|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út prosinec 29, 2009 10:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: |
|
|
Trochu mám pocit, že onen důchodce skrytě záviděl. Anebo to v tomto smyslu přibarvil redaktor, který důchodci záviděl tu podívanou. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 29, 2009 1:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
ad šokovaný důchodce:
kdo se bojí, nesmí do lesa _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 28, 2009 11:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: šokovaný důchodce |
|
|
Šokovaný důchodce aneb usnout na posedu se nevyplácí.
 _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 17, 2009 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Nový Hlahola? |
|
|
Eeee, já se těšil na sodomii, děs, běs, hnus velebnosti, a on je to přitom relativně normální papeženec
Nějaký takový celý protisexuální, protimoderní a "když sem byl mladší, to sem byl radši"
Trošku to má teda popletený se vztahem anikoncepce potraty Má teda jistě pravdu v tom, že antikoncepce teoreticky umožňuje "volnější" sexuální vyžití..jenže to ona i v tom manželství. Co mu ovšem nějak uniká je, že potratům se tak jako tak nevyhneme, jediný co jejich počet zmenšuje, je právě antikoncepce...
Ale pobavily mě jeho názory na sexuální výchovu ve školách Už uplně vidím, jak to suplují rodiče, což tu ostatně už s velkými výsledky bylo Zvlášť to musí být účinné, když jsou rodiče v této oblasti tak osvícení, jako autor blogu  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 16, 2009 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Máš štěstí, sergeji, že toto diskusní fórum navštěvuješ dlouho a že o tvé identitě nepanují pochyby. Jinak bys byl označen za můj alternick a tvůj poslední příspěvek za projev antihomofobní paniky.
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st prosinec 16, 2009 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Nový Henryk Lahola?? |
|
|
Našel jsem na blogu idnesu nového Henryka Lahola, ovšem s tím, že to není asi až takový blázen...viz článek http://hofirekjan.blog.idnes.cz/c/115083/Takove-prasarny-ucit-nebudu.html
Z článku cituji například výroky
citace: | Sexualita patří do manželství, tj. celoživotního svazku muže a ženy. |
citace: | Dávat dětem kondomy tedy znamená vést je nikoli k manželství a věrnosti, ale k sexuální promiskuitě. |
citace: | mimochodem - homosexualita je poměrně dobře léčitelná |
citace: | Odsuzuji pouze ty, kteří praktikují homosexuální styky, považují to za "normální" a nutí ostatní, aby to akceptovali. |
citace: | Popisovat homosexuální praktiky pochopitelně nebudu, protože všichni čtenáři bez výjimky by zvraceli. |
Takže tu máme dalšího bojovníka za čistou, nezkaženou morálku.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 11, 2009 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
pá prosinec 11, 2009 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
 |
pá prosinec 11, 2009 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Alkohol |
|
|
Kolega v práci nedávno likvidoval škodu, kdy jeden student vytopil půlku kolejí. Že by to byl ten z toho dopisu?  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 10, 2009 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Alkohol |
|
|
 _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 10, 2009 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 10, 2009 9:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
čt prosinec 10, 2009 1:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Však ten komix ani tak vtipnej neni  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 09, 2009 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
 |
út prosinec 08, 2009 9:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
|
|
 |
út prosinec 08, 2009 4:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
http://www.novinky.cz/domaci/186409-komiks-popudil-odborare-praze-znovu-hrozi-stavka-mhd.html
citace: | BNV tvrdí, že komiks je "odlehčená reakce na paradoxní situaci, která není v žádné jiné firmě – de facto odbory převzaly roli managementu". |
citace: | "Je vidět, že odboráři místo toho, aby se věnovali svým pracovním výkonům hledají jakoukoliv možnou záminku, aby pracovat nemuseli," uvedla v prohlášení.
