více na zadní části jazyku. Proto se při samotném polykání občas někomu "zvedá kufr" To je jako s alkoholem. Ten ti taky určitě nechutnal na začátku, nebo ano? |
Skúsime aj ten ananás ...a čo sa alkoholu týka tak pijem len príležitostne takže nemám nejaké skúsenosti s etanolom  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
woody25 napsal: | Honza napsal: | No nejjednodušší je deep throat a pak rychle polknout, chuťové buňky jsou jen na jazyku. |
No toto neviem....nenapína z toho na vracanie?Skúsim snáď sa neudusím heh... |
Hej, napína:-) Otázka zvyku:-)
woody25 napsal: | Hmm záklopka o ktorej hovoríš...to ako pri praktizovaní toho deep throat?Keď sa partner spraví, tak ja radšej dvíham jazyk... lebo 1.x som myslel že sa povraciam čo mi skoro mandle odstrelil heh  |
Sice jsou chuťové buňky pouze na jazyku, ale zrovna sperma budeš chuťově vnímat mnohem více na zadní části jazyku. Proto se při samotném polykání občas někomu "zvedá kufr" To je jako s alkoholem. Ten ti taky určitě nechutnal na začátku, nebo ano? |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
|
|
Honza napsal: | No nejjednodušší je deep throat a pak rychle polknout, chuťové buňky jsou jen na jazyku. |
No toto neviem....nenapína z toho na vracanie?Skúsim snáď sa neudusím heh...
bbrepta napsal: | A ptal ses svého partnera, zda-li jemu sperma chutná |
Hovoril že to nezvykol robiť v minulosti...No spýtam sa ho priamo na chuť
bbrepta napsal: | Já jsem při polykání ze začátku měl v krku záklopku a ne a ne ji prolomit, taky mi to ze začátku připadalo "zvláštní". |
Hmm záklopka o ktorej hovoríš...to ako pri praktizovaní toho deep throat?Keď sa partner spraví, tak ja radšej dvíham jazyk... lebo 1.x som myslel že sa povraciam čo mi skoro mandle odstrelil heh  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
A nebo mít po ruce skleničku s pitím A ptal ses svého partnera, zda-li jemu sperma chutná? Já třeba orální sex mám na prvním místě v praktikách, přitom jsou tací, kteří to ani za sex nepovažují Já jsem při polykání ze začátku měl v krku záklopku a ne a ne ji prolomit, taky mi to ze začátku připadalo "zvláštní". Výsledek je, že z toho má nejen případný partner (teď jsem sám) požitek, ale i já! |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 1:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
woody25 napsal: | Myslel som keď neni chuť na spermie že čo s nimi robíte  |
No nejjednodušší je deep throat a pak rychle polknout, chuťové buňky jsou jen na jazyku. |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
|
|
Honza napsal: | Proč se nebavit o sexu - dělá to (skoro) každej, ne? Kdyby bylo kecání o sexu úchylný, tak je svět plnej úchyláků. |
To ma ukludnilo
Honza napsal: | Riziko nákazy se týká především těch, co šukaj první ligu za střídače, pokud máš stálého partnera, riziko se podstatně zmenšuje. |
Tak momentálne o partnerovej vernosti nepochybujem...Hoci nemôžem si byť istý jeho minulosťou,ale nemyslím si že by mal nejakú pohlavnú chorobu...
Honza napsal: | Tak zrovna Algida to néni, spíš taková neutrální chuť. U kluků co kouří i cigarety je dost hořké. |
Mne tá chuť príde tak trochu nakyslá, nie moc ale neviem no...a fajčiť nefajčí (cigy)
Honza napsal: | NEMÍT CHUŤ NA SEX? heh, tak to se mi snad ještě nikdy nestalo. |
Myslel som keď neni chuť na spermie že čo s nimi robíte  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 12:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
woody25 napsal: | Možno si budete myslieť že som úchylný a že mám len otázky týkajúce sa sexu... |
Proč se nebavit o sexu - dělá to (skoro) každej, ne? Kdyby bylo kecání o sexu úchylný, tak je svět plnej úchyláků.
woody25 napsal: | ejakulát prehĺtame. Robíte to aj vy? |
Jo.
woody25 napsal: | Alebo je to naozaj také nebezpečné ako to píšu tu ? |
Hele, 004.cz je sice dobrej server, ale nesmíš ho brát zas tak úplně na doraz, občas dosat ulítávaj. Taky když někde napíšou, že při chůzi podle baráku na tebe může spadnout ze střechy zapomenutá cihla, tak asi nezačneš chodit kanálama.
