|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út srpen 09, 2011 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: |
? Promiň, ale málokdo si pamatuje doby, kdy jste chodili s Nerudou na pivisko  |
Když dojdou argumenty, přejde se do osobního útoku? Jak směšné. |
|
|
|
|
 |
út srpen 09, 2011 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
COOO? |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | matyáš napsal: | Já mám Prahu rád hlavně její historickou část |
Myslíš tu namalovanou kulisu pro turisty, z níž takřka vymizel běžný život? |
? Promiň, ale málokdo si pamatuje doby, kdy jste chodili s Nerudou na pivisko  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 11:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tournel: moc se ti omlouvám ,sem si toho nevšiml |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tournel uživatel
|
|
|
matyáš napsal: | Tourtnel já bych zas nebydlel v Ostravě ,už jen kvůli tomu že tam mám babičku kterou moc nemusim |
Já neřekl, že se mi tady líbí.
A prosím, nechce se mi věřit, že je to potřetí stejný překlep, jsem Tournel [turnel], ne Tourtnel  |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tourtnel já bych zas nebydlel v Ostravě ,už jen kvůli tomu že tam mám babičku kterou moc nemusim |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Tournel napsal: | v Praze bych nebydlel ani kdyby mě platili zlatem. |
Toho se neboj, spíš bys platil zlatem Ty. |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 8:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tournel uživatel
|
|
|
Ano, já jsem sice z Ostravy, kde jsou největší kulturní památkou vysoké pece, ale v Praze bych nebydlel ani kdyby mě platili zlatem. |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 7:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Bart : myslím Karlův most a tak ale hlavně Židovské město a sou horší Já se třeba narodil a chodil na základku v Kolíně což je podle mě nic moc město. |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
matyáš napsal: | Já mám Prahu rád hlavně její historickou část |
Myslíš tu namalovanou kulisu pro turisty, z níž takřka vymizel běžný život? |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Já mám Prahu rád hlavně její historickou část |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ano, tak praha se skutečně změnila, například za posledních dvacet let, přestala padat na hlavu  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
matyáš napsal: | Bart: každý města se průběhu let mění,některé k lepšímu a některé holt bohužel k horšímu a když se ti Praha nelíbí tak proč v ní bydlíš?(nic ve zlém,jen mě to zajímá) |
Netvrdím, že je to v Praze tak nesnesitelné, abych zde nemohl žít. Ale zůstávám tady hlavně kvůli práci a z rodinných důvodů. Jinak znám nejen v cizině, ale i v Česku města, která se mi líbí mnohem víc a připadají mi pro život příjemnější.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Bart: každý města se průběhu let mění,některé k lepšímu a některé holt bohužel k horšímu a když se ti Praha nelíbí tak proč v ní bydlíš?(nic ve zlém,jen mě to zajímá) |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: |
Jinak btw - když se ti Prágl a naše zem zas tak nelíbí, tak nechtěli byste se s přítelem sbalit a odjet na jednosměrnou dovču do dolce italia, jako bartošová?  |
Děkuji ti za tvou péči, ale soukromí bych si s dovolením zařídil podle vlastního uvážení a bez tvých laskavých rad. O naší zemi jsem neřekl slova, řeč byla pouze o Praze, respektive o tom, v co se v průběhu posledních deseti dvaceti let změnila. |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Tournel napsal: | Pokud jde o dýchání, my Ostravané máme v tom případě jedno, kam vyrazíme, všude je to lepší. V Itálii (Benátky, Verona, Padova) jsem byl letos taky, na 4 dny na poznávací zájezd a opravdu nelze hovořit o hnilobné vodě, dokonce ani po pověstných holubech ani památky  |
Jo jo, dolce Italia!
S tím dýcháním jsem to nemyslel doslova. Prostě pravidelně potřebuju vypadnout někam do světa, za poznáním, za kulturou, za památkami, za mořem... Hlavně pryč z naší pražské potěmkinovské vesnice. |
Nemohu za to, že někdo nemá nos
Jinak btw - když se ti Prágl a naše zem zas tak nelíbí, tak nechtěli byste se s přítelem sbalit a odjet na jednosměrnou dovču do dolce italia, jako bartošová?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 1:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
Tak já rád taky cestuji ale radši mám rád přírodní oblasti jako je Canada,Texas,Tatry nebo Nový Zeland nebo pak rád jezdím do Berlína nebo Londýna páč se tam dobře nakupuje. |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 1:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tournel uživatel
|
|
|
Bart napsal: | Tournel napsal: | Pokud jde o dýchání, my Ostravané máme v tom případě jedno, kam vyrazíme, všude je to lepší. V Itálii (Benátky, Verona, Padova) jsem byl letos taky, na 4 dny na poznávací zájezd a opravdu nelze hovořit o hnilobné vodě, dokonce ani po pověstných holubech ani památky  |
Jo jo, dolce Italia!
