|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
co nejčastěji pijete? |
čistou vodu |
|
5% |
[ 1 ] |
vodu, sodovku, minerálku |
|
47% |
[ 9 ] |
čaj ... (obyčejný, bylinkový atd.) |
|
15% |
[ 3 ] |
mlíko, kafe, ... |
|
0% |
[ 0 ] |
Kofolu, Colu, Pepsi |
|
10% |
[ 2 ] |
pivo |
|
5% |
[ 1 ] |
víno ... nízkoalkoholické nápoje) |
|
5% |
[ 1 ] |
rum, vodku ... (vysokoalkoholické nápoje) |
|
0% |
[ 0 ] |
vodu, sodovku, minerálkučistou |
|
0% |
[ 0 ] |
je mi to jedno, hlavně když se po tom motám |
|
10% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 19 |
 |
čt únor 02, 2012 10:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Martin: Lidi, co pijou destilovanou vodu, popř. vodu do ostřikovačů nebo chladicí kapalinu, bohudík neznám.  |
No neřikej, že se v okolí tvého bydliště nepohybuje aspoň jeden, co pije okenu,
Nicméně já se s takovou sortou gayů, gayů-jenom-po-pěti-pivech a heteráků taky zjevně nestýkám. Teda nepočítám když si někdo dává nealko pivo, když má sednout za volant. Btw - ikdyž sou v hlasování tři druhy vody, tak pro pijáky nealko piva tam volba chybí.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt únor 02, 2012 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: Lidi, co pijou destilovanou vodu, popř. vodu do ostřikovačů nebo chladicí kapalinu, bohudík neznám.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt únor 02, 2012 12:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jooo a btw - čajovna bez vodních dýmek nestojí ani za tu "námahu" tam dojít A podle mne to ani není pravá čajovna. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 01, 2012 11:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Všiml, ale neznám.  |
to má bejt destilovaná minerálka, nedovtipo (ne že by v ní moc minerálů zůstalo)
Ale teda napadá mě v tom hlasování víc nesrovnalostí, třeba rozdíl mezi "čistou vodou" "vodou, minerálkou, sodovkou" a tim s "...minerálkučistou". Zjevně mi chybí vzdělání na VUML, nebo PA.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 01, 2012 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Vodafone napsal: | A protože nemám rád ani kávu, stejně dopadne i pozvánka na ni. |
Jo jo, to znám. Taky nepiju ani kafe... |
|
|
|
|
 |
st únor 01, 2012 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Hmm, vypadá to, že moje menšinová orientace na nealko a nekouření nebude zas tak menšinová, to mě těší.
Trošku praktický problém je, kam chodit na „rendez vous“. Když mě někdo chce pozvat na pivo, odvděčím, že jej nepiju. A protože nemám rád ani kávu, stejně dopadne i pozvánka na ni. Jediné co zbývá, je pozvánka na čaj, a na ten zas to chce spíš do čajovny, kde mi pro změnu vadí, když tam někdo smrdí vodní dýmkou. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po leden 09, 2012 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
|
|
Nirris napsal: | Alkohol piju jen v hospodském nebo gaučovém podáním večera A v tom případě vytězí 12 Plzeň a nejlepší Plzeň je v PUBu na andělu . Jinak piju nejčastěji obyč sodovku  |
Jediný alkohol ktrorý si dám aj ja je to pivo...Hlavne teda v lete,ale je to kvôli tej jedinečnej chuti piva,pivo si vychutnávam a nepijem ho na litre...A inak ešte možno prípitky príležitostne...nie že by mi alkohol nechutil,ale našťastie z jeho požívania nič nemám a preto ho nepijem...najčastejšie pijem vodu z vodovodu,minerálky, čaje...a cigarety neznášam, aj keď som dlhoročný pasívny fajčiar, dúfam že neochoriem z toho... _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2012 4:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
To vypadá na založení dalšího klubu nekuřáků Tak se tam tedy taky rovnou hlásím |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2012 1:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ShelbyGT500 uživatel
|
|
|
charles napsal: | ShelbyGT500 napsal: | Alkohol nepiju skoro vůbec. Jedině když sem někde ve společnosti, což je výjimečně. A nepiju ho proto, protože mi moc nechutná  |
Když ti nechutná, proč ho ve společnosti piješ? Aby sis nepřipadal blbě? |
Když někde sem, tak mi i docela chutná. A to i tvrdej, ale kdybych měl tvrdej pít doma, tak se asi pobliju. Ale pobliju, ne kvůli tomu, že bych toho moc vypil, ale kvůli chuti. |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2012 1:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Nevím, co je nacigaretách tak úžasnýho, abych za ně utrácel peníze. |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2012 9:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Moc pěkné vlákno. Teď už jen zbývá, abychom se tu my abstinenti přiznali k tomu, že jsme zároveň i nekuřáci...a máme padáka...  |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2012 9:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
ShelbyGT500 napsal: | Alkohol nepiju skoro vůbec. Jedině když sem někde ve společnosti, což je výjimečně. A nepiju ho proto, protože mi moc nechutná  |
Když ti nechutná, proč ho ve společnosti piješ? Aby sis nepřipadal blbě? |
|
|
|
|
 |
ne leden 08, 2012 12:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Všiml, ale neznám.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Rozdíl je v tom "čistou", toho sis nevšimnl? |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 11:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dotaz: jaký je rozdíl mezi "vodu, sodovku, minerálku" a "vodu, sodovku, minerálkučistou"?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nirris uživatel
|
|
|
Alkohol piju jen v hospodském nebo gaučovém podáním večera A v tom případě vytězí 12 Plzeň a nejlepší Plzeň je v PUBu na andělu . Jinak piju nejčastěji obyč sodovku  |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ShelbyGT500 uživatel
|
|
|
Alkohol nepiju skoro vůbec. Jedině když sem někde ve společnosti, což je výjimečně. A nepiju ho proto, protože mi moc nechutná  |
|
|
|
|
 |
so leden 07, 2012 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: KLUB ABSTINENTŮ |
|
|
Pro začátek sem hodím příspěvky z jiných vláken:
(a zároveň se omlouvám za to hlasování bo předposlední možnost měla být vymazána a ta mrcha tam nějakým záhadným způsobem zůstala)
bbrepta napsal: | Já nepiju vůbec, alkohol mi nechutná Ale většinou lidi říkají, že jim taky nechutnal a že se k němu musím propít. A to je pro mě více než hloupý argument, proč začít pít. |
woody25 napsal: | Tak nie som sám ako vidím...Hej a tie reči že to má človek v génoch...to by som už musel mať pečeň ako skala keby som sa týmto riadil...Alkohol je všade a človek sa mu len ťažko vyhne, no všetci sme zodpovední samí za seba a nikto ma k ničomu nemôže prinútiť  |
Honza napsal: | Nejseš.
Zrovna včera jsem vylil lahev vína, které bylo doma tak dlouho, až se zkazilo. |
charles napsal: | Tak to je super zpráva. Jste první dva gayové, které znám "osobně" , kteří nemají rádi alkohol. Fakt jsem rád, že nejsem sám.  |
bbrepta napsal: | Založíme klub gayů, co nepijí alkohol, když nás je už "tolik"? |
charles napsal: | Výbornej nápad! Jako člen klubu už bych si možná nepřipadal tak blbě jako pokaždé, když musím někde vysvětlovat, že si ani toho jednoho panáka opravdu, ale opravdu nedám.  |
Naposledy upravil Honza dne so leden 07, 2012 10:22 pm, celkově upraveno 3 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|