|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Důchodci vs. mladí |
Fandím Rebelům, jsou v právu |
|
13% |
[ 3 ] |
Fandím Impériu, je v právu |
|
4% |
[ 1 ] |
Obě generace jsou v právu |
|
22% |
[ 5 ] |
Co to je za stupidní hlasování ( :D ) |
|
59% |
[ 13 ] |
|
Celkem hlasů : 22 |
 |
út březen 23, 2010 7:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Chtělo by se dodat levicová kritika, ale ona kritika mladé generace je levicová už z principu |
Stejně by mě zajímalo proč Churchill říkal že kdo nebyl ve 20ti levičák, nemá srdce a kdo jím byl v 60ti, je cvok. Teda takhle přesně to nebylo, ale nějak tak přibližně. Možná že tehdejší a navíc britské podmínky byly jiné, ale co tedy pozoruji v současné ČR, tak naopak bych řekl, že čím starší generace, tím levicovější postoje. A asi nejen současnou, ale i tak před 20ti lety už. Nejspíše to také bude produkt vymývání mozků dnešní mládeže antikomunistickou propagandou, která útočí těmi nejpodlejšími a nejpřízemnějšími způsoby. Vždyť vzpomeňme na CzechTek 2005, kdy pravicové strany a média rozpoutaly hysterickou kampaň proti levici, bijící naše ubohé děti. A také dnešní učebnice, bagatelizující levicový odboj za války. Ani se nedivím že se někteří komunističtí poslanci ozvali ohledně obsahu dnešních dějěpisných učebnic a "nevyváženosti" návštěv pamětníků na besedách se školáky. Proti tomu se musí se vší bolševickou rozhodností, vždyť přece marxismus vykládá dějiny tak jasně.
Ano, je to tak, soudruzi, člověk člověku vlkem, pryč jsou ty doby, kdy kolektiv kypěl a jedinec ztrácel se pod poplivaným drnem samoty. Pryč je veškerý stalinský humanismus a altruismus.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po březen 22, 2010 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To jistě, tam ostatně směřuje jakákoliv kritika mladé generace Chtělo by se dodat levicová kritika, ale ona kritika mladé generace je levicová už z principu
Jj, mccarthyismus hadr. Zvlášť proto, že tento brainwashington je zjevný pouze zapšklé kavárenské bohémě s oranžovou knížkou  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po březen 22, 2010 2:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Martin: myslím že obhajoba seniorů asi opravdu nebyla účelem tohoto článku. Spíše si soudruh Kotrba nahlas povzdychl, jaká je zde antikomunistická propaganda a hysterie, brainWashing(ton) dnešní mladé generace a vůbec...mccarthismus hadr.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po březen 22, 2010 11:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
http://www.blisty.cz/2010/3/22/art51693.html
Já mám sice pro Kotrbu jistou slabost, ale občas mu jebne na nepravém místě, btw tento rok již asi potřetí. Asi by na psaní a související činnost měl dostávat propustky. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po srpen 17, 2009 3:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Re: Lví souvislost |
|
|
Waky napsal: | Jinak, novinové horoskopy nemají s těmi skutečnými nic společného. |
Taky mi to tak připadá.
Waky napsal: | Předpovědi pro celé sluneční znamení nemůžou nikdy fungovat. |
To bych teda byl trochu zklamaný, protože třeba právě ty knížky paní Goodmanové (na jednu z nich byl ten odkaz) se dobře čtou. Měl jsem pocit, že tam některé své známé uplně vidím. Možná je to ale jenom taková zábavná beletrie - něco jako zdařilá kniha povídek. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po srpen 17, 2009 12:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Aho no tak lev jsem a kde se dělá Inviduální horoskop klidně to zkuím i když nevěřím ale nic mi to neudělá za pokus nic nedáš  |
|
|
|
|
 |
po srpen 17, 2009 10:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Lví souvislost |
|
|
Tu jsem se právě snažila sama najít, když Ti Nick Guest na zprávu o konfliktu s babčou napsal odkaz na "velkou kočku", což je, jak jsem pochopila, rozbor na znamení Lva:
Nick Guest napsal: | Ta nešťastnice prostě neprojevila patřičnou úctu velké kočce. Seřvána nebyla ani spravedlivě, ani nepatřičně, nýbrž zákonitě. Ty situace znám. |
Jelikož jsem se též nechytala s jakoukoli souvislostí, zeptala jsem se Tě, zda alespoň jsi Lev.
....
Jinak, novinové horoskopy nemají s těmi skutečnými nic společného. Předpovědi pro celé sluneční znamení nemůžou nikdy fungovat. Individuální horoskop je něco úplně jiného ... ale hádat se o to nechci, vím, že spousta lidí to neuznává
...
