|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne únor 06, 2011 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: |
|
|
Honza: To já jsem si jednou potřeboval odskočit na Florenci. A kyž jsem se tak skláněl nad mušlí, uviděl jsem před sebou na stěně dva prolínající se nápisy. Vypadalo to takto:
KAŽDÝ DEN V ČT O ŽIDECH
Vykouřím a polikám až do konce
TAKOVÝ HNUS! O ŽIDECH
Tak tady, uvědomil jsem si, se náhodně prolnuly dva světy, k nimž nepatřím a patřit nemůžu, i když bych k nim jako homosexuál a křesťan (aspoň rodově) mohl být řazen.
A vlastně jsem už tak cynický, že jsem z toho ani neměl šok. Spíš jsem se bavil při představě, že to třeba napsal jeden a tentýž člověk. : ) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
yhn napsal: | Fakt? Pokud teda nedojde k trapnému setkání. Dosud jsem nepochopil, jak se může někdo nechat z virtuálního světa znechutit. |
No když mi v 16 letech na inzerát že "hledám kluka do fitka" odpovídali skoro důchodci (netušil jsem, že slovo kluk má tak široké věkové rozpětí), někteří hned i popsali, co že by se mnou chtěli dělat (a nebylo to opravdu ani trochu o fitku), někteří to i nakreslili (skoro jsem pochyboval, že by to šlo v reálu takhle dělat) a někteří poslali fotky (těch částí těla, které se běžně třeba na doklady nedávají - a vzhledem k rozměrům se teda ani nebylo čím chlubit), tak jsem byl trochu vyděšenej ... "je tohle fakt ten gay svět, kam bych měl patřit i já?" Dnes bych se smál, ale tenkrát to byl fakt docela šok. |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 10:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel

|
|
|
Fake napsal: | Nebo varianta B, máme na celém SVK tuším tři buznabary  |
To uz radsej ten iboys... Dobra rada: nikam sa neponahlaj. Niekoho si tam najdi, trochu popis a v pripade zaujmu si na neho vypytaj iny kontakt (icq a pod.). Mozno aspon kamaratov najdes. |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
yhn napsal: | Martin napsal: | netrpíš acefalií |
Asi mi bylo líp, když jsem nevěděl, co to je.
(Hezkej nejsem, žádný strachy.) |
Jj.. já sem rád že umim potěšit
A sice si už nepamatuju, co studuješ, ale jestli je to něco s biologií, tak bys to dřív, nebo pozdějc zjistil  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 1:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
yhn uživatel

|
|
|
Martin napsal: | netrpíš acefalií |
Asi mi bylo líp, když jsem nevěděl, co to je.
(Hezkej nejsem, žádný strachy.) |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 1:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No... tak to že vypadáš tak špatně je sice taky v rámci možného, ale tomu bych moc nevěřil teda pokud netrpíš acefalií
spíš možná vypadáš tak dobře, že si obludy netroufnou  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 1:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
yhn uživatel

|
|
|
Martin napsal: |
i na fotce, kde si dotyčný drží pupek aby vůbec to péro bylo vidět? zvykej si    |
Takový fotky zavřu do sekundy od otevření a s dotyčným už se nikdy nebavim. A je fakt, že případy, kdy se mi to něco takovýho stalo, dokážu spočítat na prstech maximálně dvou rukou, ale možná by mi stačila i jedna. Asi fakt dělám něco špatně (anebo vypadám moc špatně i na to, aby se o mě zajímali starý nadržený dědulové). |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Fake napsal: | 5Mpx je docela luxus na iboysu
Nesriózní může být jak chce, ale pořád je to prakticky jediný místo kde Slovák potká dalšího gaye. Nebo varianta B, máme na celém SVK tuším tři buznabary  |
Njn.. máte to zložité se musim se přiznat, že na slovači mam i trošku strach se vodit s klukem za ruku a nekrmim medvede  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 12:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
yhn napsal: | Martin napsal: |
Až dostaneš 20 fotek péra ze všech úhlů v 5 Mp rozlišení, tak pochopíš  |
Ééééééé, to neni věc, která by mě obvykle znechucovala.  |
i na fotce, kde si dotyčný drží pupek aby vůbec to péro bylo vidět? zvykej si    _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 10:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
yhn uživatel

