|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá duben 09, 2010 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
Předmět: |
|
|
24.4. bych mohl přijít, 1.5. rozhodně ne, to jsem na jiné akci.  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
pá duben 09, 2010 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
Předmět: Re: Jarní sraz |
|
|
Waky napsal: | ... sobota 24.4. nebo sobota 1.5... |
24. 4. bychom možná přišli, 1. 5. nee _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
st duben 07, 2010 11:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Jarní sraz |
|
|
Už jsme se docela dlouho neviděli, tak bychom to mohli napravit. Zkusím sem nahodit nějaké datumy ... sobota 24.4. nebo sobota 1.5. (květnové svátky bohužel vycházejí takhle blbě ... předpokládám ale, že tudíž nebude víc lidí jezdit někam pryč než o normálním víkendu).
Místo konání bych dala již zaběhnutou Jednadvacítku.
Můžete napsat, kdo byste chtěl přijít a případně který datum? _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
so leden 23, 2010 8:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
NG: Děkuji za brzké uzdravení, už se to snad začíná lepšit...ostatně já psal o nejmenší místnosti v bytě a nikoliv v domě, vlastní výtah do bytu jsem si ještě nezavedl
Vodafone: Jo, kdyby jen na Hlavním nádraží, už jsem to viděl i v několika panelácích a činžovních domech...  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so leden 23, 2010 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Nick Guest napsal: | sergej sudoplatov napsal: | a způsobil časté návštěvy nejmenší místnosti v bytě.  | A proč neležíš v posteli, a chodíš tolik do výtahu?  | Zkušenosti z výtahů, například na Hlavním Nádraží, ukazují, že je opravdu někdo používá jako nejmenší místnost bytu. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
so leden 23, 2010 5:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | a způsobil časté návštěvy nejmenší místnosti v bytě.  |
A proč neležíš v posteli, a chodíš tolik do výtahu?
(Podle knihy Jerzyho Kosinského Byl jsem při tom. Chauncy Zahradník tam ve výtahu říká liftboyovi: "Toto je nejmenší místnost v tomhle domě.")
Přeju brzké uzdravení. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
so leden 23, 2010 12:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
2 Destiny:No rozhodně by to pro mě byl záhul, proto mi to takhle celkem vyhovuje, i když to sestře pochopitelně nepřeji. |
|
|
|
|
 |
pá leden 22, 2010 4:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
Určitě přijdu.
To Rausek: Nejdřív máš oslavu sestřiných narozek, a když onemocněla, tak máš zase hafo učení. Uvědomuješ si, co by se stalo, kdybys měl obě dvě věci zároveň?  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
pá leden 22, 2010 3:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Tak sestra mi onemocněla, což znamená že se přecijen na chvíli zastavím. Ale opravdu jen na chvíli - mám hafo učení.  |
|
|
|
|
 |
pá leden 22, 2010 2:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Takže už vim jistě že nedorazim, jelikož v noci ze čtvrtka na pátek na mě skočil nějaký ošklivý bacil, zvýšil mi tělesnou teplotu a způsobil časté návštěvy nejmenší místnosti v bytě.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt leden 21, 2010 1:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Sraz 23.1.2010 |
|
|
Na sobotu 23.1.2010 máme zarezervovaných deset míst ve 21 od 19.30 na jméno Veronika (moje maličkost).
Takže přijďte, kdo můžete, je tam ještě pár míst navíc. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt leden 14, 2010 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Rausek napsal: | Já rozhodně nedorazím - sestra má osmnáctiny.  |
To si to nemuže přesunout?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt leden 14, 2010 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
Já rozhodně nedorazím - sestra má osmnáctiny.  |
|
|
|
|
 |
pá leden 08, 2010 3:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Ottosovi |
|
|
To mě mrzí, ale bohužel asi ne, protože tam zase dochází ke kolizi z mojí strany  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá leden 08, 2010 11:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
teda vy si vybirate terminy... ze soboty na nedeli mame navstevu... muzu tu zkusit lobovat za pátek?  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
čt leden 07, 2010 1:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
Předmět: Sraz 23. 1. |
|
|
Prima nápad. Zatím nic nemám, tak doufám, že mi to vyjde. A i já bych se přimlouval za nekuřácké nebo málo kuřácké prostředí. Děkuji za pochopení. |
|
|
|
|
 |
st leden 06, 2010 12:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
Díky moc.  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
st leden 06, 2010 10:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Do vysloveně nekuřáckých asi ne, ale tudíž by asi byla lepší 21, protože tam nebývá nahulíno (kdežto v Pianu jo). Dobrá. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st leden 06, 2010 9:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
23. ledna přijít mohu, ale mohli bychom jít do nekuřáckých prostor, prosím? Díky.  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
 |
út leden 05, 2010 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Lednový sraz - návrh |
|
|
Já už termíny zkoušek mám, proto taky nemůžu najisto slíbit účast. Ale rovněž se pokusím, si to nějak zařídit.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út leden 05, 2010 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
23. by šlo. Nemůžu účast hned na jisto slíbit, protože ještě nemám termíny zkoušek, ale pokusím se si to nějak zařídit. _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
út leden 05, 2010 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Já bych tedy toho 23. ledna předběžně mohl... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út leden 05, 2010 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Lednový sraz - návrh |
|
|
Jelikož jsem nějak nevychytala konec roku a tudíž se nekonal předvánoční sraz ... chystám se to napravit a navrhuju lednový sraz. Můžete napsat nějaké termíny, kdy můžete? Upřednostnila bych sobotu před pátkem.
Navrhuju třeba 23.1., buď v Pianu, nebo ve 21. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2009 8:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
no ja se obcas po barech prochazim ale asi po spatnejch... i kdyz tuto sobotu jsem sedel doma protoze jsem nemel kam jit...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2009 5:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Doufám, že příští sraz mi výjde a já potkám ty nováčky, co jsem ještě neviděl  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2009 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Chce to častější procházky po barech  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2009 3:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: ottosova nora |
|
|
Během Tvého pobytu v noře se srazů uskutečnilo víc, mám pocit, že jste byli s přítelem naposledy v Saints někdy loni, pokud se nemýlím  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne listopad 15, 2009 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
|
|
 |
ne listopad 15, 2009 1:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Sraz 13. 11. |
|
|
Rád jsem zase viděl staré tváře a poznal nové.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so listopad 14, 2009 4:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Destiny uživatel
|
|
|
Martine, tos nemusel. Zas se toho tolik nedělo. Jsem rád, že jsem si s vámi pokecal.  _________________ Kolik je na světě lidí, tolik existuje názorů na stejnou věc. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|