|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Ví o vás někdo že jste gay |
ano |
|
90% |
[ 49 ] |
ne |
|
9% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 54 |
 |
po leden 14, 2008 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
No tak jestli z Prahy vídáváš tuto část tak to potom jo.
A není to škoda, procházet v naší stověžaté matičce jen tuto část?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
Založen: 14.1.2008 Příspěvky: 37 Bydliště: Roudnice nad Labem
|
|
|
Mno jedna baička bydlí hodně daleko a druhá s dědou jsou buď jen doma nebo prostě se s nikým nebaví. Nemají přátele, takže jim to nikdo neřekne. A v Praze... Já se zas tak nepotuluju, já spíš okruh Václavám, metro a gaykluby )) A taky nikdy nikde nechodím sám _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 7:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
A ty si jako myslíš že když to dáváš okatě najevo všude tak to někdo nemůže prarodičům vyslepičit???
A o té Praze si nedělej bůhvíjaké iluze, zvlášť v některých čtvrtích bych si s duhovým transparentem dával pozor.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 7:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Princ_Stefanek uživatel
Založen: 14.1.2008 Příspěvky: 37 Bydliště: Roudnice nad Labem
|
|
|
O mě to ví asi všichni od rodičů, přes lidi ve škole až po kolemjdoucí lidi na chodníku. Nejsem člověk, který by se za něco takového styděl, jsem na to spíš pyšný a to hodně. Co já vím, tak to neříkám jen prarodičům či prababičce, to je z ohleduplnosti, infarkt by je asi neminul xD Ale pokud jde o Prahu, nejradši bych se tam promenádoval s duhovám transparentem... _________________ Jsem člověk, který by moc rád našel přátelství. Lásku už jsem poznal a mám jí stále, ale přátelstív mi dala jen jedna osoba, se kterou už nemám moc kontaktů... Ukáže mi někdo, jak krásné může být přátelsví?? |
|
|
|
|
 |
so prosinec 23, 2006 12:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Priznani |
|
|
theby napsal: | mno asi máte rpavdu přece jenom eště nemám tolik skušeností udělám to tak že aš se někdo zeptá tak mu to prostě řeknu... a jeto dík za radu..  |
O tomto tématu jsme si soukrome psali. At delas cokoli, rikas nebo mlcis tak jsme s Tebou _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út červen 27, 2006 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: ---- |
|
|
mno asi máte rpavdu přece jenom eště nemám tolik skušeností udělám to tak že aš se někdo zeptá tak mu to prostě řeknu... a jeto dík za radu..  |
|
|
|
|
 |
čt červen 22, 2006 11:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
... ?
Naposledy upravil valbo dne ne srpen 13, 2017 12:33 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 2:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já teda taky myslím, že nějaký velký přípravy nemají smysl. Stejně jako nějaký scény ve stylu Vladka "jsem gay máte s tim někdo problém?"
Prostě až se na to budeš cejtit. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 10:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Re: To Ada |
|
|
jo jo.
Naposledy upravil valbo dne ne srpen 13, 2017 12:32 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 10:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Re: |
|
|
theby napsal: | já bych rád připravil svoji novou třídu na to že jsem gay já bych to asi psychicky nevydržel navíc myslim že dost lidí by se mi smálo tak zatim jen takový to:"čau hele nevíš co maj všichni proti gayům???" je to pro mě dost těžký  |
Důležitější je, zda Tě budou mít rádi jako člověka.