Riziko nákazy se týká především těch, co šukaj první ligu za střídače, pokud máš stálého partnera, riziko se podstatně zmenšuje. Už samotné sliny dezinfikují, proto si třeba psi olizujou rány. A žaludek - pokud ses někdy poblil, víš, jakou to mělo chuť - kyseliny v žaludku požerou ledacos.
look here http://www.004.cz/co-se-deje-se-spermatem-v-tele
K těm nemocem konkrétně:
HIV: testy jsou zadarmo, nakazit se dá nechráněným stykem s nakaženým, takže záleží na zodpovědnosti partnera, pokud před tebou někoho měl.
hepatitida B a A: pokud by ji partner měl, už by to určitě věděl, a hepatitidou se dá nakazit kdekoli, nejen při sexu - koukni se do googlu.
kapavka: nakažení kapavkou poznáš hooodně rychle :- ) a dá se dobře léčit
syfl: to je vzácná nemoc a nakazit se dá dost práce, co vím, tak ho nejvíc šíří fetky a kurvy z ciziny.
woody25 napsal: | chutí vám to? Lebo ja nejako tomu neviem prísť na chuť... |
Tak zrovna Algida to néni, spíš taková neutrální chuť. U kluků co kouří i cigarety je dost hořké.
woody25 napsal: | A platia aj tie veci ako napr. že ananás zlepšuje chuť? |
Záleží to na tom, jestli si ho dáš před tím, po tom, nebo místo toho.
woody25 napsal: | A čo robíš keď na to nemáš chuť? |
NEMÍT CHUŤ NA SEX? heh, tak to se mi snad ještě nikdy nestalo.  |
|
|
|
|
 |
čt leden 05, 2012 10:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
|
|
Tak ide o môjho prvého partnera, hoci on už vzťahy za sebou má,takže môže tam byť isté riziko... A čo robíš keď na to nemáš chuť? Kam to vypľuješ? Asi by som sa mal s ním o tom porozprávať,snáď to pochopí keď mu to pekne vysvetlím heh...
TuX napsal: | No a co se tyka chuti - kazdy ma jine sperma, hodne pry zalezi na tom, co dotycny ji - s mym BF nebicko mam |
A platia aj tie veci ako napr. že ananás zlepšuje chuť?  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
čt leden 05, 2012 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
To, co tam pisou, neni proto, aby te vydesili, takze bych to uplne na lehkou vahu nebral
Ja polykam jak kdy - podle chuti
Nekdy se na to necitim, ale vetsinou s tim problem nemam - teda se stalym pritelem. Kdyz nemam staleho pritele, tak to nedelelam. No a co se tyka chuti - kazdy ma jine sperma, hodne pry zalezi na tom, co dotycny ji - s mym BF nebicko mam
U vsech sexualnich praktik by melo platit, ze nedelam nic, co by se mi pricilo  |
|
|
|
|
 |
čt leden 05, 2012 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
Předmět: Orálny sex |
|
|
Možno si budete myslieť že som úchylný a že mám len otázky týkajúce sa sexu, no o5 platí to, že nikto iný než vy mi neporadí.
Mám niekoľko otázok týkajúcich sa tohoto druhu sexu. Nepraktizujeme ho s partnerom až tak často, no keď k tomu príde tak ejakulát prehĺtame. Robíte to aj vy? Alebo je to naozaj také nebezpečné ako to píšu tu ? http://www.004.cz/riziko-pri-polykani-spermatu
Keď som to čítal tak mi až mráz behal po chrbte...
A možno ďalšia otázka pre tých čo ejakulát prehĺtajú,chutí vám to? Lebo ja nejako tomu neviem prísť na chuť...raz ma skoro naplo a nebolo to z výstreku na mandle, ale proste snažím sa to hneď prehltnúť,nepríde mi to ako keby som mal nebíčko v ústach...  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|