|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út květen 25, 2010 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
mathfes napsal: | Ale notak, přej jim to.
Mně nemusíš, já se zatim neodvážil vytáhnout paty ze Stromovky.  |
Ale dyk jo, stejně se snažím jezdit jinde - tahle cyklostezka je spíš cyklo-inline dálnice Podél hranic se to jezdí - i když Lipno už je taky trochu přelidněné.
Třeba ze mne mluví bledá závist - já na in-linech neopustil ulici  |
|
|
|
|
 |
po květen 24, 2010 11:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mathfes uživatel

|
|
|
Ale notak, přej jim to.
Mně nemusíš, já se zatim neodvážil vytáhnout paty ze Stromovky.  _________________ Tento podpis je ninja. |
|
|
|
|
 |
ne květen 23, 2010 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
mathfes napsal: | Kdo chce na inlajny, ať pohne zádí do Budějc  |
Jo, jo, cyklostezka Budějovice - Hluboká. A pro samý inlajnisty, si tam člověk ani nezajezdí na kole.  |
|
|
|
|
 |
ne květen 23, 2010 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mathfes uživatel

|
|
|
Kdo chce na inlajny, ať pohne zádí do Budějc  _________________ Tento podpis je ninja. |
|
|
|
|
 |
út květen 18, 2010 1:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nooo - co třeba Divoká Šárka? Teda pokud se nebojíš, že spadneš na rodinku na nedělnim výletě  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so květen 01, 2010 10:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Ladronka je hlavne bruslarska draha, i kdyz pres ni taky vede cyklostezka, ale rozumny cyklista to objede |
|
|
|
|
 |
so duben 24, 2010 6:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
Založen: 3.8.2008 Příspěvky: 75 Bydliště: okres České Budějovice
|
|
|
Díky za doporučení=). Hned jak dorazím do Prahy, tak se půjdu po něčem podívat. O té cyklostezce od ZOO jsem slyšel, ale ne, že je úzká=D. A nejsou tam někde nějaká místa, kde by to šlo, aniž by to byla cykostezka? Kromě Letné tedy. |
|
|
|
|
 |
so duben 24, 2010 1:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Ja chodim rad do Stromovky. Dnes jdu zkusit cestu od ZOO smerem ke psimu utulku.
Z Branika na Zbraslav je to bohuzel uzka cyklostezka (asi nikoho nenapadlo, ze tam budou chodit lidi bruslit), takze to tam spis pripomina boj o misto mezi cyklisty a bruslari  |
|
|
|
|
 |
pá duben 23, 2010 9:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
Ahoj,
doporučuji in-line stezku z Braníka (vlastně už z Podolí) na Zbraslav, vede podél řeky a je moc pěkná. Na bruslích jsem tam tedy byl jen jednou, ale kamarádi tam chodili poměrně často. Opravdu doporučuju.
Hodně lidí na bruslích je k vidění i na nové stezce pod Vítkovem, která vede v trase bývalé železnice od mostu u Hlavního nádraží až k ústí bývalého tunelu. Časem povede ještě dál.
Pak se dá kroužit na Ladronce, ale tam bývá dost lidí a je to takové pořád dokola kolem parku.
Další informace o výše uvedených i dalších tady (ještě před chvíli to šlo otevřít, tak snad se to rozjede) |
|
|
|
|
 |
pá duben 23, 2010 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Reach uživatel
Založen: 3.8.2008 Příspěvky: 75 Bydliště: okres České Budějovice
|
Předmět: In-line |
|
|
Ahoj, rád bych poprosil obyvatele a znalce Prahy, zda-li by mi mohli poskytnout radu, kam je nejlepší jít si zabruslit na in-line bruslích.=) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|