|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne srpen 21, 2011 8:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: |
|
|
Na věci mám seznam, většinou dost dlouhý, ten by nikoho asi nebavilo číst Počítám k nim i žrádlo pro ratlíka. V poslední době vozím jako "vychytávku" krabičku coby přenosný popelník a ubrousky a igeliťáky, protože ty se vždycky hodí.
Mezi stanařem a hotelářem může být ještě mezistupeň kempař, který nejraději vegetuje v nějaké kempové chatce. Na mě je hotel moc hogo fogo a zbytečně drahej, vlastně jsem tam spala asi tři noci v životě, a stan už taky nemusím (tam jsem strávila času o mnoho více, ale neberu moc jako kouzlo budit se každých pět minut, protože mě všechno tlačí, každou věc hledat jak blbec a jako zlatý hřeb ohřívání konzervy, uvaření čaje a umytí nádobí jako program na dvě hodiny. Byly doby, kdy jsem se stanu vyhnout nemohla, ale teď už tam fakt nechci.)
Také by mě zajímalo, co to je plyšový spermík.
Jo a opravila jsem tu brutální chybu z nadpisu. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
so srpen 20, 2011 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
No doufám, že se mi na některém z příštích srazů konečně poštěstí spatřit Martinovu dokonale hladkou pleť a oslnivě zářící vlasy, kde směr jediného pramenu není ponechán náhodě!  |
|
|
|
|
 |
so srpen 20, 2011 1:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel

|
|
|
Mobil, nabíječku, autonabíječku, nahradní akumuláor. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 19, 2011 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
xts napsal: | Jo, možná už jsme se ti skrz to smáli dřív, něco mi to říká
Jsi zhýčkanej Pražák, teda Teheránec.  |
Spíš nám, teda, nejsem jedinej
A jinak, opravdu nerad bych vozem na tábořišti přejel jakýsi stan, z něhož se budou ozývat zvuky kytary Ale hostina by byla možná znamenitá  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 19, 2011 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Jo, možná už jsme se ti skrz to smáli dřív, něco mi to říká
Jsi zhýčkanej Pražák, teda Teheránec.  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 19, 2011 6:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tak myslim, že arzenál kosmetiky se už probíral v jiném tématu.
Chtěl jsem tím především naznačit, že na různé příležitosti se hodí přecejenom jiné vybavení. Ergo k sázavě jiné, než do paříže, zjednodušeně.
Ad stanaři/hoteláři - tak jsem v extrémních případech schopnej se vyspat v autě, ale stan již NE  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 19, 2011 3:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Krom levice a pravice máme nové dělení uživatelů "stanaři" a "hoteláci" )
Až nebudu chudný student/koncipient, možná ze sebe teda taky semtam udělám i hoteláka, uvidíme
Spíš bych to viděl na šampóny, co maj hromady kosmetiky (Martin, Matyáš, ...) a rozumný lidi
Vodnice je vodní dýmka. (Další dělení bude kuřáci a neukřáci, asi si začnu dělat tabulku pro lepší "orientaci" tady ) |
|
|
|
|
 |
pá srpen 19, 2011 2:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
xts napsal: | Spacák, karimatku, někdy stan, ... |
No konečně nějakej stanař, už jsem si myslel, že všichni jsou hoteláci.
K tomu seznamu bych přidal vařič, buzolu, krém na boty, mapu, GPSku, šátek, někdy celtu nísto stanu, a takovou tu krabičku poslední záchrany s různejma drobnostma. A vynechal bych kuřácké potřeby.
Co je to vodnice?
xts napsal: | Martin > Jak vypadá tvůj arzenál kosmetiky?  |
To by mě taky zajímalo.
