|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 18, 2011 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: A dost |
|
|
Protože zdejší argumentace opět přerostla v nevraživé napadání a útoky, vlákno Vám zamykám. Beztak je hanebně dlouhé, plné útoků z minulosti a dávno neaktuálních narážek, takže není tak od věci ho pojmout jako pouze archivní.
Dle potřeby si založte nové se stejným či podobným názvem. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 5:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: |
|
|
Pokud si myslíš, že Nečasova vláda škodí jenom stařečkům tak jsi fakt dost mimo (i když je pravda, že jim škodí nejvíc, protože sráči vždycky útočí na slabé, kteří se nemůžou bránit).
Přemlouvali jste dědka a bábu; ti teď můžou radostně prosakovat za trh bez přívlastků. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Tvůj problém je, že před zdejší omladinou musíš vypadat za každou cenu líbivě a rozšafně. |
A tvůj, že musíš před každým vypadat jako trpící stařeček  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Tvůj problém je, že před zdejší omladinou musíš vypadat za každou cenu líbivě a rozšafně. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tvůj problém je , že postradas jakoukoli špetku humoru a nadhledu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 3:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
brigt: Víš, Martina je mi trochu líto, protože si někdy říkám, že za to nemůže, ale ty jsi zlej člověk tak nějak z vlastního rozhodnutí a líto mi tě není. Dozvídám se ze SZ, že soukromě bys s kritikou vlády v lecčem souhlasil, ale ve veřejné diskusi si prý potřebuješ zachovat imidž. Tomu říkám pokrytectví jak Brno. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 3:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: |
O stálém zdražování léků, které nezbytně potřebuju |
Je pravdou, že spoluúčast u psychofarmak byla zvýšena. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 3:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Martin napsal: | Bohové, škoda, že tu chybí smajlík ROFL  |
Umíš tak hezky argumentovat, že... LMAO _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 3:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bohové, škoda, že tu chybí smajlík ROFL  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 2:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Martin napsal: |
Jo a btw - sedí to od člověka, co se bojí odvozu do koncentráku Krečmerem  |
Nebojím se odvozu do koncentráku Kretschmerem: zase lžeš.
Pokud ovšem někoho nechává chladným, že člověk, který veřejně a dlouhodobě vyzývá k justičním vraždám gayů, nejen že není stále obviněn podle § 356 (podněcování k nenávisti vůči skupině osob), ale navíc kandiduje do parlamentu za Svobodné a má své kumpány a zastánce mezi vysokými úředníky MŠMT (Bátora) a komentátory vlivných deníků (Martin Weiss v LN), s vazbami na premiérova poradce a hradního vicekancléře, tak je takový člověk k politování.
O stálém zdražování léků, které nezbytně potřebuju, se zrovna před tebou nebudu rozepisovat, protože z tvého postižení "miluji tuto vládu, nejvíce pak za její prasárny," tě stejně nevyléčí nikdo a nic.
A už nelži, např. o tom, že tvrdím, že kdo se mnou nesouhlasí, je skalní komunista. Přirovnal jsem ke skalním komunistům ty, kteří po tom všem, co napáchala, ještě věří Nečasově vládě, což je dost rozdíl. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 2:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: |
nicméně hlavně pár osob tady, které jsou velmi humánní a humanistické, že by všechny jiné názory zakázaly.  |
Když jsi v koncích, začneš zběsile kopat kolem sebe? Plácáš páté přes deváté, a když nevíš, kudy kam, začneš se navážet do svých spoludiskutérů? Tebe chce pár osob z GK zakazovat??? Promiň, ale to smrdí paranoiou.  |
Kde že jsem mluvil o sobě? Tedy krom reakce na tvůj titul "Mistr demagogů"?
A s čím jsem v koncích nevím, leda s cigaretou. Zatím jsem totiž jedinou kloudnou odpověď na otázku, kde že se Nickovi stal útlak neobdržel
Jo a btw - sedí to od člověka, co se bojí odvozu do koncentráku Krečmerem  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
nicméně hlavně pár osob tady, které jsou velmi humánní a humanistické, že by všechny jiné názory zakázaly.  |
Když jsi v koncích, začneš zběsile kopat kolem sebe? Plácáš páté přes deváté, a když nevíš, kudy kam, začneš se navážet do svých spoludiskutérů? Tebe chce pár osob z GK zakazovat??? Promiň, ale to smrdí paranoiou.  |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Tak především na tomhle hřišti Martinovi a spol. opravdu nehrozí, že by mu zdejší rozhodčí, který se dívá stranou, když faulují domácí, "zakazoval" psát i ty největší nehoráznosti.
