|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st říjen 20, 2010 10:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
akzuls uživatel
|
Předmět: |
|
|
Já vím, o nic nejde. Jen jsem to nějak potřeboval dostat ven. Možná i slyšet co kdo na to. |
|
|
|
|
 |
st říjen 20, 2010 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Ti to neberu přece  |
|
|
|
|
 |
st říjen 20, 2010 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
akzuls uživatel
|
|
|
Já prožil opravdu výrazný věkový rozdíl. Několik desítel let. On mne potřeboval, byl vděčný, že se o něho někdo postará. A byly chvíle, kdy to opravdu potřeboval. Ja byl zase rád, že někdo potřebuje mne. Uspokojit mne dokázal dokonale. Umřít jsem mohl klidně dřív i já. Prožil jsem s ním skuečně krásný kousek života. |
|
|
|
|
 |
st říjen 20, 2010 8:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
John guru+
|
|
|
Ne ,že bych byl nějak zkušenej, ale 10 let mne přijde jako eště stravitelný
20-30, 30-40, 50-60, 60-70, 70-80, 80-90, 90-100, 100-110 a pak už bude starší polovička mrtvá. |
|
|
|
|
 |
st říjen 20, 2010 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
akzuls uživatel
|
|
|
Před lety jsem měl vztah s výrazně starším mužem. Sám možná nestíhal vše jako mladík. Co na tom, že již byl bez erekce. Byl se mnou šťastný a já s ním. On sám již není mezi námi a mě už taky přibyl nějaký křížek. Dodnes si vyčítám, že jsem mu nedal víc, než jsem byl tehdy schopen.
Ale s odstupem času, toto období hodnotím, jako nejkrásnější chvíle v mém životě. |
|
|
|
|
 |
ne květen 31, 2009 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
to_som_ja_miro uživatel
|
Předmět: Re: -- |
|
|
Hippie napsal: | mě si od 1. třídy všímaj spíš urážkama než normálne |
Od 1. triedy strednej alebo základnej školy? ...... leboo ako ja som si prešiel na základke od 6. triedy peklom ale tak teraz na strednej je to skvelé všetci ma berú úplne normálne ...... a to sa to prevalilo hneď na začiatku prváku ........ som si myslel, že ma zaškatuľkujú ale konečne som medzi ľuďmi a nie medzi tými, čo sú "tesne za opicami" ..... |
|
|
|
|
 |
ne květen 31, 2009 1:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
|
|
Tak to je pak marný, protože pak nemáš šanci na pozornost ostatních. Ani se ti nedivím, že chceš aby si tě lidi všímali, ale jestli to takhle máš ve třídě, být tebou zkusil bych to někde jinde.  _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
Předmět: -- |
|
|
zhfutsurzijtku _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 7:40 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Oki, teď vážně - jak všímal a čeho? Když tam neni moc lidí, tak si tě nějak nemůžou všímat, ne? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: ... |
|
|
rszswýtzezýř _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 7:39 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: ----- |
|
|
Hippie napsal: | takovej románek by se mi hodil,ale znáte to(nebo ne? )lidiiii!!!já mám trému když je ve třídě víc než 5 lidí!!ale to je asi do jinýho témata |
No, asi, ale nevim do jakýho, bže sem nepochopil, co tim chceš říct.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne květen 24, 2009 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

|
Předmět: ----- |
|
|
xfgjxh _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání?
Naposledy upravil Hippie dne po červen 01, 2009 7:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne květen 17, 2009 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shaun uživatel
|
|
|
Ahoj dnes jsem tohle forum objevil docela náhodou a vypadá super, no abych se vyjádřil k tématu, mám přítele o 10 let staršího a jsme spolu 8 měsíců 24 hodin denně do slova a písmene. Ze začátku to bylo těžké a myslel jsem že to nezvládnu takový tlak ale můj přítel je super a trpělivý a můžu Vám říct že i když jsme spolu furt tak dnes když jel domu tak jsme oba skoro brečeli že budeme dva dny od sebe, je to nádhera mít takový vztah. Před tímto vztahem jsem měl vztah 5 let s klukem stejně starým a nebylo to zdaleka takhle krásné jako to mám teď. To je tak nějak můj názor  _________________ Začátky jsou těžké, konce ještě těžší. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 13, 2008 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Je fakt, že poslední dobou vnímám mírný rozdíl mezi tím, co bych chtěl dělat a co dělám, ale to se zase kompenzuje někdy jindy... kompromis je největší nesmysl na světě... |
|
|
|
|
 |
po září 22, 2008 4:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jestli je zvyklej na tebe, tak moje foto (máš-li nějaké) ho jistě nevyděsí.