Naposledy upravil valbo dne ne srpen 13, 2017 12:32 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st červen 21, 2006 9:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To theby |
|
|
Nemá smysl si připravovat žádnou živnou půdu, stejně nic neproběhne tak, jak bys chtěl. Na SŠ ještě nejsi? Já bych počkal až tam a na dobu, kdy budu ty lidi víc znát. Nemusíš se se všemi bratřit. Odděl zrno od plev. No a potom při nějaké příležitosti to prostě vybalíš. U mě to bylo stejný. Na výletě jsme seděli v hloučku naší "partičky" a bavili jsme se o holkách - takové ty chlapské řeči a tak:-) Když se mě zeptali, jestli jsem měl nějakou holku, řekl jsem, že něco takového a že se jmenovala Martin  |
|
|
|
|
 |
út červen 20, 2006 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
llukynek guru

Založen: 20.10.2005 Příspěvky: 655 Bydliště: Kousek od Pardubic:o)
|
Předmět: Re: ete ne |
|
|
theby napsal: | já bych rád připravil svoji novou třídu na to že jsem gay já bych to asi psychicky nevydržel navíc myslim že dost lidí by se mi smálo tak zatim jen takový to:"čau hele nevíš co maj všichni proti gayům???" je to pro mě dost těžký  |
Nikoho na nic nepřipravuj. Žij si vlastní život a když se někdo na něco zeptá, tak prostě řekni pravdu a je to. To je nejjednodušší a nejlepší cesta. Nikdo na to nemusí být nijak připravovanej. _________________ Setkáš-li se s homofobem, nakopej mu zadek! Ale nikoli svou ladnou nožkou, ale svou inteligencí! Ukaž mu, kde je jeho místo! Ty jsi v právu, tak se sakra neboj otevřít hubu a bránit se!!! |
|
|
|
|
 |
út červen 20, 2006 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: ete ne |
|
|
já bych rád připravil svoji novou třídu na to že jsem gay já bych to asi psychicky nevydržel navíc myslim že dost lidí by se mi smálo tak zatim jen takový to:"čau hele nevíš co maj všichni proti gayům???" je to pro mě dost těžký  |
|
|
|
|
 |
út červen 20, 2006 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
U mně si to myslel jen můj mírně natvrdlý tatínek: "Žádná novinka."
Má nic netušící matka jen pronesla: "Fakt jo? No tak dobře. Každej je nějakej."
Ségra: "No potěš..."
Dodneška mi to někteří lidé z okolí nevěří Vždycky když se ohmatávám s holkama (takové ty holčičí rady ), tak zcela vážně tvrdí, že na všechny hraju habaďůru, abych se mohl beztrestně poflakovat v blízkosti polosvlečených slečen a bez podezření šmatat na dámská pozadí... Hihi. |
|
|
|
|
 |
út červen 20, 2006 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
tom7six uživatel
|
|
|
zdenda napsal: | Ne HT, ale přátelé, kteří nás dlouho znají. |
Jo tak to je přesnější  |
|
|
|
|
 |
út červen 20, 2006 1:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Martin napsal: | "Do tebe bych to teda ale fakt nikdy neřek(la)..."
Přesně tak. Tím teda nezastírám, že v ranné fází CO jsem si myslel, že to na mě pozná každej z čehokoliv. Malinko perzekuční syndrom.  |
No u mě použila větu: "myslela jsem si to" jenom moje mamka... ostatní bez výjimky říkali tu druhou  |
|
|
|
|
 |
út červen 20, 2006 12:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
"Do tebe bych to teda ale fakt nikdy neřek(la)..."
Přesně tak. Tím teda nezastírám, že v ranné fází CO jsem si myslel, že to na mě pozná každej z čehokoliv. Malinko perzekuční syndrom.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út červen 20, 2006 12:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
zdenda napsal: | tom7six napsal: | ...oni to na nás HT stejně poznají. |
Ne HT, ale přátelé, kteří nás dlouho znají. |
Jak na kom... Na mně ne... Reakce mýho okolí byly zatim naštěstí bez výjimky vstřícný, ale snad nikdy se to neobešlo bez věty typu: "Do tebe bych to teda ale fakt nikdy neřek(la)..." |
|
|
|
|
 |
po červen 19, 2006 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
loubique tester
|
|
|
Skrývat nebo neskrývat - můžeš to skrývat, ale stejně to některým hlavičkám bude vrtat. Už jen to, že se okolo tebe nevyskytují žádné průvody vdavekchtivých slečen. Když jsem nastoupil do nového zaměstnání, byli jsme čtyři chlapi asi na čtyřicet ženských. Holt jsem nějak nezabíral na nyvné pohledy, žádosti apod. a časem si zvykli, že své akce (kino, výlety, dovolené) pořádám stále s jedním přítelem. Nejsem z těch, kteří by svoji orientaci vyřvávali na každém rohu, ale kdo se zeptá, dostane odpověď. |