Měla bych asi něco poznamenat k tématu (raketových důchodkyň a comp.), ale nic mě nenapadá. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne srpen 16, 2009 12:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Jo tak jsem ve znamení lva ale ničemu s těch povídaček (horoskopy a tak) nevěřím a co to mělo společného s tématem?  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 16, 2009 8:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Lev |
|
|
Většinou se tomu říká "být narozený v nějakém znamení". Hledá se podle toho horoskop (v časopisech, novinách aj.).
(Ve skutečnosti to znamená, že v době narození té osoby stálo Slunce v tom znamení zodiaku).
Omlouvám se za zavádějící dotaz  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne srpen 16, 2009 2:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
??? |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2009 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Co to je sluneční lev? |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2009 10:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Sieenxi, Ty jsi sluneční Lev? _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt srpen 13, 2009 1:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Co já vím ? Já teda nejsem žádný protiva jestli to myslíš tak chovám se pěkně k lidem (když oni ke mě) ale když otravujou tak jim to dám sežrat  |
|
|
|
|
 |
st srpen 12, 2009 8:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Re: SIEENX |
|
|
SIEENX napsal: | A tys to myslel jak v dobrém nebo ve zlém? |
Se lvy to přece po zlém ani nejde, nebo ano? :) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st srpen 12, 2009 10:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
Předmět: Re: SIEENX |
|
|
Nick Guest napsal: | Ta nešťastnice prostě neprojevila patřičnou úctu velké kočce. Seřvána nebyla ani spravedlivě, ani nepatřičně, nýbrž zákonitě. Ty situace znám. |
To na té stránce jsem četl tak první 3 odstavce , nic na mě nesedí
A tys to myslel jak v dobrém nebo ve zlém? |
|
|
|
|
 |
út srpen 11, 2009 8:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
|
|
 |
út srpen 11, 2009 1:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: SIEENX |
|
|
Ta nešťastnice prostě neprojevila patřičnou úctu velké kočce. Seřvána nebyla ani spravedlivě, ani nepatřičně, nýbrž zákonitě. Ty situace znám. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po srpen 10, 2009 11:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Já jsem to špatně napsal neměl jsem nervy jako nervy že bych skřípal zubama nebo tak takže bych spíš řekl že mi to dost vadilo že se do mě naváží že chodím rychle ( asi se lekla že jí chci okrást či co ) no nervy jsem neměl nadávál jsem jí naprosto v klidu a hlas jsem nezvýšil ,mluvil jsem tak aby poznala že mi nestojí ani za těch pár slov ,byla to rychlovka asi 15 sekund , škoda že jich nebylo víc zase bych si užil tu řetězovou reakci kvakne jedna a ostatní se přidají
Prostě neví do čeho si mají rýpat když už jim vadí že si někdo dovolí rychle chodit a do nikoho nevráží a fakt nejprotivnější jsou ty tlusté co nosí kabát a nebo něco podobného a ještě klobouk nějaký nevím jaký a vlasy načerveno a uprostřed samozřejmě šedivé roste jim to rychlejic než stíhají dobarvovat . |
|
|
|
|
 |
po srpen 10, 2009 10:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Sieenx a babka |
|
|
Sieenxi, v klidu, neprožívej to tolik
Podle tónu Tvého příspěvku jste se pěkně rozprudili navzájem, Ty i ta babča, oba jste měli blízko málem k infarktu a oba jste to trochu nezvládli
(neříkám, že se to nemůže stát každýmu, samozřejmě může) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po srpen 10, 2009 9:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
SIEENX uživatel++

|
|
|
Odkaz jsem nečetl ted nemám čas vůbec jen bych chtěl říct že asi týden možná více zpátky jedené stré kur** vadilo že jdu po chodníku rychle ( zhruba 2x rychleji než normálni lidi a asi 3x rychleji naž ta semetrika )
No ta mě tak nasrala co jí je do toho jak rychle chodím , ted už zná celý můj sprostý slovník neměla slov není náhoda že to bylo nedaleko kauflandu!
Až pak budu mít čas a net na nov.adrese tak si ten odkaz přečtu  |
|
|
|
|
 |
st srpen 05, 2009 8:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Litomyšlák uživatel++

|
Předmět: Militantní důchodci vrací úder |
|
|
Toto téma už tu jednou bylo a velice rád ho oživím
Takže, tady můžete řešit, jak strašně řídí, či jak se kdo chová v MHD...
Začnu tímto milým odkazem: Impérium (důchodci) vrací úder
A v hlasování prosím odpovězte, komu v tomto odvěkém souboji fandíte: Rebelské Alianci (mladé generaci) či Impériu (starší generaci)...
(ti co alespoň trochu znají SW, pochopí ) _________________ Být gayem je výzva, ale žít život je výzva ještě větší! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|