|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá duben 22, 2011 9:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Nejen českému... Bush vystačil s image a "věřím že lidé a ryby mohou žít v míru" a tak podobně. A momentálně si nevzpomínám přesně s jakými slovy kandidoval Blair, ale střízliv to taky nevymyslel  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá duben 22, 2011 9:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Václav napsal: | jednou u levicových zelených, pak zas s pravicovým pragmatikem Kalouskem... je to jaksi nečitelné. (...)
ale opravdu rád bych znal jeho skutečné vlastní smýšlení. |
Na okraj: Za 22 let od listopadu se objevil jediný pokus o vytvoření menšinové vlády s parlamentní podporou KSČM, a pravicový pragmatik u toho asistoval, což ho stálo předsednické křeslo v KDU-ČSL. Vtip českých zelených je skutečně v tom, že pod Bursíkovým vedením se vyprofilovali jako liberální pravice s "otiskem zeleného razítka" a ztratili levicový elektorát, což se teď Liška snaží nepřesvědčivě napravovat.
Co se týče občana Schwarzenberga, je dobré připomenout jeho blízkost k Havlovi, ale zároveň ten vztah nevulgarizovat. Taky mi chybí nějaké programové texty od něj, ale to je spíš problém českého voliče, kterému stačí "píár". Klausovi, ačkoli je mi na hony vzálen, se absence programových textů nedá vytknout - naopak. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
pá duben 22, 2011 9:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tak jeho působení je v naší politice poněkud neobvyklé. Turista jako Rath, nebo Pithart to není.. Spíš bych řekl, že zamíří tam, kam ho zrovna něco nebo někdo zaujme.
Ani s tím vztahem k Havlovi bych to nyní neviděl nějak přehledně. Ono mj. Havel dnes mimo ČT a "autentické umělce" už nějaké vyloženě "své" lidi moc nemá - a zaplať pámbu za to. S knížetem mi to připomíná kousek článku z okouna tušim: "temný pán Sauron poté popřel spekulace o intimním vztahu s pavoučicí Odulou. Příliš se prý nemusejí, jenom žijí poblíž sebe."
Řekněme, že kníže je prostě nestálá milenka  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá duben 22, 2011 8:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Václav napsal: | Jednou u levicových zelených |
Tak tady, ač s největším sebezapřením, se musím dědka zastat. O levicovosti českých zelených dost pochybuju. |
|
|
|
|
 |
pá duben 22, 2011 7:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Martin napsal: | Otázka, jestli umíš poslouchat česky?  |
Zábavné je, jak se poznámky ke knížecí češtině přelévají ze strany na stranu podle toho, kde se kníže právě angažuje. Mě víc, než jeho čeština, působí rozpaky ty změny angažmá. Jednou u levicových zelených, pak zas s pravicovým pragmatikem Kalouskem... je to jaksi nečitelné.
Rozumím, je to Havlův člověk, a jde sloužit tam, kam ho šéf pošle, ale opravdu rád bych znal jeho skutečné vlastní smýšlení. |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin: mne urcite prinesl cap, bo do neceho tak hnusnyho bych nikdy nevlez !!! A i kdyby, tak bych toho stejne moc nevidel, bo je tam tma, jak ... na protejsi strane. |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Co povídáš, že neznáš dělohu? Náhodou vim dobře, že si tam pár měsíců bydlel  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 10:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No velice správně, hrozí tomu, kdo má mozek, takže všechno sedí.  |
Kdyz ho (mozek) ma, tak proc ho (mozek) nepouziva ?
Bart napsal: | Já jsem od něj v životě neslyšel jedinou kloudnou českou větu. |
No vida, takze nejsem jedinej, komu ta knizovstina prijde mimonska. Jako polovicni Litevec bych mu teoreticky mohl rozumet jen na pul, ale kdyz mu nerozumi ani Cesi, tak to asi bude chyba nekde jinde.
Nick Guest napsal: | děloha |
delo-ha ?? Co to je? To neznam! To je nejaka hracka pro heteraky ?  |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mi připomíná: "Dá se pohlavní nemoc chytit i při sezení na záchodě?" "Dá, ale je to poměrně obtížné."  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
On má občan K. Sch. docela zvláštní češtinu, někdy mi tím připomíná nějakou postavu z Haška, kupříkladu feldkuráta Katze. Na svého otce ovšem jako stylista zdaleka nemá.
Honza napsal: | znam dost dobrej postup, jak vytvorit jistotu desetinasobku a v kladnych hodnotach. |
To mi připomnělo jednu anekdotu, kterou mezi svými sbírkami lékařského humoru uvádí MUDr. Svatopluk Káš.
Examinátor: "Slečno, povězte mi, který orgán v lidském těle může až desetinásobně zvětšit svůj objem. ... Slečno, já vám dám raději jinou otázku, jen vás musím upozornit, že život vás vyvede z jistých iluzí, které patrně posud chováte."
