|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červen 24, 2011 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Někdo to dělá takto |
|
|
hanz1245 napsal: | ahoj mam problem moc se mi libi sex s kluky ale nikdy sem ho ještě neměl poradi mi plss někdo jak začit ?? |
Chceš potkat kluka na sex? Jsou lidé, kteří si dají inzerát ve znění, které jsi naznačil svým dotazem a napíší, že chtěji zasvětit někým citlivým a zkušeným. apak záleží na tobě zda se s někým domluvíš. Nebos elekneš a vycouváš  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st květen 26, 2010 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
hanz1245 tester
|
Předmět: |
|
|
ahoj mam problem moc se mi libi sex s kluky ale nikdy sem ho ještě neměl poradi mi plss někdo jak začit ?? |
|
|
|
|
 |
ne květen 02, 2010 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
... _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité.
Naposledy upravil valbo dne so květen 14, 2016 10:22 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st březen 31, 2010 4:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Co třeba zkusit hajzlíky na Masarykově nádraží? Je tam prej docela tolerantní hajzlbába která "už ví".  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st březen 31, 2010 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
něco mi říká, že tohle fórum příliš neoplývá lidmi, kteří by s tímhle měli bohaté zkušenosti :sD
internetové seznamování mi osobně taky připadá lepší než jít do nějakého podniku _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st březen 31, 2010 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
totomi uživatel
|
Předmět: Jak začít? |
|
|
Nemusí to být sauna, něco kde je možné se nějak seznámit a zasexovat si. Poslední dobou nemyslím na nic jiného než na sex s mužem. Potřebuji nutně aspoň jeden sex na uvolnění a pak uvidím co dál. Potřeboval bych vědět jakej podnik by k tomu byl vhodnej. Dík |
|
|
|
|
 |
po březen 29, 2010 8:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bylo by jistě zajímavé vystopovat všechny nositele jednoho konkrétního kmenu choroby, který by se pak následně mohl jmenovat podle té které sauny.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po březen 29, 2010 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Sex v sauně odlehčí sexuálnímu napětí ale zas přitíží (spíš přetíží) čekárně na venerologii.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne březen 28, 2010 1:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
zkus nějaký klub (a tím nemyslím zrovna nějaký zaměřený na anonymní sex), nebo pivnici, nebo kavárnu - pokud je v dosahu. Jinak internet. Sex v sauně či jinde asi odlehčí sexuálnímu napětí, ale jinak asi nic moc |
|
|
|
|
 |
ne březen 28, 2010 12:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
No - myslím, že začít svůj gay život sexem v klubu nebo v sauně,
není zrovna ten nejlepší začátek.  |
|
|
|
|
 |
so březen 27, 2010 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
iboys.cz  |
|
|
|
|
 |
čt březen 25, 2010 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
totomi uživatel
|
Předmět: Jak začít? |
|
|
Ahoj. Jsem 30ti letý muž a postupně jsem zjistil, že jsem na kluky. Ještě jsem to ale s žádným klukem nedělal. Jak a kde mám začít? Poradíte mi třeba nějaký klub, saunu? jaknavázat sexuální kontakt. Jsem z brněnska. Jsem typ pasív. Dík |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|