|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so září 03, 2011 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
Předmět: Re: GAYOVE V OSTRAVE |
|
|
jenikov napsal: | RENE.VALVODA napsal: | zalozil jsem nove vlakno nikde jsem nenasel ostravu.pokud sem neco udelal spatne tak se omlouvam.RENDA. | Renečku dneska jsem se konečně zaregistroval jak si mi řikal že si mužeme psat sve poznatky tadyk zatim papa | Ahoja Jeničku posilam velkou pusenu  |
|
|
|
|
 |
so září 03, 2011 12:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
Předmět: předmět |
|
|
toto vlakno bude využivano pro kluky z Ostravy a blizkeho okoli mužeme si tadyk psat jakekoliv poznatky ohledně čehokoliv pokud se to bude tykat Ostravy a okoli děkuji za pochopeni  |
|
|
|
|
 |
so září 03, 2011 1:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel

|
Předmět: |
|
|
A na co to vlákno je určené? |
|
|
|
|
 |
st srpen 31, 2011 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jenikov tester
|
Předmět: Re: GAYOVE V OSTRAVE |
|
|
RENE.VALVODA napsal: | zalozil jsem nove vlakno nikde jsem nenasel ostravu.pokud sem neco udelal spatne tak se omlouvam.RENDA. | Renečku dneska jsem se konečně zaregistroval jak si mi řikal že si mužeme psat sve poznatky tadyk zatim papa |
|
|
|
|
 |
út srpen 23, 2011 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
RENE.VALVODA uživatel
|
Předmět: GAYOVE V OSTRAVE |
|
|
zalozil jsem nove vlakno nikde jsem nenasel ostravu.pokud sem neco udelal spatne tak se omlouvam.RENDA. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|