|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 24, 2006 11:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Re: Termín |
|
|
murex napsal: | bodyia napsal: | Fajn, fajn, takže termín volím demokraticky 25. až 27. sprna 2006, zapiště si do deníčků. Týden předtím totiž u nás bude Summer of love, velikej taneční mejdat, a pak zase už začíná škola, tak aby to nebylo moc komplikovaný. |
Termín sa blíži a nejak je tu o tom ticho... Platí to stále? |
Žádná změna nebyla, pokud vím. ... nebo jo?
Pokud by mělo jet hodně lidí, já si vemu klidně spacák a karimatku a lehnu si
ve společenské místnosti.
Pokud mi teda do toho termínu nic nevletí. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 23, 2006 2:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: Termín |
|
|
bodyia napsal: | Fajn, fajn, takže termín volím demokraticky 25. až 27. sprna 2006, zapiště si do deníčků. Týden předtím totiž u nás bude Summer of love, velikej taneční mejdat, a pak zase už začíná škola, tak aby to nebylo moc komplikovaný. |
Termín sa blíži a nejak je tu o tom ticho... Platí to stále? |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Néééééé! Pomóóóóc! Tak jsem to nemyslel!!!!  |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 1:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adam napsal: | Nikome, ty bídáku, já ti dám! |
Co mi dáš?  |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 8:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikome, ty bídáku, já ti dám! |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 4:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Locutus*939 uživatel
|
Předmět: Re: hudební nástroj |
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Ještě mě napadá, zda někdo berete nějaký hudební nástroj? |
No, čistě teoreticky, pokud bych měl snad pocit, že se svejma neumělejma sportovníma pokusama neztrapnim dostatečně, tak bych moh' přes prázdniny odházet prach z kytary a vzít ji s sebou... Ale už předem vás varuju, fakt nejsem žádnej virtuoz...  |
po par flaskach to nikdo nepozna a pak i ty si budes myslet ze kdyz hrabnes do strun tak to drevo zaspiva jako marinak po trech letech na mori v bordelu (Red Dwarf)  |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 3:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: hudební nástroj |
|
|
Adam napsal: | Ještě mě napadá, zda někdo berete nějaký hudební nástroj? |
No, čistě teoreticky, pokud bych měl snad pocit, že se svejma neumělejma sportovníma pokusama neztrapnim dostatečně, tak bych moh' přes prázdniny odházet prach z kytary a vzít ji s sebou... Ale už předem vás varuju, fakt nejsem žádnej virtuoz...  |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 3:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Početně snad jo, ale se mnou na nějaké přílišné sportovní vyžití moc nepočítejte. ... Ale budu vám fandit!!! |
Hele, nechceš dělat roztleskávačku? Sukýnku už přece máš, ještě si seženeš takovou tu třepetalku a bude to...
Jinak se mnou můžete taky (předběžně) počítat. Teda, spíš pouze jako s účastníkem - nějaký sportovní výkony se ode mě fakt očekávat nedají... Soucítim s Adamem - takovej míč, to je strašně nebezpečná věc...  |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Když tak čtu Adama... asi vezmu lekárničku (a pravděpodobně ještě dalšího medika;) |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 8:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To bodyia |
|
|
To je dobrý, nemusíš se s ničím tahat. Já na ty elektriky beztak moc neumím.
Jinak asi z Hlinska... |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
A: No, byla tam yamaha C-6, ale při posledním mejdanu vzala za svý Ne, kecám, nebyla:-) A ani pianino tam není. Leda, že bych s sebou vzal nějakou ze svejch hraček, uvidíme.
To kolo bych si ale rozmyslel, tady začínají Železný hory a terén je poměrně náročný. Do Brodu daleko, do Pce taky. Jestli bys chtěl mocímermo na kole, tak nejlépe z Poličky nebo z Hlinska.
M: Průmyslová kuchyně je dobrá, má i okýnko do sálu. Posledně tam kluci smažili nějakej šílenej bůček a ohromný pštrosí vejce, smrad ještě dvě hodiny po tom. Tahle cesta není ta pravá Ale připravíme něco na opejkání venku. Bylo by hezké, kdybyste dorazili. |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 6:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: hudební nástroj |
|
|
To víš, síťka stará kamarádka a prosívadlo starý bard - bez těch nevyrážim skoro ani do školy.
