|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá prosinec 30, 2011 2:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Honza napsal: | zakazuje hmaty pod pás |
Pokud zápasník nemá chápavý úd, tak je to v pohodě.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 30, 2011 4:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | Zajímalo by mě, jestli pravidla pamatují také na podpásové popichování.  |
Já se o podrobný pravidla moc nezajímám, bo zápas mě naštval už tím, že mě v mým věku strká do kategorie senior, a navíc leze do peněz, bo musíš mít nejmíň dva dresy. Ale je to asi takhle:
Wrestling, t. j. klasická forma zápasu, které se taky říká Řecko římský zápas (ten název je ale naprosto nesmyslnej), zakazuje hmaty pod pás. U zápasu ve volném stylu to neplatí. By se dalo říct, že wrestling je vlastně sportovní petting a volnej styl je necking.  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 29, 2011 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | Tak ono néni problém se přihlásit do nějakého oddílu zápasníků, ne? |
Zajímalo by mě, jestli pravidla pamatují také na podpásové popichování.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 29, 2011 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Občas s bf - je to dobrá "předehra". Jen to chce být ve stejné váhové kategorii.
Platinum + Charles: Tak ono néni problém se přihlásit do nějakého oddílu zápasníků, ne? |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 29, 2011 11:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Platinum tester
|
|
|
Já to chci zkusit hrozně moc Klidně s trochou erotiky. Válení se po sobě, ošáhávání, dráždění... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 23, 2011 5:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
Předmět: Re: Zápasení - wrestling |
|
|
Nikdy jsem to nezkoušel, ale rád se na to koukám. A když tak o tom přemýšlím... ano, rád bych si takhle někdy zablbnul.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 23, 2011 3:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Platinum tester
|
Předmět: Zápasení - wrestling |
|
|
Ahoj kluci, bere tu někoho zápasení? Prostě se s klukem tak trochu prát. Pro zábavu. Žádný lámání kostí nebo tak Najde se tu někdo? Já 22 180/70
Klidně pište i na weby-weby(zavináč)volny.cz
Naposledy upravil Platinum dne čt prosinec 29, 2011 11:23 am, celkově upraveno 3 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|