|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 11, 2011 7:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Nj, reklama se sama neudělá.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po červenec 11, 2011 12:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: Koukám, že ji nepřestáváš prezentovat. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne červenec 10, 2011 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ještě se bude drze smát mi do očí. za mými zády, a já to přitom myslím vážně  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 10, 2011 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
ne červenec 10, 2011 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
ne červenec 10, 2011 4:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To kupodivu ne, ale spolehlivě vím o řiti, do které má problém strčit i jenom prstík pan doktor Ale zase většinou jsem viděl zubatá ústa  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 10, 2011 3:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Jsem si oddychl, že jsem na kluky, nebo snad někdo četl o zubaté řiťi?  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 10, 2011 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Že bys pindíka strkal "běhně" do panimámy, tim se ti asi nic zásadního nestane, mě se teda nestalo.
(pokud se nebude jednat o případ "vagina dentata" )
PS: No, krom např. značný části našich fotrů a "běhen", tedy matek  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 10, 2011 2:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Ale dítě a běhnu má ve 20 málokdo.
Re: Druhak to máš pravdu, ale zas já si neublížím tím, že jí budu něco (víme co) strkat tam(víme kam). Na to se mám moc rád  |
|
|
|
|
 |
ne červenec 10, 2011 12:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To John (Radek, možná :D ): |
|
|
S nesplnitelnými sny máš pravdu, já bych třeba chtěl mít syna fotbalistu, páč se mi nějak v tomhle oboru nezadařilo
A jednak - stereotyp je spíš "běhnu" už ve 20, ne?
A druhak - rodičovství se můžeš 100% vyhnout jenom jedním způsobem. (Nápověda - byli to strážci harému)  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne červenec 10, 2011 12:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
No, mě ro přijde úplně mimo díru to téma. To můžu taky napsat, že si zlomil ruku a ukončil kvůli tomu kariéru nebo: Dostal rakovinu a chodí na chemoterapii. Obě věci jsou tragédie, ale obě mají úplně jiný rozměr.
P.s. Martin to napsal moc hezky, jen bych dodal, že rodič si plní nebo chce plnit sny, které se mu nesplní..
Jej eště, že jsem gay a nebudu špatný rodič
Jsem rád, že se vyhnu tomu stereotypu: Ve 30 dítě a nějakou běhnu.  |
|
|
|
|
 |
so červenec 09, 2011 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: podle mě skutečně porovnáváš neporovnatelné |
|
|
Na Slovensku je možná zatím realita jiná, ale v Čechách se to snad již takto nebere (homosexualita=těžká vrozená vada). Osvěta přeci jen pokračuje velmi intenzivně atd. Jiná je samozřejmě realita také podle místa (jiné je to v Praze a jiné v malé moravské vsi). Každopádně asi není úplně šťastné vůbec přemýšlet tímto způsobem - to nemyslím jako rýpnutí do tohoto příspěvku a jeho autora, ale obecně. Homosexualita není postižení, stejně jako jím není národnost nebo barva vlasů. Jinak úplně souhlasím s Martinem, napsal to velice hezky. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út červenec 05, 2011 12:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ale je. Ono princip vztahu rodičů k dítěti a okolí, že to řeknu hodně cynicky (né že by tvoje úvaha taková nebyl ), stojí hodně na tom mít se čim pochlubit jako rodič.
A prostě věta "Staráme se s manželem o postižené dítě." zní o něco líp, než "No náš kluk si teď našel přítele a hodně jim to klape".
Když to zjednodušim, tak v prvnim případě je odpověď asi "Ale zvládáte to asi výborně, určitě dělá pokroky." (míněno chudáci rodiče, já bych to asi nedala), v druhém "No, tak když se maji rádi, hlavně že vystudoval" (míněno, no to se vyznamenali)
Ale jinak dvě poznámky:
Hodně postižených dětí končí v ústavech, čímž chci říct - každí rodiče mohou dát dítě "pryč", ať už postižené, teplé, siamské nebo heterosexuální.
A druhá - myslím že i ta teorie vrozenosti homosexuality slouží v tom jako jistá berlička pro rodiče i toho gaye. Čímž se homosexualita staví na roveň vrozené vady, jako rozštěpu páteře, což je IMHO nesmyslné. Nějak je asi pro některé lidi snadnější, že když jim někdo přijde neobvyklej, tak že se tak už narodil. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červenec 05, 2011 10:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
skyper806 uživatel+
|
|
|
Tak čo hovoríte na moje úvahy? Nie je tu o čom diskutovať? |
|
|
|
|
 |
po červenec 04, 2011 12:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
skyper806 uživatel+
|
Předmět: Porovnávam neporovnateľné?? |
|
|
Tak mi napadlo - porovnajme si tragédiu a "tragédiu". To prvé je podľa mňa vtedy, keď sa narodí mentálne postihnuté dieťa. Je to ťažký údel na celý život pre všetkých, ktorých sa to týka - aj pre to dieťa. Tým druhým myslím ak sa narodí gay alebo lesba.
Čo majú spoločné:
- Rodina si mentálne postihnutie dieťaťa najskôr odmieta pripustiť (aspoň čo som ja mal možnosť spozorovať u niekoho). Aj gay si obvykle (a po jeho vonkajšom coming-oute aj jeho rodina) odmietajú pripustiť skutočnosť.
Kde môžu byť rozdiely:
1; Okolie mentálne postihnutého dieťaťa (napr. s downovým syndrómom) dieťa ľutuje a súcití s rodinou.
- Gay/lesba býva neraz zo strany okolia odsudzovaný za svoju sexuálnu orientáciu (prípadne aj jeho rodina, ak sa postaví za neho).
2; Čo som videl v telke, tak matka vážne mentálne postihnutého dieťaťa, ho má veľmi rada a je vďačná za prejav lásky k nej zo strany toho dieťaťa podaný hoci len nezrozumiteľnými zvukmi.
- Matka gaya/lesby ak nie je tolerantná môže vlastné dieťa vyhodiť z domu, odsudzovať a pod. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|