Když cenzor a kádrovák medituje o tom, že by se mohl stát obětí cenzury a kádrování, tak je to fakt groteska.  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Dobře, takže ty jinými slovy říkáš, že skalní komunisté dovolovali svobodu psaného projevu?  |
Mistr demagogie dnes zjevně nemá svůj den. Cituji:
"Ale díky za povolení si psát co chci, jsem rád, že je mi to umožněno, zakázali by mi to jenom asi skalní, věřící komunisti, nebo česká levice."
Z uvedeného výroku jasně vyplývá, že nemluvíš o minulosti, nýbrž o současnosti. A že nemáš na mysli jen skalní koministy, ale celou českou levici. |
Tak díky za udělení titulu Mistra demagogie, už těch metálů mam od zdejších "humanistů" takovou řadu, že můj pohřební průvod bude delší, než ten Brežněvův.
A ano, mluvil jsem o současnosti, a zároveň jsem se věnoval bizarní Nickově konstrukci o "skalních komunistech=kdokoliv, kdo s ním nesouhlasí"
A ano, mám na mysli celou současnou "intelektuální" (puke smajlík), levici, nicméně hlavně pár osob tady, které jsou velmi humánní a humanistické, že by všechny jiné názory zakázaly.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 12:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Dobře, takže ty jinými slovy říkáš, že skalní komunisté dovolovali svobodu psaného projevu?  |
Mistr demagogie dnes zjevně nemá svůj den. Cituji:
"Ale díky za povolení si psát co chci, jsem rád, že je mi to umožněno, zakázali by mi to jenom asi skalní, věřící komunisti, nebo česká levice."
Z uvedeného výroku jasně vyplývá, že nemluvíš o minulosti, nýbrž o současnosti. A že nemáš na mysli jen skalní koministy, ale celou českou levici. |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 12:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Né, to jsem pochopil od dvou zdejších seniorů. Jak je vidět stáří má stále co učit.  |
Takhle hloupě se chceš vylhat z nesmyslu, který jsi před chvílí plácl?  |
Dobře, takže ty jinými slovy říkáš, že skalní komunisté dovolovali svobodu psaného projevu?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 12:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Né, to jsem pochopil od dvou zdejších seniorů. Jak je vidět stáří má stále co učit.  |
Takhle hloupě se chceš vylhat z nesmyslu, který jsi před chvílí plácl?  |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 12:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: | zakázali by mi to jenom asi skalní, věřící komunisti, nebo česká levice. |
To tě učí na doškolovacích kurzech budovatelů kapitalismu?  |
Né, to jsem pochopil od dvou zdejších seniorů. Jak je vidět stáří má stále co učit.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 12:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: | zakázali by mi to jenom asi skalní, věřící komunisti, nebo česká levice. |
To tě učí na doškolovacích kurzech budovatelů kapitalismu?  |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 11:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Martin napsal: |
Tak ta vyjádření jsou všechna na žalobu, tak si dej pozor, aby tě neodvezl Krečmer.
|
Prof. Koukolík tvrdí, že jedinou obranou před deprivanty je útěk. Dobrá rada. Piš si, co chceš. |
No, tak je to doktor, a né profesor. Tohle myslím říkal v pořadu Jádro. A to navíc mluvil o psychopatech a né deprivantech. No já od něj mam i pár knížek.
Ale díky za povolení si psát co chci, jsem rád, že je mi to umožněno, zakázali by mi to jenom asi skalní, věřící komunisti, nebo česká levice.
Nechtěl by ses dát dohromady s jedním, co taky vždycky věřil na průzkumy veřejného mínění?
Bart: Jo, má. I Konstantin se dal před smrtí pokřtít, a je z něj světec.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 11:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Bart: Znám několik lidí, kteří se chytají za hlavu, co že to podpořili. Je to vidět i z průzkumů, podle kterých by rok po volbách měla levice ústavní většinu. Samozřejmě se to netýká ideologických zaslepenců - ti připomínají skalní komunisty na konci roku 1989, kterým pořád nic nedocházelo a šturmovali k poslednímu Hurá (Hana Návratová, Miroslava Kunštátová, gen. Václavík).