Ještě mě napadá, zda někdo berete nějaký hudební nástroj? Bóďo, není tam čirou náhodou nějaký klavírek? Třeba menší, nemusí to být Steinway and Sons... |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Početně snad jo, ale se mnou na nějaké přílišné sportovní vyžití moc nepočítejte. A už vůbec ne na volejbal. Mám moc měkké prsty a volné klouby, takže sebemnší blbější náraz míčem mi je vyhazuje a láme - v mém případě je skoro každý kontakt s míčem smrtelný, což se týká i spoluhráčů a protihráčů. Ale budu vám fandit!!! Můžu vzít bedminton, ale v tom jen závodní pojetí |
No jo, mě je to jasný, že tam budeš běhat se síťkou na motýly a sbírat v boudě atypické exempláře místního druhu švábů.
Já voliš taky neumím, ale chci se to trochu naučit. No uvidíme, kolik lidí tam nakonec bude. To tenisové hřiště je ale taky lákavé. |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 6:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Početně snad jo, ale se mnou na nějaké přílišné sportovní vyžití moc nepočítejte. A už vůbec ne na volejbal. Mám moc měkké prsty a volné klouby, takže sebemnší blbější náraz míčem mi je vyhazuje a láme - v mém případě je skoro každý kontakt s míčem smrtelný, což se týká i spoluhráčů a protihráčů. Ale budu vám fandit!!! Můžu vzít bedminton, ale v tom jen závodní pojetí |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
No tak já bych asi se svým partnerem taky jel. Zejména jsi mě Bodio nalákal na tu průmyslovou kuchyni - v životě jsem nic takového neviděl.
Dáme dohromady vůbec 2 volejbalová družstva? |
|
|
|
|
 |
po červen 19, 2006 11:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Zřejmě zapojím všechny čtyři svoje sportovní buňky a pojedu na kole z něčeho většího - ze Žďáru, z H. Brodu nebo možná i z těch Pardubic, ale to potom padnu a nic ode mně nečekejte. Zase až tak to s tou cykloturistikou žhavý neni.  |
|
|
|
|
 |
po červen 19, 2006 11:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
tom7six napsal: | Čau Bóďo, jaké je tam dopravní spojení? (jsem bez auta) |
Blbý, je to na konci světa.
Ale z Pardubic můžu někoho vzít a můj Péťa taky. To se nějak vyřeší |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
tom7six uživatel
|
|
|
Čau Bóďo, jaké je tam dopravní spojení? (jsem bez auta) |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Zapsáno a už se těším! |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Termín |
|
|
Fajn, fajn, takže termín volím demokraticky 25. až 27. sprna 2006, zapiště si do deníčků. Týden předtím totiž u nás bude Summer of love, velikej taneční mejdat, a pak zase už začíná škola, tak aby to nebylo moc komplikovaný. |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Ta naše krásná Česká republika, ta je tak hezká, tak hez |
|
|
valbo napsal: | zdenda napsal: | Vyšehrad, místo mého prvního rande už je to pryč a tak si říkám, jak to bylo krásné. |
No nejhezčí místo pro první rande je pro mne Břeclav. Tam sem viděl poprve gaye stejně starého a byl uplně normální, velice sympatický, kluka ale měl už.
Umí výborny Mochito. Je z mého milovaného města Olomouce.
V Břeclavi sem měl pak i první rande, bylo to u řeky a já sem se tam porve políbil s klukem a je to nezapomenutelné.
Ale ideální místo pro sraz na Českou republiku jsou podle mého Pardubice, případně Česká Třebová.
Dostanou se tam jak lidi Z Olomouce, Tak lidi z Brna, Z Ostravy, Samozřejmě z Prahy a Ústí nad Labem. Chebu, Akorát ty Česky Budějice, tam to je horší.
No a Praha, nevím jak pro Východní moravu atd.Třeba pro Brňáky je to furt výhodny.
Jo jinak ty martinice, tam je to pěkné, já sem tam sice byl jště ne uplně vyautovanej, když sem tam byl s 004, ale bylo to tam fajn. |
Myslim si, ze vsude je dost krasnychmist. Ktera jsou s tim s kym je nam fajn. A koho chceme pohladit jeste krasnejsi  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Ta naše krásná Česká republika, ta je tak hezká, tak hezká |
|
|
zdenda napsal: | Vyšehrad, místo mého prvního rande už je to pryč a tak si říkám, jak to bylo krásné. |
No nejhezčí místo pro první rande je pro mne Břeclav. Tam sem viděl poprve gaye stejně starého a byl uplně normální, velice sympatický, kluka ale měl už.
