|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so září 09, 2006 10:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
Manželůky jsou dobré, odpočívej v pokoji, výborné, jen si vzpomenout, že to je. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 9:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Co je na tom zvláštního? Je tam taková ironie prvoplánově čitelná pro široké masy. Líbí se mi i zpracování. Rozhodně lepší než třeba Rodinná pouta a vlastně všechny české škváry.
Ale daleko radši mám Odpočívej v pokoji. |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 12:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nooooooooooooooooooooooooooooo
To je fajn.
Ale jak... Výstižné......................?
Mě osobně právě přišlo zvláštní, že komeční seriál zobrazuje to, že každý, at se tváří sebelíp (sebe-"perfektněji"- žena, děti, pes), má "jisté" trable... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá září 08, 2006 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jo, viděl - víceméně náhodou - a připadalo mi to docela výstižný. |
|
|
|
|
 |
pá září 08, 2006 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
EEE. Viděl jste někdo Zoufalý manželky? A jestli jo, jak se vám to líbilo? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červenec 11, 2006 3:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:00 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út červenec 11, 2006 9:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:00 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po červenec 10, 2006 8:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
da.jo napsal: | Silent Hill...  |
jo, Jo a JO!!!! Před Silent Hill jsem sirény každou první středu ve 12:00 považoval za "vopruz", teď to nabírá naprosto jiný význam )
PS: takový šikovný nemocniční lehátko, jako měla ona slečna by se občas hodilo  |
|
|
|
|
 |
po červenec 10, 2006 12:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:01 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt červen 29, 2006 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adarhaz uživatel+

|
|
|
Eruannele napsal: | Tak zorvna Alexander patří mezi nejlepší filmy, co jsem viděla. Ale je to individuální názor, já jsem ujetá na historii.
Tři do páru, hmm, nenapadlo by mě, že je to o homosexualitě. Včera jsem viděla trailer na nově zakoupeném DVD a IMHO tam nebyly ani náznaky. |
Ehm... Dva kluci v pubertě spolu spí (resp. si je "honí"), pak se nějakej čas nevidí, pak žijou oni dva a jejich kámoška, mají dítě atd... Víc rozvedený to bylo v knížce. _________________ vampiria |
|
|
|
|
 |
po červen 26, 2006 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: Happy endings |
|
|
Moc hezkej film. Sledovali jsme včera, ani jsem netušil, že se tam paralelně budou odehrávat v podstatě tři gay příběhy (tedy krom jiných). Žádná slaďárna ani drama, story ze života. Mám moc rád filmy, který ukazujou, jak maličkosti a sled událostí dokáží zcela změnit cestu, na kterou se člověk vydá. Doporučuji. |
|
|
|
|
 |
po červen 19, 2006 10:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:09 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 12:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: Re: Homo tema v novém supr českém filmu od Michala V. |
|
|
valbo napsal: | Akorát nevím, jak se ten film jmenoval,
ale co, na tom nesejde. |
Účastníci zájezdu... _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
so červen 17, 2006 1:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Homo tema v novém supr českém filmu od Michala V. |
|
|
Musím se podělit, právě sem došel z kina, kam sem byl holkama unesen, kupodivu
a byl to český film od Viwegha, Cesta k moři s Polívkovou, Holubovou,Fialovou, Štěpánkovou. atd.
A bylo to super , super, super a zase super.
Není to špatný takový únos. Řehtal sem se ceý film.