|
|
|
Martin napsal: |
Až dostaneš 20 fotek péra ze všech úhlů v 5 Mp rozlišení, tak pochopíš  |
Ééééééé, to neni věc, která by mě obvykle znechucovala.  |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 10:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
5Mpx je docela luxus na iboysu
Nesriózní může být jak chce, ale pořád je to prakticky jediný místo kde Slovák potká dalšího gaye. Nebo varianta B, máme na celém SVK tuším tři buznabary  _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
"Get busy living, or get busy dying."
(Stephen King) |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 9:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
yhn napsal: | No, dobře, dobře. Jen jsem z další debaty měl trochu dojem „iBoys je hnůj a slušný gay tam nevkročí“. |
No tak je to trošku hnůj jako každá seznamka
yhn napsal: | Fakt? Pokud teda nedojde k trapnému setkání. Dosud jsem nepochopil, jak se může někdo nechat z virtuálního světa znechutit. |
Až dostaneš 20 fotek péra ze všech úhlů v 5 Mp rozlišení, tak pochopíš  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
yhn uživatel

|
|
|
Honza napsal: | yhn: no však skyper806 napsal: "mám dojem, že to navštevuje veľa neserióznych ľudí", nepsal že: "mám dojem, že to navštevujú iba neseriózny ľudia". |
No, dobře, dobře. Jen jsem z další debaty měl trochu dojem „iBoys je hnůj a slušný gay tam nevkročí“.
Honza napsal: |
A asi dost záleží na tom, koho tam potkáš poprvé. Když patnáctiletý kluk napoprvé narazí na nějakého úchylného debila, tak se mu asi seznamování přes internet na dost dlouho znechutí. |
Fakt? Pokud teda nedojde k trapnému setkání. Dosud jsem nepochopil, jak se může někdo nechat z virtuálního světa znechutit. |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 12:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
yhn: no však skyper806 napsal: "mám dojem, že to navštevuje veľa neserióznych ľudí", nepsal že: "mám dojem, že to navštevujú iba neseriózny ľudia".
Na každé seznamce je hafo pohodových lidí a pak taky hafo úchyláků. Prostě chce to být opatrný a neskočit každému hned do náruče.
A asi dost záleží na tom, koho tam potkáš poprvé. Když patnáctiletý kluk napoprvé narazí na nějakého úchylného debila, tak se mu asi seznamování přes internet na dost dlouho znechutí. |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 12:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
yhn uživatel

|
|
|
Já jsem tam teda potkal seriózních lidí dost a s neseriózníma se prostě nebavim, ale asi dělám něco špatně. |
|
|
|
|
 |
so únor 05, 2011 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Iné podobné gay diskusné fórum |
|
|
skyper806 napsal: | seriózne |
Naozaj? Tuná ? Kto by to bol povedal!
skyper806 napsal: | mám dojem, že to navštevuje veľa neserióznych ľudí podobne ako pokec.sk a rôzne zoznamky... |
Také sú všetky zoznamky, celosvetovo - iba v Egypte nie, lebo tam im všetko vypli. |
|
|
|
|
 |
so únor 05, 2011 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
neserióznych je slabé slovo,a máš pravdu, nieje to fórum, je to prachobyčajná zoznamka združujúca "best of" tejto komunity  _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
(Stephen King) |
|
|
|
|
 |
so únor 05, 2011 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
skyper806 uživatel+
|
|
|
Tak to je škoda Iboys.cz je podľa mňa veľmi neprehľadný a nie je to diskusné fórum. A aj keď nemám osobnú skúsenosť, mám dojem, že to navštevuje veľa neserióznych ľudí podobne ako pokec.sk a rôzne zoznamky... |
|
|
|
|
 |
so únor 05, 2011 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
Dobre si hľadal, nič slovenské čo by malo ako takú navštevovanosť neexistuje. Najviac SVK štvorpercentných nájdeš ako inak na iboys.cz  _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
(Stephen King) |
|
|
|
|
 |
so únor 05, 2011 2:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
skyper806 uživatel+
|
Předmět: Iné podobné gay diskusné fórum |
|
|
Nepoznáte náhodou podobne seriózne gay diskusné fórum ako je toto? Najlepšie slovenské, kde by bolo viac ľudí zo Slovenska než tu - ale kľudne aj české. Ja som cez Google ani Seznam nič nenašiel - možno som zle hľadal.. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|