|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út květen 25, 2010 8:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: |
|
|
Asi bych to neřešil, bo na záda si nevidím. |
|
|
|
|
 |
út květen 25, 2010 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Majko uživatel+
|
|
|
chlapci možno to bude trošku od veci ale ako by ste sa pasovali s ochlpením na chrbte? |
|
|
|
|
 |
st květen 12, 2010 12:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
No jo díky, tohle jsem potřeboval slyšet B) _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
"Get busy living, or get busy dying."
(Stephen King) |
|
|
|
|
 |
út květen 11, 2010 8:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
út květen 11, 2010 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Za dob komunismu. Do nožířství přijde zákazník: „Máte břitvy, soudruhu?” „Nejsou.” Zákazník odešel, ale jiný, který se delší dobu potlouká po obchodě, povídá: „Proč jste mu říkal, že nemáte břitvy? Vždyť támhleten regál je jich plnej.” „Jestli si myslí, že já jsem nějakej soudruh, tak ať se holí srpem.” _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út květen 11, 2010 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, zkušenost s tím mám. Ale negativní.
Strojek na obličej, kterej používám, oholil sice do hladka, ale udělal stejnej efekt jako na obličeji - čili zbytky pod kůží byly vidět
Druhej elektrickej strojek - ten je přímo určenej na tělo, a dokonce pro muže, ten má výsledky dobrý, jenže to s ním stejně trvá dýl než s žiletkou  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út květen 11, 2010 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
Václav napsal: | Rausek napsal: | Myslíš zastřihávání na určitou délku, nebo tvar? |
Existují přeci i zastřihávače vlasů se snadno nastavitelnou délkou. |
Jo existují, ale existují i strojky na obličej s nastavitelnou délkou zastřihávaní, až na ten rozdíl, že umí holit i do hladka, což ty na vlasy neumí. A mě jenom zajímalo, jestli je prostě bezpečné a hlavně účinné používat je i jinde Ale jak vidím, s tím stejně tady zjevně nikdo skušenosti nemá, takže pořízení jednoho by nebylo moudré. _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
(Stephen King) |
|
|
|
|
 |
út květen 11, 2010 10:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Rausek napsal: | Myslíš zastřihávání na určitou délku, nebo tvar? |
Existují přeci i zastřihávače vlasů se snadno nastavitelnou délkou. |
|
|
|
|
 |
út květen 11, 2010 10:00 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Fake napsal: | Rausek napsal: | Fake: Já mám takovou zkušenost, že holicím strojkem na obličej si pokožku daleko více podráždím a mám mnohem více šrámů, než když použiji žiletku. Ale možná je to způsobeno tím, že s ním moc neumím, na obličej používám zásadně žiletku.
Shmudla: Většina z nás se před holením důkladně myje. Žiletku používám také jednu na vše. |
Jo ale já hledám něco spíš na zastřihávání, a to žiletka bohužel neumí B) |
Myslíš zastřihávání na určitou délku, nebo tvar? To druhé žiletka samozřejmě umí a to první s trochou zkušenosti taky. Holicí strojek na obličej je koneckonců taky dělaný na "hladké oholení" a jak už sem říkal, pokud s ním neumíš připrav se na krev.  |
|
|
|
|
 |
út květen 11, 2010 9:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Honza napsal: | Shmudla napsal: | Nějak si nedokážu představit, že bych si oholil elektrickým strojkem konečník a ráno si ho strčil do obličeje... |
A obráceně si to dokážeš představit ? |
Jako že bych si oholil obličej a pak si strojek strčil do konečníku? |
|
|
|
|
 |
út květen 11, 2010 1:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Shmudla napsal: | Nějak si nedokážu představit, že bych si oholil elektrickým strojkem konečník a ráno si ho strčil do obličeje... |
A obráceně si to dokážeš představit ? |
|
|
|
|
 |
út květen 11, 2010 12:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
Rausek napsal: | Fake: Já mám takovou zkušenost, že holicím strojkem na obličej si pokožku daleko více podráždím a mám mnohem více šrámů, než když použiji žiletku. Ale možná je to způsobeno tím, že s ním moc neumím, na obličej používám zásadně žiletku.
Shmudla: Většina z nás se před holením důkladně myje. Žiletku používám také jednu na vše. |
Jo ale já hledám něco spíš na zastřihávání, a to žiletka bohužel neumí B) _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
(Stephen King) |
|
|
|
|
 |
út květen 11, 2010 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
Shmudla napsal: | Fake napsal: | Hmm všade sa píše o žiletkách, zastrihávačoch na vlasy, pinzete, laseru... to som jediný blbec čo ho napadol elektrické strojček na tvár? teda neskúšal som ho, ale prišlo mi to najlogickejšie, keďže tvár je podobne citlivé miesto ako ocas a okolie B) Neviem možno je to blbosť, ale ak sa nemýlim tak tie mašinky vedia holiť pekne dohladka aj bez následného použitia žiletky, narozdiel od strojčekov na vlasy... nejaký názor či podobná skúsenosť? |
Nějak si nedokážu představit, že bych si oholil elektrickým strojkem konečník a ráno si ho strčil do obličeje... |
Neříkal jsem že nějaký strojek mám a chci jej používat na obojí. Jenom bych rád pořídil něco na úpravu porostu mezi nohama, ale jak tak čtu po fórech, mám dojem že nikde se nikdo neshodne v tom, co je nejvhodnější. Takže mě jenom napadala tahle varianta, tak se ptám na případný skušenosti. _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
(Stephen King) |
|
|
|
|
 |
po květen 10, 2010 11:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Fake: Já mám takovou zkušenost, že holicím strojkem na obličej si pokožku daleko více podráždím a mám mnohem více šrámů, než když použiji žiletku. Ale možná je to způsobeno tím, že s ním moc neumím, na obličej používám zásadně žiletku.
