|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá prosinec 30, 2011 6:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: |
|
|
bbrepta napsal: | To proto, že úloha těchto oslav je udržení psychiky lidí na určitém bodě a odtržení ze stereotypu, že je další obyčejný den. |
Honzův přístup je docela častý, ale já jsem nastaven tak, jak píše bbrepta: svátky mám rád, jako vytržení ze stereotypu je vítám. A když zrovna nejsem naladěn nebo okolnosti držení svátku nesvědčí, není obvykle problém se někam stáhnout. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 29, 2011 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Hele, i zde někdo dělal na štědrý den.
Střídání 12:08, konec 21:35. Náhodou to nebylo špatné. Mezi 17.-19. hod jezdili jen jedinci, povětšinou obloženi nějakými taškami s dárky. Po 20. hodině se to zuase začalo stahovat do hospod.
My je trávili u nás, přišli naši a 26. jsme jeli k jeho rodičům. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 29, 2011 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Honzova šichta na Štedrý večer |
|
|
bright napsal: | ...a nezanedbávali sex.  |
Tak to každopádně!  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 28, 2011 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Brio uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | nějak nechápu, co je tak důležitýho na tom, že podle jednoho z mnoha kalendářů zrovna 31. prosince končí rok, spíš bych slavil slunovraty, rovnodennosti a řadu jinejch mnohem důležitějších dnů, než je zrovna Staloneho svátek.  |
To proto, že úloha těchto oslav je udržení psychiky lidí na určitém bodě a odtržení ze stereotypu, že je další obyčejný den. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 28, 2011 2:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
sami,obcházení známejch a příbuznejch až následující dny |
|
|
|
|
 |
st listopad 30, 2011 10:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Václav napsal: | Já odhaduju, že Honza a BF jsou letci a shazují o vánocích gayům nadílku - ovšem jen těm, kteří byli hodní a celý rok poslouchali a dobře se učili. |
...a nezanedbávali sex.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st listopad 30, 2011 9:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Václav napsal: | Já odhaduju, že Honza a BF jsou letci a shazují o vánocích gayům nadílku - ovšem jen těm, kteří byli hodní a celý rok poslouchali a dobře se učili. |
To je hezký.  |
|
|
|
|
 |
st listopad 30, 2011 6:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Honza napsal: | já s boyfrienďákem do práce.  |
Já odhaduju, že Honza a BF jsou letci a shazují o vánocích gayům nadílku - ovšem jen těm, kteří byli hodní a celý rok poslouchali a dobře se učili. |
|
|
|
|
 |
st listopad 30, 2011 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Je to záhada. Honza sem píše kolikrát strašně sofistikovaný věci, posílá videa traktorů a do toho pracuje na Vánoce a na Silvestra. Tak já nevim  |
|
|
|
|
 |
út listopad 29, 2011 11:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
skyper806 uživatel+
|
|
|
Neviem ako v Česku, ale na Slovensku sa SBS hovorí pracovníkom súkromnej bezepčnostnej služby, teda sekuriťákom.  |
|
|
|
|
 |
út listopad 29, 2011 11:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
út listopad 29, 2011 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
skyper806 uživatel+
|
Předmět: Honzova šichta na Štedrý večer |
|
|
Toto by sme normálne tu mohli dať ako hádanku. Honzo nie si náhodou SBS-kár alebo policajt? |
|
|
|
|
 |
út listopad 29, 2011 3:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Teda, co děláš, Honzo, jestli to neni tajný?
Však neni nutný je slavit konzumně, ať si je každej užije po svým. Přijde mi zas škoda je principiálně ignorovat (a jet třeba na hory sám o dni rovnodennosti, když můžu jet s kamarádama na Silvestra ) |
|
|
|
|
 |
po listopad 28, 2011 5:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
honzik-atom napsal: | že i na Vánoce někdo tráví svůj čas v práci - což je myslím ta horší varianta  |
Naopak - super! Klídek, pohoda, skoro nic se nedějě, ideální šichta. Navíc teda nemáme problém přesunout vánoce o den dřív - stejně ani nevím, proč se slaví zrovna 24. prosince.
Mě tyhle konzumní svátky moc neberou, ani Silvestr nijak extra neslavíme, nějak nechápu, co je tak důležitýho na tom, že podle jednoho z mnoha kalendářů zrovna 31. prosince končí rok, spíš bych slavil slunovraty, rovnodennosti a řadu jinejch mnohem důležitějších dnů, než je zrovna Staloneho svátek.  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 27, 2011 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
My budeme s pritelem na Vanoce kazdy u svych rodicu a pak si rozdame darky a oslavime spolu Silvestra.
Zatim jsem nikdy na Vanoce s zadnym pritelem nebyl, ale vzhledem k tomu, ze Vanoce pro me nejsou zadny extra svatek, tak mi to zas az tak moc nevadi, protoze cely rok jsme pak spolu a to mi to bohate vynahradi. |
|
|
|
|
 |
so listopad 26, 2011 11:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
honzik-atom uživatel
|
|
|
Honza napsal: | Vánoce u boyfrienďákovejch, silvestr u našich, štědrej den v práci. |
No vidíš , na to jsem úplně zapomněl , že i na Vánoce , někdo tráví svůj čas v práci - což je myslím ta horší varianta  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 25, 2011 11:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Vánoce u boyfrienďákovejch, silvestr u našich, štědrej den v práci. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 25, 2011 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
honzik-atom uživatel
|
Předmět: Vánoce a rodina ? |
|
|
Napadla mě ještě jedna otázka . Jak s přítelem trávíte Vánoce ? Sami ve dvou , nebo každý jedete ke své rodině , nebo s přítelem jezdíte celé Vánoce mezi rodinkami ?
Já jsem takhle trávil s přítelem Vánoce sám a rodiny jsme navštěvovali až na nový rok . Letos to bude vyjímka po 6 letech už Vánoce trávím úplně sám ... Inu změna je život |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|