Byly tam dobré myšlenky. Akorát nevím, jak se ten film jmenoval,
ale co, na tom nesejde. |
|
|
|
|
 |
pá červen 16, 2006 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: eksman |
|
|
Magneto by jistě měl co říct k obojímu. (nebo herec co ho hraje)  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 16, 2006 8:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: PAst |
|
|
Past (1996) je prvotina bratří Wachovski, následně se proslavivší v Matrixu, lesbická akční show, rychlé stríhy zajímavá výprava a ani náznak deprese. Pozitivní biják, občas bizardní, občas maličko drsnější, ale moc zajímavej, pro mě veliký překvapení. |
|
|
|
|
 |
pá červen 16, 2006 8:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
da.jo napsal: | V jako Vendeta a určitě třetí [eksmeni] - jak to řvali nějací japončíci u pokladny - hlavní myšlenka: Angel a Rogue mají stejné právo usilovat o své štěstí! Make your choice! (jinak ve filmu je ukryto mnohem více: spor dvou mutanstkých klanů Magneto v. Xavier, tajemná role Jean/Animy/Phoenix (jezero = nevědomí), jeden z mutantů figuruje jako "lék" a představitel dalšího archetypu, člověk by řekl, že už to nemůže být náhoda - There are no coincidences, Delia... only the illusion of coincidence)
už vážně mizím. Rád jsem vás zas "viděl".... (vážně). |
Jednička a dvojka jsou taky výborný; režíroval je homosexuální režisér, občas jsem četl nějaká přirovnání mezi coming-outem a přiznání se k tomu být mutant. Na trojku se těším. Ale z kin mám fóbii, divx z netu si coby audio/video labužník neužiju, musím počkat na DVD. |
|
|
|
|
 |
pá červen 16, 2006 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
da.jo guru+
|
|
|
Naposledy upravil da.jo dne so červenec 12, 2008 2:09 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so červen 10, 2006 11:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maryy uživatel

|
|
|
K té sametové extázi, na torrentech jsem ji nenašel, ale mají ji na dvdedice.cz, hraje tam taky Christian Bale, znám ho hlavně z Equilibria (akční sci-fi), krásnej chlap  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 16, 2005 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Chris003 uživatel
|
|
|
le fate ignoranti - ...alebo tak nejak sa to volalo, ale to bol vyborny film. ten si vzdy rad znovu pozriem...
almost normal - ...tento film ma rozosmial tym, aky bol "rozkosne" naivny. 40 rocny gay mal havariu a ked sa prebral zistil, ze ma zase 18 (aspon myslim) a cela minulost je ina. ako bezne su tu vztahy G/L a hetero su v 4% mensine...
...vlastne sa hlavnemu hrdinovi splnil sen, konecne bol "normalny" ...ale tak nejak sa zalubil do dievcata a zase bol za toho "divneho"
...nakoniec sa prebral po havarke a vsetko bolo zase "normalne" ...mal 40 a bol ten "nenormalny" gay...
...teraz som si spomenul len na tieto dva filmy...  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 13, 2005 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: Filmy |
|
|
Filmy s g/l/t tématinou nejsou jen pro úzkou cílovou skupinu diváků - vemte si Pedra Almodóvara a jeho "Špatná výchova", "Vše o mé matce" - to jsou filmy, které v mnohém překonají běžnou filmovou produkci a jejich tržby rozhodně neukazují na nějakou cílovou skupinu.
Je spíš takovým módním trendem v poslední době mít jednu z postav ve filmu gaye - ukázal to Fellini, Bergman, Kubrick a jiní, samozřejmě nesmím zapomenout na komedie, kde jde jen o prvoplánové postavy.
Trošku mi vadí pojetí gayklubu ve filmu "Zvrácený", pokud ten film někdo viděl, rád bych na něj znal jeho názor. |
|
|
|
|
 |
út říjen 25, 2005 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Proč to v českých není? |
|
|
Filmy s "gay tématikou" jsou zaměřeny (evidentně) na dost malou cílovou skupinu - jaký heterosexuál se /v dnešní době/ skutečně ztotožní s homosexuálním hrdinou filmu? Proto filmoví homosexuálové většinou buď špatně zkončí, nebo hrají vedlejší a mnohdy směšnou úlohu, nebo obojí.
Teď si vzpomínám na jediný český film - Smrt pedofila. Název je trochu zavádějící, ale film se zajímavě staví k problematice homosexuálů a homosexuality v české společnosti. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá říjen 14, 2005 3:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Proč to v českých neni? |
|
|
A co třeba české filmy? Teď mě napadlo, že si vybavuju jedinný, kde se tohle téma objevuje a to sice Nuda v Brně. Znáte nějaké další? Proč myslíte, že je toho tak málo? |
|
|
|
|
 |
čt říjen 06, 2005 6:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Eruannele Anonymní
|
|
|
Tak zorvna Alexander patří mezi nejlepší filmy, co jsem viděla. Ale je to individuální názor, já jsem ujetá na historii.