.....
děloha _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 8:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Otázka, jestli umíš poslouchat česky?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 8:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Ani jsem si nevšiml že by knížepán uměl špatně česky, |
Já jsem od něj v životě neslyšel jedinou kloudnou českou větu. |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Honza napsal: | Hloupy Honza je asi fakt hloupy, bo si do ted myslel, ze mozkova mrtvice hrozi jen tomu, kdo ma mozek.  |
No velice správně, hrozí tomu, kdo má mozek, takže všechno sedí.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | akorát s tou artikulací je to o něco horší, ale to u lidí po několika mrtvicích bývá. |
Hloupy Honza je asi fakt hloupy, bo si do ted myslel, ze mozkova mrtvice hrozi jen tomu, kdo ma mozek.  |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Honza napsal: | btw: omluvte prosim chybejici diakritiku, prave jsme ve vlaku do Budejek a moje MDA umi cesky podobne, jako kniza Schvarcmberk. |
Ani jsem si nevšiml že by knížepán uměl špatně česky, akorát s tou artikulací je to o něco horší, ale to u lidí po několika mrtvicích bývá. Rozhodně umí česky lépe než drtivá většina českých Hloupých Honzů německy.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 9:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
minus dva cm je prechodnej kratkodobej stav, znam dost dobrej postup, jak vytvorit jistotu desetinasobku a v kladnych hodnotach. Muzu ti poradit, jak se to dela.
btw: omluvte prosim chybejici diakritiku, prave jsme ve vlaku do Budejek a moje MDA umi cesky podobne, jako kniza Schvarcmberk. |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 8:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Honza napsal: | Bart: minus dva centimetry. |
Taky se děsně těším, ale minus dva cm si nemůžu dovolit. To si ještě chvilku počkám. |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 8:44 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Bart: minus dva centimetry.
(rano nic moc, tak namocit a rychle ven, ale odpoledne to uz slo, uz jsem se desne tesil, takze teplota nevadila) |
|
|
|
|
 |
čt duben 21, 2011 7:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Honza napsal: | POČASÍ - paráda, konečně jsme si pořádně užili horáče a už jsme se i byli koupat na přehradě.  |
Koupat? Není to brzy? Kolik měla voda stupňů? |
|
|
|
|
 |
st duben 20, 2011 10:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
POČASÍ - paráda, konečně jsme si pořádně užili horáče a už jsme se i byli koupat na přehradě.  |
|
|
|
|
 |
út duben 19, 2011 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
út duben 19, 2011 2:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Slug uživatel
|
Předmět: Re: Malí muzikanti |
|
|
Chudáci malí. Sám na kytaru hraji a vím jaká muka to první tři týdny byla než se udělaly mozoly. A když vidím ty malé ručičky ...
A mě teda pobavilo tohle http://www.youtube.com/watch?v=8NCL_diZRVI honeypuff  |
|
|
|
|
 |
po duben 18, 2011 12:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Obludná rodina |
|
|
http://www.novinky.cz/koktejl/228535-dieta-nam-nepomuze-tvrdi-obezni-rodina-jejiz-lecba-uz-stala-33-milionu.html
No né že by mě přímo udělala radost hospodářsky významná rodina, co vysává rozpočet a místo diety dál nezřízeně žere protože "je to genetické".
Nicméně radost mi udělalo toto:
citace: | Britská vláda volá po novém zákonu, který by řešil placení léčby v podobných případech. Léčení obezity totiž vyjde pojišťovny ročně na miliardy liber. |
Doufám, že se to placení obézních rychle rozšří. Ostatně navrhoval sem to už ve své maturitní práci  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne březen 13, 2011 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Investigativně:) |
|
|
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 09, 2011 3:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
út březen 08, 2011 8:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
|
|
 |
so únor 26, 2011 11:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: US |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | ...nejprve však vědci museli z mrtvých těl xxxxxx vyjmout mozky a velmi pečlivě vyčistit mozkovnu, aby nezbyly ani zbytky tkáně. Inu, moc práce s tím neměli...kde nic není, ani smrt nebere. |
Si to pleteš s filmem Univerzální politik |
|
|
|
|
 |
so únor 26, 2011 12:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: Teď jsem na to omylem přepnul, uviděl rozhoďnožku Clauda ve vaně a hned si na tebe vzpomněl.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so únor 26, 2011 12:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
...nejprve však vědci museli z mrtvých těl vojáků vyjmout mozky a velmi pečlivě vyčistit mozkovnu, aby nezbyly ani zbytky tkáně. Inu, moc práce s tím neměli...kde nic není, ani smrt nebere. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá únor 25, 2011 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: US |
|
|
Prima dnes- 22:55 Univerzální voják
Sci-fi film USA (1992). Zvláštní oddělení ministerstva obrany vyvinulo z těl mrtvých vojáků nezničitelné stroje na zabíjení. Při záchranné akci v útrobách přehrady ohrožované teroristy se Lucovi začnou...
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|