|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út srpen 10, 2010 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Re: Další vítězství zdravého rozumu |
|
|
pemel napsal: | Chápu, že Jochovi závidíš |
Nepřipadáš si trapně?
Jinak ti do tý politiky přeju, aby ti ta představa, že vliv nějakých lidí odpovídá jejich postavení v legislativě, dlouho vydržela (viz Dalík).  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4)
Naposledy upravil Nick Guest dne út srpen 10, 2010 11:58 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út srpen 10, 2010 11:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Nick Guest napsal: | Bacha - nejsi pánem nad mým přebýváním tady. |
Však já tě taky nevyhazuju. Jenom mi to tvoje odcházení přijde směšné.
Nick Guest napsal: | Btw, kdybych já byl funkcionářem TOP 09 (to bych nemohl, ale to je jiná věc), tak bych se po stranické linii interně dotázal vedení, zda se na toho Jocha pana premiéra aspoň nepřeptat, jesli to jako myslí vážně. |
Opravdu mi nemusíš radit, co mám dělat. Chápu, že Jochovi závidíš, ale já žádného poradce nepotřebuju. Upřímně řečeno, Joch sice není ideální poradce pro lidská práva, nicméně je mi to celkem jedno. Není totiž v žádné exekutivní ani legislativní funkci, je to jen obyčejný poradce premiéra, bez jakýchkoliv pravomocí. _________________ Veritas vincit.
Naposledy upravil pemel dne út srpen 10, 2010 11:56 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út srpen 10, 2010 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
pemel napsal: |
Koho jen mi to tvoje věčné odcházení připomíná? |
Bacha - nejsi pánem nad mým přebýváním tady.
Btw, kdybych já byl funkcionářem TOP 09 (to bych nemohl, ale to je jiná věc), tak bych se po stranické linii interně dotázal vedení, zda se na toho Jocha pana premiéra aspoň nepřeptat, jesli to jako myslí vážně. Já tu přivlastněnou nálepku konzervativců chápu - říct po pravdě "Jsme neoliberální extrémisté", to by u veřejnosti moc nezabodovalo - ale přece jenom, co je moc, to je příliš. V jiných personálních otázkách jste se přitom dokázali povznést nad ideologické škatulky pravičák/levičák - na rozdíl od ODS, která to má zažrané hluboko pod kůží.
Třeba bys tam byl aspoň trochu užitečný.
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út srpen 10, 2010 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
V každé rodině je něco. Někde mají Jocha, jinde zase Pocha. |
|
|
|
|
 |
út srpen 10, 2010 9:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
|
|
 |
út srpen 10, 2010 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Též doufám že někdo volil ČSSD, KSČM či Zelené pouze z hlouposti či neinformovanosti a nebyla v tom žádná třídní nenávist či programový ekoterorismus... |
Nikdy jsem nepochopil, jak je možné, že někdo, kdo je vysoce inteligentní, může být zároveň tak rigidní, hostilní a emočně zablokovaný.
K tomu, aby člověk neviděl, že třídní boj (proti chudým a slabým) v této zemi vede především pravice, je potřeba trpět zvláštní zaslepeností. Systém, který přenáší břemeno dluhů, jež sám zavinil, na nemocné, staré a bezbranné, je ubožácký systém a jeho apologeti by stáli leda za politování - kdyby ovšem nemohli nadále škodit. To je pak potřeba jim oponovat.
Soukromý zisk není posvátná kráva. Je to stejné státem emitované oběživo, jako je to, které - v mnohem menším množství - "vyhazujeme" na udržování sociálního státu. Beru na vědomí, že pro vaši generaci je to jediný smysl života, ale aspoň to řekněte naplno a neschovávejte se svatouškovsky za kecy ve stylu: "Nás si nikdo za registrované partnerství nekoupí." Tohle pokrytectví mi asi u vás homoconů vadí ze všeho nejvíc.
Anebo snad ještě někdo opravdu věří těm bajkám o "návratu před listopad"?
Přestože odmítání čehokoli, co sem o politice napíšu, je součástí kolektivní identity, která musí být průběžně stvrzována, přece jen by stálo za úvahu, zda je nutné kvůli tomu upadat až do obhajoby neobhajitelného: v tomto případě Romana Jocha.