Umí výborny Mochito. Je z mého milovaného města Olomouce.
V Břeclavi sem měl pak i první rande, bylo to u řeky a já sem se tam porve políbil s klukem a je to nezapomenutelné.
Ale ideální místo pro sraz na Českou republiku jsou podle mého Pardubice, případně Česká Třebová.
Dostanou se tam jak lidi Z Olomouce, Tak lidi z Brna, Z Ostravy, Samozřejmě z Prahy a Ústí nad Labem. Chebu, Akorát ty Česky Budějice, tam to je horší.
No a Praha, nevím jak pro Východní moravu atd.Třeba pro Brňáky je to furt výhodny.
Jo jinak ty martinice, tam je to pěkné, já sem tam sice byl jště ne uplně vyautovanej, když sem tam byl s 004, ale bylo to tam fajn. |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Já můžu kdykoliv. 5 + 1 = 6!!! Takové intimčo ) |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: nástěnka |
|
|
bodyia napsal: | Přátelé, to vás společný sraz opravdu nezajímá? |
No tady je tolik témat, že si toho člověk nemusí všimnout.
No mně to náhodou sdělil jeden človíček z komunity, jinak bych se k tomu vůbec nedostal.
Chybí tu totiž něco, jako je třeba na spolužáci.cz nástěnka...
Nebo hromadný mail, ale to není uplně to nejlepší. |
|
|
|
|
 |
pá červen 16, 2006 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
llukynek napsal: | murex napsal: | bodyia napsal: | Přátelé, to vás společný sraz opravdu nezajímá? |
to nie... ja by som mohol ist... ale urcite by to chcelo viac ludi  |
Bóďa a Péťa = 2 + Já a Péťa = 4 + murex = 5... |
ked sa "organizoval" cyklovylet, tak niektori prskali, ze nebicykluju - zaujimalo by ma ale, preco je taky nazaujem i teraz... |
|
|
|
|
 |
pá červen 16, 2006 12:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Zajima, ale |
|
|
Zajímá. Víš Boďo ja jedu v nedeli na 3 mesice pryc... Uzijte si to chtel bych tam byt kluci s vami  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt červen 15, 2006 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
|
|
murex napsal: | bodyia napsal: | Přátelé, to vás společný sraz opravdu nezajímá? |
Bóďa a Péťa = 2 + Já a Péťa = 4 + murex = 5... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
čt červen 15, 2006 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
|
|
|
|
 |
čt červen 15, 2006 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Přátelé, to vás společný sraz opravdu nezajímá? |
|
|
|
|
 |
út červen 13, 2006 9:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: Re: Meeting |
|
|
bodyia napsal: | Ahoj, tak už by to chtělo něco domluvit
Nabízím víkend v Martinicích u Proseče ( http://www.mapy.cz/?query=%C4%8D%C3%A1st%20obce%20Martinice,%20Prose%C4%8D,%20okres%20Chrudim&portWidth=716&portHeight=465&zoom=5&mapType=base¢erX=135549861¢erY=134989697 ), mezi Poličkou a Litomyšlí. Zapadlý kout u lesů, kde lišky dávají dobrou noc. Ubytování v prázdninovém domě, 20 lůžek, průmyslová kuchyně, opravdu velká společenská místnost, krb. Venku hřiště na volej, tenis nebo prohánění RC modelů, ideální prostředí pro cykloturistiku.
Program nezávazný, třeba povídání, seznamování, procházky, večer muzika, táborák, výměna filmů etc.
Stravu si každý musí zajistit sám, jak jsem psal, tak vybavená kuchyně k dispozici, nejbližsí hospoda/restaurace asi 8km. Pobyt pro diskutéry GK a jejich partnery bude gratis.
Termín nechám na úvaze, nejbližší realizovatelné datum je polovina srpna neb do té doby mají objekt projatí skautíci. Tedy:
18-20/8 nebo 25-27/8 nebo 1-3/9
Těším se na vaše nápady a přípomínky. |
Já bych možná jel a třeba bych "donutil" i přítele Teda jako ale ještě nevím kdy, to budu muset prodiskutovat. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|