|
|
|
|
 |
po květen 10, 2010 10:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Fake napsal: | Hmm všade sa píše o žiletkách, zastrihávačoch na vlasy, pinzete, laseru... to som jediný blbec čo ho napadol elektrické strojček na tvár? teda neskúšal som ho, ale prišlo mi to najlogickejšie, keďže tvár je podobne citlivé miesto ako ocas a okolie B) Neviem možno je to blbosť, ale ak sa nemýlim tak tie mašinky vedia holiť pekne dohladka aj bez následného použitia žiletky, narozdiel od strojčekov na vlasy... nejaký názor či podobná skúsenosť? |
Nějak si nedokážu představit, že bych si oholil elektrickým strojkem konečník a ráno si ho strčil do obličeje... |
|
|
|
|
 |
pá květen 07, 2010 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Fake uživatel
|
|
|
Hmm všade sa píše o žiletkách, zastrihávačoch na vlasy, pinzete, laseru... to som jediný blbec čo ho napadol elektrické strojček na tvár? teda neskúšal som ho, ale prišlo mi to najlogickejšie, keďže tvár je podobne citlivé miesto ako ocas a okolie B) Neviem možno je to blbosť, ale ak sa nemýlim tak tie mašinky vedia holiť pekne dohladka aj bez následného použitia žiletky, narozdiel od strojčekov na vlasy... nejaký názor či podobná skúsenosť? _________________ "Nevědomost je nevědomost. Nevyplývá z ní žádné právo něčemu věřit."
(Sigmund Freud)
(Stephen King) |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
to_som_ja_miro uživatel
|
|
|
merci  _________________ Yo no muerdo....... todavía  |
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 9:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
|
|
 |
so červen 06, 2009 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
to_som_ja_miro uživatel
|
|
|
A jak k sakru se holíte v oblasti konečníku?
Můj bejvalej to po mně vyžadoval ale nevědel jsem jak to mám zrealizovat tak abych si neudělal nějaký poranění a aby to taky bylo pěkně dočista  _________________ Yo no muerdo....... todavía  |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já myslel, že medvědi jsou téměř vždy plešatí  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Protiklady |
|
|
Proto musí bažit taky po úplných lysouncích, protože šavlozubí tygři i jeskynní medvědi jsou echt chlupatí. (Medvěd, jak známo, hlavně tam, kde je sever ) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
solok napsal: | Hippie napsal: | me se líbí neoholenej spis ne? |
To se ptáš?
Možná jsou rozdíly mezi námi dány tím, že každý touží po tom, co sám nemá. Já jsem lysý jako holátko, tak se mi líbí chloupky, vy teda zase budete asi chlupatí jako šimpanzi, že slintáte nad holou kůží.  |
A taky každý touží po mladších, protože sám pamatuje útoky šavlozubých tygrů a jeskyních medvědů?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Hippie napsal: | vis ze by mu byla zima?ZE OCHLUPENI BRANI chladu proniknout ke kůži?ale zeptej se ho,mozna svoli  |
No jak řikal House M.D., tak to platí v době bez oblečení. Mi je vedro i jenom s oblečenim, takže mít ještě "obranné ochlupení" můžu si jít hodit mašli
EDIT: Navíc jako zastánce neexistujícího, a opravdu, ale opravdu vymyšleného globálního oteplování  _________________ You have trapped me in your trap of logic!
Naposledy upravil Martin dne st květen 27, 2009 9:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 8:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
solok: To se mě tedy netýká  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Já to poměrně neřeším, pokud nejde o extrém. Vždyť může být hezké obojí  |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 8:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Hippie napsal: | me se líbí neoholenej spis ne? |
To se ptáš?
Možná jsou rozdíly mezi námi dány tím, že každý touží po tom, co sám nemá. Já jsem lysý jako holátko, tak se mi líbí chloupky, vy teda zase budete asi chlupatí jako šimpanzi, že slintáte nad holou kůží.  |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
|
|
jaksi se mi správně nezobrazuje datum,jakou syntaxy nebo co to je mate v profilu nastavenou? _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
No já vim, ale to platilo v době, kdy jsme neměli oblečení  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 8:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hippie uživatel++

Založen: 23.5.2009 Příspěvky: 306 Bydliště: Svitavy + - 18km
|
|
|
vis ze by mu byla zima?ZE OCHLUPENI BRANI chladu proniknout ke kůži?ale zeptej se ho,mozna svoli  _________________ Pokaždé když jen pomyslím na to téma,pokaždé když zkouším ten příjemný pocit,pokaždé když chci zažít něco jiného.Proč zažívám jen zklamání? |
|
|
|
|
 |
st květen 27, 2009 8:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Já bych ho i sám nemilosrdně zbavil toho porostu  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|