V Polsku před čtyřmi lety vyhrála volby středopravicová liberální Občanská platforma a všechno nasvědčuje tomu, že s přehledem vyhraje i v řádných volbách letos na podzim. To je důkaz, že i v době krize může centropravice vládnout tak, aby obecný lid a své vlastní voliče neponižovala a neurážela. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 8:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Nick Guest napsal: |
Ti citlivější a rozumnější voliči této koalice už pomalu chápou, že udělali pěknou koninu |
Myslíš? Bylo by to pěkné. I pozdní lítost má svůj smysl. |
|
|
|
|
 |
po červenec 18, 2011 1:21 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Tak ta vyjádření jsou všechna na žalobu, tak si dej pozor, aby tě neodvezl Krečmer.
|
Prof. Koukolík tvrdí, že jedinou obranou před deprivanty je útěk. Dobrá rada. Piš si, co chceš. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
ne červenec 17, 2011 12:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Martin napsal: |
A jinak bych opět rád upozornil, že tvá příhůdka s léky se stala před zvolením této vlády. Čili jaksi upozorňovat někoho na podíl je zcela mimo. |
Ano, stala se za vlády, v níž seděl sociopatický pan Slušný, deprivant z financí i prolhaný rakouský penzista a jejíž je ta současná jen mnohem horším pokračováním. |
Nicméně, co že se ti teda konkrétně za té vlády přihodilo za újmu na tvém právu na zdravotní péčí? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 17, 2011 12:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
A jinak bych opět rád upozornil, že tvá příhůdka s léky se stala před zvolením této vlády. Čili jaksi upozorňovat někoho na podíl je zcela mimo. |
Ano, stala se za vlády, v níž seděl sociopatický pan Slušný, deprivant z financí i prolhaný rakouský penzista a jejíž je ta současná jen mnohem horším pokračováním. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
ne červenec 17, 2011 11:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Btw umíš ještě mluvit jinak než jako z komentářů z Mf Dnes? |
A ty jinak, než jako předsednictvo ČSSD?
A jinak bych opět rád upozornil, že tvá příhůdka s léky se stala před zvolením této vlády. Čili jaksi upozorňovat někoho na podíl je zcela mimo. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 17, 2011 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Děkuju za výbornou radu. Ono je to snazší než sebereflexe vlastního podílu na tomto sociálním zlu. Pošleš mi číslo úču, nebo mi ji dáváš gratis?
Btw umíš ještě mluvit jinak než jako z komentářů z Mf Dnes? _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
ne červenec 17, 2011 10:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tvého otce lituji , že má takové zdravotní problémy. Tebe však ne , že mu máš jako bezdětný syn finančně pomoci. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 17, 2011 8:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Sáčky pro stomiky nejsou léky (to je třeba aspirin), nýbrž zdravotní pomůcky. Představa, že pojišťovny vracejí všechno, co překročí 5 tisíc ročně, je velká iluze. Před dvěma lety, když jsem jednou kupoval léky asi za 600 korun, z čehož dvě třetiny (tedy asi za čtyři sta) byly léky na předpis, mi lékárnice sama od sebe spočetla, že ze zaplacené částky se mi do pětitisícového limitu započítá kolem třiceti korun, prý podle nějakých vyhlášek a prováděcích opatření. |
Jenom jsi zapomněl napsat, že ti pojišťovna uhradila to ošetření u lékaře... a kolik z těch 600? A taky to, že před těmi dvěma lety ta "konina" ještě nebyla ani zvolená. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 17, 2011 12:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Sáčky pro stomiky nejsou léky (to je třeba aspirin), nýbrž zdravotní pomůcky. Představa, že pojišťovny vracejí všechno, co překročí 5 tisíc ročně, je velká iluze. Před dvěma lety, když jsem jednou kupoval léky asi za 600 korun, z čehož dvě třetiny (tedy asi za čtyři sta) byly léky na předpis, mi lékárnice sama od sebe spočetla, že ze zaplacené částky se mi do pětitisícového limitu započítá kolem třiceti korun, prý podle nějakých vyhlášek a prováděcích opatření.
Stomii má například můj 76letý otec, který pořád pracuje, ale jednak to přestává zvládat a jednak pro něj asi od nového roku nebudou mít místo.
Ti citlivější a rozumnější voliči této koalice už pomalu chápou, že udělali pěknou koninu, ti zbývající se rochní v té spoušti, které napomohli. Tečka. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|