"Pozvánka je legitimní úsměvná záležitost, rozhodně méně absurdní než požadavky a postoj odborářů, žádné omluvy odborářům nechystáme, pozvánku stahovat nebudeme, maximálně vyhlásíme stávkovou pohotovost na protest proti absurdistánu," |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 03, 2009 10:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
st listopad 25, 2009 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
|
|
 |
st listopad 25, 2009 12:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
|
|
 |
út listopad 24, 2009 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Majko |
|
|
Majko (věnováno sergejovi) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st listopad 18, 2009 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: Ze života |
|
|
A sakra, manžel se vrací, schovej se na balkóně!
 |
|
|
|
|
 |
st listopad 18, 2009 4:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
http://www.novinky.cz/domaci/184583-paroubek-si-utrhl-ostudu-spletl-si-terc.html
Ale ale... Plést si jednotlivce a důvody věznění je přece normální lidská vlastnost
Třeba Jyrka příště řekne, že Nelson Mandela byl odsouzený Norimberským tribunálem za zločiny proti lidskosti, což mu patřilo
PS: Proboha, ať neřiká první věc, která ho v rozčilení napadne, a nechá si všechno předem zkontrolovat od mediálních mágů... To mu ta ostuda po minulejch volbách nestačila?
Nebo ať se vydá cestou soudruha Klemy a občasné ústřely budou přičítány na vrub nezřízeného alkoholismu a syfilitické demence.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po listopad 16, 2009 4:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
ne listopad 15, 2009 12:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
st listopad 11, 2009 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Úřední Moloch (t.č. bohužel trpící nechutenstvím) |
|
|
K vyzvednutí jednoho "ROZHODNUTÍ" jsem oběhl dvě úřední budovy celkově a 5 oddělených pracovišť zvláště...
Pobavení: Na každém pracovišti jiná odpověď, přesto, že otázku jsem měl naučenou jako básničku.
Poučení: Příště to dělat jako všude - nejdřív za vedoucím/primářem/náčelníkem/ministrem atp. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út listopad 10, 2009 1:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Finding Emo |
|
|
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
po listopad 09, 2009 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
Předmět: Quite Interesting Euro Myths |
|
|
QI - Evropské mýty
Originální transcript (začíná "At this point in our Euro quiz...", těsně před druhým obrázkem)
"Jak si jen můžou dovolit zakazovat nám křivý banány. Dyť jenom díky křivým banánům se tahle země stala tím čím je!"
"Cirkus! Euronácci donutili rybáře nosit síťky na vlasy!"
"Provazochodci budou nosit přilby! Prostě další potrhlej zákon z Bruselu!"
"Dračí klobása (Neobsahuje dračí maso. Může obsahovat oříšky)" |
|
|
|
|
 |
po listopad 09, 2009 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
Předmět: Re: Zvědavost na kocoura |
|
|
Waky napsal: | přišlo mi, že ten kocour zase není tak důvěrná informace |
Mně to nepřipadá jako důvěrný dotaz, jen se divím tomu zájmu o tu němou tvář.
Tak tedy: možná tě to překvapí, ale jméno nemá žádné. Připadá mně hloupé dávat zvířeti lidské jméno. Volám na něho "čiči" (případně zašustím obalem od salámu, to je spolehlivější způsob, jak ho přivolat), jinak, pokud na něho mluvím, říkám mu "kocoure", "čičine", "čičoure", případně jinými podobnými novotvary, které mě zrovna napadnou.
Za svůj věk se kocour nestydí, jsou mu tři roky.
Délku srsti jsem neměřil , odhaduju tak od půl centimetru do centimetru a půl, podle místa na těle. (Jinými slovy, běžná evropská krátkosrstá plebejská - tj. bez rodokmenu - kočka.)
Barva srsti: mourovatá srst, převládající barvy a18c57, ddc293 a 60524f
Oblíbená činnost: zbytečné se ptát. Jako u ostatních koček (kocourů) - žraní, spaní, lítání za kočkami. Vzhledem k tomu, že se vyřádí venku, doma si moc nehraje, pokud ho už popadne hravá nálada, nacvičuje si škrábání a kousání a v tom případě, pokud se nechci stát dobrovolným dárcem krve, se nevyskytuju v jeho bezprostřední blízkosti. |
|
|
|
|
 |
po listopad 09, 2009 12:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Zvědavost na kocoura |
|
|
Mám ráda zvířata, tak jsem chtěla vědět, jakého máš kocoura. Kromě toho o Tobě vlastně nevíme skoro nic, a přišlo mi, že ten kocour zase není tak důvěrná informace, aby ses o ni nemohl podělit. Tolik k tomu, co mě k dotazu vedlo, samozřejmě mi o kocourovi psát nemusíš a jestli to byl nepatřičný dotaz, tak se omlouvám. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne listopad 08, 2009 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Ty jsi nějaká zvědavá. Copak tě to popadlo? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|