Tři do páru, hmm, nenapadlo by mě, že je to o homosexualitě. Včera jsem viděla trailer na nově zakoupeném DVD a IMHO tam nebyly ani náznaky. |
|
|
|
|
 |
po říjen 03, 2005 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Drag Anonymní
|
|
|
No zrovna Alexander byl trochu slabší, vadila mi tam ta všudypřítomná rozervanost v obličeni hlavního hrdiny (shodou okolností hrál i ve výše zmeňovaném filmu 3 do páru).
Ale úplně nejhroznější gay film je Svatba naruby a to zvlášť v českým dabingu. Obzvláště přiznávání hlavního hrdiny "Já jsme teplý, já jsem teplý"... při tom jde mráz po zádech a člověk se stydí za to, že je je gay. Tohle bych rodičům teda vážně nepustil. |
|
|
|
|
 |
po říjen 03, 2005 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Eruannele Anonymní
|
|
|
Sametovou extázi taky moc doporučuju, viděla jsem ji snad už dvacekrát a pořád nemám dost Jonathan Rhys Meyers a Ewan McGregor jsou ve svých rolích báječní, naprosto snoví, ta atmosféra 70. let je velice zajímavá, ve filmu je navíc několik moc pěkných m/m scén. Shánějte
Jinak je těch filmů hodně, namátkou třeba Špatná výchova (P. Almodóvar), Oscar Wilde, Gohatto, Úplné zatmění, Alexander... [/b] |
|
|
|
|
 |
pá září 30, 2005 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
narg uživatel
Založen: 27.9.2005 Příspěvky: 20 Bydliště: Praha - Jižní město
|
Předmět: Film |
|
|
Sháním jméno jednoho filmu který jsem kdysi viděl na ČT2. Bylo to o dvou dívkách které se do sebe zamilovaly a utekly z domova (rodiče s tím nesouhlasili) do nějakého hotelu. Končí to docela smutně, protože je rodiče našli . Kdyby se někomu náhodou vybavilo jméno, tak bych byl docela vděčný....  |
|
|
|
|
 |
pá září 30, 2005 11:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš Anonymní
|
Předmět: Re: Neco romantickeho |
|
|
Libor napsal: | Někdy se stává, že film, který má prvoplánovitě ukázat nějakou myšlenku. Třeba právě hlubokou lásku a vztah kluků tak mívá potíž s dokončením. I tak je to celkem zajímavý film. Kdysi jsem chtěl jít na Febiofestu na mexický film s dlouhatánským názvem, něco ve smyslu Modré světlo mezi šedivími mraky, lásko stále zůstaneš láskou. Neznám přesný název tohoto filmu. Je vMexický a ve španělstine. NEznáte neco romantickeho, pro romantickou gay dusicku:-)?? |
Jestli chceš něco romantickýho, fantazijního, ale ne sladkýho, tak si sežeň animovanou japonskou Cestu do fantazie. Není to gay, ale je to sqělý. |
|
|
|
|
 |
pá září 30, 2005 11:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš Anonymní
|
Předmět: Sametová Extáze |
|
|
Sametová Extáze vyšla asi před rokem jako příloha Sterea, zajímavý film z volné doby 70' let, spousta bisexuálních a homosexuálních scén, hlavní představitel je navím moc hezkej. Dobrá alternativa ke comingoutovejm slaďákům, místy docela drsný, ale všudeprostupující volnost výborná. |
|
|
|
|
 |
pá září 30, 2005 11:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Neco romantickeho |
|
|
Někdy se stává, že film, který má prvoplánovitě ukázat nějakou myšlenku. Třeba právě hlubokou lásku a vztah kluků tak mívá potíž s dokončením. I tak je to celkem zajímavý film. Kdysi jsem chtěl jít na Febiofestu na mexický film s dlouhatánským názvem, něco ve smyslu Modré světlo mezi šedivími mraky, lásko stále zůstaneš láskou. Neznám přesný název tohoto filmu. Je vMexický a ve španělstine. NEznáte neco romantickeho, pro romantickou gay dusicku:-)?? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|