|
|
|
|
 |
po červen 19, 2006 2:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
zdenda napsal: | tom7six napsal: | Já mám teď na téma skrývat/neskrývat docela čerstvou historku. Skrýval jsem do 30 let a v pátek jsem pokročil s c-o a chvějícím hlasem se svěřil kámošovi, kterého znám 25 let. Docela mi vynadal, že už prý bylo na čase a že to stejně všichni moji kamarádi dávno poznali tak co prý řeším ... bum, můj plán postupně to říkat lidem kolem mě je asi na nic Jinými slovy oni to na nás HT stejně poznají |
Ne HT, ale přátelé, kteří nás dlouho znají. |
Mnohdy ani ti nee  |
|
|
|
|
 |
po červen 19, 2006 10:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
tom7six napsal: | Já mám teď na téma skrývat/neskrývat docela čerstvou historku. Skrýval jsem do 30 let a v pátek jsem pokročil s c-o a chvějícím hlasem se svěřil kámošovi, kterého znám 25 let. Docela mi vynadal, že už prý bylo na čase a že to stejně všichni moji kamarádi dávno poznali tak co prý řeším ... bum, můj plán postupně to říkat lidem kolem mě je asi na nic Jinými slovy oni to na nás HT stejně poznají |
Ne HT, ale přátelé, kteří nás dlouho znají. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
tom7six uživatel
|
|
|
Já mám teď na téma skrývat/neskrývat docela čerstvou historku. Skrýval jsem do 30 let a v pátek jsem pokročil s c-o a chvějícím hlasem se svěřil kámošovi, kterého znám 25 let. Docela mi vynadal, že už prý bylo na čase a že to stejně všichni moji kamarádi dávno poznali tak co prý řeším ... bum, můj plán postupně to říkat lidem kolem mě je asi na nic Jinými slovy oni to na nás HT stejně poznají |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Hmm, já to měl ve firmě docela bizardní, kdysi dávno (2000?) jsem ještě jako zástupce kluci.cz dělal rozhovor pro lidový noviny. Že to bude nějakej krátkej článeček na podporu zákona o RP, mezi dalšíma mnoha. Což proč nesouhlasit, mohlo by to přilákat přeba pár inzerentů... Nakonec z toho ale vzešlo hlavní téma magazínu Týden, název byl docela cyberpunkovej, něco jako "poslové blízké budoucnosti "nebo tak nějak a článek na několik stránek s fotkou, jménem, vším.
Toto vydání si pak zaměstnanci půjčovali a rázem jsem se stal slavnějším, než bych snad kdy chtěl
Ale zase můsím podotknout, že jsem žádné otevření nebo skryté útoky nezažil, lidé se ke mně chovali úplně stejně jako před tím. |
Takže žádný rozhovory pro noviny?
Tak to asi svedu... moc nabídek nemám  |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 9:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Re: práce |
|
|
Libor napsal: | řekl jsem pravdu. Tedy tehdy jsem byl zadaný. Měl jsem přítele. víš jsi fajn, ale to nejde já už někoho mám. Nemusíš lhát. Ani říkat, že ten někdo je kluk.. Máš nějakého ne?  |
Díkes za radu, ale stejně mám pocit, že se pak začne vyptávat, jenom aby přežila trapnou situaci a pak budu muset lhát
Jinak jo, jednoho přítele bych měl, prosím  |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 9:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: To Nikom |
|
|
Jo, takovéhle zkušenosti mám taky (což je trochu s podivem...). Řešil jsm to různě. Když mi ta holka byla sympatická, bylo mi líto jí nějak trápit, tak jsem jí snad citlivě vysvětlil, že ode mě nemůže nic čekat, protože to zkrátka nejde. Když mě ale stíhala nějaká děsivá raketa, která mi pila krev jakmile promluvila, tvářil jsem se jen štítivě, netečně a tak frigidně, jak jen mi to moje grimasy dovolovaly. Ale nediv se těm holkám že po tobě tolik jdou  |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Hmm, já to měl ve firmě docela bizardní, kdysi dávno (2000?) jsem ještě jako zástupce kluci.cz dělal rozhovor pro lidový noviny. Že to bude nějakej krátkej článeček na podporu zákona o RP, mezi dalšíma mnoha. Což proč nesouhlasit, mohlo by to přilákat přeba pár inzerentů... Nakonec z toho ale vzešlo hlavní téma magazínu Týden, název byl docela cyberpunkovej, něco jako "poslové blízké budoucnosti "nebo tak nějak a článek na několik stránek s fotkou, jménem, vším.