Koukám, že jsem si na tomto fóru vypěstoval docela slušnou homofobii, což mi vzhledem k mojí nezměnitelně vyprofilované sexuální orientaci působí jisté potíže. Zase se vzdálím a budu se chvíli přesvědčovat, že gayové nejsou egoističtější, zbabělejší a zabedněnější než zbytek populace.
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út srpen 10, 2010 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Nick Guest napsal: | Kdepak, kluci, tento premiér vám nebude pózovat pro časopis LUI a půjčovat si k milostným schůzkám byt od Gusty a Honzy. |
Pózovat pro časopis LUI a půjčovat si byt k techtlím mechtlím, to je to poslední, co bych od premiéra žádal...A nevím proč je tam ten výraz "vám nebude pózovat"...to jako komu nám????
Nick Guest napsal: | Začne být zřetelnější, co je to konzervatismus a jaká rizika pro civilizaci může představovat, když se to s ním přežene. |
Ano, stejně tak jaká rizika pro civilizaci může představovat marxismus, liberalismus, multikulturalismus, když se to s nimi přežene...Tam ta rizika můžou být ještě větší, katem evropské civilizace bude bohužel liberalismus a multikulturalismus, Francie si už staví sama sobě gilotinu...
Nick Guest napsal: | Svým způsobem je to dobře, protože existuje jistá šance, i když malá, že tuhle koalici někdo volil ne rovnou ze zlé vůle, ale z pouhé hlouposti či neinformovanosti. |
Též doufám že někdo volil ČSSD, KSČM či Zelené pouze z hlouposti či neinformovanosti a nebyla v tom žádná třídní nenávist či programový ekoterorismus... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út srpen 10, 2010 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Nick Guest napsal: | demokracie je přežitek a že může být nahrazena pravicovým autoritativním režimem |
Hurá Btw - to bylo v jednom článku, a je to už docela dlouho
Nick Guest napsal: | půjčovat si k milostným schůzkám byt od Gusty a Honzy |
Kdo je gusta a honza?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út srpen 10, 2010 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Martin napsal: | Nick Guest napsal: | bodyia napsal: | Vypadá to, že zvítězil zdravý rozum (...) Je pěkné být gay v zemi, která gayství obecně uznává jako rovnoprávné k dalším vztahům a zároveň je natolik funkční, že prosperuje a uznává obecnou svobodu a demokracii. |
S Nečasovým poradcem pro zahraničí a lidská práva (!) Romanem Jochem, předsedou Občanského institutu a autorem tohoto a podobných článků, jistě všechno půjde jako po másle.
A příště se s tím tolik nes..te a koukejte dát na 004.cz rovnou banner na Vandasovy dělníky.
 | Což spolu velmi souvisí  |
Jistě. Sdružení Code004 před volbami 2006 podpořilo ODS a před těmi letošními jejího nejbližšího spojence a koaličního partnera. To samozřejmě vůbec nesouvisí s dvojjediným předsedou vlády a ODS, jeho politickým vkusem a jeho personálními i jinými kroky.
Roman Joch stejně jako Tomáš Vandas pokládá homosexualitu za nepřirozenou a srovnává ji s nekrofilí a zoofilií. Ani tady se žádná souvislost najít nedá.
Stejně jako Vandas se i Joch domnívá, že liberální demokracie je přežitek a že může být nahrazena pravicovým autoritativním režimem. Ani v tomto bodě nelze najít žádnou souvislost.
.....
Kdepak, kluci, tento premiér vám nebude pózovat pro časopis LUI a půjčovat si k milostným schůzkám byt od Gusty a Honzy. Začne být zřetelnější, co je to konzervatismus a jaká rizika pro civilizaci může představovat, když se to s ním přežene. Svým způsobem je to dobře, protože existuje jistá šance, i když malá, že tuhle koalici někdo volil ne rovnou ze zlé vůle, ale z pouhé hlouposti či neinformovanosti.
Realisticky vzato, žádný výrazný posun ve společenské atmosféře ovšem neočekávám. Mj. proto, že typický český snob a maloměšťák s oblibou bojuje ve skončených válkách, jen aby si nemusel všímat těch současných, případně kope do odrovnaných političek, z nichž jedna gay societě významně pomáhala a druhá se alespoň dokázala distancovat od extrémní homofobie.
Nazdárek!
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|