No jo, ale já vlastně nevim, jak vypadá! Tak co je aspoň blonďák?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 22, 2008 4:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin: V rámci poučení o nebezpečnosti cizích pánů mu pro jistotu ukážu tvoji fotku.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 22, 2008 1:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Kdy že to bude tvýmu synovci 15?  | Zkus se k němu jen přiblížit!  |
Nebezpečí činí z té záležitosti opravdu zajímavý podnik. MWHAHA!
EDIT: A neptal jsem se na tvé povolení, ale kdy?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 22, 2008 1:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Kdy že to bude tvýmu synovci 15?  | Zkus se k němu jen přiblížit!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 22, 2008 1:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Honza napsal: | lítat po strništích jak srna a prznit šukézní koloušky v širokém okolí | Koukám, geny se nezapřou.  |
Kdy že to bude tvýmu synovci 15?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 22, 2008 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza napsal: | lítat po strništích jak srna a prznit šukézní koloušky v širokém okolí | Koukám, geny se nezapřou.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po září 22, 2008 11:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Ono asi nezáleží na fyzickém ale na mentálním věku. Znám pák kluků, kterým je asi tak 20 let, ale chovají se jako důchodci, a opačný extrém je moje prateta, sice jí je 80 let, ale kdyby neměla revma, tak bude lítat po strništích jak srna a prznit šukézní koloušky v širokém okolí důchoďáku.  |
Já mluvil spíš obecně, než o vyjímkách.
Ale máš pravdu. Dřepět v papučích u krbu, přiryt plédem, zatímco tvůj mladší bf chce vyrazit za zábavou můžeš ve 20 i v 80.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po září 22, 2008 11:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Ono asi nezáleží na fyzickém ale na mentálním věku. Znám pák kluků, kterým je asi tak 20 let, ale chovají se jako důchodci, a opačný extrém je moje prateta, sice jí je 80 let, ale kdyby neměla revma, tak bude lítat po strništích jak srna a prznit šukézní koloušky v širokém okolí důchoďáku.  |
|
|
|
|
 |
po září 22, 2008 11:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No víceméně jsem chtěl říct, že lidi deset let od sebe mají třeba jiné zájmy a tak. Přece jenom můžou bejt tak nějak v odlišnejch životních fázích.
Ale samozřejmě, ne každýho baví životní styl jeho vrstevníků.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st září 10, 2008 12:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Martin napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Myslím si, že věk je jen číslo, záleží na vyspělosti obou jedinců, jejich pohledu na svět... Mám přítele o 10 let staršího a nevidím v tom sebemenší problém... |
Ať jste happy, to vám přeju.
Ale beztak si myslim, že tak velkej věkovej rozdíl není zdravej. |
Děkuju, i tobě moc štěstí ve vztahu.
Jen nedovedu pochopit to spojení, že není "moc zdravej" - jde o toleranci a city. Když si dva lidi sedí, vyhovují, tak jse přece jedno, jaký je jejich věk. To jen číslo - abstraktní pojem, který neříká o člověku, jako o osobnosti nic konkrétního. Je to jako bych ti dal krejčovský metr a řekl ti - na běž změřit vesmír.
Starší partner je také o preferencích - já je preferoval vždycky, dá se s nima mluvit, nejsou do všeho tak strašně hrrr, jsou telerantnější a vypadají mužněji , ale to je vše jen o mě - jako o jedinci a tak to nemusí vůbec platit pro ostatní. Jedno štěstí ale mám - že jsem na starší. Hodně lidí z mého okolí, kteří jsou na mladší většinou končí osamoceni. |
|
|
|
|
 |
st září 10, 2008 12:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Myslím si, že věk je jen číslo, záleží na vyspělosti obou jedinců, jejich pohledu na svět... Mám přítele o 10 let staršího a nevidím v tom sebemenší problém... |
Ať jste happy, to vám přeju.
Ale beztak si myslim, že tak velkej věkovej rozdíl není zdravej. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st září 10, 2008 11:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Světloplach napsal: | youngman napsal: | Světloplach napsal: | Můj přítel je o 14 let starší a mám s ním naprosto nádherný a úžasný vztah. Nicméně záměr to nebyl - když jsem si tehdy hledal kluka, chtěl jsem, aby byl stejně starý či jen o pár let starší než já. Nicméně přišel On a prostě nebylo co řešit.  |
a nevadí tvému staršímu příteli, že jsi o tolik mladš a nemáš "žádné" životní zkušenosti (předpokládám že ti ja tak kolem 20 let) ? |
Předpokládáš správně, je mi rovných 20.