Toto vydání si pak zaměstnanci půjčovali a rázem jsem se stal slavnějším, než bych snad kdy chtěl
Ale zase můsím podotknout, že jsem žádné otevření nebo skryté útoky nezažil, lidé se ke mně chovali úplně stejně jako před tím. |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: práce |
|
|
Nikom napsal: | Co práce??
Řeším teď docela problém. Mám pár měsíců brigádičku v jedné firmě. Je tam celkem vysoké procento gayů, paradoxně to ale to ale většina tamních studených (docela vysoké procento osob ženského pohlaví) neví.
Já a jeden kolega ( ) jsme trochu rozvířili zatuchlé prostředí jednoho oddělení. Tamní slečny si ale nějak špatně vyložily moji příjemnou povahu (a tendenci se na všechny usmívat, jak naprostý idiot).
Na firemním večírku jsem řešil nepříjemné "nedorozumění" se svou šéfovou a teď to vypadá, že se na "lov" vydala další amazonka. Dost často mi píše, že se jí strašně líbí jak vyměňuju náplň ve faxu, neustále mi opakuje jak jsem milej a dokonce se ptá, jestli spím pořád sám
Vůbec netuším jak jí odpálkovat a při tom neurazit, když s ní pracuju. Do nějakýho firemního CO se mi moc nechce - ne snad že bych se za to styděl, nebo bál nějaké diskriminace na pracovišti. V tomhle případě mám silný pocit, že těm slečnám do mojí orientace vůbec nic není. Tady to vnímám jako osobní věc. Já se jich taky na partnery nevyptávám.
Má někdo podobné zkušenosti? |
Mám,
řekl jsem pravdu. Tedy tehdy jsem byl zadaný. Měl jsem přítele. víš jsi fajn, ale to nejde já už někoho mám. Nemusíš lhát. Ani říkat, že ten někdo je kluk.. Máš nějakého ne?  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne červen 18, 2006 8:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: práce |
|
|
Co práce??
Řeším teď docela problém. Mám pár měsíců brigádičku v jedné firmě. Je tam celkem vysoké procento gayů, paradoxně to ale to ale většina tamních studených (docela vysoké procento osob ženského pohlaví) neví.
Já a jeden kolega ( ) jsme trochu rozvířili zatuchlé prostředí jednoho oddělení. Tamní slečny si ale nějak špatně vyložily moji příjemnou povahu (a tendenci se na všechny usmívat, jak naprostý idiot).
Na firemním večírku jsem řešil nepříjemné "nedorozumění" se svou šéfovou a teď to vypadá, že se na "lov" vydala další amazonka. Dost často mi píše, že se jí strašně líbí jak vyměňuju náplň ve faxu, neustále mi opakuje jak jsem milej a dokonce se ptá, jestli spím pořád sám
Vůbec netuším jak jí odpálkovat a při tom neurazit, když s ní pracuju. Do nějakýho firemního CO se mi moc nechce - ne snad že bych se za to styděl, nebo bál nějaké diskriminace na pracovišti. V tomhle případě mám silný pocit, že těm slečnám do mojí orientace vůbec nic není. Tady to vnímám jako osobní věc. Já se jich taky na partnery nevyptávám.
Má někdo podobné zkušenosti? |
|
|
|
|
 |
st červen 07, 2006 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
tom7six uživatel
|
|
|
manželství naštěstí ne. Bojím se říct to máti. Ani ne tak, že by mě třeba vyhodila z domu, to určitě ne, ale vím, že jí tím strašně ublížím. Situaci mi trochu ulehčil brácha, který pořídil vnoučata, ale na mě je vyvíjen podobný tlak a já už reaguju trochu podrážděně. |
|
|
|
|
 |
st červen 07, 2006 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
the.cracker uživatel+

|
|
|
tom7six napsal: | Teď řeším co dál, hlavně rodina samozřejmě... jinak je mi to v podstatě jedno. Kdybych byl dost odvážnej a řekl to doma tak už to může vědět kdokoliv ... ti co s tím budou mít problém mi můžou být ukradený. |
Jaks to myslel s tou rodinou? Jsi zenaty? Nebo rodice a tak? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|