Máša napsal: | ty prase, ty vole, |
Hele, klídek, zas tak moc se nestalo!
matyáš napsal: | velkýho plyšovýho spermíka |
Cože to je za věc?  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 18, 2011 7:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
|
|
 |
čt srpen 18, 2011 5:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Máša uživatel
|
|
|
Ty si, ty prase, po sobě hlavně oprav ty příšerný hrubky v tom nadpisu. Bych ti, ty vole, dal za tohle z fleku kouli s vykřičníkem! Kdo to má pak po tobě číst??!  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 18, 2011 12:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Prý lze nahradit pazdeřím.
Sám tomu příliš nevěřím.
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
čt srpen 18, 2011 11:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
xts napsal: | Spacák, karimatku, někdy stan, přiměřený množství oblečení, kartáček, pastu, žiletku (strojek), deodorant nebo co to je, mejdlo, ručník, toaleťák, kapesníky, foťák, peníze, doklady, mobil, nabíječku na mobil, jídlo na cestu, papír, tužku, knížku, sluchátka, tabák, papírky, filtry, zapalovač, někdy pas, repelent, léky, flašku, ešus nebo tak něco, lžíci, kytaru, přezůvky, gel, vodnici. Podle toho kam jedu  |
Tak spacák a karimatku jsem nebalil už hodně dlouho.
K tématu - Asi nejdůležitější je oblečení, no... tam potřebuju mít výběr, protože když si vzpomenu že bych si rád vzal něco jinýho, než mam ssebou, tak je den zkaženej Pak samozřejmě kosmetika (podle cíle buď část, nebo celej arzenál), mobil vč. nabíječky, prachy, holící strojek a doklady... no a všechno ostatní se dá případně dokoupit na místě Jo a sošku orla  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 18, 2011 1:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Vedle Facebooku je to druhej největší zabiják času, když jsem línej dělat užitečný věci
Já hraju tak pět let, ale jentak po domácku sjíždim oblíbený písničky, žádný sóla neumim, leda vybrnkávat akordy. A semtam s kámošema.
(Jeden a půlkrát jsem teda hrál i veřejně na velmi "avantgardní" hudební akci, co pořádali kámoši v klubu ) |
|
|
|
|
 |
čt srpen 18, 2011 1:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
xts napsal: | Spacák, karimatku, někdy stan, přiměřený množství oblečení, kartáček, pastu, žiletku (strojek), deodorant nebo co to je, mejdlo, ručník, toaleťák, kapesníky, foťák, peníze, doklady, mobil, nabíječku na mobil, jídlo na cestu, papír, tužku, knížku, sluchátka, tabák, papírky, filtry, zapalovač, někdy pas, repelent, léky, flašku, ešus nebo tak něco, lžíci, kytaru, přezůvky, gel, vodnici. Podle toho kam jedu  |
tak spoustu věcí cos napsal já naštěstí nepotřebuju budem ubytovaný v hotelu ale táhnu sebou spoustu jiných věcí ,ty hraješ na kytaru? já dřív taky hrál a ted sem začal zas po 5 letech ale hrozně málo jen občas s kámošema |
|
|
|
|
 |
st srpen 17, 2011 10:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Spacák, karimatku, někdy stan, přiměřený množství oblečení, kartáček, pastu, žiletku (strojek), deodorant nebo co to je, mejdlo, ručník, toaleťák, kapesníky, foťák, peníze, doklady, mobil, nabíječku na mobil, jídlo na cestu, papír, tužku, knížku, sluchátka, tabák, papírky, filtry, zapalovač, někdy pas, repelent, léky, flašku, ešus nebo tak něco, lžíci, kytaru, přezůvky, gel, vodnici. Podle toho kam jedu  |
|
|
|
|
 |
st srpen 17, 2011 10:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: Co si berete vše sebou když jedete někam pryč na víc dní? |
|
|
Jako balím si dnes kufry a podařilo se mi si rozbít svůj nejlepší kufr,byl už plný a já do něj ještě rval nafukovací lehátko,troje boty,velkýho plyšovýho spermíka a fén a žehličku a ten zip praskl no,jenže mě se zdáli všechny ty věci důležitý proto jsem je tam rval,co si berete obvykle vy když jedete na dovolenou? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|