|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jsem rychlík nebo ne? |
Ano, do pár sekund skoro vždy. |
|
9% |
[ 1 ] |
Ano, pokud jsem dostatečně vzrušený. |
|
54% |
[ 6 ] |
Vyjímečně. |
|
9% |
[ 1 ] |
Ne, řadím se mezi standardně "rychlé" kluky. |
|
18% |
[ 2 ] |
Ne, většinou s tím mám právě problém. |
|
9% |
[ 1 ] |
Jsem holka:-) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 11 |
 |
so leden 07, 2012 1:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nirris uživatel
|
Předmět: |
|
|
No tak pak mě ještě napadá přerušovaná soulož s mým BF je to naše oblíbená hra , když vím, že už má (nebo ja) „nakahánku“ tak jednoduše přestat a věnovat se jiné činnosti, tím nemyslím že si pudem zahrát člověče nezlob se, ale mazlení a líbání je stejně efektivní. Prostě experimentovat. Stejně to většinou vydržíme přerušit jen jednou  |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
|
|
bbrepta napsal: | Já si nějak neumím spojit pojem "soustředit" a "milování" Já se soustředím na to, abych zasmečoval při volejbale, soustředím se na to, když počítám nějakou matematickou úlohu, ale na milování se tedy nesoustředím To prožívám.
No ale co považuješ za to "rychle"? |
Pekne si to vyjadril,áno je to tak,samozrejme že sa nesústreďujem...chcel som povedať že keď mám to nutkanie močiť tak to odvádza moje zmysly od prežívania
A za rýchle som považoval pár pohybov...a bolo to  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Já si nějak neumím spojit pojem "soustředit" a "milování" Já se soustředím na to, abych zasmečoval při volejbale, soustředím se na to, když počítám nějakou matematickou úlohu, ale na milování se tedy nesoustředím To prožívám.
No ale co považuješ za to "rychle"? |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 11:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
woody25 uživatel+

|
|
|
bright napsal: | Ono kolikrát nejde odlišit dlouhou výdrž od nemožnosti se udělat.  |
Tá nemožnosť sa urobiť...nestáva sa mi to často ale je mi to trápne keďže partnerovi sa to ešte nestalo heh...Zistil som že sa mi to stáva keď mám nejaké tekutiny v mechúri...Stačí len malé nutkanie na wc a už sa neviem dobre sústrediť a problém je na svete...Samozrejme liekom je ísť sa vyčúrať ale komu sa chce ísť z rannej posteli a prerušiť milovanie?
Inak sa mi tiež stávalo že som sa urobil prirýchlo,no nejako to už ide aspoň trochu oddialiť  _________________ Svet je taký, za aký ho považujeme. |
|
|
|
|
 |
pá leden 06, 2012 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Tááááááááááákže vyjímka:-) |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 29, 2011 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Ono kolikrát nejde odlišit dlouhou výdrž od nemožnosti se udělat.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 29, 2011 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
To už trénuji 13 let a výsledek je nikde:-) Jen mě zajímá, jestli je více takových a nebo jsem spíše vyjímka.
Naposledy upravil Brio dne so leden 14, 2012 4:16 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 29, 2011 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Rychlá ejakuace |
|
|
Já mám občas spíš opačnej problém. Hele, to je jako s každým jiným sportem: když budeš pravidelně a správně trénovat, tak se výsledky prostě musej dostavit.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 27, 2011 3:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
Předmět: Rychlá ejakuace |
|
|
Tak pánové, jak jste na tom s výdrží? Patřím totiž mezi skupinu rychlíků a zajímá mě názor ostatních.
edit: Přidal jsem hlasování.
Naposledy upravil Brio dne po leden 09, 2012 12:19 am, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|