S tím dýcháním jsem to nemyslel doslova. Prostě pravidelně potřebuju vypadnout někam do světa, za poznáním, za kulturou, za památkami, za mořem... Hlavně pryč z naší pražské potěmkinovské vesnice. |
Máme to stejně, já taky nevydržím moc dlouho doma. Většinou takhle někam vyrážím se sborem nebo se školou za poloviční cenu.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
|
|
xts napsal: | A proč ne? Určitě to bude fajn si vyrazit takhle..
Já měl jet taky do Itálie, ale řešim tohle léto tisíc a jednu věc, tak jsem to zrušil. |
Já už tam ale dvakrát byl jednou ze školou- ztratil sem foták a mobil, a jednou s mámou což byl voprus jako každá dovolená s ní , radši bych někam do hor ale už sme byly v červenci v Tatrách takže mám smůlu no jo a ještě k tomu mám jako vždy hrůzu z letadla.
Naposledy upravil matyáš dne po srpen 08, 2011 1:41 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 1:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Tournel napsal: | Pokud jde o dýchání, my Ostravané máme v tom případě jedno, kam vyrazíme, všude je to lepší. V Itálii (Benátky, Verona, Padova) jsem byl letos taky, na 4 dny na poznávací zájezd a opravdu nelze hovořit o hnilobné vodě, dokonce ani po pověstných holubech ani památky  |
Jo jo, dolce Italia!
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 1:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tournel uživatel
|
|
|
Pokud jde o dýchání, my Ostravané máme v tom případě jedno, kam vyrazíme, všude je to lepší.
V Itálii (Benátky, Verona, Padova) jsem byl letos taky, na 4 dny na poznávací zájezd a opravdu nelze hovořit o hnilobné vodě, dokonce ani po pověstných holubech ani památky
Matyáš: Určitě do Říma jeď, dokud máš příležitost, stojí to za to.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 9:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: | No, tak pokud ti Řím připadá voňavější, a hnilobná voda v Benátkách také, tak to s tim dejchánim zas nebudeš mít tak složité.  |
Podle Tvých slov usuzuji, že jsi ani jednoho z těch měst dosud nenavštívil.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 9:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: | Já už měl mít asi tři, z různých důvdů nevyšla ani jedna, a opustit Prahu na déle jak tři dny se rýsuje jako čím dál tím nepravděpodobnější.  |
Neopustit v létě, (a nejen v létě) Prahu aspoň na několik týdnů, tak se udusím. |
No, tak pokud ti Řím připadá voňavější, a hnilobná voda v Benátkách také, tak to s tim dejchánim zas nebudeš mít tak složité.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 9:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: | Já už měl mít asi tři, z různých důvdů nevyšla ani jedna, a opustit Prahu na déle jak tři dny se rýsuje jako čím dál tím nepravděpodobnější.  |
Neopustit v létě, (a nejen v létě) Prahu aspoň na několik týdnů, tak se udusím. |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 9:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Re: Dovolená |
|
|
matyáš napsal: | Chystáte se někam na dovolenou ? já mám 20 letět s mojim do Říma ,ale vůbec se mi tam nechce  |
Nechce se Ti do Říma? Neznám úžasnější město, snad s výjimkou Benátek. Neváhej, a leť! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 9:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já už měl mít asi tři, z různých důvdů nevyšla ani jedna, a opustit Prahu na déle jak tři dny se rýsuje jako čím dál tím nepravděpodobnější.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 2:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
A proč ne? Určitě to bude fajn si vyrazit takhle..
Já měl jet taky do Itálie, ale řešim tohle léto tisíc a jednu věc, tak jsem to zrušil. |
|
|
|
|
 |
po srpen 08, 2011 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: Dovolená |
|
|
Chystáte se někam na dovolenou ? já mám 20 letět s mojim do Říma ,ale vůbec se mi tam nechce  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|