No, a ke Tvé otázce - evidentně mu to nevadí, jinak by se mnou asi nechodil. Popravdě řečeno, v našem vztahu panuje obdivuhodná rovnost - já totiž vůbec nemám pocit, že by byl o tolik starší či že by měl o tolik víc zkušeností. On to vidí podobně. Jak řekl jeden můj kamarád, já byl vždycky takový "starý mladý" a můj přítel je zase na vzdory svému věku hodně mladý duchem. A co se týče těch zkušeností - tak asi určitě má v některých oblastech více zkušeností, než já, ale troufám si říct, že v některých oblastech jsem zase o něco zkušenější já (třeba co se týče vztahů). Navíc můj přítel si dost málo věří a tak si na těch svých zkušensotech ani příliš nezakládá a ani si snad není vědom toho, že jich tolik má. Tak asi přibližně tak.
Proč se ptáš? |
Souhlasím - i mě považovali za "staréhomladého" a také mám přítele, který je duchem snad i mladší než já . Jen jedinný rozdíl je, že já hledal staršího  |
|
|
|
|
 |
st září 10, 2008 11:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Myslím si, že věk je jen číslo, záleží na vyspělosti obou jedinců, jejich pohledu na svět... Mám přítele o 10 let staršího a nevidím v tom sebemenší problém... |
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Světloplach napsal: | Zrovna se mě tato problematika ohledně věkového rozdílu a životních zkušeností osobně dotkla a s schodou okolností ty jsi sem napsal tento příspěvek tak mi to nedalo a musel jsem se tě na to zeptat, jen fajn když k tomu takto přistupujete |
Aha... A nechtěl bys o tom třeba napsat něco víc..?[/quote]
to bych sice mohl, ale bude na všechny strany lepší když to tu nebudu nijak podrobněji rozebírat ...
zkrátka každý na tuto problematiku asi nahlíží trochu jinak a přisuzuje jí jinou váhu |
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 3:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Světloplach uživatel
|
|
|
Zrovna se mě tato problematika ohledně věkového rozdílu a životních zkušeností osobně dotkla a s schodou okolností ty jsi sem napsal tento příspěvek tak mi to nedalo a musel jsem se tě na to zeptat, jen fajn když k tomu takto přistupujete[/quote]
Aha... A nechtěl bys o tom třeba napsat něco víc..? _________________ Co jest platno člověku, by všechen svět získal, své pak duši uškodil? Neb jakou dá člověk odměnu za duši svou? |
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Světloplach napsal: | youngman napsal: | Světloplach napsal: | Můj přítel je o 14 let starší a mám s ním naprosto nádherný a úžasný vztah. Nicméně záměr to nebyl - když jsem si tehdy hledal kluka, chtěl jsem, aby byl stejně starý či jen o pár let starší než já. Nicméně přišel On a prostě nebylo co řešit.  |
a nevadí tvému staršímu příteli, že jsi o tolik mladš a nemáš "žádné" životní zkušenosti (předpokládám že ti ja tak kolem 20 let) ? |
Předpokládáš správně, je mi rovných 20.
No, a ke Tvé otázce - evidentně mu to nevadí, jinak by se mnou asi nechodil. Popravdě řečeno, v našem vztahu panuje obdivuhodná rovnost - já totiž vůbec nemám pocit, že by byl o tolik starší či že by měl o tolik víc zkušeností. On to vidí podobně. Jak řekl jeden můj kamarád, já byl vždycky takový "starý mladý" a můj přítel je zase na vzdory svému věku hodně mladý duchem. A co se týče těch zkušeností - tak asi určitě má v některých oblastech více zkušeností, než já, ale troufám si říct, že v některých oblastech jsem zase o něco zkušenější já (třeba co se týče vztahů). Navíc můj přítel si dost málo věří a tak si na těch svých zkušensotech ani příliš nezakládá a ani si snad není vědom toho, že jich tolik má. Tak asi přibližně tak.
Proč se ptáš? |
Zrovna se mě tato problematika ohledně věkového rozdílu a životních zkušeností osobně dotkla a s schodou okolností ty jsi sem napsal tento příspěvek tak mi to nedalo a musel jsem se tě na to zeptat, jen fajn když k tomu takto přistupujete |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|