|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Chtěli byste změnit svou orientaci? |
ano |
|
13% |
[ 17 ] |
ne |
|
74% |
[ 94 ] |
nevím |
|
12% |
[ 16 ] |
|
Celkem hlasů : 127 |
 |
ne červen 18, 2006 12:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
Předmět: |
|
|
Neměnil bych ani náhodou.
Já vím, hezky se mě to říká když mám dneska i to štěstí v podobě dětí, a že to štěstí je to vím zcela jistě. Takže jak to asi říct:
Kdybych měl na výběr před 30ti roky, tak bych byl raději HT protože jinak prožít štěstí po kterém člověk toužil nebylo prakticky proveditelné. Prožil jsem štěstí z dětí ale jinak mě moje orientace přinesla na dlouhá léta pouze trápení a deprese. Kdyby mě bylo dvacet v dnešní době, tak bych neměnil za nic na světě. A neměnil bych ani nyní kdy je mě o třicet víc, naopak jsem šťastný že jsem jaký jsem. Má to mnoho důvodů, které ale raději nebudu dál rozepisovat...  _________________ **** Petr ****
Naposledy upravil Petr_K dne ne červen 18, 2006 4:31 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 12:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
V žádném případě bych neměnil. Jsem spokojený a vyrovnaný  |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Vida, vida. Náš administrátor falšuje výsledky ankety! Fuj, že se, Bóďo, nestydíš! |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Re: Hihi |
|
|
Ovšem opět musím dodat.
Naposledy upravil valbo dne ne srpen 13, 2017 12:25 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Hihi |
|
|
bodyia napsal: | Adam napsal: | Která krysa proradná hlasovala "ano"? Asi nějakej heterák, jinak teda fakt nevim. |
Ta krysa jsem byl já, nějak automaticky jsem očekával, že první odpověď bude ta správná- Omlouvám se a kaju se a pokusím se nabourat databázi, abych nás nehodného znamení zbavil.  |
Tebe jsem vazne netipoval  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Adam napsal: | Která krysa proradná hlasovala "ano"? Asi nějakej heterák, jinak teda fakt nevim. |
Ta krysa jsem byl já, nějak automaticky jsem očekával, že první odpověď bude ta správná- Omlouvám se a kaju se a pokusím se nabourat databázi, abych nás nehodného znamení zbavil.
Done 
Naposledy upravil bodyia dne so červen 17, 2006 9:25 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 9:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: :-) |
|
|
Libor napsal: | Adam napsal: | Která krysa proradná hlasovala "ano"? Asi nějakej heterák, jinak teda fakt nevim. | Mám tu jeden tajný tip kdo hlasoval, ze ano.. nebo 2 tipy Ja to nebyl Jsem spokojeny gay |
Já to nebyl  |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: :-) |
|
|
Adam napsal: | Která krysa proradná hlasovala "ano"? Asi nějakej heterák, jinak teda fakt nevim. | Mám tu jeden tajný tip kdo hlasoval, ze ano.. nebo 2 tipy Ja to nebyl Jsem spokojeny gay _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Jo ? |
|
|
Jo jo.
Naposledy upravil valbo dne ne srpen 13, 2017 12:26 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 8:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Která krysa proradná hlasovala "ano"? Asi nějakej heterák, jinak teda fakt nevim. |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 8:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
jasně že ne  |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nechtěl. A necítím, že by mi to á priori cokoliv bralo. Naopak vidím jako dar, že jsem schopen jako muž ocenit muže i, řekněme, po jiných stránkách, než kdybych byl hetero. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Ne, neměnil bych ani za nic. Líbí se mi, že jsem gay, mám rád kluky, jsem s tím spokojený a srovnaný a jsem na to hrdý. A teď mě ukamenujte. |
 |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Ne, neměnil bych ani za nic. Líbí se mi, že jsem gay, mám rád kluky, jsem s tím spokojený a srovnaný a jsem na to hrdý. A teď mě ukamenujte. |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Nemusi to vest ke konzumnimu zivotu |
|
|
murex napsal: | No neviem... celý svoj život mám vybudovaný na nejakých základoch a moja orientácia je ich súčasťou... To ako keby som si podkopal základy...
Každopádne, keby táto možnosť bol v období C/O, tak by som to určite bral... Toľko vecí by bolo jednodušších... A predsa len predstava, že po mne na tomto svete nikto nezostane (akože deti ) je dosť smutná... Človeka to potom tak nepriamo núti žiť veľmi konzumentným spôsobom... |
Nenuti, kdyz si najdes zivotni styl, kterym nekomu neco das. Tak po Tobe neco zustane. Jsem spokojeny, ze mam sve povolani. A tim, z ejsem gay tak mohu to co bych dal svym detem dat lidem s mentalnim postizenim.. a oni to potrebuji..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Chtěli byste změnit svou orientaci? |
|
|
the.cracker napsal: | Kdyby to teoreticky slo, zmenili byste svou orientaci? Jestli ano, tak proc?
Uprimne vam reknu, ze ja snad ani ne...  |
Ne, nemenil bych orientaci. Nebyl bych to ja. Ja jsem gay. A mam rad svuj zivot takovy jaky je. Dostal jsme mnoho daru a jine zase nedostal.. Ikdyz obcas chci jine nez ty co mam..Ale to asi kazdy obcas. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
No neviem... celý svoj život mám vybudovaný na nejakých základoch a moja orientácia je ich súčasťou... To ako keby som si podkopal základy...
Každopádne, keby táto možnosť bol v období C/O, tak by som to určite bral... Toľko vecí by bolo jednodušších... A predsa len predstava, že po mne na tomto svete nikto nezostane (akože deti ) je dosť smutná... Človeka to potom tak nepriamo núti žiť veľmi konzumentným spôsobom... |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
Předmět: Chtěli byste změnit svou orientaci? |
|
|
Kdyby to teoreticky slo, zmenili byste svou orientaci? Jestli ano, tak proc?
Uprimne vam reknu, ze ja snad ani ne...  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|