|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so říjen 23, 2010 8:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Doufám, žes ho donutil rozleštit všechna ta kolečka vlastním potem.  |
Ježiš! Eště aby ten stůl opotil, prasák  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so říjen 23, 2010 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Doufám, žes ho donutil rozleštit všechna ta kolečka vlastním potem.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so říjen 23, 2010 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: satal: |
|
|
Ale tak to ho chápu. Taky mi párkrát při nabízených zábavách proběhlo hlavou "Mno... co za debila může nechat na naleštěnym stole - na kterym navíc ví, že mi záleží - kolečko od skleničky."  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá říjen 22, 2010 2:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Koukám, že už se blížíme k oblíbenému tématu "musel to mít pokaždé podle svého plánu".  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá říjen 22, 2010 1:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Václav napsal: | satal napsal: | osobní zkušenost: poddruh, který dokázal 30 minut rovnat ubrus, aby byl dokonale uprostřed stolu. |
Třeba mu nebyla nabídnuta lepší zábava? |
to právě ne. Dělal to místo nabízené zábavy. Protože když měl pocit, že to není absolutně symetrické, tak si nedokázal nabízených zábav užít.  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 22, 2010 12:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
satal napsal: | osobní zkušenost: poddruh, který dokázal 30 minut rovnat ubrus, aby byl dokonale uprostřed stolu. |
Třeba mu nebyla nabídnuta lepší zábava? |
|
|
|
|
 |
pá říjen 22, 2010 10:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
|
|
|
bright napsal: | Pravda, trvání na stavu bytu jako na fotce z časopisu o bydlení není taky ideální. Nejhorší je poddruh každodenních vysávačů a rovnačů čehokoli.  |
osobní zkušenost: poddruh, který dokázal 30 minut rovnat ubrus, aby byl dokonale uprostřed stolu . |
|
|
|
|
 |
čt říjen 21, 2010 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Pravda, trvání na stavu bytu jako na fotce z časopisu o bydlení není taky ideální. Nejhorší je poddruh každodenních vysávačů a rovnačů čehokoli.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 21, 2010 9:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
|
|
|
znám i opačný problém: život s úzkostlivě pořádným člověkem. Taky žádný med |
|
|
|
|
 |
čt říjen 21, 2010 6:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel

|
|
|
TuX napsal: | Problem s bordelarem je v tom, ze kdyz uz ho donutis uklizet, tak je to stejne marne, protoze to po nem musis stejne uklidit sam, aby to bylo udelany poradne  |
A dalsi problem je v tom, ze za den je tam zase bordel. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 21, 2010 11:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
1. No po desetiminutovém hledání následuje né otázka "Kde mám..?", ale obvinění "Kam si mi dal..?"
Ale tak jako takzvaní nebordeláři dokážou taky pěkně zaperlit - třeba "Jakto, že nevíš..." nebo oblíbené "Tak si vzpomeň, kam..."
2. Jednak nejhorší jsou jakékoliv chlupy A jednak pejsek cestuje v přepravce, tečka. Protože pejsek je v autě i obecně druh mobilního bordelu
bright napsal: | TuX: Tak hluboko bohdá nikdy neklesnu:) |
Ale klesneš, a rád  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 21, 2010 1:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: 1. Ta otázka není nevinná, ale naprosto pasivně agresívní, zejména pokud nenásleduje po aspoň desetiminutovém pokusu o hledání.
2. Nejhorší jsou zvířecí chlupy. "Jé, můžu si s sebou vzít svého pejska?"
TuX: Tak hluboko bohdá nikdy neklesnu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st říjen 20, 2010 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Problem s bordelarem je v tom, ze kdyz uz ho donutis uklizet, tak je to stejne marne, protoze to po nem musis stejne uklidit sam, aby to bylo udelany poradne  |
|
|
|
|
 |
st říjen 20, 2010 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Nejhorší je otázka: "Nevíš, kde mám ...?"
Martin: Kdyby sami vysávali hodinu sajrajt z koberečků, tak by si z nich nedělali rohožku a z podlahy odpadkový koš.  |
1. Hm. Na to sem se naučil už neptat Jednak nikdo nikdy neví a jednak se pak někteří kvůli takové nevinné otázce rozčilují což v hledání nepomáhá
2. Problém je spíš v tom, když už je donutíš k vysávání, jenže to nemá patřičný výchovný charakter - ergo po opuštění benzínky je tam stejnej bordel do asi 10 minut  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út říjen 19, 2010 8:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
vlado uživatel
|
|
|
Neznášam z duše, spolubydlu na intráku pomaly učím vysýpať smeti  _________________ Šťastný je ten,kto mal druhov v nešťastí.Horatius Flattus |
|
|
|
|
 |
út říjen 19, 2010 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel

|
|
|
Zazil som a uz nikdy viac. Spinavy riad so zvyskami plesnivejuceho jedla po celom byte, kuchynsky drez tiez toho plny. Hodit odpadky do kosa je velky problem, vyniest plny kos este vacsi. A umyt hajzel je problem neprekonatelny. Prejav totalnej sebeckosti...
Ja teda zdaleka neudrziavam vzorny poriadok, ale toto sa fakt nedalo... |
|
|
|
|
 |
po říjen 18, 2010 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
|
|
|
Jejda, koukám, že bych neměl šanci Přiznávám, jsem mírný bordelář. |
|
|
|
|
 |
po říjen 18, 2010 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Bordelare vedle seba taky tezko snasim - byvaleho jsem si vychoval, ale stejne to obcas bylo narocne, jsou veci, ktere ho nenaucis  |
|
|
|
|
 |
po říjen 18, 2010 5:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nejhorší je otázka: "Nevíš, kde mám ...?"
Václav: Pod dojmem z bordelu jsem schopný se už nikdy neozvat.
Martin: Kdyby sami vysávali hodinu sajrajt z koberečků, tak by si z nich nedělali rohožku a z podlahy odpadkový koš.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po říjen 18, 2010 2:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ono si časem na mírnou nepořádnost zvykneš
Děs potom sou sáčky od chipsů a bagetky, který by odlezly do koše i samy... což sice neni přímo vlastní zkušenost, ale skutečně to může existovat
Mimochodem - přijde vám taky tak deprimující, když vám někdo dělá bordel v autě? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po říjen 18, 2010 9:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
Předmět: Re: Vztah s bordelářem |
|
|
bright napsal: | Vadí vám, když si ten druhý po sobě neuklízí, žije v nepořádku a je mu to jedno? |
Všechny bordeláře bych řezal bičem. Jen kdybych ho našel v tom bordelu, co tu mám.
Vážněji:
bright napsal: | Zjistil jsem, že pro mě je to dokonalá antikoncepce. |
Vnímám to stejně. |
|
|
|
|
 |
ne říjen 17, 2010 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Vztah s bordelářem |
|
|
Vadí vám, když si ten druhý po sobě neuklízí, žije v nepořádku a je mu to jedno? Co vy na to?
Zjistil jsem, že pro mě je to dokonalá antikoncepce. Podobně jako vůně, která mi nevoní, nebo nevkus.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|